Willem Alexander heeft Kim Jong-un om advies gevraagd

De MSM doornemend kwamen wij een video tegen, waarvan wij bij het bekijken, dachten, waar hebben wij dergelijke taferelen eerder gezien ? Contact met de mede redactieleden  bracht niet onmiddellijk de oplossing totdat een van de collega’s opmerkte, zou het niet een opname van ……… kunnen zijn ?

Bingo schot in de roos, want al eerder deze week begonnen de koningsfeesten, waarin talloze gehersenspoelde blonde kindertjes door hun juffen en meesters naar een speelterrein worden gemarcheerd om daar opgewekt te beginnen aan iets waarvan  die schaapjes geen enkel idee hebben waar het over gaat.  De  als driloefeningen aangekondigde ‘feesten’  waren dan ook slechts het voorspel om vandaag met de ouders zeker in Tilburg , maar ook in vele andere plaatsen in ons land opgewekt vrolijk te gaan doen, te wuiven en met vlaggetjes te zwaaien naar een voorbij trekkende familie die zij niet via een App kunnen thuisbrengen, ofschoon dat beslist nog wel door een slimme zakenman of vrouw bedacht zal worden.

“Wat speel jij daar Johan Sebastiaan of Laura Dorothea ? ”  ( kinderen van met de oranjes dwepende families hebben vaak net als hun oranje voorbeelden meerdere namen ) ?  Antwoord : Oh,  niets bijzonders, een familie is net het land uitgevlucht, de koning bestuurde het vliegtuig zelf, maar de koningin was heel boos op hem, want niet al haar hoeden en schoenen konden mee en nu moeten wij zien te raden waar ze naar toe zijn . Maar dat is saai,  ik ben toch al slecht in aardrijkskunde,  dus sla ik dat over over, en ben nu weer op het vliegveld waar ze weer terug aankomen en juichende kinderen en hun ouders ze weer verwelkomen .”

En menig ouder zal verzuchten ‘goed zo kind, je komt er nog wel achter, maar dan is het te laat en ben ik er niet meer om je te helpen.

Zoals een van onze lezers ons vanochtend vroeg al liet weten, regionale omroepen begonnen hun uitzending met het Wilhelmus, terwijl de MSM in de voorafgaande dagen hun uiterste best deden, de familie von Amsberg maar als de meest normale mensen van ons land te presenteren. Een zeker de prinsesjes,  die zoals W.A. in een buitengewoon openhartig interview dat volgens de RVD wel door 4 miljoen mensen werd bekeken, vertelde dat zij alles mogen doen wat gewone kinderen ook doen, mits de beveiligers ze maar in de gaten houden , maar hij niets van het kattenkwaad wil weten. En de Nederlandse schapen lieten dit soort onzin weer gelaten over zich heen gaan, niet beseffend dat zij onherroepelijk naar de slachtbank worden geleid, maar dat misschien nog wel zo plezierig vinden,  “je hebt het dan toch ergens voor gedaan, niet waar ?”

Lezers of u nu wel of niet koningsgezind bent, dat is uiteraard aan u , maar de hype die zich telkens van een deel van onze bevolking meester maakt, terwijl  en wij lieten het u gisteren nog weer eens zien, dat de door u geadoreerde tiepjes de een voor een normaal denkende burger ( maar hebben wij die nog ? ) intelligentie uitstralen en dat je dan denkt ‘ ah God, zielig ‘ is gewoon zelfs door een goede psychiater niet meer te verklaren. Daarvoor moet je toch wel diep gezonken zijn.

En maar lachen als wij soortgelijke taferelen in Noord Korea zien. Er is geen verschil met eigen land!


16 Reacties

 1. Theo Hofman zei:

  @ R.K.

  Is er werkelijk een meerderheid voor dat NEP-koningshuis?

  De enige rede dat velen zich positief uitlaten OP EEN DAG als deze, dat is omdat de werkende bevolking één van de hen zeer spaarzame gegunde vrije nationale dagen heeft en dat er extra omzet word gedraaid.

  Is het verleden niet terug te draaien?

  Genoegdoening, dat is al wat hen rest!

  Oprotten met dat hele zooitje landverraders en alle randfiguren die daarvan geprofiteerd hebben en dat gooi-Mens-uit-vliegtuig tuig, dat had zelfs hier nooit één grote teen over de grens mogen zetten.

  Ook WA heeft zo’n normale jeugd gehad, werd er altijd gezegd, weet u dat nog?
  Nu geeft hij aan dat ze zelfs géén televisie hadden thuis.
  Hoe bedoel je, ze staan midden in de samenleving.
  Nee hoor, ze profiteren alleen van de samenleving en U mag vandaag als vlagvee “profiteren” van één van die weinige u, door uw overheid gegunde nationale vrijdagen.

  Ik wacht op moment dat de koning van Marokko aangeeft dat zijn onderdanen niet meer mogen meedoen met die aanbidding op de scholen via die NEP-spelen, omdat er voor een Marokkaan maar ÉÉN koning is!

  Kunnen ze weer janken dat alle tradities om zeep worden geholpen, maar in dit geval zou die afschaffing een goede zaak zijn.

 2. Sybe Boeinga zei:

  R K , waar woont u, komt daar geen krant, is er geen radio, laat staan TV ? Nederland is natuurlijk geen dictatuur zoals in Noord Korea, hetgeen ik overigens ook niet zoals u beweert in het artikel tegen kom. Wat echter na de politieke moord op Pim Fortuyn en het daarop volgende zeer teleurstellende verkiezingsresultaat 2017 vast staat is dat er ‘ergens’ in ons land door een zeer klein groepje mensen wordt besloten hoe nu verder. En dat onze nep vorsten daarbij een zeer grote vinger in de pap hebben, met u , RK ondanks het gebrek aan informatie toch ook duidelijk zijn. Stelt u zich eens voor Pim als premier, Bea had er slapeloze nachten van. En dan een kabinet met de PVV als deelnemer, daargelaten of Wilders dit eigenlijk wel zou willen !!!!!!, weer Bea en haar zoon als spreekbuis van de leg. Dus een goed gehoorzamende marionet trekpop die bevelen uitvoert – Rutte – en daarbij gelijk zelf profiteert met het oog op zijn verdere loopbaan. Zal wel in de genen zitten ! Dus een klein Noord Korea aan de Noordzee, lijkt me niet zo’n verkeerde gedachte.

 3. check zei:

  zijn slechte dagen voor de anti nep koningshuis burgers. al meer dan een week alleen maar Goebbels propaganda op de meeste zenders van de kwelbuis. straks op 4 mei komen ze weer toneelspelen op de Dam met uitgestreken smoel , terwijl de geschiedenis leert dat er tig duizenden door toedoen van de vorige moffen familie zijn omgebracht door moffen verrader Bernie . Heb gisteren tegen mijn gewoonte eens gekeken en mijn open mond het hele schouwspel heb aanschouwd. Toen het over de overleden broer ging ging ie bijna huilen , maar als een honderden Nederlandse onschuldige slachtoffers door een Oekraïense raket omkomen geen traan. Net zoals werd geschreven , ze zorgen er wel voor dat er een trek en buikspreekpop als een Rutte goed wordt beloond, die hebben ze helemaal in hun zak. Zag deze week vol walging dat die Argentijnse gouddelfster de grootste mond bij Merkel had , terwijl ze juist dankzij het door ons afgeperst geld kan leven als een vorstin. Niets op eigen kracht , alles met het door ons betaalde belastinggeld gekocht , want dachten de domme burgers nu echt dat ze bij de VN als nep financieel expert was gekomen , als NL niet als een van de grootste betalers aan deze corrupte instantie had betaald. Maar ga maar koekhappen en zaklopen en vooral zwaaien naar elkaar dat houdt het volk koest en gedwee. Maar straks staan ze er weer op de Dam met hun uitgestreken valse kop , tot er weer een idioot boeee roept en moet je eens kijken hoe deze walgelijke mof met zijn dikke pens zijn benen uit zijn broek loopt en alle kleuren van de regenboog schijt. Als een bange wezel op de vlucht met zijn nep uniform en hoogste rang en een borst vol (nep) medailles alsof hij lands grootste oorlogsheld is . heb maar een rennie genomen want het maagzuur zit tot in mijn strot van al deze valse verraders opvreters

 4. Bert Bezorgd zei:

  Het is een schande dat zo’n rijke familie die Miljarden bezit nog eens miljoenen onttrekken uit de Staatskas, inderdaad geen haar beter dan Noord Korea, enkel een andere verpakking…

 5. Joost Visser zei:

  Kindjes verplicht vlaggen, kindjes verplicht naar een moskee. Wat worden kindjes toch geindoctrineerd.

 6. henk zei:

  Is het echt waar?

  Hebben er bij “Billy van Orange” tijdens de uitzending van Plebsdag echte Bilderberg traantjes gevloeid?

  Erg nietwaar, als je altijd voor de bühne je andere ik moet laten zien en het ergste is: die andere ik stelt eigenlijk ook geen kloten voor!

 7. Onno zei:

  De dochters van Wimlex moeten fouten kunnen maken, daar leren ze van.

  En de familie van massamoordenaars heeft de traditie om anderen daarvoor te laten opdraaien of desnoods kreperen.

  Dus hier ontstaat het beeld van een in en in goede vader, een uitstekend pedagoog met verantwoordelijkheidsgevoel……

 8. Aradhel zei:

  “Theo Hofman zei: 27 april 2017 at 11:09
  @ R.K.

  Is er werkelijk een meerderheid voor dat NEP-koningshuis?”

  Daar heb ik ook ernstig mijn twijfels over of dat inderdaad werkelijk zo is. Natuurlijk hebben wij hier ook nog steeds ‘last’ van oranje zombies, maar zelfs mijn man viel het op dat hij nog maar heel weinig rood wit blauw & oranje zag wapperen toen hij uit het slaapkamerraam keek… en dat wil in zijn geval echt heel veel zeggen omdat die van amsberg familie hem voor geen meter kan boeien. En de oranje buurtvereniging had nog wel een evenement georganiseerd, maar die was dit jaar ineens wel heel erg sober, omdat…. ze er geen vrijwilligers meer voor konden strikken. Teken aan de wand?

 9. Sybe Boeinga zei:

  RK als ik tot mijn verbazing lees dat de onderbouwingen die u mede aanvoert komen vanuit 2 verdachte bronnen, namelijk DWDD ( zou nog kunnen ) en dan de staatsomroep, dan begin ik ernstig aan uw waarneningsvermogen te twijfelen hetgene u mij niet kwalijk zult nemen. De NOS out of all ! Heeft u de NOS ooit kunnen ‘betrappen ‘op enige OBJECTIEVE berichtgeving t.a.v. het koningshuis ?
  Dan om uw vraag te beantwoorden. NL is het enige land waard door een blatende kudde opgefokte schapen en vantevoren geïndoctrineerde kinderen Konings ( Koninginne) dag wordt gevierd. Dat toont het geestelijk niveau aan van de gemiddelde Nederlander. de verjaardag van een man of vrouw vieren, wier familie toch nauwelijks een schoon blazoen kan worden toegemeten ? Verder, indien een president zich in of zelfs na zijn ambtsperiode de fratsen veroorlooft die de oranjes van de band laten lopen, wordt deze man/vrouw niet meer herkozen of…. tussentijds afgezet. Dat kan bij ons niet en is een weeffout in de democratie. Zelfs na het aftreden zal de president – zie Sarkozy – zich moete verantwoorden voor de rechter. Maar met een zgn. vorstenhuis dat in tegenstelling tot b.v. dat van Spanje waar er wel een justitiële vervolging plaats vindt, zoals in NL wordt misbruik gemaakt van de macht van een kleine politieke elite, waar de vorst(in) de top van is. Dus ja om u te antwoorden de monarchie is de slechtste regeringsvorm , althans in een land waarvan de inwoners alles best vinden, zolang er maar wat te feesten valt en….. een ander als het moeilijk wordt de kar zegt te gaan trekken.

 10. check zei:

  Ik ben het met Sybe helemaal eens , geen bevolking elders doet zo dwaas als in Nederland , terwijl er toch alle reden is om dat hele (nep) koningshuis af te schaffen. Niet alleen het zeer criminele verleden van de familie , maar het absurde profiteren op zak van de burgers , terwijl er alleen maar pure komedie tegenover staat. Iemand die helemaal niets bijdraagt aan de samenleving , wordt niet beloond , laat staan dat hij dit enorme inkomen kan krijgen. Moet je eens de dagen tellen dat ze daadwerkelijk actief zijn en niet te vergeten productie leveren. Degene die mij probeert wijs te maken dat ze bijdragen aan de NLse export door daar eens op bezoek te gaan , moet nodig eens naar een goede psychiater. Pure lariekoek, grote contracten worden lange tijd van te voeren onderhandelt door de zakenpartners daar komt geen nep koninklijke familie aan te pas. Het zijn over het paard getilde slechte acteurs die in een normaal leven net een modaal inkomen hadden verworven. Dan die idioterie met uniformen en rangen die een hard werkende militair en slechts een handjevol aan het eind van zijn carriere krijgt. Niet te vergeten al die nep medailles , hetgeen een aanfluiting en grove belediging aan de militairen die hun leven hebben gewaagd ergo gegeven. Het is een grote farce , die tot een eind moet komen en per direct dient te worden afgeschaft. De Goebbels propaganda draait op volle toeren en dankzij lakeien en kontlikkers als een Rutte en zijn voorgangers zitten ze er nog en lachen ons dagelijks uit. Maak NL een republiek en schaf de onschendbaarheid van alle politiek af opdat ze onmiddellijk en net zoals iedere burger op staande voet kunnen worden ontslagen. Dat is een normale wereld , althans de wereld waar wij als burgers dagelijks leven.

 11. R.K. zei:

  @ check,

  Dit is een goed begin: “schaf de onschendbaarheid van alle politiek (note: en ambtenaren) af opdat ze onmiddellijk en net zoals iedere burger op staande voet kunnen worden ontslagen. Dat is een normale wereld , althans de wereld waar wij als burgers dagelijks leven”.

  Overigens kent elke leger rangen en standen, ondanks het soort regering. Het is wel een farce dat burgers moeten opdraven en elkaar moeten doodschieten als regeringen (leiders) ruzie maken. Laten ze dan zelf maar het Johan Cruyff stadion inhuren en de strijd fysiek beslechten. Dan komen wij, burgers wel kijken. Het gevaar is echter wel dat de sterkste wint, maar dat dit zegt niets over zijn argumenten! ( en het is slechts een idee…… )

  De Goebbels propaganda voor de linkse dogma’s mag wel?

 12. Robert-Panamá zei:

  R.K. Nigel Farage is een goede spreker. Echter totaal geen economisch plan vóór de Brexit. Bla,bla figuur met een hoog inkomen als EU parlementariër. Wilders? Ook niets. De enige manier om de gelukzoekers tegen te houden is ze heel weinig of geen uitkering te bieden, net zoals in Spanje, Giekenland en Portugal o.a. Overal in de wereld worden we door politici bedonderd en uitgezogen. Groeten van een expat die 30 jaar buiten NL woont. Blij en vrij in de hooglanden van Boquete-Panama.

 13. check zei:

  R.K.

  NL heeft net zoals veel landen in Europa maar een handvol onafhankelijke nieuwsgeving. De beste zijn de Engelsen die gewoon de zaken benoemen zoals ze zijn en alle bagger op straat gooien. NL is altijd schijnheilig en verraderlijk geweest, waren de beste bondgenoten van de bezetter , als het maar opbrengt maakt niet uit wie ze daarvoor moeten laten afvoeren , nietwaar ? Trouwens wat defensie betreft , daar maak je automatisch promotie gewoon naar het aantal dienstjaren en je krijgt je strepen erbij. Vandaar dat er zo langzamerhand meer generaals dan soldaten zijn maar geen probleem dan ga je gewoon met pensioen op je 45ste jaar. Behalve als je behoort tot het valse koningshuis dan ben je in no time admiraal, generaal en maak je een bliksemcarrière. Behalve de wings, strepen en galonnen , krijg je er elke drie maanden een medaille bij , hetgeen een extra katje oplevert is mijn ervaring. Opvallend feit is dat veel clowns van zgn keuninklijke bloede kasten vol uniformen hebben , net zoals elk jaar bij carnaval aantrekken . Toch een rare gewaarwording om als ex. militair van een onderdeel elke keer een uniform aan te trekken van een andere discipline van de krijgsmacht. Hetgeen weer bewijst dat het hele koningshuis gewoon een grote klucht is en gewoon een nep vertoning. Het zijn gewoon slechte artiesten , die hun rol moeten spelen, dus laten we ze gewoon betalen naar gelang hun professie en prestatie om eens mee te beginnen. Dan kom je niet verder dan maximaal een ton en kunnen ze gewoon net zoals anderen een hypotheek nemen.

  Het is natuurlijk de vraag of je met een republiek beter af bent, maar aangezien je een president elke 4 jaar kan kiezen is dat veel democratische . Bovendien kan de bevolking een president laten afzetten en indien die zijn handen in de kassa steekt gewoon laten vervolgen. Dat is al een hele vooruitgang zeker als je ziet hoeveel het nu allemaal kost en dat zou niet zo erg zijn, ware het niet dat alle extra kosten het veelvoud is wat ze aan salaris vangen. Moet een burger eens proberen om naast zijn salaris , alle luxe en extra’s belastingvrij in de zak te steken. Wed dat de hele belasting Gestapo zelfs in het weekend en nachtelijke uren gelijk op de stoep staat , wat een onzin allemaal, je moet toch volkomen verdwaasd en gestoord zijn om dat te accepteren ?

 14. Ruben zei:

  Wat een show rond een verjaardag……maar de vraag is WIE BETAALT DIT EN HOE LANG KAN DIT NOG DOORGAAN.

Comments are closed.