Nigel Farage : nog maar 20 procent van de EU burgers wil crimigranten toelaten ( video)

Bepaalt u zelf  hoe u de onophoudelijke stroom mensen wilt noemen die nog dagelijks de EU en ons land binnenkomen, zonder dat hen een strobreed in de weg gelegd wordt. Maar met het woord ‘asielzoekers” zoals de Goedmensen u trachten voor te houden heeft dat woord niets meer te maken.

In tegendeel, de zieligheidsindustrie draait op volle toeren, de inkomsten zijn immers gegarandeerd door een niet ophoudende bron van inkomsten die hen door de overheid  worden uitbetaald, waarna de belastingschroeven voor ons weer wat harder worden aangedraaid.

Eigen land eerst, eigen burgers eerst, zijn woorden die u onmiddellijk bestempelen  als populist, PVV aanhanger of Pegida  fan, en het feit dat u en uw kinderen steeds wat meer moeten  opschikken, schijnt niemand behalve de betroffenen  iets te interesseren. Den Haag is in een strijd om stoeltjes verwikkeld, de verkiezingsleugens vliegen de pan uit, en niemand wil weten of horen op welke klippen ons staatsschip afstevent. Waarbij, en dat mag niet worden vergeten, de bemanning van het schip al lang veilig in de reddingssloepen zal zitten, terwijl het scheepsorkest gewoon doorspeelt op het moment dat het schip de klippen raakt. En dat moment is niet zo ver weg meer als menigeen nog steeds met sprookjes in het achterhoofd, gelooft.

Wie de tijd en moeite neemt het vandaag bij ons verschijnende artikel, ‘de val van een nieuwe religie, Socialisme en liberaal gedachtengoed ‘  geschreven door ons gastschrijver Advocaat N. aandachtig te lezen, zal het met ons eens zijn, dat 2017 en de daarop volgende jaren zeer moeilijk gaan worden, daar u als burger weinig of niets meer heeft in te brengen.

Nog niet lang geleden plaatsten wij een artikel waarin de gerenomeerde Britse denktank Chatham House aan hand van voorbeelden aantoonde dat slechts nog maar 20% van de EU burgers geneigd zijn om ‘crimigranten ‘toe te laten.  De oplossing voor het probleem is volgens de EU bij monde van Guy Verhofstadt juist meer EU te introduceren.

Anderen die het al vaker bij het juiste eind gehad hebben zoals Nigel Farage , denken daar geheel anders over, Kijk en luister :


1 reactie

 1. R.K. zei:

  Het is beangstigend dat er maar weinig oppositie is, zo weinig Farage;s, zo afhankelijk van Farage ! In Nederland hebben we dan wel een Wilders, enThierry Baudet (FvD) en in Frankrijk Mv. Le Pen. Als ik beelden zie van de leden van het Eu. parlement…… wat een marionetten, gelijk de beelden die ik gisteren zag van het klapvee in Noord Korea n.a.v. de moord op de halfbroer van diktator Kim Jang-un.

  Ik kan mij niet voorstellen dat je als parlement, als politieke partij er aan meewerkt om ook maar richting dictatuur te willen. Gelijk Erdogan, hij is het voorbeeld van misbruik van democratie…..

  Gelukkig gaan de kiezers meer invloed krijgen, althans daar ziet het naar uit:
  BOMBSHELL POLL : Europeans Reject Muslim Immigration In HUGE Numbers
  http://www.youtube.com/watch?v=tGYmiVYUaaU

  De NL. media: En plotseling is er niets anders als goed nieuws, de economie trekt aan, er komen budgetten voor de zorgsector en geld onderwijs en defensie? etc. etc… Plots is er een begrotingsoverschot (tot Brussel komt afromen?). En immigranten, die (zouden) te kennen geven vrijwillig te willen vertrekken uit Nederland?

  Het riekt allemaal naar demagogie, ook al is het voorspelbaar geweest, het is toch schrijnend om het werkelijk aan te horen.
  De peilingen elke dag winst of tenminste een oprukkende Groen Links, D66 en de stijd tussen VVD en Wilders? Die willen de grenzen niet sluiten, behalve Wilders dan, maar wat betekenen die stemmen dan voor het klimaat waar ze ook zo mee begaan zijn (Oorlogsdreiging,bedreiging door Islam en de gevolgen voor het milieu en ons deel van de mensenrechten?).

  Radical Muslim Demands Head of Journalist Live on Fox! (pathetic)
  http://www.youtube.com/watch?v=8hF1_6BF1Lc

Comments are closed.