EU toont haar ware lelijke en socialistische gezicht, George Soros op bezoek in Brussel

A.s. donderdag gaat de Amerikaanse onrustzaaier en vernietiger George Soros,  financier achter talloze acties in Europa die tot destabilisering moeten leiden zijn opwachting gaat maken in het Europese Kremlin in Brussel . Een gesprek dat achter ACHTER GESLOTEN DEUREN plaats gaat vinden tussen Soros, Jean Claude Juncker en Frans Timmermans !

Een zeer  kwalijke zaak, want wat er besproken gaat worden is een kwestie die weliswaar de EU al tijden een doorn in het oog is, namelijk de geplande sluitig door de Hongaarse premier Orban van de door Soros gefinancierde  Central European University in Budapest.

Nog kwalijker wordt het doordat  de EU hoopt middels dit bezoek  de druk op Orban te verhogen en hem daarmee te dwingen de universiteit niet te sluiten . Daarmee zou Orban tegemoet moeten komen aan de wens van zowel de EU als ook Soros. De EU is van mening dat het sluiten van een universiteit tegen de door de EU waarden indruist  en bemoeit zich weer met interne zaken van een EU land zoals zij dat reeds reeder deden in Polen.  Voorts komt men tegemoet  aan de wensen van een man die het niet na kan laten zich middels zijn Open Society te bemoeien talloze nationale aangelegenheden en telkens er op betrapt wordt, dat deze  door onrust te veroorzaken niet in het belang zijn van de burgers van EU landen!

Niet alleen de ‘watertaxis’die van Libië naar Italië varen,  worden voor een groot deel betaald door Soros, maar zorgde hij er ook  voor dat Syrische vluchtelingen die vanuit Turkije naar de Griekse eilanden voeren, een complete in meerdere talen uitgevoerde reisbeschrijving met sluipwegen om de EU grenzen te vermijden ter beschikking kregen.

Verder  is Soros de grote financier achter de inkomsten van de denktank European Stability Initiative (ESI) dat de ‘wir schaffen das ‘plannen voor Merkel uitwerkte en haar met de presentatie ter zijde stond.

Soros wordt steeds meer beschuldigt linkse activiteiten in Europa te financieren en de Amerikaanse congres stelt nu een onderzoek in naar wat zij noemen de steun van de Open Society van Soros die gegeven wordt aan linkse groeperingen in Europa, waarbij nu ook de naam van Soros opduikt bij het financieren van tegen de huidige regering gerichte linkse activiteiten in Macedonië . Tevens was Soros een van de finaciers achter de verkiezingscampagne van Hillary Clinton. En ten slotte willen wij nog weer even wijzen op de banden tussen Soros en de familie von Amsberg . Mabel Wisse Smit werkte tijden als manager voor de Britste tak van de Open Society , hetgeen toen zij haar intrede hield bij de von Amsbergs geen enkel probleem opleverde, net zo min als haar verhouding met een Nederlandse crimineel en een Balkan wapensmokkelaar.

Voor een uitvoerig interview verwijzen wij naar dit artikel met video van het Amerikaanse Fox News.

Dat de houding van Brussel  nauwelijks nog democratisch en levensgevaarlijk voor de eigen burgers genoemd kan worden, maar daarom wel goed in het Soros plaatje past, mag duidelijk zijn.

 


7 Reacties

 1. Gradus zei:

  .en nú gaan we allemaal een staaltje “volksverraad” meemaken van ons aller Frenske Timmerhannes. Met dit soort zaken is hij op z’n best, deze beroepsmatige opportunist en onderkruiper.
  Read my Lips: we komen er bekaaid van af.

 2. Pinokkiocratie zei:

  Zo, die heeft een hoop Kalergi medailles op zijn naam staan.
  Kalergi een plan van de duivel die iedereen met Europese routes zou moeten bestuderen. De fabels van Liberte, fraternite et egalite

 3. andre zei:

  hongarije staat nog ergens voor, een land met een president en persoon met een rechte rug, een land met mensen en een democratie met hun gekozen leider die zn ziel nog niet verkocht heeft voor wat spaar puntjes aan de bankmannetjes. soros haat zelfs zichzelf behalve zijn eigen geldje en dat gaat dan bij alcoholist juncker en nitwit frans timmermans achter gesloten deuren zitten zuipen op de overwinning van macron met zn schooljuffie???

Comments are closed.