Nederland heeft geniale oplossing voor extremistische moslim terreuraanslagen

Wat zijn wij toch een geniaal volkje. Terwijl de verschrikkelijke beelden van de terreuraanslag in Londen razendsnel de wereld rond gingen en op ons netvlies gebrand staan , rijst weer de vraag wanneer het in Nederland zover zal komen. Wij kunnen u gerust stellen. Ofschoon 100% veiligheid niet gegarandeerd kan worden, is er in alle rust door de diverse u beschermende instanties al tijden gewerkt aan een plan, waardoor b.v.iedere tot de islam geconverteerde postbode uit Heeten het wel uit zijn hoofd zal laten in ons land een aanslag te plegen.

Als wij het over die aardige altijd beleefde postbode hebben, dan gaat het om Victor Droste, alias Zakariya al -Hollandi, die ’s morgens de post in Heeten rondbracht en ’s middags droomde om de rond gebrachte post te verwisselen tegen een leuk goed verpakt bombriefje. Toets zijn naam in bij Google en u kunt in diverse  artikelen lezen hoe de MSM sussende artikelen schreven over deze onbegrepen 28 jarige terrorist. Niet dat dit laatste zo ongewoon is in land, waar voor iedere onaangepaste Nederlander, Turk, Marokkaan of andere van onze democratie profiterende persoon begrip en medeleven is.

Maar zoals u weer kon zien in de artikelen over de gebeurtenissen in Londen, waar de Britse veiligheidsdiensten volgens zeggen ongeveer 4.000 mogelijke tot terreur in staat geachte personen in de gaten moeten houden, in Frankrijk gaat het om 6.000, moet men in den Haag gedacht hebben, dat gaat bij ons niet gebeuren. Dus ontwierp men het geniale plan zoveel begrip,  geestelijke en materiële steun aan die onbegrepen groep mensen op te brengen, dat deze vanzelf uit wanhoop naar Syrië of Irak verdwijnen om zich daar aan te sluiten bij ISIS de enige voor de ware  religie strijdende groep. En dat plan loopt prima.

Om echter dit, zoals alles wat onze overheid bedenkt tot in de puntjes te regelen, doet men deze kansarmen pas nadat zij vertrokken zijn een proces aan, waardoor er vandaag tegen 10 van hen waaronder Victor Droste , een rechtszaak begint, waarbij de aangeklaagden niet aanwezig zijn, maar uiteraard wel vertegenwoordigd worden door  de door u betaalde advocaten, waarop iedere uitkeringstrekker in ons land recht heeft behalve U, want U moet wel betalen!  En ongetwijfeld zullen de PvdA en D66 rechters vermanend de vingers heffen, streng kijken, want de mogelijke daders zijn ver weg en als de straf wat strenger uit zou vallen dan iedere weldenkende burger hoopt, dan blijven de heren en dames rechters verschoond van de boosheid van de burger, die het terecht niet meer begrijpt. Op afstand werkt zoiets altijd beter, want wij krijgen geen beelden van verongelijkte jonge mannen en een enkele vrouw, die slechts als sanitaire hulpverleners naar het Midden Oosten vertrokken.

Dus iedereen tevreden, wij wachten tot de terroristen vetrokken zijn, hier geen rommel op straat na een aanslag, Rutte c.s. die roepen dat het bij ons veilig is, geen geld uitgeven voor hulpverleners, nee niet voor de slachtoffers natuurlijk, maar wel voor de daders en hoeven wij ook niet met betraande ogen zoals gisteren in Brussel stil te staan bij de slachtoffers, waarna de Belgische koning met zijn vrouw, al net zo gewoon als Dikke Willie en zijn Evita zo maar in de Metro stapt , op naar de volgende plechtigheid. Wij durven te wedden dat dit de eerste maal is dat koning Filip een Metrostation van binnen zag en… een ritje maakte. ‘Goh, ‘ zou hij later tegen Mathilde zeggen, ‘  allez , da’s plesant, helemaal gratis zo maar onder de stad door, moeten we wat vaker doen .’

Vindt u het storend als wij bekennen dat wij het allemaal niet meer begrijpen, maar zeker weten dat de rit met deze op hol geslagen trein ons steeds meer in de afgrond voert ?


9 Reacties

 1. Anoniem zei:

  Ook deze mensen verdienen een eerlijk process, dat dit ons geld kost pech, maar dan wel terplaatse in het gebied waar ze vechten e.d. ik ben nog steeds van mening dat zodra je je aansluit bij een vreemde mogendheid die in oorlog is met de halve wereld je het nederlandserschap kwijt bent en te boek staat als verrader

 2. GerD zei:

  Ach, ja de echte slachtoffers zijn natuurlijk de aandoenlijke schepselen die door racisme (geen woning, werk, wijf van de overheid gekregen) tot hun afkeurenswaardige maar zeer begrijpelijke wanhoopsdaden worden gedreven.

  Waarbij ook zij gezegd dat in terreur-dreigingssituaties woordvoerders van de overheid over elkaar buitelen om het volk te verzekeren dat er een groot aantal maatregelen zijn genomen, te weten:
  1. zichtbare -een paar bewapende marechaussees extra voor de politici zelve, en;
  2. onzichtbare -u mag er naar raden, maar al ware het enkel bluf… dat de Nederlandse regering met supergeheime, state of the art luchtzakken of misschien wel met high tech, goed verborgen stralingsapparaten haar volk beschermt, stelt natuurlijk al gerust.

 3. religieus en politiek atheist zei:

  (gutmenschmodus aan)

  Aanslag London, aanslag London,…..

  Maar beste landgenoten toch, we moeten alles wel in de juiste perceptie plaatsen

  Wacht ff….hoe vaak komt dit nu voor ?
  Want laten we wel wezen.
  Men heeft meer kans om een enge ziekte te krijgen ten gevolge van de smog in London dan dat men door een aanslag verwond laat staan gedood wordt.
  London is nog altijd hartstikke veilig hoor.

  Daarbij komt als we dit afzetten tegen het terrorisme in , ik noem maar een dwarsstraat, Nigeria dan is er eigenlijk in London nauwelijks wat gebeurd.
  En daarom :

  http://www.rtlz.nl/opinie/vvd-jongeren-klimaat-moet-prioriteit-1-zijn-van-nieuwe-kabinet

  gaat u allen rustig slapen.

  Getekend namens :

  De democratisch gekozen regeringspartijen van bananenrepubliek Nederland, die de PVV uitsluiten van regeringsdeelname.

  (gutmenschmodus uit)

  welterusten.

 4. John zei:

  Niets van wat er gebeurt, gebeurt zonder medeweten en goedvinden van de politieke elite.
  Als ze beweren dat ze niks kunnen doen, en hun handen gebonden zijn: Leugens.
  Zij hebben de macht om te doen wat nodig is, maar ze doen het niet.
  Dus vinden ze het automatisch prima wat er gebeurt.

 5. Toussaint zei:

  Heel dat Belgische Koningshuis spreekt uitsluitend Frans, de taal v/d minderheid (<40%). Een regelrechte schande. Dat Vlamingen zoiets accepteren. Maxima (van Latijnse origine) leerde in 4 weken uitstekend NLs te spreken, maar de Belgische Royals is dat sedert 1830 nog steeds niet gelukt. Verdommen 't dus gewoon. Hoogste tijd voor 't schavot. "De taal is gans 'n volk", zei Conscience. Hadden die Leopolds lak aan. Brussel is in meerdere opzichten 'n "hell hole" (woord Trump), als IS broeinest, EU hoofdstad, NAVO HK en anti-NLs talig bolwerk. Dat moet dan 't centrum v/d veeltalige EU voorstellen. Wat 'n paradox. Gauw met de grond gelijkmaken of België in 2en hakken en Brussel bij Vlaanderen voegen; immers ligt op haar grondgebied.

 6. Onno zei:

  Turk, Marokkaan of andere van onze democratie profiterende persoon ……
  ______________________________

  U bent inderdaad het spoor helemaal bijster., maar gek is dat niet. De door ‘deep state’ SS’er Prins Bernhard in 1945 ingerichte vazalstaat van de USA/GB met “vrije” verkiezingen als dekmantel, ziet u als democratie. Dan is men inderdaad ver heen. Maar psychopaten van het type Bernhard lukt het kenmerkend steeds om de goegemeente zodanig te brainfucken, dat die door de bomen het bos niet meer ziet.

  In ieder geval sprak de psychopathische SS prins de volgende profetische woorden (nadat hij Pakistan en daarmee Iran, Noord-Korea e.d. -terwijl u vrolijk slaapwandelend dacht in een democratie te leven- van hoogwaardige nucleaire technologie had voorzien):

  “Iek ka zo de Moschee ien, et interessiert mai keen bal”

  En ziet, van alle kanten komen de muzelmannen, als bij toverslag het land binnen.

 7. Benhur zei:

  Er is maar een oplossing om problemen op te lossen in Nederland zowel als in de EU, en dat is alle zittende politici naar huis toe sturen.

Comments are closed.