Het Verdrag van Rome ; Frans Timmermans overtreft zijn eigen arrogantie

Het afgelopen weekend een hapje en een snapje in Rome, want het Verdrag van Rome werd 60 jaar geleden ondertekend en dat moet gevierd worden. Niet dat de EU politici ook maar iets te kort komen, daar zorgen zij wel voor. Maar de sluipende angst dat de gedwongen EU burgers die  zich de slaap uit de ogen beginnen te wrijven en gaan beseffen op wat voor nog nooit eerder vertoonde wijze zij al 60 jaar lang bedrogen zijn, knaagt aan de EU elite en daarom dat Frans Timmermans een interview mocht geven.

Nu moeten wij alvorens op het interview dat in de Süddeutsche Zeitung en Le Monde verscheen een kanttekening maken.

Om te beginnen komt Frans uit een onrendabelen gezin. Zij vader was een onbeduidende ambtenaar o.a. ‘werkzaam’ bij de Nederlandse ambassade in Rome, waar Fransje  gescheiden werd gehouden van de overige in Rome woonachtige Nederlandse kinderen en veilig een school bezocht, waar het beeld dat Frans al vroeg beïnvloedde niet verstoort kon worden.

Wat betreft de Franse krant Le Monde, het lievelingsblad van Fransje, dat een beetje meer cachet moest geven aan zijn narcistisch bestaan en waarin hij als Nederlandse minister van BuZa , nadat hij namens ons land het Verdrag van Lissabon had ondertekend, liet weten ‘dat alle Nederlanders blij waren met dat verdrag ! ‘ U weet, het verdrag was de surrogaatoplossing die Jan Peter Balkenende aandroeg toen wij in een zeldzaam moment van saamhorigheid met een ruime meerderheid tegen de EU grondwet stemden. Jan Peter raadpleegde de Heer en die gebood hem niet te luisteren naar wat de Nederlanders voelden, verklaarde zich een tegenstander van raadgevende referenda en de val sloot zich.

Maar Frans , de man die via fake accounts zijn populariteit op Facebook astronomisch liet stijgen  en toen hij naar zijn mening teveel kritiek ontving, de hele account sloot en een nieuwe begon met meer welgevallige fake adoratie betuigingen , overtreft in het interview zichzelf in zijn inmiddels tot handelsmerk behorende narcistische arrogantie.

Wij citeren :

Toen mijn ouders op huwelijksreis ging, vertrokken zij naar Amsterdam ! Maar nu danks zij de open grenzen vliegen mijn kinderen gedurende het weekend voor een party naar Riga of naar Barcelona !

Wij moeten, volgens Frans, de democratie ??? , verdedigen tegen in het bijzonder mannen als de Hongaarse premier Victor Orban of de Poolse partijleider Jaroslaw Kaczynski. Bij deze laatste beet Frans behoorlijk in het zand toen hij de Polen wel eens ter orde zou roepen.

De waarden ??? van de Europese Unie zijn er niet slechts ter decoratie ! Even hadden wij de hoop dat Frans in een plotseling vlaag van eerlijkheid zou vervolgen met te zeggen, de EU is er ter meerdere glorie en financiële veiligheid van een zeer beperkt aantal uitgerangeerde politici die door deelname aan dit circus op een haast misdadig te noemen wijze hun persoonlijke ( financiële ) belangen nastreven. Jammer, wij hebben ons toch vergist.

Het is onze eenmalige kans, burgers van de EU om eensgezind te zijn ! Waarom denken mensen toch dat de EU slechts misère brengt ?  Wij maakten een economische crisis mee en een van immigratie, maar dat is niet de schuld van de EU !

Hoe bedenkt deze charlatan het ? Is de economische crisis ontstaan doordat dat u even bij uw bank rood stond ? Is de nog steeds en in verhevigde mate terugkerende vluchtelingen crisis niet ontstaan nadat een zekere Angela Merkel met toestemming van de EU die tot op heden toe er niet in is geslaagd en het ook niet wil om haar grenzen te beveiligen, de deuren wagenwijd openzette voor economische gelukszoekers en crimigranten ?

Indien de burgers zich niet de EU beschermd voelen, dan zijn zij een deel van de huidige problematiek en niet van een oplossing ! Zij denken zich te kunnen  beschermen door een pervers gevoel van nationalisme, net zoals  het overmatige gebruik van alcohol  je tijdelijk je problemen doet vergeten.  Maar een nationalist is nog niet iemand die van zijn vaderland houdt, een patriot !

(Wie liet er ook alweer een groot hek om zijn tuin zetten, omdat hij zich niet veilig voelde dat was Fransje toch?)

Frans is mede door zijn baas Jean Claude Juncker zeker de man die wij als het gaat om overmatig gebruik van alcohol kunnen beschouwen als ervaringsdeskundige.  Maar meer Europa zou dan de oplossing moeten zijn , want nationalisme dat is in de ogen van Timmermans een slechte eigenschap, je kunt zelfs niet als beschouwd worden als iemand die van zijn vaderland houdt,  de patriot !

Lezers , zou u de moeite willen nemen dit soort brallerige kreten zelf te willen lezen, de Süddeutsche Zeitung staat u dat toe, mits u zich daarvoor bij hen registreert. En wat betreft de volledige inhoud in het Frans, Le Monde doet het zelfde, dus zult u het hier voorlopig even mee moeten doen. Niet dat de volledige inhoud, veel nieuwe gezichtspunten biedt, of eigenlijk helemaal niet. Meer Europa, meer macht aan een kleine groep apparatsjiks , Timmermans na het aftreden van Juncker op de troon en komt het allemaal prima voor elkaar, althans voor hen.

En weet u wat ons nu zo opvalt ? Nog niet zoveel jaar geleden werden dit soort mannen en vrouwen gewoon onder een spanlaken naar een inrichting gebracht of verdwenen in een afkick kliniek. Nu mogen zij vrij rond blijven lopen en…..  betalen wij ze daar ook nog eens een vorstelijk inkomen voor.

Kijk Frans dat is nu pas echt pervers !

 


14 Reacties

 1. andre zei:

  wij willen ze helemaal niets betalen wij willen ze niet eens zien of horen maar omdat er een heel klein psychopaten en geestesziek idioten clubje totaal vreemd van de werkelijkheid mensen zoals fransje op een positie zetten/houden. En deze vervolgens betalen met gejat geld van het volk met als tegenprestatie alleen maar bij het kruisje te laten tekenen in naam van het klootjes volk. Hoe zei u? Waar bij het kruisje? ja daar bij het haken kruisje.

  Lang leve de EU al 60 jaar

 2. kernreactor zei:

  Voor dit soort landverraders moeten er volkstribunalen zoals Nürnberg worden opgericht, en dan de hele bups tegelijk ter verantwoording roepen. Lubbers, Kok en Balkenende voorop. De rijen sluiten met deze minkukel

 3. check zei:

  Ik word alleen al ziek van woede als ik dit heerschap zie , laat staan als ik zijn valse gekakel moet aanhoren. Timmerfrans is het zieke voorbeeld van alles wat vals, verrot, corrupt en vooral nep is. Een schetsfiguur die dankzij zijn stiekeme geslijm en likken zich uiteindelijk tot zelfbenoemd super idioot van dat hele malloten circus in Brussel is gekomen. Een typisch voorbeeld dat de burgers in NL en Europa worden bestuurd door volslagen randdebielen , die in een normale wereld in een dwangbuis met gillende sirene worden afgevoerd. Ik zie hem nog zitten daar bij de al hele corrupte instantie de VN met een toespraak over de MH17 met zijn hypocriete optreden van de meest slechte drama acteur die ik ooit hem gezien. Vol drama en met een snik in zijn stem om de achterloze naïeve toehoorde van zijn foute en vooral valse informatie van het neerhalen van een vliegtuig vol met onschuldigen door de OEKRAINE en niet door de Russen. Geesteszieke Frans moest in opdracht van de Bilderberg genossen de Russen in een kwaad daglicht zetten, omdat de financiële van o.a. een Shell , waarvan de nep Oranjes grootaandeelhouders zijn en niet te vergeten de grootste vrienden van von Amsbergs in de USA m.n. Soros zitten. Ook de al even criminele Rutte , die zoals gebruikelijk alleen maar leugens uitbraakt en als ordinaire kwartjeshoer van alles wat corrupt en rot is zoals de von Amsbergs, Obama, Clinton ,Soros en niet te vergeten de allergrootste massamoordenaars familie in de geschiedenis de Rothschild familie.
  Trouwens met alle respect voor de Limburgers , noem me nu eens een politicus als persoon , die uit Limburg komt , die wel deugt ? Een Ploumen , die niet spoort en weggeeft van onze centen. Een Eurlings die vrouwen slaat en de nooit anders heeft gedaan dan liegen en bedriegen. ?

  Nieuwsgierig als ik van nature ben , heb ik eens gegoogelt en naar de opleiding van Timmerfrans gekeken. Behalve 5 jaar Frans studeren ( lijkt Rutte wel) en de middelbare school niets bijzonders. Behalve het kopen van een dr. titel bij zijn maten in Maastricht en niet te vergeten allerlei onderscheidingen van nietszeggende landen, die ons als belasting betalen een vermogen moeten hebben gekost.
  Ik sluit hier een aantal verwijzingen en artikelen bij , waarvan de inhoud het bovenstaande stuk van GN bmeer dan bevestigen. En dat zit dan in Europa en helaas is dat niet de enige volkomen ontspoorde dwaas . Het zit er in Brussel vol mee en bijna alleen maar. zou rattengif daartegen helpen ?

  Frans Timmermans werd geboren in Maastricht, maar groeide door het werk van zijn vader (o.a. kanselier), grotendeels op in Brussel en Rome. Na de echtscheiding van zijn ouders verhuisde Timmermans in 1975 met zijn moeder terug naar Nederland, waar hij zijn middelbare school afmaakte op het Bernardinuscollege in Heerlen. Hij studeerde van 1980 tot 1985 Franse letterkunde aan de Radboud Universiteit Nijmegen en van 1984 tot 1985 Europees recht en Franse letterkunde aan de universiteit in het Franse Nancy.
  Zijn militaire dienstplicht vervulde Timmermans bij de Koninklijke Landmacht als krijgsgevangenenondervrager Russisch. Hier hield hij een diploma tolk-vertaler Russisch aan over. Na zijn dienstplicht bleef hij nog meer dan twintig jaar reserveofficier.
  In 1987 trad Timmermans in dienst bij het ministerie van Buitenlandse Zaken en volgde daar de diplomatenopleiding. Hij werkte als tweede secretaris op de Nederlandse ambassade in Moskou, was medewerker van Europees Commissaris Hans van den Broek en adviseur van Hoge Commissaris inzake Nationale Minderheden van de OVSE Max van der Stoel.
  opmerkingen over de naam en/of titel
  Drs. F.C.G.M. Timmermans (tot aan hem op 16 januari 2015 aan de Universiteit Maastricht een eredoctoraat werd verleend)
  http://www.intermediair.nl/carriere/een-baan-vinden/beroepen-functies/Frans-Timmermans-het-beste-jongetje-van-de-klas?utm_referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.es%2F
  https://opiniez.com/2015/11/13/frans-timmermans-is-een-hautaine-bangmaker/

 4. Jeremy zei:

  Erme Frens. Altied Kop van Jut.
  Terijl hij letterelijk NIETS heeft gedaan. Zelfs geen verkiezingsbelofte gebroken, want Frens is niet gekozen, maar benoemd.
  Tijdje geleden maakte ‘Elsevier’ de balans op van zijn eerstejaars activiteiten. Daarin kwam de site op welgeteld één wapeneit: Frans kon het EU verbod op gratis plastic boodschappentasjes NIET (!) tegenhouden.

  Maar nu heeft Timmermans wel een klein steunttje in de rug. Sinds 15 maart jl. heeft onze hoogste man in Brussel wél de onvoorwaardelijke steun van zijn landgenoten!

  @check: het zal u moeite kosten, maar – met alle respect voor Nederlanders – noem mij eens één politicus als persoon, die uit Nederland komt, die wél deugt? Ik ben hardstikke benieuwd. Boer Koekoek? 🙂

 5. Gerrit zei:

  Frans merkel trump rutte etcetcetc marionetten van de elite. Alles verloopt volgens plan. Wachten op wereldweide chaos..soon!

 6. check zei:

  @ Jeremy,

  Het kost me id moeite , want heb totaal niets met de politiek en dat is sedert Nieuw Guinea , toen wij als Kop van jut en Jan met de korte naam het zgn vaderland tegen de plokkers ofwel Indo’s moesten gaan verdedigen. In de tijd dat Pim Fortuyn bekend werd, kwam ik via een bevriende journaliste bij toeval in contact. Deze journaliste kwam ik bij gelegenheden regelmatig tegen en stond bekend als fel anti politiek geteisem die ik bij haar kon ventileren. Weet je C. je hebt een medestrijder , die net zo denkt als jij vertelde ze me. Het bleek Pim Fortuyn te zijn , die zoals we allen weten door een huurmoordenaar in dienst van het politieke gajes als een beest is afgemaakt. Boer Koekoek en daarna Hans Janmaat van de centrum partij waren de voorlopers als protest partijen en daarna de LPF. Was je daarvan een voorstander dan werd je automatisch als nazi, racist of nog populairder bij de links als fascist uitgemaakt. Ik heb me daar nooit druk over gemaakt, tenzij ze voor me stonden , maar dan hielde de lafaards wijselijk hun mond.

  In de lijn van Fortuyn heb ik deze keer het FVD gekozen , hetgeen hetzelfde beogen als Pim Fortuyn m.n. het hele corrupte en misdadige zooitje aan politici bij de AVR in Rozenburg in de vuilnis ovens verbranden. Helaas maar twee zetels maar ergens moeten ze beginnen nietwaar ? Dat ze raak schieten is al bewezen want ook de rooie Goebbels propaganda hebben ze nu ontdekt en het demoniseren is bij voorbaat al begonnen.
  Wat Wilders betreft daar heb ik zeer grote twijfels bij aangezien alles erop wijst dat hij niet wilt regeren . Ik verdenk hem ervan dat hij een deal heeft gesloten met de regenten kliek om als bliksemafleider te fungeren . Een uitlaatklep voor het klootjesvolk om een mogelijke volksopstand te voorkomen.

  Mijn laatste hoop is gevestigd op Frankrijk m.n. le Pen . Mocht die als een wonder en cadeau voor de vrijheid van Europa tot president worden gekozen, dan is het boze sprookje en luizenleven van alle onrendabele ten einde . Het mooiste cadeau wat wij kunnen krijgen dat alle politiek oplichters en moordenaars door een volkstribunaal worden veroordeelt tot een gratis vlucht met de Argentijnse luchtmacht en zij in een vrije val de naderde aarde kunnen bekijken.

 7. R.K. zei:

  @ Check,

  De volksvertegenwoordiger heeft zijn eigen plannen, al decennia. Goedgelovigen, mensen die geloven in oplossingen vanuit de politiek komen steeds weer bedrogen uit. Vroeger dacht ik nog dat er een zekere wijsheid was en dat ze daarom soms hun strategieën niet altijd konden openbaren. En thans hoor je nog steeds dat het niet slecht gaat met de Nederlander, we zijn zelfs rijk! Daar trap ik dus niet meer in, we hebben als ouderen daarvoor gewerkt en voor de oude dag geld gereserveerd (dachten we). We danken onze rijkdommen aan geleverde prestaties door onze ouders en grootouders. Mensen die nu de bejaarden zijn!..

  Maar het argument dat we rijk zijn, is dat dan maar het argument dat we arm moeten worden? Dat we onze rijkdommen moet inleveren? Je wil toch tenminste je rijkdommen consolideren. En ook dan pas is er in de toekomst wat te verdelen! Het gaat niet alleen om het heden, maar ook te toekomst (en kansen) van de volgende generaties. En dat is waar ( al ik zo vrij mag zijn, wij) ons druk overmaken. Onze nadagen en de vruchten uit ook door ons gedane arbeid…..

  Ik citeer mijzelf maar weer:
  Gewone burgers maken geen oorlog, dat is gebleken, dat doen onze volksvertegenwoordigers !! (die dan ook nog eens zelf uit de vuurlinie blijven).

  Wij burgers zien het gevaar (o.a. religie) wel op ons afkomen. We zullen ons moeten weren tegen een volslagen onbekende en zeer middeleeuwse en een voor ons zeer agressieve cultuur, en tegen de eigenzinnige eigen politici die hun macht niet inzetten voor de burger!

  Ook ik heb reeds eerder geconstateerd dan een volkstribunaal wenselijk zou zijn om de heren politici blijvend te herinneren aan hun taken. Die manier zou dan nog “vredelievend” zijn. Maar hoe het zal gaan staat reeds in de geschiedenis geschreven. ( en zie film Bravehart. Ook wij zijn, in vergelijking met toen (c.a. 1500) nog geen meter opgeschoten qua bestuur, ja “we hebben betere wapens”!) …….

  Politici: de betere en afgestudeerde? bedrieger en aartsleugenaar!

 8. *punt50* zei:

  @Check: voor de goede orde:
  Het betreft slechts een “certificaat” en het is zeer zeker geen DIPLOMA “tolk-vertaler Russisch”.
  Doe dat achterbakse mormel niet té veel eer aan.
  Tijdens zijn dpl-diensttijd blonk “ons Frenske” reeds uit met zijn narcistische trekjes als supergladde matennaaier.

  Hoewel: iets “aristocratisch” had hij altijd al over zich: als zijn lichtingsmaten gingen “schaften”, ging ons Frenske altijd “de lunch gebruiken”, waar bij er voor zorgde om zo dicht mogelijk bij de tafel van de commandant te zitten.

 9. R.K. zei:

  De rampzalige reis van het kabinet-Rutte III (en zijn EU-vazallen)

  www//opiniez.com/2017/03/05/de-rampzalige-reis-van-het-kabinet-rutte-iii/

 10. Toussaint zei:

  Een 1ste klas kwezel die zich over z’n kale kop laat likken door ’n rasechte alcoholist en verstokt roker. Vindt ie kennelijk lekker. Het ontbreekt er nog maar aan dat ie hem z’n reet aanbiedt. Wordt in Brussel de sommelier genoemd omdat Juncker hem verordonneert de wijn- en cognac flessen te ontkurken. Door zulk schorem worden wij bestuurd a raison van Eur 20K p.m. Een talenwonder+PvdA, maar de taal v/d gewone man spreekt ie niet. Een klaploper, non-valeur klinkt zo aardig! Natuurlijk krijgt dat zooitje eredoctoraten: Hij in MST, de Moffin in Gent+Leuven en 4 Freedoms Award in M’burg, EU zelfs de Nobelprijs voor de Vrede. Juncker wsl de Erepenning van Alcohol Anonymous (AA) en ook de Karel de Grote Prijs v/d stad Aken wordt vaak aan onbeduidende Europeanen (o.a.Bea) toegekend. Elkaar nat zeiken heet dat in goed Hollands.

 11. check zei:

  punt 50

  Geholpen door zijn sjosjialistische medeoplichters heeft deze bloed rode kont kruiper zich eindelijk in Brussel kunnen in likken. Daarvoor gestopt door de PVV maar zoals we hebben kunnen zien is het hem eindelijk gelukt . Ik zie hem wekelijks dichtgroeien zou het komen dat hij mee zuipt met die andere malloot van mini kut belasting ontduik landje Luxemburg Juncker ? Hoop dat ze beiden een keer methyl alcohol opzuipen want alleen al de gedachte dat wij mogen meebetalen aan peperdure dranken maakt me razend.

 12. *punt50* zei:

  @Check: …dan krijgen ze van mij een vuurtje voor de eveneens van ons gestolen sigaar !!! (Met genoeg methyl móet dat lukken)

Comments are closed.