Wat schuilt er achter de migratie crisis ?

 Als wij naar de zogenaamde migratiecrisis kijken, met als voorlopig hoogtepunt, de circa 9.000 migranten of liever gezegd gelukszoekers die afgelopen paasdagen dankzij talloze Gutmensch organisaties werden ‘gered ‘voor de kust van Libië, dan is de vraag ‘wat zit hier achter’ toch op zijn plaats .

Er wordt ons verteld dat de migratie nodig is want;
wij zouden arbeidskrachten nodig hebben
de vergrijzing dreigt
en  met name de Duitse kanselier Angela Merkel was totdat nu  de Duitse verkiezingen er aan komen en zij om haar Willkommens cultuur steeds meer bekritiseerd wordt,  een tijd lang een fervent aanhanger van deze theorie, die gelijk door met name PvdA politici in ons land werd overgenomen. Maar er zijn miljoenen werkeloze jonge echte Europeanen. De werkeloosheid van deze echte Europeanen / Nederlanders bedraagt in sommige landen tot 35 procent !
Een ander argument is, dat wij moeten ‘boeten voor de zonden’ die wij begaan hebben in ons koloniale verleden, een argument dat het met name  goed doet bij de inmiddels volop van de sociale geneugten van ons land profiterende gekeurde medemens. Maar als wij hun ‘voormalige ‘landgenoten letterlijk en figuurlijk met scheepsladingen binnenhalen, er ons wordt verteld dat het veelal gaat om hoog opgeleide  personen , dan is juist het opvangen van deze groep weer een stukje ouderwets ‘kolonialisme’, want wij ontnemen een land zijn meest waardevolle  goed, namelijk werkkrachten die het land uit zijn derde wereld status moeten zien te ontrukken en wat na ruim 70 jaar nog steeds niet is gelukt…..!
Ons wordt verteld dat het gaat om vluchtelingen, die wij moeten integreren. Maar de ervaring toont aan ( zie dit artikel )  dat het met de integratie volkomen verkeerd gaat. Trouwens , waarom proberen wij  mensen te laten  integreren die zogenaamd gevlucht zijn, maar na beëindiging van oorlog enz. toch naar hun vaderland terug willen keren en er zalfs al op vakantie gaan, want dat zijn echte vluchtelingen ?
Tijdens de 1e wereldoorlog  nam ons land  1 miljoen Belgen op, die vluchtten voor het oorlogsgeweld, maar die  voor het overgrote merendeel na de beëindiging van de oorlogshandelingen terugkeerden naar huis. En dit zou ook het geval moeten zijn met  de talloze Syriërs,  die nu in Jordaanse of Turkse vluchtelingenkampen langs de grenzen met Syrië wonen.
Hoe zit het met  de sub Sahara bewoners ?  In de landen van hun herkomst is toch geen sprake van een oorlog zoals in Syrië ? Nee, inderdaad , het zijn praktisch uitsluiten economische gelukszoekers, aangetrokken door de sociale voorzieningen die zij in de schoot geworpen krijgen als zij Europa en dan met name landen als Nederland weten te bereiken en daar voor de rest van hun leven blijven profiteren van onze voorzieningen.
Er wordt ons verteld dat het zou  gaan om cultuur verrijking, maar zijn dat dan de  dagelijks in Europa optredende rellen,  de explosieve groei van de criminaliteit, meer politiecontroles om  nieuwkomers in de gaten te houden die er ook nog eens niet voor schromen onder elkaar vetes uit te vechten en talloze door ons gefinancierde behuizingen  en autos in brand te steken.
Wat is er mis met het groeiende aantal Oost-Europese landen die openlijk zeggen, graag afstand te nemen van deze ‘cultuurverrijking’. Wat te denken van  het groeiende aantal zgn. No Go gebieden waar vernielingen aan de orde van de dag zijn en worden gevierd met vreugdevuren van in de brand gestoken auto’s ?
Men vertelt ons zus, men vertelt ons zo, het is maar uit welke politieke koker het komt, maar kloppen doet het niet. De oorlog in Syrië woedt al tijden, de onrust in een groot aantal Afrikaanse landen bestaan al sinds de gehate witte man opstapte,  na nog eens rijkelijk in de buidel getast te hebben en een land achter liet met een ordentelijke infrastructuur. Dus waarom die opeens in de laatse twee jaren ontstane stroom van migranten , terwijl Afrika enAzië  altijd al tonelen waren van strijd en onenigheid ?
Talloos zijn de theorieën, van het het Kalergi plan of zelfs al ideeën van ver daarvoor , de droom om alle mensen gelijk te laten zijn, een multi culturele samenleving te creëeren, waarin iedereen gelijk moet zijn. . Maar als zelfs in een klein land als België de neuzen niet in een richting kunnen komen, is  het wel zeer dom  te denken dat deze nagestreefde gelijkheid in de EU  ooit zal lukken.
Zijn de banken de boosdoeners met enkele van achter de schermen werkende figuren die Europa ‘plat ‘willen hebben , of is het meer het feit dat Europa met zijn 550 miljoen inwoners niet te machtig mag worden, een destabilisatie het continent afhankelijk dient te maken of op z’n minst voorkomen, dat ook Europa zal trachten een rol van betekenis op het politieke wereldtoneel  te laten spelen , de droom van ‘Brussel’ ?
De laatste optie achten wij  het meest waarschijnlijk en diegenen die de macht van een verenigd Europa willen zien te voorkomen bevinden zich  aan de overkant van de Atlantische Oceaan. Voor de VS is Europa na 2 wereldoorlogen het ideale slachtveld om een strijd met Rusland uit te vechten, zij het met geld of met wapens. Daartoe is een verzwakt Europa nodig en als mannen als George Soros steeds weer opduiken als de marionetten baas van de talloze organisaties die beweren dat zijn menslievendheid nastreven en  de lawine van migranten in stand houden,  dan is dat een goede hulp om het Amerikaanse sabelgekletter een duwtje in de goede richting te geven, iets waar presidenten als Clinton en Obama in opdracht van een ‘deep state ‘ reeds jaren aan werken.
Wat het nu met Trump gaat worden ? Wij moeten het antwoord schuldig blijven.
Maar moet Europa wel ‘machtig’ worden  ? Ja, luidt het antwoord als wij naar Brussel kijken waar op macht, aanzien en geld beluste mannen en vrouwen hun activiteiten ontplooien. Wordt de gemiddelde Europese burger hier gelukkiger door ? Tot nu toe blijkt dat niet het geval te zijn, maar uw mening telt uiteraard dan ook helemaal niet mee !
 

12 Reacties

 1. John zei:

  Iedereen is ook vergeten hoe en waarom alle problemen, in onder andere Syrië, begonnen.
  De doorsnee mens is dom, en wordt dom gehouden, en heeft een geheugen dat niet verder reikt dan enkele dagen, en alles gelooft wat de media hem voorschotelt.
  Ze stemmen eerst onze mening af op wat algemeen geaccepteerd wordt, bang als ze zijn om voor xenofoob of nazi uitgemaakt te worden.
  Ondertussen zullen er tijdens koningsdag her en der wel grote betonblokken op de straten liggen, om vrachtauto’s te verhinderen op het publiek in te rijden.
  Na alweer een aanslag strijken we even onze veren glad, en gaan verder waarmee we bezig waren.
  Je went eraan, schijnbaar.

 2. Theo Hofman zei:

  Die miljoen Belgen die in de eerste wereldoorlog werden opgenomen in ons NEDERLAND, dat was de opvang welke Brussel heden ten dagen in haar beschreven visie heeft voor vluchtelingen.

  Deze 1.000.000 Belgen werden opgevangen in de REGIO!

  En het hedendaagse Brussel dat is in de verste verte niet, de REGIO van Sirie!

  Dan het maar laten binnenkomen van alles wat los en vast zit in een boot in nood het volgende.
  Wel eens overnagedacht dat multinationals al vele jaren ALLEEN die gegarandeerde winst na winst kunnen genereren, als de hoeveelheid consumenten, dus inwoners, blijft stijgen.

  Een AKZO, Unilever een Shell en noem ze maar op, kunnen niet overleven met die met veel Bombarie gepresenteerde omzetstijging in de diverse ketens, welke uitsluitend voortkomt uit de verhogen van hun prijzen.

  Denken jullie nu echt dat er een sociaal stelsel in gebouwd voor de bevolking?
  Nee, het sociale stelsel is zo gebouwd dat alles naar wens blijft verlopen!

  U wordt niet belazerd, u laat zich belazeren en wat zou triester zijn?

  Ik weet dat de meeste (vooral jongeren) zeggen, ik heb er geen last van, het gaat mij goed en zolang het mij goed gaat, dan zal het mij een zorg zijn.

  Dat is de Nedriglandse toekomst op zijn triest!

  Hoor net dat azielers bloedneusjes hebben enz, enz en dat er ernstige bodemvervuiling is op bijvoorbeeld hun eerste huisvesting Vlagtwedde.
  Het vel wordt u nog over de oren getrokken voor wat betreft de verwijten, gevolgd door FINANCIELE claims (ook van de reeds uitgewezenen) wegens het opslaan van die in “noodverkerende” asielzoekers op UW, ja UW vuilstortplaatsen.

  Noot redactie :
  Zeer goed gezien Theo en ter aanvulling een berecht over de ‘bloedneuzen’ http://www.rtvnoord.nl/nieuws/172212/COA-bezorgd-over-gezondheidsklachten-azc-Ter-Apel

 3. Coenelis zei:

  Inderdaad we zijn wel erg passief geworden. Het wachten is waarschijnlijk op een sterke figuur die ons voor kan gaan in een massaal en alles omvattende protest. De islam is alleen, ik herhaal alleen te imponeren door geweld. Iets anders kennen ze helaas niet want dat associëren ze altijd met zwakte.
  Ze zijn ook alles behalve dankbaar en willen steeds meer. Dus maakt je borsten maar alvast nat.

 4. Joost zei:

  In relatie tot de bovenstaande link betreffende Asieleisers met gezondheidsklachten, het COA eist dat de onderste steen boven komt!

  Iets zegt mij dat als het om de gezondheid van economische gelukszoekers gaat, die bewuste steen ook koste wat kost boven zal komen.

  Iets waar de nabestaanden van 298 NEDERLANDERS nog steeds op wachten..

 5. Toussaint zei:

  Voor de Yanks moet hun Europese voortuin zo diep mogelijk: daarom moeten Oekraïne en Turkije in de EU. Kunnen hun tanks in n grondoorlog met Rusland vele km’s meer rollen op “eigen” grondgebied. Met Oekraïne in de EU staan ze straks n paar uur gaans van Moskou. Moet je andersom ‘ns proberen richting W’ton. Het huis zou te klein zijn! Wil je met Brussel bellen, kun je beter Berlijn draaien en daarna W’ton. Zo zit de vork aan de steel.

 6. Geuz zei:

  Het Vaticaan schuilt achter de immigratie crisis.
  Het grote succes van de Contrareformatie.

 7. Jules van Rooyen zei:

  Die opgedrongen immigratie politiek is ter vernietiging van het Europa der naties, reeds beoogd in het Coudenhove-Kalergi vrijmetselaars plan jaren 1920, en nog eens herhaald in het parlements besluit van Straatsburg in 1976. Massa immigratie is een massa vernietigingswapen. Het scenario daartoe is al vele decennia terug geschreven, en wordt nu uitgevoerd ter bevordering van de Jew World Order van vrijmetselaars en City/Wallstreet talmud bankiers, kortom de Synagoge van Satan (Ap.2:9,3:9). Het gaat om een eeuwenoude ideologische strijd, begonnen op Golgotha met de kruisiging van Christus, en sindsdien is de farizeese en nu zionistische strijdbijl tegen het Christendom en de beschaving, nooit begraven geweest. De islam immigratie is een middel, het wapen ter vernietiging van de Europese naties.

 8. JooJootje zei:

  En maar raden naar de bedoeling,die als je alle puzzel stukjes bij elkaar brengt gewoon duidelijk is.
  Het gaat over wie in de toekomst de wereld gaat domineren.
  En alles hangt af van wie olie en gas gaat leveren in de toekomst aan Europa.
  Alle oorlogen van de afgelopen twintigjaar zijn gevoerd in gebieden waar Amerika een pijpleiding door heen wil trekken naar Europa,toevallig ik denk het niet.
  Het besef van grote geopolitieke veranderingen voor de toekomst begon in de jaren negentig bij de val van de sovjet unie.
  Amerika wist dat alles wat Europa bindt aan Amerika ook door de Rusland geleverd kan worden en goedkoper ook nog.
  En nu de communisten weg zijn gaat Rusland de wereld markt op,en is geopolitiek een grote dreiging geworden voor de supermacht status van Amerika.
  De grootste nachtmerrie voor Amerika is dat Europa,Rusland en China een pact sluiten want dan is het gedaan met Amerika in de wereld en dat weten ze.

 9. Solo zei:

  Wat erachter zit? ‘Geld regiert die Welt!’
  Terwijl tegenwoordig alles ondergeschikt wordt gemaakt aan het ‘business-model’, weten we dat verkassen al zo oud is als de mensheid.

  Het wereldwijde ‘Ponzi-schema’, onze schuldeneconomie, gebaseerd op schijnwinsten en zeepbellen, leeft bij zoveel mogelijk deelnemers en het zo lang mogelijk uitstellen van de eindafrekening.

  De meerderheid van de mensheid leeft nog in de bush-bush. Een onschatbaar reservoir aan consumenten wordt aangeboord, als deelnemers dus aan Ponzi. Motto: Massa = Kassa.

  Alles is goed om het kapitalistische systeem zo lang mogelijk in de lucht te houden. Ook mensenhandel. Ook sociaal onrecht en maatschappelijke onvrede.
  Grof geld wordt verdiend met een variant op de slavenhandel, ook door staten die ‘humanitaire liefdadigheid’ preken. De consumentenbestedingen vliegen omhoog, er is weer groei! Dus dénken verantwoordelijken niet aan afremmen.

  Maar het maatschappelijke draagvlak brokkelt af. En zoals Ponzi zijn einde vond zal ook dit plakmiddel op termijn niet werken, slechts uitstel betekenen van executie. Omdat het op deze manier stimuleren van de economie door insolvente staten wordt betaald met geld dat er helemaal niet is.

 10. Joseph Scheerboom zei:

  Joseph schreef: wij Europeanen zijn vergeten hoe onze cultuur van barmhartigheid is ontstaan die ons er nu toe heeft gebracht elke vluchteling van welke religie dan ook welkom te heten, in her geloof ‘Wir schaffen es’. Maar de Islam heeft de haslve wereld met het kromzwaard veroverd (in de 8e eeuw). En dat geloof van ‘onderwerping’ (= Islam) zit er bij die ‘gelovigen’ nog steeds in. Van gelijkwaardigheid tussen de geslachten willen zij ook niets weten; men wenst hier in Europa blind voor te blijven, terwijl vrouwen in het Zuiderbad in Den Haag niet meer veilig zijn, zo was op 20-04 op het Nederlandse NOS-journaal te beluisteren. In onze cultuur van barmhartigheid zijn we blijkbaar blind geworden. Nodig op korte termijn ius de ‘immigranten’ onze normen en waarden duidelijk te maken en op te leggen. Voor het te laat is. Democratie kwam bij ons niet in 2000 jaar ror stand; pas de laatste 200 jaar daagde het. In een cultuur van ‘onderwerping’ kan dat nooit lukken, want de voorwaarde ontbreekt nu eenmaal: men moet als democraat zichg kwetsbaar willen opstellen voor de argumenten van een ander, en bereid zijn van mening te veranderen als de ander een beter idee heeft, Islam laat dit niet toe; men is een ketter of een afvallige als men anders dankt tav orthodoxe islamistische ideeen, In Europa hebben we het Turkse referendum meegemaakt, Ik hoop dat het hier geschetste nu voor velen duidelijk wordt.

Comments are closed.