Mark Rutte geschrokken van gebeurtenissen aan vooravond Franse verkiezingen

Nee, Mark Rutte is echt geen homo, wij herhalen wat hij zelf zegt en wie kan het beter weten dan … Mark Rutte. Dit volgens een bericht in de Krant van Comateus Nederland, die daarmee vooruitloopt op een interview dat Rutte gegeven heeft aan een blad dat toch in grote mate het politieke en comateuze bewustzijn van de Nederlanders bepaalt, de Linda.

Rutte is geschrokken van het feit dat volgens de Fransman Emmanuel Macron die aan de Franse president verkiezingen meedoet,  de Russen hem middels internet fake news beschuldigen homo dat hij homo is, hetgeen in Frankrijk voor een regeringsleider absoluut niet kan. Macron daalde in de peilingen en Rutte reageerde zoals wij dat van hem gewend zijn onmiddellijk. Zou er een wraakneming van de Russen op komst zijn, omdat Rutte wat slordig met de MH 17 gegevens omspringt en het Oekraïne referendum anders probeert af te wikkelen dan wat het Kremlin had bedacht ?

Nu hebben wij het interview niet gelezen, zullen dat ook niet doen, maar er zijn toch 2 zaken die ons opvallen.

Ten eerste gaat Mark die niet van vakantie houdt, hetgeen wij ons voor kunnen stellen met al die zakenmissies die toch niets voorstellen, graag een dag of 5 naar New York. Het zal toch niet zo zijn, dat Rutte wat adresjes in die stad met wijlen prins Claus heeft geruild ? Zo maar iets wat ons even spontaan  te binnen schoot .

En ten tweede sluit Mark niet uit dat hij nog een keer vader wordt ! Wij moeten er niet aan denken, want dat betekent dat ons land over 25 jaar er weer een Rutte op het pluche bijkrijgt , zoonlief Rutte moet toch zonder een afgesloten studie aan de bak,  terwijl er bij ons  de schrik van Rutte 1, 2 en misschien 3  nog in zit. Op de vraag of Rutte misschien eens zijn licht op had gestoken bij Paul de Leeuw die van de zelfde “leeftijdscategorie” is, kregen wij geen antwoord en ook Henk Krol net zomin als Gordon wilden niet laten weten of zij de premier recent nog over dit soort gevoelige onderwerpen hadden gesproken.

Maar nee, Rutte  had volgens hem zelf  heeft geen behoefte om ’s avonds laat  voor het slapen gaan iemand nog wat leugentjes te vertellen, want dan grijpt Mark gewoon de telefoon en belt … zijn mammie. Die is inmiddels aan de verhalen van haar zoon gewend , wordt ook al wat ouder, dus net als bij veel Nederlanders gaat datgene wat Mark vertelt, het ene oor en nog harder het andere oor weer uit.

Dit bespaart u de Linda te kopen.


4 Reacties

  1. andre zei:

    trump heeft hoe je het ook bekijkt zn sporen in het leven verdiend en kan een (lekker) wijf showen. Rutte heeft helemaal niets bereikt in zn leven en wat heeft Rutte te showen? nou? zn hamster?

  2. Benhur zei:

    Rutte is gewoon een homo die niet uit de kast wil komen. Hij is een grote leugenaar en ontkenner.

  3. Toussaint zei:

    Liep in ’t kader van zijn 9 jarige studie geschiedenis stage in ’t antiquariaat v/d vader van Van der Steur, die zich op latere leeftijd tot de herenliefde had bekeerd. Het helpt elkaar allemaal op ’t Binnenhof. Ik bedoel maar——!!!

Comments are closed.