Edith Schippers wordt verkenner en Jasser Feras denkt aan linkse combinatie

De stemmen zijn koud geteld en de P.R. machines worden aangezwengeld. Edith Schippers vanwege haar ‘prominente rol als kind bij Scouting Nederland’ mag als eerste proberen te praten met de leiders van de politieke partijen om te zien wie het nu met wie wil doen. Wat ons betreft qua capaciteiten, had men daarvoor ook Yvonne Jaspers voor uit kunnen nodigen, die in ieder geval al wat jaartjes ervaring heeft met zoeken naar partners  en daarmee voor een avondvullend TV programma had kunnen zorgen.

Stelt u zich eens voor ‘ politicus zoekt politicus ‘, Yvonne met postzakken vol met brieven langs bij de partij ‘lijders’ , de zakken leeg schuddend en opgewekt op dat typerend hoge madeliefjes toontje kunnen zeggen , ‘wat vindt je daar nu van ? ‘ Maar goed,  de eerste teleurstelling moeten wij al slikken, het wordt Edith, die drie moties !!! van wantrouwen wist te overleven, haar jeugd spoor zoekend  in Drenthe doorbracht. Edith gehuwd met een zekere Sander Speijker, project manager bij P5COM, een organisatie die zich bezig houdt met het efficiënter en werken van o.a. de gezondheidszorg, het departement, waar Edith zoals u weet de laatste 4 jaar minister was. Een leuk stel , die twee, Sander die o.a. Hoofd Innovatie was in het Amsterdamse Slotervaart Ziekenhuis. Edith Schippers had in april 2013 problemen met dat ziekenhuis en haar man adviseerde toevallig juist de directie, hetgeen naar belangenverstrengeling rook. Wij schreven hier reeds in juni 2013 over.

Ongetwijfeld zal zij ook even langs gaan bij Jasser Feras, even controleren hoe het met de kleine gaat, die vanuit de box liet weten dat hij een linkse coalitie niet verkeerd zou vinden. Wat Klaver hiermee bedoelt, of het  VVD,CDA, D66 en GL moeten worden,is onduidelijk, maar de Christen Unie is het met Klaver eens, want vanwege de grote winst van Klavers partij moet die eerst in aanmerking komen in plaats van de CU zelf, die met haar 5 zetels voor een nipte meerderheid van een kabinet Rutte 3 zou kunnen zorgen. Dat noemen ze christelijke naastenliefde. Klaver, de lijsttrekker van de partij GroenLinks, ziet in de verkiezingsuitslag nog altijd mogelijkheden voor “groene en linkse combinaties” en zo ziet u maar weer hoe de hele dag ‘gamen’ ernstige schade aan kan brengen aan jeugdige hersencelletjes.

Maar, Rutte zal een coalitie met GL wel zien zitten. De VDD met 33 zetels, CDA en D66 elk 18  en de CU slechts 5, dat betekent 76 zetels en zou Rutte de CU vervangen door GL dan worden het er opeens 85, waardoor als er gedurende de periode Rutte 3 toch opeens dissidenten in de eigen gelederen opduiken, Rutte zich hierover geen zorgen hoeft te maken. En, laten wij wel zijn, daar gaat het uiteindelijk om. Rutte moet ongeschonden ook uit dit nog te formeren kabinet naar voren komen, om daarna als staatsman der staatsmannen nog iets leuks te gaan doen in zijn nadagen als politicus. Het is in feite diep en diep treurig dat de belangen en wensen van de kiezers weer volledig ondergeschikt worden gemaakt aan de ambities van een ‘man ‘.

Kortom, wij zijn 2 dagen na 15 maart en alle middels stemmen ingebrachte wensen van de kiezers liggen al weer bij het grof vuil.

En Wilders??


13 Reacties

 1. R.K. zei:

  Diep respect voor Wilders, een man die nu bij het groot vuil wordt gezet. Alsof dit dan democratisch is! Alsof hij niet de tweede partij van NL is geworden! Hoelang moeten ook wij deze terreur op de democratie nog gedogen? En het duurt al zo lang, het gaat maar door! Ik zou het snappen, vanuit zijn visie, dat ie ermee zou stoppen. Wat een circus is dit allemaal…

 2. Tonnie van der Heijden zei:

  Niemand weet de wensen nog van de kiezers van 15 Maart jl.
  Maar we kloten er maar vast mee aan om alles nog duurder te maken dan het al was, want wensen kosten nou eenmaal geld.
  Ik snap ook niet wie er eigelijk op Rutte gestemd heeft?
  Iedereen was laaiend over de niet gekregen 1000.00 euro
  iedereen was kwaad over Oekraine op 16 april 2016 Mijnheer moest er bijna 9 maanden over doen om ons NEE te veranderen in JA.
  Over de MH 17 hoor je niks meer ik bedoel wat er nou eigelijk echt gebeurd is?
  Waarschijnlijk een goor verhaal dat we NOOOOOIT mogen weten.
  Mag zo iemand nog Premier worden?
  Of is het zoals ik denk met de zetels/stemmen gesjoemeld.
  Zodat hij een 3e termijn van de Bilderberg krijgt, zodat de elite gevrijwaard zijn van de Demmink affaire die mogelijk wel eens door de Turken aan het licht gaat komen?(uit de doofpot) dan is Nederland te KLEIN geworden en gaan we waarschijnlijk NOOOIT meer stemmen.
  Eindelijk!!!!

 3. Bill der Bergh zei:

  ER IS ZEKER MET DE PVV STEMBILJETTEN GEFRAUDEERD.

  ZIE FACEBOOK; overal zijn geheimzinnige zware dozen weggemoffeld. Hierbij werden steeds bepaalde medewerkers door 3 mannen verzocht tijdelijk naar buiten te gaan.
  Op een basisschool in Iepenburg heeft een conciërge eerder gesignaleerde PVV stembiljetten een dag later in de container zien liggen etc.etc.

 4. jw zei:

  Als leugens normaal is dan is fraude ook niet ver weg,en bij Rutte weet je het nooit maar dat het eerlijk is gegaan gelooft geen mens.
  bijstand dan geen vakantie geld meer dat gaat er gewoon af.

 5. Hoeder zei:

  Dat kiezers niet nadenken, is wel gebleken. We weten dat een ruime meerderheid van de mensen MINDER EU willen. Dat vind je niet terug in de uitslag.
  We hebben asielzoekers- cq islamprobleem. Met een VVD, D’66, CDA en GL zal dat er niet beter op worden.
  Politici hebben geen mores, maar veel kiezers kennelijk geen hersens.

 6. Piet Hein zei:

  Persoonlijk denk ik ook dat de uitslag niet klopt. Bij mij ging een belletje rinkelen toen ik een interview zag met Thierry Baudet waarin hij uitlegde hoe hij via sociale media bijna real time de peilingen van zijn eigen partij kon bijhouden. Daaruit kon hij opmaken dat hij toch wel aan vijf tot maximaal tien zetels moest komen. Nu heb ik inmiddels al aardig dat interviews met Baudet gezien, en deze man is wetenschappelijk zeer onderlegd en doet beslist niet zomaar wat. Bovendien zou je verwachten dat afhakers van de PVV op Baudet over zouden gaan.
  En dan 15 (!) Zetels voor Feras… Ik geloof er helemaal niets van… Dit is het sentiment helemaal niet in Nederland…

 7. Piet Hein zei:

  *Haider moet zijn Baudet… brrr…! klote T7 toch ook…

  noot redactie dachten wij al en ja de T7 🙂 is gewijzigd, bedankt voor uw reactie

 8. Toussaint zei:

  Het NL volk heeft ’t zo gewild, massaal op VVD gestemd om Wilders eruit te houden. Dat heet democratie.Desondanks is PVV de 2de. In ’n normale democratie is t vanzelfsprekend dat die partijen ’n coalitie proberen te vormen die de grootste meerderheid vertegenwoordigt.Niet in NL. N-Korea is er niets bij. En Rutte krijgt hulp van Erdogan, tegen wie Wilders al jaren te hoop loopt en waarvoor hij in TK meerdere x is beschimpt, wanneer hij uitvoer tegen die dictator.Maar nu Rutte dat doet, is ’t allemaal geweldig.Niveau:lik m’n reet.

Comments are closed.