Nederland, de rotte appel van Europa, salafisme komt hoofdzakelijk uit ons land (video)

Naast een draaischijf voor de wereld narcotica handel, dreigt ons land zich nu ook als ‘exporteur’ van het Salafisme te gaan manifesteren, althans als wij de woorden van de Belgische imam Nordine Taouil mogen geloven die dit in het Belgische TV programma ‘de Zevende Dag’ beweerde.

Het klinkt ons overigens plausibel in de oren, want met een overheid die moslims ter wille van het paaien van kiezers op alle manieren in de watten legt, of het nu om het traditionele PvdA pamper gedrag gaat, of met de socialisten uit vrees voor de positie van Mark Rutte mee heulende VVD, als moslim heb je zo langzamerhand in Nederland vrij spel. Zie hier de video.

Er mag toch wel gesteld worden dat het Salafisme onze samenleving met een wegkijkende overheid van binnenuit ondergraaft. Als de zogenaamde extreem rechtse partijen dat roepen wordt dit als ophitsend beschouwt, maar de dagelijkse praktijk bewijst het tegendeel.

Het willen maar vooral moeten integreren , dus om de woorden van Rutte daarvoor te gebruiken ‘het normaal doen of anders ergens anders te gaan wonen ‘ zijn van toepassing, ofschoon Rutte het anders bedoeld zal hebben. Als wij, en we durven ronduit te stellen dat wij hier namens een merendeel van de Nederlandse bevolking praten, van mening zijn dat onze normen en waarden superieur zijn aan die van een middeleeuws geloof, wiens aanhangers zich weigeren te integreren, dan zullen wij die normen en waarden ook moeten verdedigen.

En juist bij dat laatste knelt de schoen.

Normaal doen betekent voldoen aan datgene wat in ons land de norm is. Dat betekent een liberale interpretatie van de grondwet, de gelijkheid van man en vrouw respecteren, de scheiding tussen kerk en staat, iets dat juist door de kerk in steeds verhevigde mate wordt misbruikt, de vrijheid van religie, mits… en wij herhalen het, het belijden van deze religie strookt met wat in ons land als normaal wordt beschouwt.

Denk je b.v. dat de Sharia de voorrang heeft op onze Nederlandse wetten  en je wilt bovendien deze Sharia en het daarmee gepaard gaande Salafisme opdringen aan anderen, dan is er in ons land geen plaats voor je en dien je te vertrekken naar die landen waar dit wel wordt toegestaan.

Maar het zal met name aan de Nederlandse burgers liggen, of er iets verandert aan een situatie die zal leiden tot chaos, geweld en armoede.

 

 

 

 


5 Reacties

 1. Giordano Bruno zei:

  Het zal de meeste Nederlandse burgers ’n worst wezen.
  Die is te druk met zijn/haar eigen leventje, De carriére, de kinderen en opvang, het huis en hypotheek, de volgende vakantie zo exclusief mogelijk, de nieuwe leasebak, heel Holland bakt en the Voice, Facebook en Twitter.
  En, o god, opa en oma leven ook nog!!………Misschien…

  Totdat sommige mensen, zoals hier, gelijk blijken te krijgen.
  Die sommige mensen kun je vergelijken met mooie muziekinstrumenten in ’n lawaaiige wereld vol met dove mensen zonder oren.

  Wie zei het ook alweer,? “zij die willen horen, zullen horen. en zei die willen zien, zullen zien.

  Men kan ’n mens echter niet dwingen de ogen/oren te openen.
  Pas nadat er ’n persoonlijk trauma of algehele crisis heeft toegeslagen zal men beseffen dat de klok niet meer is terug te draaien…….

  Giordano Bruno

 2. Benhur zei:

  Nederland is echt het afvoerputje van Europa. De hoofdweg naar het riool zal ik maar zeggen. En de rioolmedewerkers zijn onze zittende kabinets mensen.

 3. WAKKER WORDEN NEDERLAND !!! zei:

  WERELWIJDE EXPLOSIE van militairen vragen asiel in Nederland aan !!!!!
  goede manier van Rutte om zijn Islamitische leger te versterken…

  Zeker honderd ( Dus veel meer ) o.a. Turkse militairen hebben sinds de mislukte staatsgreep in Turkije asiel aangevraagd in Nederland, België en Duitsland. Het gaat om mensen die tijdens de coup bij de NAVO werkten en niet in Turkije waren.

  Volgens NOS en NRC werkten er ten tijde van de coup ongeveer ZEVENHONDERD / 700 Turkse militairen voor de NAVO. Vierhonderd van hen stonden na de mislukte staatsgreep op een lijst met militairen die niet meer vertrouwd werden en ook niet te vertrouwen ZIJN.

  Deze militairen moesten terugkeren naar Turkije, maar de meesten deden dat niet uit angst om bij aankomst opgepakt te worden. De regering besloot dat Turken die niet binnen drie maanden terugkeren hun Turkse nationaliteit verliezen ( Waarom lopen ze hier te kloten dan met al die IS Imbecielen etc. ) en gaan NU voor de GRATIS Nederlandse Nationaliteit…

  In Nederland steeg het aantal Turkse asielaanvragen van vijftig in 2015 naar 235 ????? in 2016. Volgens NRC worden de asielverzoeken in Nederland door de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) via de zogenaamde ‘verlengde procedure’ behandeld. Daardoor heeft de dienst achttien maanden om tot een eerste besluit te komen. Turkeije doet dit dus binnen drie maanden !!!!

  Een Turkse regeringswoordvoerder zegt tegen NRC dat de militairen in Turkije een eerlijk proces zouden krijgen. Het zou volgens hem dan ook “niet acceptabel” zijn als Nederland de militairen asiel verleent waarmee wordt voorkomen dat deze mensen zich moeten verantwoorden voor de rechter.

  STERKTE NEDERLAND !!!!!

 4. MarcelJ zei:

  Vreemd dat men Turken asiel verleend terwijl men met Erdogan en dus Turkije, zaken doet. Sterker nog, Turkije zit ook bij de NAVO. Of deze asielzoekers zijn geen vluchtelingen, of Turkije moet uit de NAVO gegooid worden en op de zwarte lijst gezet worden.

 5. Pieter H zei:

  Op de tv laatst gezien,twee loodgieters uit NL ruilen tijdelijk met twee loodgieters ui Tunesie. De twee moslims proberen meteen hun levenswijze op te dringen aan de Nederlandse gastheer,hond wordt in de ban gedaan,beeldje dat ze niet bevalt word afgedekt,geen respect voor de Nederlandse gastheren. De twee Nederlanders,passen zich aan aan de enorme rotzooi in Tunesië. Conclusie:de hele wereld dient zich aan te passen aan de zieke moslim cultuur!!

Comments are closed.