Jesse Klaver oftewel “Yasser Feras de 1e”, bepaalt de toekomst van Nederland, wen er maar vast aan !

Nadat de (in)formatiegesprekken op vrijdag werden onderbroken, omdat de politieke puber van ons land een ‘Papa dag ‘ wilde en daardoor de andere deelnemers aan het informatiegesprek en Miep Schippers met succes chanteerde , moet Jesse nu naar zijn moeder die in het ziekenhuis ligt.

Wachten is het moment dat hij achter zijn Marokkaanse vader aan moet die hem ‘what’s appte ‘dat hij tijdens het schapenhoeden in het Rif gebergte een paar dieren kwijt is geraakt. Sorry voor deze off topic ? ? opmerking maar een jochie dat nog nooit iets in zijn leven gepresteerd heeft dan wat in de politieke marge te rommelen, over zijn verleden loopt te liegen en die dan  kabinets informatie besprekingen loopt te frustreren, daar kunnen wij geen enkel begrip voor opbrengen. Gewoon deze druiloor die buiten zij schoenen loopt van arrogantie, zich zelf vergelijkt met Justin Trudeau en Barack Obama bij het oor pakken en de deur van de onderhandelingskamer uit !

Stelt u zich eens voor en wij kunnen dat gelet onze ervaring goed, dat er in een groot bedrijf, zoals wij overdrachtelijk Nederland toch wel kunnen beschouwen, een bestuurscrisis is. Je komt dan als management bij elkaar , probeert het probleem zo snel en efficiënt mogelijk op te lossen en dan is er een net binnengekomen blaag, zonder enige ervaring die loopt te zeuren over een Papa dag en dan weer naar zijn moeder moet. De vraag zou zijn ‘ligt je moeder op sterven ? Nee ? dan kun je nu kiezen , of zitten, aan de slag, of even langs de salarisadministratie en de eindafrekening halen. Voor de rest regelen de advocaten het maar !

Grootspraak van een boze redacteur, nee in tegendeel, de  keiharde praktijk !

Maar is er nog een beter bewijs dat het hele (in)formatie toneelstukje slechts wat voor de tribune spelen is, met als uiteindelijke doel om onze staatsman aller staatsmannen, Rutte weer voor 4 jaar onder de pannen te brengen ? Toegeven aan chantage noemen wij dit, maar gelet het feit, dat ons dit kennelijk in het bloed begint te zitten, geen Zwarte Piet, geen Kerst, geen Pasen meer, om maar vooral etnische minderheden te plezieren, kan dit er ook nog wel bij.

Want wat zei  GL Tweede Slaapkamerlid Linda Voorman , die enige bekendheid verwierf door met een T-shirt te lopen waarop de tekst stond “ik ben een Marokkaan”) onlangs :

Ik wil dat fractieleider Klaver bij de formatiebesprekingen eist dat de islamitische feestdagen Eid al-Fitr (Suikerfeest) en Eid al-Adha (Slachtfeest) als officiële feestdagen in Nederland erkend worden. Met haar vinden een aantal andere GL Kamerleden dat Tweede Paasdag en Tweede Kerstdag daartoe desnoods maar als wettelijke feestdag geschrapt moeten worden. 

U ontvangt dagelijks via de MSM  of TV uw kalmeringstabletje, gelijk doorslikken svp en wij begrijpen dan ook waarom Nederlanders zich tot de meest gelukkige mensen ter wereld mogen rekenen. Niets weten betekent niet reageren, een logische volgorde, en wij kunnen ons nu voorstellen dat de politieke elite en/of de familie von Amsberg zich rot lachen over dit volkje, onmiddellijk gevolgd door schapen die zelfs nog meer ‘lef’ tonen alvorens ze naar de slachtbank worden geleid.

En zo gaan wij dan een DDR achtige situatie tegemoet, waarin wij allen gelijk zijn, met uitzondering van de bedenkers van dit systeem, die er ‘s avonds nog eens eentje op nemen. Proost, wat zijn ‘ze ‘er weer ingestonken !

Want laten wij wel wezen als u jarenlang een aanhanger van de VVD bent geweest dan is een kabinet met GL en D66 toch wel het laatste wat u mag verwachten in ruil voor een stem op een partij die van zich zelf beweert de rots in de Nederlandse branding te zijn.

En Jesse Klaver, ach , gewoon een gefrustreerde bluffer, die dank zij de transparantie van het internet op zijn grootspraak over ervaring en achtergrond is betrapt. Gevolgen daarvan ? Zoals gebruikelijk in Haagse kringen : NUL.


8 Reacties

 1. kernreactor zei:

  Geen wonder dat hij zich vergelijkt met Trudeau en Obama, ook zij kwamen uit de school van George Soros, en dat is tevens de reden dat iedereen nu naar zijn pijpen danst…

 2. Tonnie zei:

  Het lijkt wel of ze GEEN kabinet willen, is ook wel het beste na al dat gefraudeer van de VVD.(ontkennen ze in de 2e slaapkamer)
  En die kwal moeten we meteen naar het rif gebergte sturen, met zijn leugens.
  Nou is dat niet vreemd in het Haagse torentje want ze doen niet anders, zelfs bij het tellen van de stemmen.
  Na papa dag komt er een mama dag een oma dag een opa dag en een kinder dag zo die komt nooooooooit meer terug,Alleen de administratie en de advocaat is er goed mee.
  En de burgers moeten het gelag betalen. Kort leve NL en de EU.

 3. Tinus Koldermans zei:

  Ik schreef het al eerder: als die gesubsidieerde, altijd broedse legkip Voortman toch nog haar zin krijgt, dan zal het allemaal zó gebeurd zijn met ons allemaal.

 4. attie zei:

  Ik heb het artikel met grote instemming gelezen.Want precies zo is het bij mij overgekomen.En nu snap ik niet dat er niet veel meer burgers in dit land het zo aanvoelen en zich gaan roeren.Het is inderdaad te wijten aan de amusementstroep die over ons wordt gestort.Boer zoekt vrouw,Linda lijnt,of de Libelle trutten genieten van Nederland bakt en zo zijn ze met alles bezig. Behalve met hun eigen toekomst,hun mogelijkheden om te studeren en de mogelijkheid om een vaste baan te krijgen.
  Eigenlijk zijn de jaren vijftig nog redelijk normaal.Als je eenmaal een baan had,dan kon je daar blijven.Tenzij je ondernemend was,er nog wat bij leerde en weer wat verder kon met je carriére.Maar in elk geval had ieder en bepaalde zekerheid.Kon denken over een huis,een gezin stichten etc. En er was een bloeiende middenstand van kleine en middelgrote bedrijven.De motor voor de banen op alle gebied en met name voor de vakmensen,de ambachtslieden.Die je nu met een lampje moet zoeken.

  Maar het merendeel van dit volk laat zich aanpraten dat wij allemaal zo gelukkig zijn.Dat we op onze all-inclusive vacanties kunnen gaan.Of een halve dag in de rij staan om ook eens naar de Nachtwacht te kunnen kijken.
  Dat de weidevogels uitsterven omdat het land niet met mankracht maar met krankzinnig grote machines moet worden bewerkt;dat onze auto’s het milieu vernielen en er geen insecten meer zijn,waardoor vele kostbare vogelsoorten uitsterven, ach dat is natuurlijk collateral damage.Niet zeuren.Wij zijn happy en dan moeten we de druiloren Rutte en Yasser maar op de koop toe nemen.
  En dan ook nog zo’n heerlijke kloningsdag waardoor we onze zoldertroep op straat kunnen gooien om een paar euri bij te verdienen. Voor een oranje tompouce van de Hema? Ze zijn niet te vreten,maar toch zijn we happy.Dat hebben we allemaal maar !

 5. Qvic zei:

  Met de afgelopen verkiezingen is op grove schaal gefraudeerd, er zijn meer dan 2 miljoen stemmen geteld, dan er gestemd hebben of te wel voor 27 zetels te veel aan stembiljetten ingeleverd in de stembussen. Net als nu is de VVD weer de grootse? Raar dat de PvdA 29 zetels zakt en de VVD maar 9, terwijl ze samen in het kabinet zaten en onder leiding van de VVD. Dat Groen Links zogenaamd nu van 4 zetels naar 14 zetels is gegaan lijkt te veel op fraude, want wat heeft nou zo’n blaag als fractie voorzitter voorn kennis en kunde om de partij te leiden. Die alles aan elkaar liegt en pas komt kijken. Net als D’66, die iedere werkende Nederlander een oor aangenaaid heeft door mee in te stemmen van het vorige kabinet in de 1e kamer. En wie zou nog op de VVD stemmen, als ze eerst al met de PvdA gingen en nu zelfs met D’66 en Groen Links. De VVD is geheel links geworden en tegen het autochtonen Nederlandse volk handelt nu. Het wordt een rampen kabinet voor de autochtonen Nederlanders, door Groen Links wordt de energie rekening onbetaalbaar voor velen en de belastingen zullen ook veel hoger worden op alles. De islam broeders en de nieuwkomers worden dan nog meer in de watten gelegd ten koste van de werkende.

 6. Stan zei:

  Jeetje wat een pretentieus gezwam, je zou zo zelf bij die vvd kunnen.
  Jammer dat we door Rutte’s ingestudeerde 1-2tje met Erdogan nog 4 jaar naar dit soort zelfingenomen praatjes moeten luisteren, terwijl ons land nog verder verkocht wordt aan Europa en Turkije onder luid geklop op de eigen schouder.
  Laat iemand een rustdag hebben met zijn kind, zeker als je tussen D66 en vvd megalomanie moet werken.

 7. Toussaint zei:

  Rutte is ’t schoothondje van die Moffin; Dijs mag van haar blijven ook al kotsen heel Z-Europa en ’t EP hem uit. Zij heeft de (Mao) broek aan. Kruipt op haar beurt Erdogeit in de kont, omdat anders Europa overspoeld wordt. Die jaagt er zo 2 miljoen de Bosporus over. Actie moet nu uit Frankrijk komen, maar die Vichy heulers kennen we. Als Merkel in September a.s. ’n 4de termijn haalt (gebeurt; wat is immers ’t alternatief?) kabbelt alles voort tot 2022. Dikke kans dat ’t Rutte/Merkel scenario zich dan nog ‘ns herhaalt.

Comments are closed.