De vernietigende droomwereld van Mark Rutte

Voer voor psychologen , het gedrag van Mark Rutte, de man die kans zag zelfs zijn eigen partijleden mee te betrekken in de wondere droomwereld die Rutte om zich zelf heeft opgebouwd, zijn eigen kiezers te bedriegen,  een teken dat zoals bij soortgelijke politici er op wijst dat de houdbaarheidsdatum  snel nadert.

Eigenlijk zouden wij allen jaloers moeten zijn op die wereld van Rutte. Die is in feite zeer eenvoudig. Je hebt  zoals in iedere oude Wild West film, de goede en de kwaden en daar hoort natuurlijk een sheriff bij die dat loepzuiver ziet en desnoods met harde hand de goede prijst en hen beschermt, terwijl de bozen uit zijn wereld verbannen moeten worden.

Zo simpel is dat en als wij nog even nog even verder in Mark’s Fantasialand mogen verblijven loopt alles goed af, d.w.z. voor zijn medestanders en Mark zelf.  De goeden ontmoeten elkaar in een lokale bar in  dorpjes die  toevallig de naam Den Haag of Brussel of dragen , terwijl de bozen daar verbannen worden, ver uit het gezichtsveld van de onfeilbare rechtvaardige sheriff , bij voorkeur 200 of 5000 kilometer ver, want mannen en vrouwen als Donald ,de naam straalt al het kwaad uit of zijn vriendin Theresa  behoren ver weg te blijven uit het gezichtsveld van  de sheriff , die iedere ochtend voor de spiegel staat om zijn eigen glimlach te oefenen.

Een van die boeven, Mark noemt ze niet gangsters,  maar de verkeerde populisten of zelfs halve Nazi’s,  heeft zich echter verstopt om aan de vervolging van Mark te ontkomen. Hij laat zich omringen door bewakers, die weer door Mark moeten worden betaald. Vreemde situatie daar in dat dorpje. Dat is ook de mening van een groot deel van de bewoners van Mark’s ‘dorp’ , maar die wordt met harde hand erop gewezen dat hun mening niet telt, zij beter kunnen gaan werken, zodat ze belastingcenten op brengen, die Mark dan weer uitgeeft om o.a. leden van vreemde stammen  een plek in het dorp aan te bieden. Dat deze bewoners ook een stem hebben om een sheriff te kiezen is daarbij niet ter zake doende, alleen Mark weet wie de goeden en de kwaden zijn en dat zijn zeker niet diegenen die op die verborgen boef hebben gestemd met wie Mark geen zaken wil doen. Daartoe heeft sheriff Mark de hulp ingeroepen van een cowgirl met de naam Edith, die als zij Mark pleziert hoopt op een leuke positie in de dorps gemeenschap.

Dat is Mark’s droomwereld die echter spijtig genoeg het leven van iedere Nederlander beïnvloedt en waar geen ontkomen aan is. En zo zult u allen mee moeten dromen, of u dat nu leuk vindt of niet, want niet voor niets zijn de Nederlanders een van de meest gelukkige mensen op deze aarde, wij stegen op de wereldranglijst van plaats 7 naar 6.  90% van uw buren bevestigden dat zij gelukkig zijn. De invloed van de politici, de  vrijheid van meningsuiting, het werk  en uw relatie  met de overheid , zorgen er voor dat u een heel blij mens bent.

Houden zo, want een kinderhand is snel gevuld. Zeg, wanneer is het volgende popfestival, zijn er nog plaatsen ?

 

 


4 Reacties

 1. R.K. zei:

  De man is een leugenaar, een bedrieger, een oplichter! Niets meer of minder. Een schande voor het “beroep” van politicus… Moet ik eens doen als ik voor een rechter zou staan: Zulks gedrag is strafbaar…….

 2. P van Dijk zei:

  Mark heeft een Hoofdopdracht, haal veiligheid en justitie binnen en lever weer de minister en de staatsecretaris zodat alle criminelen VVD ers weer uit de wind gehouden worden. VVD staat met grote voorsprong nummer een op de lijst van foute bestuurders.

 3. Benhur zei:

  Rutte is een een gevaarlijke idioot die alleen in zichzelf geloofd. Een waanzinnige waar diverse caesars in het verleden ook last van hadden. Het probleem hierbij is dat het op den duur ten kosten gaat van veel welzijn en mensenlevens van eigen volk. Want we hebben niet zoals in het verleden bij de Romeinen een senaat die die wel raad wist met zulke figuren.

 4. Benhur zei:

  Laat Rutte eerst maar eens zijn geaardheid kenbaar maken voordat hij verder gaat met de vernietiging van de Nederlandse samenleving.

Comments are closed.