Martin Schulz, zoals een pure socialist het knoeien niet kan laten

Zoals wij dat reeds in Frankrijk kunnen zien, waar een toekomstige presidentskandidaat in een shitstorm terecht komt, waarmee getracht wordt de kansen om de begeerde functie te behalen te vernietigen, komt nu ook de voormalige EU parlementsvoorzitter Martin Schulz in de vuurlinie te liggen. En na goed socialistisch gedrag gaat het niet om een kleinigheidje.

Zes maal tijdens  zijn drie jaar durende ambtstermijn in Brussel charterde Schulz een executive jet voor privé doeleinden en liet dit betalen door de Europese belastingbetaler!  Maar daarbij blijft het niet. Naar nu blijkt heeft Schulz vlak voor zij afscheid enkele van zijn trouwe partijbondgenoten in Brussel op hoge EU banen weten te zetten, zonder dat deze banen te veel in de publiciteitsschijnwerpers staan en deze plotselinge promoties zichtbaar zouden worden.

Zo werd zijn jaren lange getrouwe medewerker Markus Winkler de plaatsvervangende secretaris van het EU parlement en een van zijn adviseurs, Monika Strasser  werd het hoofd van de budgetaire commissie.

Een andere ‘Genosse’ Markus Engels die door Schulz in Berlijn werd gestationeerd bij de EU informatiedienst, kreeg een verkapte salarisverhoging van € 15.000 per jaar onder de noemer voortdurende reisonkostenvergoeding, daar hij anders van zijn Brusselse “salarisje” had moeten zien rond te komen.

Dat de EU bonzen zich zelf goed verzorgen weet u, maar even ter herinnering, Schulz zelf kwam op 320.000 euro, Juncker en Tusk elk op 375.000 en zelfs onze Franske Timmermaarraak strijkt per jaar 335.000 euro op.

De vluchten van Schulz die gemiddeld € 20.000 hebben gekost brachten hem oa. van Berlijn naar Straatsburg, Hamburg, Brussel en Madrid.

En laten wij niet het eigen reisbureau  van Schulz vergeten bestemd uitsluitend voor socialisten , dat geheel door de EU betaald werd en waarover wij in 2015 reeds  schreven.

Prima volk die socialisten!

 

 


3 Reacties

  1. Outin Theopen zei:

    Vergeet niet dat deze hoogwaardigheidsbekleders veel van hun geld onder de armen verdelen. Een gedeelte onder de linkerarm en een gedeelte onder de rechterarm. Met de poen ferm onder de oksels geklemd heeft men de handen vrij om verder te graaien. En dan nog handen tekort!

  2. JdeB zei:

    “Vom Sausack zum Kanzler”: ’t zou zo maar kunnen, want Schulz wordt gezien en geprezen als ‘man van het volk’, die zelfs de eu(ro)forie weer laat herleven 🙂

Comments are closed.