Swingend afscheidsfeest Obama in Washington zou niets geweest zijn zonder Mark Rutte (video)

U heeft het in de MSM kunnen lezen, de Obama’s trokken samen met een groot aantal genodigden nog eens alles uit de kast om het afscheid te vieren van 8 jaar op z’n minst dubieus beleid, dat nu in verhevigde mate zal worden voortgezet door Donald Trumpenstein.

Maar wat was een dergelijk feest met alle Hollywood stars en andere grootheden geweest zonder de aanwezigheid van onze eigen Mark Rutte, Zo maar naast Obama staan in de volle belangstelling, Rutte’s dag, avond en nacht kon niet meer stuk en had hij daar graag op uw kosten nog een reisje voor over, dat zover wij na konden gaan zoals gewoonlijk  de Nederlandse MSM niet haalde. Een kwestie van ‘Algemeen belang ? ‘

De lijst van de rest van de genodigden werd geheim gehouden met uitzondering van de ‘celebrities’ die Obama gedurende zijn ambtsperiode hebben gesteund.  Daar kwamen wij onze Mark uiteraard niet op tegen, zodat u het zult moeten doen met deze screenshot en de bijgaande video.

Volgens niet bevestigde maar over het algemeen goed ingelichte bronnen van onze VS redacteur, zou ook het echtpaar Bling Bling uit Wassenaar gesignaleerd zijn op het feestje dat van afgelopen vrijdag tot zondag duurde.

 


5 Reacties

  1. andre zei:

    rutte mocht alleen maar komen om tegen de struiken en over de tulpenbollen heen te pissen tenslotte weet iedereen dat rutte zn vloeibare leugens alles in bloei zetten ja zelfs in janauari.

  2. Benhur zei:

    Onze Mark zal wel weer een doos met leugenlolly’s meegekregen hebben van Obama. Daarvan heeft hij er al massa’s van verschalkt de afgelopen jaren. De grootste lolly kreeg hij toe hij in het complot meegedaan heeft wat betreft de MH17. Toen heeft hij zich geprofileerd als de minister van de wereld. Welke wereld mag u zelf invullen.

  3. Richard zei:

    Als je graag gezien wilt worden naast een enorme minkukel, geef je aan dat je je in de groep van mislukkelingen thuisvoelt. Een grote mate van zelfkennis dus van onze nationale Pinokkio

Comments are closed.