EU parlementslid Guy Verhofstadt tracht Hongaarse premier Orban te kleineren (video)

De Hongaarse premier Orban die, hoe u daar ook verder over moge denken, zeker ook om eigen politiek gewin tracht zijn land te behoeden tegen policor achtige EU apparatsjiks als de zich puissant vanwege zijn EU baantje zakken vullende Guy Verhofstad, kreeg tijdens zijn bezoek aan het EU parlement door Verhofstadt de mantel uitgeveegd.

Los van het feit dat deze Belgische querulant en het prototype van een politieke profiteur geen enkele fatsoenregels schijn te kennen en daar hij niet gecorrigeerd wordt door de voorzitter van het EU parlement, hetgeen wel onmiddellijk gebeurt als er EU onwelgevallige zaken voor het daglicht komen, is het natuurlijk schandalig dat een premier van een land op deze wijze als gast van het EU parlement bejegend wordt. Maar op deze momenten zijn alle EU parlementsleden het roerend met elkaar eens, kritiek en een mogelijke bedreiging voor het riante roven en grabbelen van de leden, zorgt er voor dat niemand een vinger opsteekt om Verhofstadt te corrigeren.

De Hongaarse premier o.a. naar Brussel gekomen om zijn beslissing de door George Soros opgerichte en gefinancierde politiek correcte universiteit in Budapest te sluiten, deed datgenen waar menige EU en Haagse politicus een voorbeeld aan zou kunnen nemen, hij bleef kalm en er was een lichte minachtende glimlach op zijn gezicht te bespeuren, naarmate het Belgische gedrocht zich steeds meer opwond.


7 Reacties

 1. karel zei:

  En dan dat vingertje op het laatst. Het ontbreekt er nog maar aan dat hij niet ‘aloha snackbar’ roept.

 2. Ad zei:

  Het misselijkmakende stel volksverlakkers in Brussel probeert een van de weinige correcte leiders van Europa de les te lezen.
  De Hongaarse premier is iemand die zich correct aan de door Europa gestelde regels houd en krijgt van deze zwammende Verhofstadt de kous op de kop.
  Het word keer op keer benadrukt door de politici zelf dat we bedrogen worden door de gevestigde orde van de Europese zakkenvullers.

 3. Cjuupie zei:

  En watvdeze tandeloze tijger allemaal uitvreet in Oekraïne, dat is hij blijkbaar alweer vergeten. Wat een vreselijk gedrocht is deze man, een gevvar voor onze westerse samenleving.

Comments are closed.