Rekent Geert Wilders op steun uit de VS ?

Iedere dag een nieuwe poll en iedere dag een nieuw resultaat. Terwijl een week geleden de PVV nog ver voor lag op de naaste concurrent VVD, zou volgens de laatste poll van het voormalige Nipo en nu Kantar de kloof minder groot worden. De VVD rukt op naar 24 virtutele zetels en de PVV daarentegen daalt naar 27, terwijl CDA en D66 met 2 respectievelijk 3 zetels stijgen.

Nu valt er over polls zeer veel te zeggen en dat is in de meeste gevallen niet veel goeds. Echter met zeer uitgekiende berekeningen is het wel mogelijk een indicatie en niet meer dan dat te krijgen van wat de kiezer op het moment van de poll denkt te gaan stemmen.  Tevens, en dat is een bijkomend risico beïnvloeden polls ook het gedrag van kiezers. Zo zie je in Frankrijk bv. waar de rechtse kandidaat Fillon vanwege fraude verdacht onder vuur ligt, dat zijn populariteit daalt, wat weer ten gevolg heeft, dat zijn kansen om president te worden dalen. Zo sterk zelfs dat 40 van zijn partijgenoten hem al gevraagd hebben zijn kandidatuur in te trekken en een groot deel van zijn oorspronkelijke kiezers zich van hem afwenden.  Een alternatief is er echter op dit moment niet.

En nog even in Frankrijk blijvend, beschuldigt de kandidaat van de centrum linkse partij ‘en marche ‘ Emmanuel Macron de Russen er van dat zij het bericht verspreid zouden hebben dat Macron, gehuwd met zijn 24 jaar oudere voormalige schooljuffrouw  ook een relatie zou hebben met een mannelijke  journalist van de Franse TV zender TV 1. En prompt daalt de populariteit.

Marine Le Pen wordt achterna gezeten door de EU, die haar beschuldigt van de misbruik van geld bestemd voor haar EU medewerkers, dat zij gebruikt zou hebben voor het betalen van medewerkers die echter slechts in Frankrijk actief zijn voor het FN. Gevolg dat ook zij in de polls daalt.

En wat te denken van het moddergevecht tussen Hillary Clinton en Donald Trump dat ondanks !!! dat de polls ons anders wilden doen geloven, door de laatste werd gewonnen . Kortom polls, zijn gemanipuleerde momentopnamen en dan zelfs afhankelijk van de vraagstelling zeer subjectief.

Maar ogenschijnlijk geen vuiltje aan de lucht in ons eigen Madurodam. Goed, wat gefotoshopte afbeeldingen van D66 leider Pechtold, wat zeer kinderachtige door  beiden zijden verzonden tweets van Rutte en Wilders, maar geen verder nieuws, tenzij je in sommige alternatieve media naar de schandalen terug kijkt daterend tot 25 jaar geleden van VVD politici en  afhankelijk welke site je bezoekt hetzelfde van de PvdA graaiers.

Zijn wij wel zo’n net volkje, dat modder gooien beneden onze waardigheid is ? Nee, dat denken wij niet, want  eigenlijk zal het de gemiddelde Nederlander een zorg zijn wie uiteindelijk na 15 maart de Tweede Kamer gaat bevolken en wie er gaat regeren, waarbij dat laatste woord als wij terugkijken naar de periode  Rutte 1 en 2 wel een zeer hoog gegrepen woord is.

Maar, laten wij gewoon eens fantaseren en ook met modder gooien . Stel dat iemand zegt de stellige bewijzen te hebben dat de PVV voor 95 procent wordt gefinancierd door Saoedi Arabië ? En u niet gelijk roepen, ‘dat maakt mij niets uit waar geert zijn centen vandaan haalt, ik stem toch op hem, want….. en dan de grijsgedraaide riedel dat hij ( Geert ) de enige is, die onze moslim en migratie problemen durft te benoemen. Je bent tegen de islam, tegen ‘moslims’, tegen migranten, maar het geld van de meest fervente moslims, de Saoedi’s blijkt dan opeens niet te stinken – pecunia non olet  ? Dus daalt de PVV dan in de polls ?

Gelukkig of niet, deze aanname is niet de realiteit. De PVV waarvan  Wilders het enige lid is en hij dus precies weet waar zijn centen vandaan komen wordt voor het grootse deel gefinancierd door Amerikaanse Joden. En ofschoon de meesten niet willen vertellen hoeveel zij Geert jaarlijks toeschuiven, is bekend dat het David Horrowitz Freedom  Centre , die zich ten doel heeft gesteld radicaal links en haar islamitische bondgenoten te bestrijden  volgens het NRC Wilders / PVV €  126.000 doneerde. Stoort u dat ?

Of stoort u het feit dat Wilders het enige lid is van zijn partij omdat zoals hij zei hij  de wanorde zoals bij de lijst Fortuyn en opvolgers wilde voorkomen ? Een uiterst doorzichtig excuus. Wilders wil ofschoon de naam van zijn partij dat ander doet vermoeden geen pottenkijkers, zo eenvoudig is het. Democratisch?

Opvallend is het aantal joodse relaties die Wilders in de VS heeft, of het nu gaat om Nina Rosenwald van de Gatestone Institute of Pamela Geller bekend van haar blogs. Zo ver wij weten bezoekt Wilders de VS zeer regelmatig en is o.a. weer bevriend met Steve Bannon, de Strategie adviseur van Trump en hoofdredacteur van de zeer rechts gerichte Breitbart blog. Maakt dat Wilders verdacht ?

Voor ons zou het een goede reden zijn om indien wij zouden stemmen ( NEE ) nog eens goed te rade te gaan of de PVV onze keuze zou zijn. ‘De grenzen sluiten, moslims het land uit, geen nieuwe erbij, prachtig allemaal , maar nu de praktijk en die is  gewoon geheel anders.

Wat staat u dan te wachten met een PVV in de regering of zelfs het ondenkbare, een premier Wilders ?

Dit zijn zaken die nog wel eens vlak voor de verkiezingen boven water zouden kunnen komen en gebruikt of misbruikt worden , het is maar hoe u het bekijkt,  door de politieke tegenstanders van de PVV, die ondanks hun grootspraak kunnen rekenen op een storm van verontwaardiging als zij niet met de Wilders samen willen gaan regeren, op het moment dat de PVV toch het meeste aantal stemmen krijgt. En dat moet juist voorkomen worden.

Nog ongeveer 30 nachtjes slapen en wij zullen het weten. Maar maakt u zich geen zorgen of liever gezegd illusies: ER ZAL NIETS VERANDEREN de echte “bestuurders” blijven achter de schermen en ALLE politici zijn alleen maar de teckels en pionnen van het grote  joodse geld, van  Soros, Goldman Sachs, de Rothshilds of….. en…..en… en….. zij bepalen wat er met  U en Mij en Jij, gebeurd.

En wij ? Wij hebben het allemaal laten gebeuren en toegestaan nog steeds!

 


11 Reacties

 1. J. Pen senior zei:

  Er zijn 150 tweede Kamerleden waarvan slechts enkelen geen trouw hebben gezworen aan de (nep)koning. Op het moment dat een nieuw kabinet de eed aflegt bij de van Amsberg familie pleegt met verraad tegen eigen bevolking, en dient enkel het belang van de van Amsberg familie.

  Website YouTube dr. Johan Oldenkamp:
  https://www.youtube.com/watch?v=pNWE-Cs32VM

  Nederlanders 400 jaar belazert betreft het koningshuis die geen recht hebben op de troon.

 2. Jeremy zei:

  Dat laatste zeiden wij na de verkiezingen van 2012 ook: “Weer Rutte. Eigen schuld, dikke bult”. Maar zijn kabinet was wel het enige na de oorlog dat de volle termijn mocht blijven zitten. ‘Stabiel’ heet dat en ‘goed voor ons vestigingsklimaat en onze kredietwaardigheid’.
  De geschiedenis herhaalt zich dit jaar, al zal er moeten worden gesjoemeld. Want chaos is geen alternatief.

 3. R.K. zei:

  ” ER ZAL NIETS VERANDEREN de echte “bestuurders” blijven achter de schermen ” Ik vrees dat het waar is, Wilders en stel de grote winnaar van de komende NL verkiezingen, die zal het ook moeilijk krijgen. Laten we nog eens kijken naar CETA en TTIP en “onze” ondemocratische EU:

  Naast de Fu..k you van Junkers, die overigens opstapt hebben de deze visie ”
  http://www.geenstijl.nl/archives/images/kuthoerlichtekooitakketeef.jpg

  En een ook andere relevante zaken :
  http://www.themolesite.wordpress.com/nl-migrants-to-europe-is-a-setup/

  CETA. U weet wel, dat verdrag van die mop van de Belgen die het gingen tegenhouden maar hihi grapje toch niet. In Straatsburg stonden de hele ochtend 80 (!) mensen in gekke taaltjes tegen mevrouw Malmström te brabbelen, maar iedereen en zijn lobbyende oom wist al lang dat het hardwerkende Europees Parlement voor dit verdrag ging stemmen. En nu treedt het verdrag al in werking voordat het door de nationale parlementen is geratificeerd. (Bron: GS)

 4. Eelkes Pier zei:

  ….Wilders wil ofschoon de naam van zijn partij dat ander doet vermoeden geen pottenkijkers, zo eenvoudig is het. Democratisch?………
  Heel vaak zie ik, dat nadat de leden gekozen zijn, dat zij het programma gaan veranderen. Dit is volksverlakkerij. Gelukkig heeft Hr. Wilders het alleen voor het zeggen en zijn partijprogramma wordt tussentijds dan ook niet veranderd. Dit heeft niets met democratie te maken maar met duidelijkheid en de meeste mensen stemmen op het partijprogramma.
  In de USA is Trump gekozen en we zien en horen dagelijks de veranderingen waar de hele linkse wereld en de geheime elite wanhopig van worden. Het zal echt niet de eerste keer zijn dat de pion koningin wordt en daarmee het spel wint.

 5. Hansmrad zei:

  Opiniepeilers missen steeds grotere groepen (Telegraaf)

  Dit is een hele goede voorbereiding voor de discrepantie tussen peilingen en uitslag die op 15 maart na het “tellen” van de stemmen zal ontstaan.

  Het was Stalin die ooit zei dat niet de stemmers doorslaggevend waren, maar degenen die de stemmen telden.

  Kortom, we worden weer genaaid!

 6. religieus en politiek atheist zei:

  …maakt me niet uit, ik stem toch op Wilders…

  “is bekend dat het David Horrowitz Freedom Centre , die zich ten doel heeft gesteld radicaal links en haar islamitische bondgenoten te bestrijden”

  en bovenstaande nobele doelstelling die de mensen wil beschermen tegen enerzijds naieve linkse luchtfietsers en anderzijds tegen hen die intolerant zijn naar degenen die niet willen leven volgens de criteria van hun geestelijk leider en zijn heilig boekje bevestigt dit alleen maar.

  Of dit nu rechts heilig verklaard is weer een andere vraag maar ja :
  treat first what kill first….

 7. JdeB zei:

  @Eelkes Pier: Wilders’ programma wordt niet gewijzigd? Hoeft ook niet als hij langs de zijlijn blijfr twitteren..
  Zou hij worden ‘geroepen’ om mee te regeren dan moet je eens kijken wat er gebeurt. Afgezien van de Koran laat hij dan alles los voor eigen egotripperij (weten we sinds 2012).

  Wat Trump en de ‘pion’ betreft: de ‘cowboy’ rolt vechtend over straat met politieke maten, de eigen geheime en veiligheidsdiensten en de grote MSM in zijn land + de rest van de gevestigde orde in de ontwikkelde wereld.

  Trump zal nog veel meer water bij de wijn moeten doen, al was het maar om als president te kunnen overleven.

  Hoe dan ook: het zal de agenda van de ‘elite’ niet in de war schoppen. Integendeel. Trump en de overige ‘popilisten’ zijn slechts deel van hun spel.
  Waarin de kleine ‘pion’ nooit ‘koningin’ wordt en het nakijken heeft. Altijd. Zeker als het weer uitdraait op oorlog (en dat zit er helaas dik in).

 8. yvonne zei:

  Ze hebben hun ode plan al uit de kast gehaald
  Vorige verkiezing VVD zou gewonnen hebben vanwege het strategisch stemmen….
  Ineens waren VVD en de PVDA de grootste terwijl eerder het steeds PVV en de SP waren…??????
  Maar door een ijsje te eten verloor de sp zoveel? blablabla…
  Stemmen in amsterdam en rotterdam waren nog niet klaar, maar rutte werd uitgeroepen als de grote winnaar…..

  Ook in nederland gaat stemmen niet eerlijk….

  Nog nooit vertoond, maar ineens hadden we een twee partijenstelsel die al het hele jaar ervoor was geventileerd op de media….

  Bedoeling???? Jazeker…

  opzet amerikaanse bedoeling van democraat republikein die dan eeuwig de baas zijn….

  Maar nu is er een trump gekomen en die gooit alles in de war…

  Trump gaat de boel aanpakken ,,ook de stemmen en nog veel meer.
  Daar zijn al deze elite bang voor..

  gauw ging plasterk kijken waar hij het kon verbeteren????
  Nee kijken waar ze de boel tegen wilders kunnen stoppen.
  En kijk ineens zakt wilders in de peilingen…gut waar kennen we dat van…

  In de buitenlandse kranten staat wat anders te lezen dan hier in nederland.

 9. Giordano Bruno zei:

  Op Wilders stemmen? of toch maar niet?
  De campagnes van de politieke partijen lijken op, zoals al eerder gezegd op de praatjes van ’n tweedehands auto verkoper met garantie tot het moment dat de deal is gesloten.
  Als je dan toch gebruik wil maken van ’n verrot ‘democratisch systeem is het verstandig om te kijken wat iedere partij in de afgelopen jaren voor de Nederlandse burger hebben gedaan, of tenminste hebben geprobeerd te doen.
  Daarbij is onderstaande goed om te weten;

  Veel mensen zijn terecht afgeknapt op de manier waarop in den Haag politiek wordt bedreven en hebben hun hoop gevestigd op de PVV van Geert Wilders. Maar is de PVV nou anders dan? Zal een regering met PVV (waar de VVD inmiddels bij monde van minister Edith Schippers naar aast) het zoveel anders aanpakken. Zullen gedane beloften dan wèl worden nagekomen?

  In 2011 bracht de SP een rapport uit over het stemgedrag van Partij voor de Vrijheid in de periode na de verkiezingen. Beloftes en stemgedrag in de tijd dat de PVV net geen regeringsverantwoordelijkheid droeg en daardoor maximale invloed op het beleid kon uitoefenen.
  Wie overweegt om bij de volgende Tweede Kamerverkiezingen (uiterlijk voorjaar 2017) op de PVV te stemmen doet er goed aan onderstaande samenvatting van dat rapport te lezen. Er is namelijk nogal wat verschil tussen wat men roept en wat men stemt. Daarin lijkt de PVV dus gewoon op alle andere partijen.

  De zorg
  De PVV beloofde dat de zorg beter en betaalbaar zou worden en ouderen meer rechten en voorzieningen zouden krijgen.

  In werkelijkheid stemde de fractie in de Tweede Kamer

  voor hogere eigen bijdragen
  voor bezuiniging op het persoonsgebonden budget
  voor bezuinigingen op de begeleiding van ouderen in de dagopvang met een IQ boven de 70

  De PVV zegt tegen de marktwerking in de zorg te zijn, maar stemde

  voor particuliere investeringen in ziekenhuizen
  voor winstuitkeringen in ziekenhuizen
  voor betaalde voorrangszorg via SOS-artsen
  tegen een meer inkomensafhankelijke premie
  tegen maatregelen om wachtlijsten in de jeugdzorg te verminderen
  tegen het in stand houden van het wettelijk recht op jeugdzorg
  tegen een passende indicatiestelling voor AWBZ-verzekerden, waardoor meervoudig gehandicapten en mensen met een intensieve zorgvraag nu geen gebruik kunnen maken van een pgb

  Veiligheid
  De PVV zei te kiezen voor zero tolerance. Elk afdingen van het gezag van de politie moest worden tegengegaan.

  In werkelijkheid ging de PVV akkoord met

  bezuinigingen op de politieopleiding
  afschaffing vergoeding aspirant-agenten, waardoor het voor zij-instromers onmogelijk werd om politieagent te worden
  afschaffing van middelen die gemeentes konden aanwenden voor hun veiligheidsbeleid

  De PVV was tegen

  het aanpakken van alcoholverslaafden in het verkeer
  het terugdringen van de oververtegenwoordiging van niet-westerse jongeren in de criminaliteit
  het terugdringen van recidive en stemde voor bezuiniging op de reclassering
  snelle re-integratie van ex-gedetineerden.

  Verkeer en vervoer
  De PVV beloofde maar liefst 2 miljard euro extra in nieuwe wegen en wegverbreding te steken; vergroting van de veiligheid in het openbaar vervoer; keiharde aanpak van verkeersagressie of hufterig gedrag en beter onderhoud van wegen.

  De PVV stemde

  voor elite-tolrijbanen, waarop mensen tegen betaling de files sneller kunnen passeren
  tegen mobiliteitsmanagement voor werkgevers en werknemers
  tegen geld voor sneller onderhoud van bestaande wegen
  tegen maximale sluitingstijden van spoorwegovergangen
  tegen het oplossen van het tekort aan fietsenstallingen bij stations

  De PVV verklaarde zich

  tegen het weerbestendig maken van de spoorwegen
  voor een snellere stijging van de prijs van een trein- of buskaartje in vergelijking met de kosten van een auto
  tegen het verbeteren van de verkeersleiding bij ProRail
  tegen een inventarisatie van knelpunten op het spoor
  tegen een onafhankelijke klachteninstelling voor het OV
  tegen verbetering van de reisinformatie en communicatie bij ongelukken op het spoor
  tegen het instellen van maatregelen tegen autorijdende alcoholisten
  voorstander van het afschaffen van mobiele snelheidsmetingen op de snelwegen.

  Dierenwelzijn
  De PVV stelde fatsoen en respect voor weerloze levende wezens voorop. Niet alleen t.a.v. onze huisdieren, maar ook vanwege onze primaire levensbehoeften melk, kaas en vlees. De rechten van het dier moesten van de PVV in de grondwet worden verankerd. De PVV verklaarde zich tegenstander van plezier- druk- en drijfjacht, maar voor noodafschot en/of beheersjacht als er gevaar dreigt voor mens of dier

  De PVV stemde

  tegen verplichte brandbestrijdingsmiddelen in stallen – waar de laatste vijf jaar ruim 700.000 dieren levend zijn verbrand
  tegen betere controle op de intensieve veehouderij
  tegen een voorstel om de dierenwelzijnsregels aan te scherpen
  tegen plannen om gaandeweg een einde te maken aan de bio-industrie
  tegen een verkoopverbod voor de bedreigde blauwvintonijn
  tegen het in stand houden van het systeem van dierenrechten na 2015
  tegen een vergunningenstop voor megastallen
  voor de plezierjacht op wilde zwijnen op de Kroondomeinen

  Het milieu
  DE PVV vond dat het goed gaat met het milieu in Nederland. De lucht is sinds decennia niet zo schoon geweest. Illegale lozingen moesten met kracht worden tegengegaan. Wetten moesten strikt worden nageleefd. Straatvuil was volgens de PVV voor veel mensen ergernis nummer één. De PVV was tegenstander van het onder water zetten van vruchtbare landbouwgrond. Dus geen ontpoldering. In de Westerschelde wilde de PVV geen nieuwe verdiepingen meer.

  De PVV stemde

  tegen het voorstel om vervuilende bedrijven te laten meebetalen aan het opruimen van dioxine in onze rivierbodems
  tegen een actieplan om zwerfafval aan te pakken
  tegen gesprekken met België om te voorkomen dat de Westerschelde verder zou moeten worden uitgediept
  tegen het voorstel om meer openheid te geven over de plannen voor nieuwe kerncentrales
  voor de bouw van nieuwe kolencentrales

  Democratisch Nederland
  De PVV vond dat onze democratie in de grootste crisis sinds Thorbecke verkeerde. De macht moest worden teruggegeven aan de burger. Het EU-nationalisme moest de kop worden ingedrukt. De macht uit Brussel moest naar Nederland gerepatrieerd worden en subsidies aan politieke partijen waren uit den boze.

  De PVV stemde

  tegen de verbetering van de informatievoorziening van de regering aan de Kamer over Europese besluitvorming en de invloed van Nederland daarop
  tegen een nieuwe wet die de financiering van politieke partijen inzichtelijker moet maken
  tegen openbaarmaking van de zakelijke belangen van ministers en hoe zij met die belangen zijn omgegaan
  voor meer invloed van ‘Brussel’ op onze begroting

  De PVV verleende geen steun aan voorstellen om

  meer zeggenschap te krijgen over onze land- en tuinbouw
  de groeiende bemoeienis van Europa met onze woningcorporaties een halt toe te roepen

  En tot slot: De ‘falende magistratuur’ is volgens de PVV een bedreiging voor onze democratie, maar de PVV stemde

  tegen een onderzoek naar de invloed van de manier van financieren van de rechterlijke macht op de kwaliteit van de vonnissen

  .Bron: Rapport Gebroken beloften Geert Wilders

  https://sdproducties.wordpress.com/2015/12/23/wat-beloofde-en-hoe-stemde-de-pvv/

  Giordano Bruno

Comments are closed.