Een dagje naar het Louvre in Parijs kan verkeerd eindigen in een Multi Culti knuffel

Vandaag eindelijk eens datgene waar op te wachten viel, spijtig genoeg niet in ons land,  om de goedgelovige mutsjes breiers eens wakker te schudden, maar in het ontvangstcentrum van het Parijse Louvre museum. Een man bewapend met een machete viel een Franse soldaat aan, ‘Allah Akhbar ‘ roepend, verwonde hem,  alvorens een 2e soldaat de man middels 5 kogels neerschoot, die nu zwaargewond in een Parijs ziekenhuis ligt.

Nu willen wij voordat de shitstorm losbreekt graag even iets duidelijk maken. Wij schrijven ‘ spijtig genoeg niet in ons land ‘ niet omdat wij  onschuldige burgers iets toewensen. In tegendeel, maar het gros van onze bevolking schijnt nog steeds niet te begrijpen of niet te willen begrijpen, op het verkeerde been gezet door clubs als de PvdA, GL, SP maar niet te vergeten ook door de ‘gristelijke’ goedpraters van CU, SGP en CDA, dat wij in een soort sluipoorlog verkeren, waarbij de vijand , een moslim , op ieder door hem gewenst moment toe kan slaan met alle fatale en te betreuren gevolgen van dien.

En mocht u nog in de zoete droom gewiegd zijn, dat ons land dankzij een feilloos werkend politieapparaat, de Marechaussee, de AIVD, NCTB ver buiten de macht van een moslim terrorist valt, dan wordt het toch echt tijd om nu eindelijk eens goed wakker te worden!

Trouwens de efficiency van de bovengenoemde organisaties mag op z’n minst twijfelachtig worden genoemd, zoals wij dagelijks uit de media kunnen vernemen. Dus misschien dat een moslim terreuraanval , waarbij geen gewonden of doden vallen , maar de dader duidelijk laat blijken dat ook ons land tot de doelgroep behoort, zou zeker bijdragen alle goedpraters met voorop “eigen volk laatst” Lodewijk Asscher en zijn theedrinkende PvdA clan te laten zien , hoe de wereld echt in elkaar zit.

Absolute veiligheid bestaat niet, en dat wordt eens en temeer door de aanslag in Parijs bewezen. Een in zijn woning wonende op het eerste oog keurige moslim overal in Europa, dus ook in ons land, kan om wat voor reden opeens de kolder in zijn of haar kop krijgen en besluiten in naam van Allah, wat ongelovigen uit de weg te ruimen. Daar is geen beveiliging tegen bestand.

Maar als je zoals nu weer eens overduidelijk blijkt – zie Den Haag – moslims gaat knuffelen – dan is dat vragen om ellende, waarbij in alle gevallen onschuldigen het slachtoffer worden. En helaas niet de mannen en vrouwen die het knuffelbeleid aanmoedigen of uitvoeren, de linkse politici, hun christelijke vakbroeders, dominees en pastoors plus een heel legertje van deze sluipoorlog profiterende zieligheidsindustrie medewerkers.

Alle moslims terroristen ? Nee, maar wel zijn alle terroristen moslims en is de islam een gewelddadig geloof dat geen plaats mag hebben in onze westerse maatschappij, waardoor de goeden – en die zijn er – onder de kwaden moeten lijden, temeer na iedere aanslag het van de moslim zijde niet verder gaat dan wat spijtbetuigingen, maar geen enkele concrete actie van bv. imams om hun geloofsgenoten nu eens onder handen te nemen en ze te wijzen op het feit dat als je ergens als gast verblijft, je je ook dient te houden aan de huisregels.

Wat moet er gebeuren, alvorens de wekker eens afgaat met het doel waarvoor hij gemaakt is, namelijk mensen wakker maken ?


5 Reacties

 1. R.K. zei:

  Alle aandacht voor de terrorist die niet zelden moslim is, wanneer gaan we weer eens constructief aan onze eigen samenleving bouwen? Wanneer kan Wilders weg? Ik vrees dat enkele aanslagen op Nederlands grondgebied dan wel op de Nederlandse samenleving nog niet voldoende zal zijn! Alle redelijke argumenten van redelijke Nederlanders (en elders) worden gewoon genegeerd. De aanpak dient van bovenaf te komen, zo niet : dan of richting anarchie….

  http://www.wereldzondergeld.wikispaces.com/file/view/De%20mensen%20kennen%20hun%20ware%20macht%20niet.jpeg/496373394/De%20mensen%20kennen%20hun%20ware%20macht%20niet.jpeg

 2. Anoniem zei:

  Mooi stuk, maar zinloos de gemiddelde Nederlander heeft de ogen al lang pot dicht zitten en loopt als een blind paard achter de haag aan, komt er een aanslag is het een verwarde man of hij heeft een slechte jeugd gehad en is echt geen terrorist, Nederland is veilig en daar zal nooit een een aanslag komen, er is namelijk geen beter schuil land voor terroristen dan Nederland. En mocht er iets gebeuren proberen ze het heel stil te houden.

 3. John zei:

  Ik hoor vaak genoeg dat mensen een moslim kennen, en dat dit een heel aardige vent is.
  Ik ken een voetbal hooligan, die geen vlieg kwaad doet, tot je een honderdtal van hen bij elkaar zet. Dan breekt de pleuris uit.
  Het is bewezen dat als moslims een bepaald percentage van de bevolking bereikt hebben, dat dan hun houding totaal verandert.
  Ze hoeven niet meer voor te wenden brave en gedweeë burgers te zijn.
  Ze hebben zijn immers met genoeg om met de vuist op tafel te slaan (of met een machete op je hoofd).
  Velen snappen nog niet werkelijk hoe het werkt.

 4. jw zei:

  ik wens u hier bij veel sterkte toe,het zijn hun dochters niet die verkracht worden of aangerand want dan gaan hun ogen pas los of toch niet had ze maar geen rokje moeten dragen of zich had zich tot de islam moeten bekeren.
  ik w
  ens u sterkte toe want de waarheid is in dit land ver te zoeken.
  de moskee word beschemd maar wie beschemd deburgers .

 5. Theo Hofman zei:

  Het Louvre in Parijs en niet hier.

  Ach, het is slechts een kwestie van tijd!

  Maar dan hoop ik wel dat ze het lef hebben om het Binnenhof onderhanden te nemen, een omgeving die beter beschermt word dan wie en waar dan ook!

  @John

  Hoe gematigd ook, ze zullen NOOIT hun geloof en/of achtergrond de rug toekeren.
  Bovendien, hoe ouder ze worden hoe meer ze naar hun geloof en achtergrond terug zullen keren.

  Heb een moslim gekend, varkensvlees vretend en alcohol zuipend en schijt aan alles wat met allah te maken had.
  Ging op vakantie naar zijn achterlijk en keerde terug, getrouwd met een pinguïn en kreeg op zijn werkplek zelfs een (overbodige en afgedwongen) gebedsruimte.

  Als je zo iemand gekend heb, dan weet je wat dit land te wachten staat!

Comments are closed.