Wat gaan wij van 2017 maken ?

Voor al diegenen die wij namens de redactie niet persoonlijk konden bedanken voor de reacties, tips en niet te vergeten de bijdragen, wenst de GeenNieuws redactie u allen een spannend 2017 toe. Spannend omdat er in dit jaar ongetwijfeld nog wat aardschokken zullen komen, waarvan de epicentra nog niet bekend zijn, maar in ieder geval zoals onze redactie profeten het voorspellen er een in den Haag en er een in Brussel ligt.

En daarmee komen wij gelijk op de a.s verkiezingen. Verkiezingen zijn inmiddels  een farce geworden. Marketingcampagnes en spindokters bepalen  de inhoud. Het lijkt op een parfumflesje, het oogt lekker,  maar heb je de inhoud geroken dan kan dat behoorlijk tegenvallen. Spindoctoren, influisteraars en veel geld kostende marketingcampagnes moeten er voor zorgen dat ‘het merk’ het gaat winnen van al die andere,  waarbij de reuk inhoud vaak nauwelijks verschilt van die van de concurrent.  Waarom niet eens een keertje  die inhoud mee laten bepalen door de burgers. Betrek  de burger in het opstellen van datgene wat je van plan bent maar onder de voorwaarde dat je de vele voorstellen  niet gelijk weer vergeten bent nadat je comfortabel op het pluche zit.  En daar knelt de schoen. Want het is belangrijk dat na een verkiezing er een verantwoordelijk bestuur zal zijn en loopt u al een tijdje mee dan weet u waar het fout gaat. Het plaatje van de talloze Kamer en Kabinet struisvogels met de koppen diep in het zand zal u bekend zijn.

Maar er zijn zeker positieve zaken te noemen die uw leven in 2017 een nieuwe dimensie gaan geven. Zo heeft het de heer Kroonkurk uit Wassenaar behaagt een nieuwe wet te ondertekenen die u echt sprakeloos zal maken.  Wij berichten hier vandaag nog over.

Een ander positief geluid is dat onze redactiehond die af en toe over onze schouder meeleest vervaarlijk begint te brommen als wij het woord ‘DENK’ uitspreken, ondanks het feit dat zijn ras de oorsprong in Turkije heeft. Nu onze zwarte kat nog de gordijnen in zien te krijgen als wij roepen Silly, Silly  en wij beginnen het jaar goed. U wordt op de hoogte gehouden.

Mensen, nogmaals wij zijn met z’n allen ‘het systeem ‘ en als we die verdeeldheid onder elkaar nu maar eens zouden laten varen, moet het mogelijk zijn zelf je stem te laten VOELEN. 81 Partijen die nog maar de kiesdrempel moeten zien te passeren willen in maart meedoen aan de verkiezingen en daar ligt een groot deel van ons probleem. Die eeuwige verdeeldheid, kunnen wij het nu nooit eens gewoon eens zijn ?

Wij gaan ons best doen, doet u dat dan ook, ofschoon als wij lazen dat er 2.200 man politie in Keulen aanwezig waren om 1.300 Noord Afrikanen onder bedwang te houden, dan vraag je je af, wordt het nu echt de minderheid die de zwijgende meerderheid hun wil en wet oplegt ?

 

 

 


7 Reacties

 1. check zei:

  Boarding on Flight 2017 has been announced……
  >>
  >> Hope you have checked in only the best souvenirs from 2016 in your luggage….
  >>
  >> The BAD and SAD moments if carried, must be thrown away in the garbage bins on arrival …….
  >>
  >> The flight will be 12 months long.
  >> So, loosen your seat belts, jingle and mingle.
  >>
  >> The stop-overs will be :
  >>
  >> Health,
  >> Love,
  >> Joy,
  >> Harmony,
  >> Well-being
  >> Peace.
  >>
  >> Refueling will be at
  >> Giving
  >> Sharing
  >> Caring.
  >>
  >> The following menu is offered and will be served during the flight…….
  >>
  >> Cocktail of Friendship,
  >> Supreme of Health,
  >> Grating of Prosperity,
  >> Bowl of Excellent News
  >> Salad of Success,
  >> Cake of Happiness,
  >>
  >> All accompanied by bursts of laughter…
  >> But remember, you will enjoy these meals and the journey better if you talk, share, smile and laugh together. Sitting silent will make the flight seem longer.
  >>
  >> Wishing you and your family an enjoyable trip on board flight 2017…..
  >>
  >

  noot redactie : Ola Cor, namens de hele ground crew ook jij een goede vlucht en happy landings.

  Alex

 2. Robert-Panamá. zei:

  Where will be the landing? Panamá City, spending some nights for free at the Trump Tower Hotel hosted by Alex Jones of Infowars? Idereen welkom,behalve Obama en zijn “vrouw” Big Mike.

  Laten we 2017 maar goed beginnen met de aankoop van Bitcoins en zilveren munten.

 3. Ad zei:

  All You Need Is Love!

  John Lennon zong het al, jaren geleden. Dat is niet het soort liefde, wat wij terroristen moeten geven; die moeten we gewoon met de botte bijl tegemoet treden, zodat het eindelijk eens in hun 2 gezamelijke, macht en geldgeile hersencellen eens doordringt, dat hun weg een heilloze is!

  Geluk en liefde is alles wat ik de lezers dezes toe wens, mits diegene het hart op de goede plaats heeft; zelfs ( ongetwijfeld fraulein ) Kässmann.

  Ik hoop dan ook, een ieder, voor mijn part tot vervelens toe, ( een zulks ter beoordeling van de redactie ) te kunnen en mogen trakteren op mijn instuursels.

  Van alles wat u mij toewenst in 2017, wens ik u het tienvoudige toe !!!

  Ad

  P.S. allereerst maar eens die spelling-controle uitgezet; na 61 jaar ben ik de Nederlandse taal heus wel machtig !!

 4. JdeB zei:

  Goede vraag: wat doen we met het nieuwe jaar? Gewoon door rammen vanuit 2016?
  Waar staat dan ‘nieuw’ voor, is dat alleen de kalender? En voor de rest haat met haat beantwoorden?

  Of moet het roer om, zoals de hier geciteerde invloedrijke, Lutherse theologe Kässmann vindt, als doorbraak vanuit de christelijke leer?

  “Ja,” zegt ze ook (in Spiegel-online), “Der Staat muss seine Bürger schützen. Aber was wir in Europa an Freiheit erreicht haben, das sollte der Staat nicht durch Terroristen einschränken lassen. Wir lassen uns unsere Freiheit nicht nehmen.”

  Klinkt goed vanaf de kansel, maar ook wereldvreemd. En hypocriet. Zoals verreweg de meeste geestelijken.
  Waarom protesteerden ze niet tegen het verkwanselen van de christelijke waarden voor economische en politieke belangen?

  Oorlogen zijn massamoord en destructie. Ze kunnen niet worden beëindigd door nóg meer haat of door een incidentele vlaag van naastenliefde bij de gevolgen.
  Er is geen oplossing als de elementaire wil daartoe ontbreekt.

 5. Bosschenaartje zei:

  Een goed voornemen voor 2017:

  Hou op met mensen ‘onderklassse’ te noemen

  Is nog erger dan de woorden allochtoon en autochtoon die geschrapt werden. Consequent graag dan A.U.B. en de woorden onderklasse, daklozen, arbeidsongeschikten, bejaarden, zwakzinnigen etc etc etc die anderen in een verdomde hoek plaatsen ook schrappen. Ben dan in Godsnaam consequent en stop niemand maar dan ook Echt Niemand in een VAK OF HOK.

 6. Siem zei:

  Gelukkig Nieuwjaar voor alle medewerkers aan GeenNieuws! Hartelijk dank voor uw boeiende artikelen en ik zou zeggen: ga zo door!

Comments are closed.