Hongarije gaat 2e hek aan de grens met Servië bouwen ( video)

Ondanks alle kritiek die de Hongaarde premier Victor Orban gelaten over zich heen laat gaan, heeft hij inmiddels besloten parallel aan het reeds eerder opgerichte hek aan de Hongaarse grenzen om migranten er aan te hinderen illegaal het land binnen te komen, een tweede hek te laten bouwen. De bouw begint als de weersomstandigheden dit toelaten en moet einde voorjaar gereed zijn, waarbij ook gedetineerden  als werkkrachten worden ingezet. 

De EU reageerde geschokt en er is een EU parlementsdelegatie op weg naar Hongarije om daar met hun collega’s over de vermeende schending van de mensenrechten te praten. Orban op zijn beurt zegt dat hij met het afsluiten van zijn grenzen, die gedeeltelijk tevens de EU buitengrens zijn, slechts voldoet aan datgene wat in het Verdrag van Schengen staat en juist datgene beoogt waar andere EU landen zoals Griekenland en Italië in falen.  De kosten voor het hek bedragen 130 miljoen euro.

Human’s Right Watch protesteert omdat zij van menig zijn dat de Hongaren hiermee ‘vluchtelingen’ de mogelijkheid  ontnemen om asiel aan te vragen, terwijl Hongarije er op wijst dat zij per dag 10 migranten toelaten om asiel aan te vragen, maar dat deze hangende de asiel aanvraag procedure in een gesloten opvangcentrum moeten verblijven, om te voorkomen dat zij inmiddels onderduiken en doorreizen naar o.a. Duitsland.

Ook de EU commissaris voor o.a. migratiezaken Dimitris Avramopoulos is inmiddels door diverse zieligheidsindustrie organisaties benadert, maar zoals het zich nu aan laat zien, zal de EU weinig of niets tegen de Hongaarse maatregelen kunnen ondernemen, daar Hongarije in principe niet tegen enig EU of VN verdrag verstoot.

Met de Hongaarse maatregelen wordt bovendien aangetoond, dat indien een EU land de migrantenstroom wil indammen, hiertoe in de praktijk wel degelijk mogelijkheden voor zijn. Wel moet worden opgemerkt, dat indien de migrant eenmaal in de EU is toegelaten, volgens de zelf door de EU ingestelde wetten er een vrijheid van reizen van toepassing is volgens dat hierboven genoemde Verdrag van Schengen. Zou Nederland haar grenzen met Duitsland of België willen sluiten, hetgeen o.a. Wilders propagandeert, dit wel een verstoot tegen de EU regels is . Asiel in ons land daarentegen aanvragen komend uit onze 2 buurlanden ligt moeilijker, daar de asielaanvrager reeds uit een of meerdere andere veilig EU landen komt en daar asiel had moeten aanvragen.

De verkiezingspropaganda van Mark Rutte nu controle op internationale bussen en treinen afkomstig uit het buitenland te willen invoeren, mag dan ook afgedaan als wat het is : Verkiezingsleugen ! Maar daar is Rutte altijd de beste in geweest niet alleen bij Beatrix maar ook bij Rutte regeert de leugen!

Maar voordat u gaat kijken naar de video over de bouw van het 2e hekwerk, kijkt u eerst even naar een interview dat de BBC had met de Hongaarse EU afgevaardigde Gyorgi Schopflin van de Hongaarse Fidesz partij en waarin hij de visie weergeeft van de Hongaarse regering over de bouw van een hek en het toelaten c.q. doorsturen van migranten.

 


8 Reacties

 1. Sandokan zei:

  Wie de ellende in Hongarije, en dan vooral in Budapest, heeft gezien die kan niet anders dan Orban groot gelijk geven. Wat moeten wij met die parasieten?

 2. politiek en religieus atheist zei:

  De galdjanussen zijn geschokt dat er weer iemand probeert de gewone inheemse burgers te beschermen.

  Dat druist rechtstreeks in tegen de regeltjes die de leden van het corporatisch verdienmonster EU met elkaar hebben bekonkelt.

  Tja, nu even afwachten wat de “onafhankelijke” gaat doen.
  Te verwachten valt dat binnenkort de eerste verhalen zullen opduiken dat de Hongaarse president :
  1. Voor verkrachting aangeklaagd gaat worden (de Assange-methode)
  2. Massavernietigingswapens in de kelder heeft liggen (de Sadam Hussein methode)
  3. Aangeklaagd wordt vanwege het roepen van minder, minder, minder tav. criminele buitenlanders (De Wilders methode)
  4. Narcistische psychopatische persoonlijksheidskenmerken vertoont (de Trumpmethode)
  5. onheilsverhalen over eeuwige armoede verspreiden (de Brexit methode)

  Afijn, u kent het wel ondertussen.

  En aan de anderekant gaan lieve volksvertegenwoordigers de brave burgers paaien met verkiezingsgeschenkjes zoals 500 euro (kan oplopen tot wel 1000 euro !).
  De verhalen over een enorme afname van de EU werkeloosheid en een plotselinge gigantische opleving van de EU hoogconjunctuur zullen ook wel weer gaan circuleren.
  Tevens worden beloftes gedaan over eerder met pensioen gaan, goedkoper en zelfs beter onderwijs, over strengere controles aan de grenzen en andere zoethoudertjes totdat de buit in maart voor wederom 4 jaar binnen is.

  In ieder geval Viktor Orban die veel ellende gezien heeft in voormalig buurland joegoslavie, veel sterkte.
  Victor Orban, een goed mens die probeert de mensen die hem gekozen hebben te beschermen, zeer tegen de wil van de politiek “correcte” bedrijfsvertegenwoordigers in Brussel en haar aanhangers in de EU landen.

  http://www.geennieuws.com/2015/09/hongaarse-premier-viktor-orban-binnenkort-zullen-er-meer-moslims-in-de-eu-zijn-dan-christenen-2-x-video/

 3. politiek en religieus atheist zei:

  Correctie vorig schrijsel :

  Tja, nu even afwachten wat de “onafhankelijke” media gaat doen.

 4. andre zei:

  ik vind het een keurige erfscheiding.

  Het is natuurlijk weer een kat muis spelletje want brussel (frans timmermans met zn salaris van 1000 euro per dag) handhaaft de sancties tegen rusland en maakt dus expres handel kapot voor hongarije die weer op hun beurt en volkomen terecht de regels weer handhaaft ook opgelegd door fransje maar die euro gaat daar nooit meer komen.

 5. 969 the movement zei:

  Toch vreemd dat niemand zich afvraagt waarom toch zoveel onrendabellen binnenlaten? Terwijl het westen al failliet is. En dat deze have nothing can nothing elementen uiteindelijk hun frustratie gaan botvieren op de EU burger. Maar nooit en te nimmer een keer een elitaire persoon de kop afhakt een politici of een EP-er.
  Wellicht is de EU zo failliet dat ze de Saudisch helpt, in ruil voor hun escape. Misschien dat die in reizende moslims nog wat good will zouden crieeren als ze de elite en de politieke elite eens zouden opblazen of iets dergelijks en links. En rechts liberaal.
  Of een EP-er dan zouden ze goed werk verrichten. Alleen nu is het overduidelijk dat er een deal is met de Saudisch. Alleen de westerse burger wordt uitgeroeid door de EP’s. De elite is bezig ergens anders hun nestjes te maken.

 6. Bosschenaartje zei:

  Quote:

  Het wordt niet in het openbaar uitgesproken……Het is de superioriteits gedachte in de joodse filosofie, die diametraal staat op het christendom. Deze is een reële bedreiging voor mensen die de leer van de ziener van 2000 jaar geleden en zijn gepredikte begrip voor de kosmische wetten, serieus nemen. Het zijn twee partijen die in the struggle for life elkaar letterlijk naar het leven staan. Met oppotten van geld door constructies met rente en winst, probeert een volk wat zich superieur acht alle andere volkeren aan zich te onderwerpen als slaaf, wier enige bestaansrecht is, dat zij ten dienste staat van dat zgn. uitverkoren volk, die hier op aarde meent de dienst uit te kunnen maken.

  https://www.youtube.com/attribution_link?a=haTI0533sJI&u=%2Fwatch%3Fv%3DBH5X6t94L80%26feature%3Dshare

  Dat is er aan de hand ja. Ze verschuilen en gebruiken de Bijbel om hun gelijk te halen. Dus de veroorzaker is wat via die Bijbel de gehele mensheid wordt wijsgemaakt.

  Ze leggen de Bijbel dus uit zoals het er staat en wat in hun voordeel is. Alleen maar. Ze zitten dan in een Slachtofferrol, dan in de Reddersrol en als laatste van de driehoek in de Vervolgersrol. Enkel al die rollen dragen Evil in zich. Niets is gebaseerd op Liefde maar alles is gebaseerd op Macht een Macht die dus in de mooi verpakte rol als Globalisten neergezet wordt.

  Er zijn mensen die het door hebben maar te kak worden gezet als populisten of rascisten of discriminerend. Alles om de tegenpartij onderuit te halen en af te zwakken. Ze voelen gevaar en dreiging en dus een geringe kans op verlies en zijn nu alweer een Chaos aan het maken zodat het Volk weer verdeeld en hun kunnen blijven heersen.

  Gewoon de seinen zijn zo duidelijk. Er zijn twee partijen nu in Europa. Merkel Rutte Hollande aan de ene kant en Le Pen, Wilders en Die Duitse aan de andere (even haar naam kwijt). Zo scharen zich ook twee groepen mensen achter deze twee verdeelde leiding. Dus een van de twee gaat het verliezen en je ziet wat er dan in de USA ontstaat. Boycotten er alles aan doen om Trump kapot te maken. Want ze kunnen eenvoudig weg niet tegen verlies. Nooit niet.

  Dus ook al wordt je gekozen dan nog is er strijd en zul je bij de les moeten blijven. Want verslapt je aandacht dan grijpen zij de hun geboden kans om weer aan de Macht te komen. Hongarije zal het brandpunt gaan worden. Want daar ligt de scheiding tussen het Westen en het Oosten. Niet bij de Oekraine.

  Als in de Oekraine de hel los breekt dan zal Hongarije zich keren tegen het Westen en zich aansluiten bij Rusland. Let maar op. Want er is helemaal geen eenheid in Europa meer. De EU heeft voor blootlegging van die verdeling in Europa gezorgd. Basta.

 7. Bosschenaartje zei:

  969 the movement.

  Hier de oorzaak blootgelegd waardoor er nu veel onrendabelen worden toegelaten in Europa.

  Heeft te maken met een verdrag waar afgesproken is Olie voor Immigratie. Dus daar ligt de oorzaak van waar we nu mee te maken hebben. Dit is dus al vastgelegd rond 1975.

  Hierbij wat achtergrondinformatie:

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2012/09/de-grote-verrijking-het-grote-verraad/

  http://www.geennieuws.com/2015/01/olie-in-ruil-voor-moslim-invasie-in-europa/

  http://forum.fok.nl/topic/789215/1/999?token=d65255442742093d9abcfbd25f47ebf3&allowcookies=ACCEPTEER+ALLE+COOKIES

  Triest maar toen is al bepaald dat Europa Eurabia moest gaan worden zonder dat de bevolking hiervan op de hoogte is gesteld. Het wordt als het ware gewoon door onze strottenhoofden gepropt.

  En dan kijk ik naar een programma op NPO over tolerantie en integratie. Terwijl er bij de mensen opstand en verzet heerst omdat ze iets wordt opgedrongen wat ze helemaal niet willen. Dat werkt voor geen ene meter.

  Toen mijn kind jong was en ik gaf hem eten wat hij niet lustte dan spuugde jij het gegarandeerd uit, of zijn mond bleef stijf dicht zodat er echt niks in kon.

  Het spugen zijn de reakties, de protesten en de bezorgdheid van volwassenen voor kinderen en nageslacht. De mond is het symbool voor de grenzen die hier wagenwijd open blijven staan ondanks dat er horden mensen binnen komen waar het Volk van Nederland niet voor gekozen hebben.

  Er wordt bepaald door derden dat we dit maar te pruimen hebben of we willen of niet. En dat werkt nu niet, dan niet en waarschijnlijk op den duur nooit niet. In mijn optiek is dat verre van een vorm van Democratisch handelen.

  Dus dit is mijn reaktie op de enorme toevoer van onrendabelen in Europa.

Comments are closed.