Mark Rutte behoedt met FERME uitspraak ons land voor Turkse ‘invasie ‘

Zelfs het buitenland hield even de adem in, toen bekend werd wat wij eigenlijk de Europese staatsman aller staatsmannen zouden willen noemen, dat Mark Rutte via Facebook bekend maakte dat een politiek getinte toespraak die de Turkse minister van BuZa  Mevlüt Cavusoglu in ons land zou willen houden om daarmee zijn half miljoen in ons land woonachtige landgenoten op te roepen voor het door dictator Erdogan geplande referendum te stemmen, IN NEDERLAND NIET GEWENST IS , zo, zo, dat is nog eens ferme taal!

Het aantal likes bij het bericht dat Rutte op zijn pagina had laten plaatsen steeg als een raket, hetgeen in het Ministerie van Algemene Zaken tot overuren leidde om de loftuitingen aan het adres van de premier, geschreven door ‘argeloze Nederlanders ‘ (via hetzelfde facebook PR bureautje als van Timmermans!) maar feitelijk een 5e colonne VVD-ers er uit te laten zien als een spontane uitbarsting van adoratie aan het adres van de man, die als wij even wat verder lezen om ‘zijn pagina ‘ er toch maar in geslaagd is om ons land uit het slop te trekken, hetgeen ons op de jaarlijkse lijst van meest tevreden wereldburgers zeker op plaats 1 doet landen.

Zelfs de narrige commentaren van een paar in ons land levende Turken waren niet vergeten, nee zo slim zijn ze in Den Haag wel en wat onze Turkse mede ‘landgenoten’ stoorde was  dat hun minister niet welkom is in ons land om te werven voor het stemmen tijdens een referendum, waardoor dictator Erdogan de absolute macht in zijn land op een uiteraard democratische wijze , het volk heeft immers gestemd , toebedeeld wordt.

Zelfs  Koezeman,  de leider van  DENK,  hetgeen , en wij mogen het nu wel verklappen, staat voor De Erdogan’s  Nieuwe Kolonie, zat even om woorden te vechten. Had hij nog wel geprobeerd DENK met wat slechte kwaliteit waterverf het imago te willen geven van een partij voor alle Nederlanders, een dun laagje bedrog dat na de eerste herfstbui er al afgespoeld was, gooit die Rutte opeens roet in het eten. Verre van democratisch volgens de verknipte geesten die zich in de DENK sfeer bewegen.

Maar het bericht van Rutte bevat een kleine cosmetische fout, die er bij het kiezersvolkje weer in ging als zoete pap. Rutte, verbiedt niet dat Cavesoglu hier zijn Turkse tapijtjes met afbeelding van Erdogan  komt verkopen, nee hij vindt het slechts niet wenselijk, en daarmee toont Rutte weer eens zijn ware aard. Waarom niet naar de Turkse ambassadeur, zoals een groot staatsman betaamt en gewoon zeggen, NEE, wij zijn hier niet in Turkije maar in Nederland!

Overigens ging het in Duitsland bijna net zo. Twee andere trawanten van Erdogan zouden in  Gaggenau en Frechen soortgelijke wervings- gesprekken houden voor de ruim 1.5 miljoen in Duitsland woonachtige Turken. Maar beide burgemeesters verklaarden dat zij niet voor de veiligheid bij de manifestatie in konden staan en dus gingen de bijeenkomsten zeer tot woede van de Turkse ministers niet door.  Alle 3 verklaarden zij via de Turkse media dat Duitsland geen democratisch land is, noemden het een schandaal, verweten Duitsland Fascisme, Islamofobie en Dizzkriminazie, want zoals u weet beginnen Turken gelijk te schelden net zoals Moccro’s gelijk gaan spugen!  Overigens verklaarde Merkel net op bezoek in Tunesië, dat zij van mening is dat een beslissing om Turkse ministers toe te staan in haar land te ‘prediken ‘ een lokale en niet een nationale beslissing is, waarmee de DDR politiek weer eens benadrukt werd.

En mocht u binnenkort een Turkse minister zien die van theehuis naar theehuis het land doortrekt, dan kan dat kloppen, want dat is de belofte van Turkse minister van Economische zaken Nihat Zeybekei, die aangaf vanwege zijn spreekverbod, dit te zullen doen om toch het woord van zijn baas te verkondigen.

Rest ons nog het bericht van Rutte te tonen, waarbij nogmaals de kracht die het bericht uitstraalt ons beeldscherm doet “flikkeren’ . Kun je nagaan hoe sterk de kracht van Rutte reikt !


16 Reacties

 1. Tonnie zei:

  slappe hap!
  Hou jij je ook maar eens aan je beloften :
  1000 euro
  Oekraïne!
  MH17
  En al je list en bedrog tegen de mensen.

 2. watergeus zei:

  ik las net een stukje in de krant van de Turkse minister Cavusoglu op de reactie van Nederland hij zij we gaan heen waar wij willen en praten met onze Turkse staats burgers dus hij zij niet praten met Turkse Nederlanders is dat nou die gelukte integratie die Dijsselbloem PVDA bedoeld lachen toch om zijn kijk op de multiculturele samenleving.

 3. Henk zei:

  Met z’n lachende bakkes is die slappe lamzak zo weer om.

  Zodra hij “ZIJN EIGEN” voordeel kan behalen, waait dat lulletje rozenwater weer met elke wind mee!

 4. bedonderde burger nr 16.000.001 zei:

  Speciaal voor die zielige Mark

  Oprechte politicus

  Politiek
  Is onder andere:
  Poppenkast
  Gegoochel
  Schijn
  Bedriegerij
  Zelfverheerlijking
  Zelfverrijking

  Vage praatjes
  Loze beloften
  Gewichtigdoenerij
  Baasje spelen
  Dwingelandij
  Tirannie
  Meedogenloosheid
  Wraaklust

  Machiavellistische
  Machtlust
  Manipulatief
  Narcistisch
  Alles
  Enkel negatief
  Jakkes bah
  Wie wil er politicus zijn

  Maar ach ja
  Het betaalt redelijk
  En iemand moet het doen
  Het fleurt mijn cv op
  Hier dus mijn kandidatuur
  Als open sollicitatie
  Maakt niet uit
  Voor welke partij

  Anders sticht ik
  Er zelf wel een
  Weg met schijn democratie
  Weg met oligarchie
  Weg met links
  Weg met rechts
  Weg met alles
  Daar tussen in

  Geen lap papier stembiljet
  Slechts een serieuze kandidaat
  IK voor president
  IK ben anders
  IK lieg nooit
  IK ben niet uit op macht
  IK verziek uw leven niet
  IK ben eerlijk en oprecht

  Dat zegt de ander ook
  Maar die ander
  Is niet als IK
  Die liegt
  Dat doe ik niet
  Dat zei ik al
  Ik lieg nooit
  En dat lieg ik echt niet

  Is getekend
  Ramnibam Riedel
  Uw toekomstig heerser
  En levenslang president
  Stem dus op IK
  Leider van de IK partij
  Of blijf weg en stem niet
  Gebruik uw democratisch recht

  Boris Summeritch

 5. Gradus zei:

  Ik durf er wat op te wedden dat Rutte de heren zelfs officieel verwelkomt.
  Zo is die slapjanus wel!

 6. Henk zei:

  Je voelt je soms zo verdomde machteloos, je zou haast stampvoetend willen schreeuwen “HEY NEDERLAND” zie je niet wat hier gaande is???!!!

  Dit is dus waar we in dit land naar toe gaan.

  En het ergste is, veel mensen vinden het nog prima ook!

  Tot ze straks een fikse rekening gepresenteerd krijgen, maar dan is het te laat…

 7. Jeroen zei:

  Een premier met ruggengraat (zoals Wilders) zou zeggen: dat gaat niet gebeuren, maar een slappe hap zegt niet gewenst, We worden bestuurd Door een bedorven pudding.
  Helaas zijn er teveel in dit land die onder een steen leven.

 8. watergeus zei:

  ik hoop dat Rutte en andere volksvertegenwoordigers hiervan iets leren dat het hebben van dubbele paspoorten deze situatie heeft veroorzaakt dus als je toegelaten word in Nederland en daar blijft wonen en werken dan afstand doen van het paspoort van het land wat je verlaten hebt .

 9. jw zei:

  democratie wie durft dat woord in Den haag nog in de mond te nemen,dacht geen een ze verkopen het land waar de burgers bij staan .
  en die slapen gewoon verder hoop dat ze op tijd wakker worden.

 10. JdeB zei:

  Kabouterland in rep en roer.
  Dachten we net in alle rust te hebben begrepen dat het 15 maart zou gaan om respect voor het Nationale Volkslied en het stemgedrag van de Koning en zijn familie.
  Nope. Arme Rutte moet tot zijn laatste snik blijven bewijzen dat hij die verdomde onderste steen niet boven krijgt.
  Als je mij (en de AIVD) vraagt zitten daar weer de Russen achter! 🙂

 11. Ad zei:

  Pinoccio heeft weer van zich laten horen. Werkelijk een lachwekkend heerschap. Bovendien vooral beschamend een minister president in Nederland te hebben die zonder blikken of blozen de grootste lulkoek uitkraamt alsof de bevolking alleen uit goedgelovige kleuters bestaat.

 12. karel verhorevoort zei:

  Rutte is als een zeekat (sorry kat voor de belediging). Ruggengraatloos en talloze vermommingen.

 13. Martin Nobel zei:

  Gewoon allemaal stemmen op DE partij voor verandering!
  Forum voor Democratie geeft de burger daarin alle ruimte EN medezeggenschap door middel van bindende referenda.
  Breek het Partijkartel en stem FvD!

Comments are closed.