De vreemdelingencrisis in Nederland is gevolg van 60 jaar falend Haags regeringsbeleid

Als het bij u net zo’n triest en rillerig weer is als bij een aantal van onze redacteuren, hebben wij hier voor u een uitdaging. Ga er vanmiddag eens gemakkelijk  voor zitten, gooi wat hout in de haard,  open een fles met goed rood druivensap en voor onze lezers en collega redacteur verblijvend  in een met beter klimaat gezegende omgeving, lekker onder een schaduw gevende boom met een fles wit in de koeler.

Wij geven u aan het einde van dit artikel een url van een lang  maar zeer informatief artikel dat al weer een 10 tal jaren geleden werd gepubliceerd door een aantal toen nog bestaande echte journalisten. Mannen en vrouwen die zich verdiepten in een zaak, en niet behoren tot de huidige schreeuw en sensatiepers met dito alternatieve media sites.

Beginnend in 1960 toen onder leiding van een van de grootste politieke bedriegers die ons land heeft gekend, Ome Joop uit Buitenveldert er tienduizenden voornamelijk Marokkaanse en Turkse gastarbeiders naar Nederland werden gehaald om het werk op te knappen waar steeds minder Nederlanders zin in hadden, werd het fundament gelegd voor een migratiecrisis, die door de jaren heen gestadig groeide en waarvan het einde nog lang niet in zicht is.

En indien u de moeite neemt om het artikel te lezen, dan zult u zien dat de huidige migratiecrisis,  waartoe wij gemakshalve de problemen met de 1e,2e, 3e  en daarop volgende allochtone ( moslim)  Nederlanders plus de gestadig stromende toevoer van economische vluchtelingen tellen, in stand gehouden wordt door een nog steeds falend overheidsbeleid.

In iedere kabinetsperiode waren er wel een aantal mannen of vrouwen die probeerden middels ingediende wetswijzigingen ‘de tering naar de nering ‘te zetten, dwz.  de steeds groter worden problemen de baas te blijven. Maar , zoals u ook kunt lezen, werden in sommige gevallen wetswijzigingen weliswaar aangenomen, waarna de uitvoering daarvan om de vreemdelingenstroom te beteugelen, niet werd uitgevoerd. De redenen hiertoe waren vele. De Nederlandse kerken kwamen in opstand tegen een ‘mensonwaardig beleid ‘, de eerste sprietjes van een zich voorzicht manifesterend zieligheidsbeleid geïnspireerd door links gedachtengoed kwamen boven, oppositiepartijen maakten om eigen gewin uitvoering van nieuwe wetten onmogelijk. En let wel, die oppositie wijzigde per kabinet. Wat de ene keer goed was voor de VVD werd in een volgend kabinet afgekeurd en met de altijd een tiental partijen in de Kamers en de regering was het polderen en gedogen, of liever gezegd maakten zachte heelmeesters stinkende wonden. Deze geur is dagelijks in de Nederlandse samenleving te ruiken.

En zo modderen wij door. Tel daarbij op soortgelijke ontwikkelingen in andere EU landen , met name in Duitsland. Tel daarbij op  het warme gevoel dat wij deel uit mogen maken van de Europese familie en weinig of niets meer te zeggen hebben in eigen huis, zorgt er voor dat niets behalve misschien een volwaardige burgeroorlog, de huidige situatie zal of kan veranderen, ook niet de blonde heiland van vele in sprookjes gelovende Nederlanders. Daarvoor zit de rot er al veel te diep in.

Nogmaals wilt u antwoorden waarom iemand niet uitgezet wordt, hoe een asielprocedure loopt en wordt gesaboteerd, ga er voor zitten. Wij beloven u het zal geen vlot te lezen stuk zijn, maar het verklaart veel van de gevolgen waar wij nu mee te maken hebben.

Voor de url  van Exit, over de grens , verwijdering van vluchtelingen en migranten uit Nederland klik hier.  Veel leesplezier !


9 Reacties

 1. yvonne zei:

  Het heeft niks te maken met falen….
  Er word al heel lang een agenda uitgevoerd.

  Al die politici die zogenaamd falen, vind ik vreemd….
  Ineens zouden ze niks meer kunnen, net als de inlichtingendiensten die ineens niet meer werken….

  Zet alles bij elkaar wat er gebeurt en dan zie je dat dit hun werk is en absoluut geen falen betreft

 2. Onno zei:

  Bijna niemand heeft het akelige vermoeden, dat “ome Joop uit Buitenveldert” mogelijk wel eens een zgn. ‘adapted compensated political’ psychopaat zou kunnen zijn geweest, met in essentie dezelfde aberratie in het instinctief substraat, leidend tot de monolitische (!) ‘alien mindset’ als……….prins Bernhard.

  Was hij niet (bijzonder) ‘glib’ en gladjes.
  Had hij geen ‘soothing voice, the voice of reason’
  Werden afspraken niet onverantwoordelijk gemaakt/aan de laars gelapt (sluiting van de mijnen).
  “Verloor” hij niet het geloof en werd agnosticus (hetgeen kan duiden op het onvermogen tot normale religieuze integratie, zoals bij psychopathie gebruikelijk).

  Daarbij herkennen psychopaten elkaar. Niet als de “optelsom van ware krankzinnigheid”, maar als “the real McCoy”, zij die er toe doen.

  Zou dat een rol hebben gespeeld om, nogal onsocialistisch, niet de gelegenheid met beide handen aan te grijpen om van de Onranje hoogverraders af te komen, door Bernhard in het cachot te gooien waar hij thuishoorde en waar u en ik en “Jan de Arbeider” zeker in een dergelijk geval zouden zijn beland en wel zonder het minste mededogen???

 3. Theo Hofman zei:

  Gelukkig kwam vanmorgen het bericht dat nu OOK Pieter Lakeman is toegetreden tot het Forum voor Democratie (FvD), de één na de ander vissen ze binnen!

  Het lijkt de enige partij van de 81 ((tot op heden) dat wordt een chaos)) die deelneemt aan de 2e kamer bedriegingen in maart, die enig intellect binnen haar gelederen weet te vergaren en sinds vandaag in de peilingen opgenomen met de 1e zetel

  Wat is van dit land toch een Pleuriszooi gemaakt, ONVOORSTELBAAR!
  En dan te bedenken dat er nog individuen zijn die het allemaal nog wel vinden meevallen ook.

 4. check zei:

  De vraag aan u , waarvan sommige vlm ondernemers of nog steeds aan het beulen wie u als CO of directeur van uw onderneming uit de meest debiele bij elkaar geraapt mislukt zooitje uit den Haag zou aanstellen ?
  Dat antwoord zal denk ik genoeg zijn op alle vragen die we ons dagelijks afvragen , waarom baggerland in de afgrond zit en het zo ontzettende puinhoop is.

  Wie er aan echt aan de touwtjes trekken laat zich raden , want wie heeft er baat bij deze farce en rondpomp industrie ? Iedereen die slapend rijk wordt van de burgers ellende m.n. de overheid , een groot deel uit het bedrijfsleven en niet te vergeten het leger aan nutteloze die elke gelukzoeker knuffelt en daar een zeer dikke boterham aan verdiend. Wat te denken van justitie en het advocaten gilde die er allemaal bij gebaat zijn dat de stroom aanzwelt , hoeveel verdienen daar niet een dikke boterham aan.
  Het is net zoals bij inbraken waar niemand gebaat is dat het wordt opgelost. De verzekering verhoogd gewoon de premies, justitie en politie kijken de andere kant uit en doen net of ze druk waan het werk zijn om het op te lossen. Zoals gebruikelijk geeft de Goebbels propaganda steeds weer foute informatie en zo slaapt de burger rustig verder.

  Natuurlijk is voor alles een oplossing maar dat moet je ook willen. Verdragen en overeenkomsten zijn tot stand gekomen, maar kunnen net zoals contracten tussen bedrijven weer worden herzien of gewoon heel simpel opgezegd. Dus dat is het probleem niet, alleen de wil is er niet of wellicht wel als men eindelijk eens mensen in het bestuur kiest die het gezonde verstand gebruiken. Maar of dat er is of komt betwijfel ik ten zeerste , tenzij er eerst met de corrupte bende en regenten kliek wordt afgerekend !

 5. bedonderde burger nr 16.000.001 zei:

  Net als de oude nazi’s een groot deel van hun aanhang hadden bij de bourgeoisie zo hebben de nieuwe nazi’s, die zich nu christen democraten, liberalen en socialisten noemen dit opnieuw. Een grote meute die het redelijk tot zeer goed heeft in dat land en waar dan ook met succes een huilverhaal tegen afgestoken kan worden, blijft stom en doof voor alles wat er rond hen heen gebeurt.

  De Grunbergjes noem ik hen, dom, verblind, leeghoofdig en volledig overtuigd van eigen gelijk.

  Het heeft totaal geen zin om te proberen deze types op andere gedachten te brengen, daar hebben zij het te goed voor en nog beter krijgen zij het met nog meer asielterreur in dit land. Dit betekent namelijk nog minder ruimte, minder woningen en minder werk voor nog meer mensen en dus lagere lonen en hogere prijzen voor huisvesting wat de gegoede burgerij meer overwaarde van het huis brengt. Iets dat vervolgens meer geld en meer vakanties en meer gadgets et cetera voor die bourgeoisie betekent.

  Zolang dit soort lieden niet zelf in hun vaak beschermde buurten met terreur van hun asielvrienden worden geconfronteerd verandert er niets. En helaas zal het te laat voor verandering zijn als zij eindelijk eens aan hun hebzucht voorbij stappen en de realiteit onder ogen zien.

  Tegen die tijd heeft een kwaadaardig totalitair systeem al alle strategische plekken in handen, zoals de politie, het leger, justitie, de politiek et cetera. De heersende domheid voortkomend uit hebzucht is de oorzaak hiervan en onverslaanbaar.

  Vanwege hebzucht staat een groot deel van de Nederlanders (lees ook Duitsers, Denen of Zweden et cetera) bewust de andere kant op te kijken. Ze willen niet weten, ze wensen niet wakker te worden en door hen, omdat zij in meerderheid zijn, zullen wij allen in de zeer nabije toekomst daar de rekening voor gepresenteerd krijgen in de vorm van een terreurmaatschappij die ons wacht.

  Ben je in staat hier weg te gaan, ga! We hebben al verloren, we willen dat alleen nog niet inzien. De nieuwe nazi’s hebben de Europese landen verkwanseld voor hun geldelijke belangen, hebben zich laten omkopen door gewetenloze fascisten als Soros en ons allen uitgeleverd voor twintig zilverlingen, zoals Jozef door zijn broers werd verhandeld.

  Doemdenker? Helaas ja. Maar wie een beter scenario denkt te hebben ik houd mij aanbevolen.

 6. Wakker Worden !!! zei:

  Om even te begrijpen hoe de mensen die de dupe geworden zijn van een Islamitische laaienlichter volledig naar de klote geholpen worden !!!!!

  De Roverheid en de belastingdienst Nederland hebben het briljante systeem van toeslagen bedacht. Voor iedere noodlijdende omstandigheid die mensen kan treffen, is er een toeslag bedacht.

  Wanneer er echter ergens iets verkeerd gaat en de belastingdienst wil terugvorderen, dan merk je pas wat met wat voor terreurorganisatie je te maken hebt.

  Voor wie niet genoeg verdient en de huur niet kan betalen, is er huurtoeslag, mits de maandelijkse penningen onder een bepaald bedrag liggen. Voor mensen met kinderen in de opvang is er kinderopvangtoeslag, voor mensen die de zorgpremie niet kunnen betalen, is er zorgtoeslag en zo zijn er wellicht nog een aantal.

  Het idee om mensen te helpen die het financieel zwaar hebben, is natuurlijk prima, maar de praktische kant van de zaak wordt altijd een puinhoop als het in handen van de belastingdienst terechtkomt.

  Zelden is er een meer onpersoonlijke organisatie neergezet en zelden is er een constructie bedacht die zo effectief is in het bloed onder de nagels van de burgers vandaan te halen en ze tot wanhoop te drijven.

  Niet alleen moet deze desorganisatie de toeslagen uitbetalen, ze moeten ze ook terugvorderen als er ergens iets is misgegaan en mensen ten onrechte teveel ontvangen hebben ontvangen; of iets uit de ene pot ontvingen, terwijl dat een andere had moeten zijn.

  Uit een aantal praktijkgevallen is ons bekend dat wanneer er ergens iets verkeerds is gegaan en de belastingdienst wil geld terugvorderen, dat ze er standaard vanuit gaan dat ze met fraudeurs te maken hebben.

  Ze doen in de praktijk dan ook álles wat in hun macht ligt om deze mensen het leven zuur te maken, op een manier waaruit je zou kunnen afleiden dat ze persoonlijk zijn benadeeld.

  Zo was er enkele dagen geleden het verhaal te lezen van een frauderende eigenaar van een kinderdagverblijf in Capelle aan den IJssel.

  De fraudezaak bij kinderopvang De Parel in Capelle aan den IJssel drijft de opgelichte ouders de schuldhulpverlening in. De belastingdienst eist enorme maandelijkse terugbetalingen die niet op te hoesten zijn.

  Eigenaar Moustapha A. van De Parel heeft de belastingdienst opgelicht voor twee miljoen euro. Hij kreeg de kinderopvangtoeslag van ouders en verzweeg de eigen bijdrage die de ouders moesten betalen. Zijn handel duurde van 2007 tot 2014. Hij werd vorig jaar veroordeeld tot anderhalf jaar cel.

  Maar de belastingdienst eist het misgelopen geld terug, van de ouders. „Terwijl die ook slachtoffer zijn, net als de belastingdienst”, zegt Willeke Ravenna, oud-medewerker van De Parel die de zaak aan het licht bracht. Ze staat zestig Capelse ouders bij in hun strijd tegen de torenhoge boetes.

  Recent kreeg een ouder te horen dat ze over twee verschillende jaren 1377 euro mag betalen als beschikking. Per maand. Twee jaar lang. Het laagste schikkingsvoorstel bedraagt vijfhonderd euro per maand.

  „Ze drijven hiermee gezinnen naar de schuldhulpverlening, terwijl de enige fout van de ouders hun goedgelovigheid is geweest”, stelt Ravenna. Omdat staatssecretaris van Financiën Eric Wiebes een coulanceregeling weigert gaan gezinnen kapot door de torenhoge geëiste terugbetalingen, stelt Ravenna. De gemeente Capelle aan den IJssel zegt de zaak ’nog altijd nauwlettend te volgen’.

  „Op dit moment zijn bij ons geen gedupeerde ouders meer bekend die dreigen om te vallen. Maar op het moment dat daar verandering in komt dan kijken we meteen of en hoe we kunnen helpen”, laat een woordvoerder weten namens wethouders Ans Hartnagel en Eric Faassen.

  Ravenna hoopt een gesprek met Wiebes en de gedupeerde ouders te kunnen regelen. „Tot nu toe weigert hij, maar laat hem maar eens uit hun eigen mond de gevolgen horen.”

  Een alleenstaande moeder van twee kinderen die op De Parel zaten vertelt: „Het is heel onbegrijpelijk als je je leven leidt en alles probeert goed te doen zoals het hoort en nooit met justitie te maken hebt gehad en dan nu zo in de shit zit.”

  „Mijn kinderen zijn hier natuurlijk eigenlijk de dupe van. Het is zo dat zij nooit op vakantie zijn geweest en voorlopig ook niet kunnen. Ze hebben in deze tijd geleerd dat zij niets krijgen en zullen daar ook niet meer om vragen.”

  Dit is een schoolvoorbeeld van mensen die onbewust in een situatie terecht zijn gekomen waarin ze klaarblijkelijk de belastingdienst geld schuldig zijn. Niet omdat ze moedwillig iets verkeerds hebben gedaan, maar omdat ze vertrouwen hadden in de eigenaar van het kinderdagverblijf.

  De belastingdienst en vooral de afdeling toeslagen, is gespeend van iedere menselijkheid. De mensen die daar werken, reageren vaak als een soort robot en als er een regel is overtreden hebben zij volkomen maling onder welke omstandigheden dit is gebeurd of dat er geen enkele opzet in het spel is. Degene die een regel heeft overtreden moet keihard worden aangepakt.

  Er zijn bij ons gevallen bekend van mensen die door bepaalde omstandigheden in vergelijkbare situaties terecht zijn gekomen als de ouders uit Capelle aan den IJssel. Ook daar blinkt de belastingdienst uit door het te doen voorkomen alsof de medewerkers persoonlijk zijn benadeeld en zullen zij op iedere mogelijke manier dwarsliggen bij het vinden van oplossingen voor ontstane problemen.

  Mensen van de belastingdienst reageren in de praktijk bij hoorzittingen met opmerkingen zoals: “Als ik naar al die zielige verhaaltjes moet gaan luisteren” en luisteren dan ook inderdaad in het geheel niet, ongeacht de argumenten.

  Sterker nog, als ze de kans schoon zien, gaan ze over tot het opleggen van een (fikse) boete onder het motto van “een signaal afgeven”.

  Binnen de belastingdienst hebben ze een fantastisch systeem van afschuiven bedacht. Het heet de belastingtelefoon. Iedere keer als iemand daar naartoe belt, krijgen ze een ander anoniem iemand aan de telefoon. Wanneer het te moeilijk wordt voor ze, dan krijg je de vraag of ze mogen terugbellen. Negen van de tien keer gebeurt dat in de praktijk niet en als je dan zelf maar weer belt, dan begint het hele verhaal van voren af aan: “Ja mijnheer of mevrouw, daar kan ik toch ook niets aan doen? Zal ik vragen of u teruggebeld kunt worden?”.

  Instanties van de belastingdienst zitten verspreid door het hele land en wanneer je brieven en/of bezwaarschriften verstuurd, verdwijnen ze geregeld in een zwart gat en hoor je nooit meer iets. Als je dan gaat bellen, dan vragen ze of je teruggebeld mag worden, wat dan zelden of niet gebeurt.

  Vreemd genoeg (eigenlijk helemaal niet vreemd wat het ondersteunt wat hierboven staat beschreven) als mensen op een gegeven moment zo wanhopig worden en een advocaat inschakelen en dreigen met een rechtbank, dan ineens kunnen ze wel reageren.

  Dit land heeft een krankzinnige bureaucratie gecreëerd, waarbij onzichtbare ambtenaren het leven van burgers tot een regelrechte hel kunnen maken en dat dan ook regelmatig doen.

  De tijd is voorbij dat je te maken had met mensen. Je hebt te maken met geautomatiseerde anonieme systemen en als je uiteindelijk eens een medewerker van de belastingdienst in levende lijve tegenover je hebt, dan lijkt het alsof ze bij de belastingdienst de robot al hebben geïntroduceerd.

  “U heeft regel overtreden, piep, u krijgt boete, piep, uw financiële problemen hebben wij niets mee te maken, piep en sluiten”.

  Bedenk daarbij dat we de complete belastingdienst te danken hebben aan de Rothschild kliek en hun centrale banken, waardoor overheden in de schulden komen en inkomstenbelasting moeten heffen om de bankiers te kunnen betalen.

  Dat is helemáál om het bloed onder je nagels vandaan te halen.

  Uiteindelijk, als je maar genoeg overredingskracht weet te gebruiken, komt alles wel goed, maar toch….

 7. Piet Hein zei:

  Pieter Lakeman? Die heeft een uitstekend boekje geschreven over immigratie politiek: “Binnen Zonder Kloppen”. In dit boekje toont hij aan dat het verloop van deze immigratie politiek geen toeval is. Het is gratis te downloaden op internet. Een echte MUST READ!

 8. Pieter H zei:

  Er bestaan wel oplossingen om de overheden te dwingen orde op zaken te stellen:

  1)ambtenaren verbieden lid te zijn van een politieke partij;de slager keurt nu zijn eigen vlees.
  Ik schat dat de leden van de politieke partijen voor 95% uit ambtenaren bestaat !
  Hoe komt het toch dat naar zoiets belangrijks nooit een onderzoeksteam is opgesteld?

  2)Alle godsdiensten onderbrengen in verenigingen met statuten,iedereen mag geloven wat hij wil,zodra de statuten in strijd met de wet zijn aanpassen,of vereniging verbieden.
  Een godsdienst is immers niets anders dan een vereniging van mensen die met alle geweld in dezelfde sprookjes willen geloven!
  Een beroep op godsdienstvrijheid kan dan nooit meer in strijd zijn met de Nederlandse wet.
  Godsdienstigen die zich niet aan de wet houden,vertrekken of aanpassen!
  Verder dienen theologische “opleidingen” voor zieleherders door de lieve gelovigen zelf betaald te worden

  3)Bindende referenda (zoals in Zwitserland),waarbij de vraagstelling tevoren wordt gecontroleerd door b.v. de Hoge Raad op juistheid.
  Als die zaken eens aangepakt zouden worden,zou er al veel gewonnen zijn.

Comments are closed.