Rutte geeft nu al toe aan linkse chantage , maar toont zich toch een flinke jongen!

Ofschoon demissionair nemen wij toch ons petje af voor de sterkte taal van Mark Rutte – zie screenshot van zijn zojuist verzonden Twitter berichten.  Maar toegeven aan de linkse chantage van Groen Links puber Jesse Klaver die voortaan niet meer  over de kabinet formatie op vrijdag wil onderhandelen vanwege Papa dag , dan herkennen wij in een oog opslag weer onze oude bekende Mark, toegeven aan elke vorm van linkse chantage, als dat zijn positie ten goede komt. Bravo Mark, flinke vent, het Nederlandse volk zal je dankbaar zijn.

En wat de Twitter berichten van Rutte betreft, deze staan inmiddels standaard Smart Phone, gewoon even de assistente vragen op de goede knop te drukken en het zit er weer op.

Overigens opvallend dat behalve het standaard riedeltje over geschokt, geschrokken, ontzet enz. Rutte nu opeens hulp aanbiedt. Misten dit in Londen, Parijs, Berlijn, Brussel, zou er een nieuwe chip in de tel. zitten ?

 


3 Reacties

 1. Henk zei:

  ‘Solidair met Zweden’, twitterde de grootste lamlul aller tijden Koenders van BuZa met de welbekende hypocrisie.

  Het zou voor de verandering eens prettig zijn als hij en zijn collega’s in Den Haag die solidariteit ook eens omzetten in daden door de grenzen te sluiten en een einde te maken aan de verspreiding van de islamitische haatideologie die dit soort aanslagen inmiddels schering en inslag hebben gemaakt in Europa.

  Dus jut Koenders, en juul Rutte: hou jullie valse medeleven alstublieft voor jullie, want wij kunnen het niet meer aanhoren.

  Mede dankzij jullie is het wachten op het moment dat dergelijke aanslagen ook hier in Nederland zullen plaatsvinden.

 2. Jeremy zei:

  Ons gidsland heeft zich nu zelfs achter de raketten van Trump geschaard. Haastig in de slipstream van Duitsland en Frankrijk. Uiteraard.
  De Republikeinse neocons in de VS (globalisten) lijken te winnen van het rechtspopulistisch gebral en dat opent weer perspectieven voor een mooie, vruchtbare samenwerking met Europa (en het continueren van handelsoorlogen, vluchtelingenstromen en aanslagen).

Comments are closed.