Asielverzoek van 13.000 Talibanstrijders is afgewezen, maar kans tot uitwijzing is NUL

Dat het aanvragen van asiel in een van de EU landen inmiddels ronduit een farce is geworden, mag als bekend worden beschouwd. De asielzoeker is inmiddels wat betreft het ‘juridisch saboteren ‘ van zijn verzoek dermate goed geïntegreerd , dit alles tot in de puntjes geregeld door een legertje bereidwillig klaarstaande advocaten en hulpverleners, dat eigenlijk de procedure van het verzoek tot asiel achterwege zou kunnen blijven.

Dat laatste zou echter betekenen, dat er gelijktijdig dan ook geen enkele rechtsbasis meer aanwezig is om nog gebruik te kunnen maken van die minimale kans om gelukszoekers te weren, dus doen de meeste overheden datgene wat ze al tijden doen, ze laten de zaak versloffen en protesteren pro forma achteraf om u toch het idee te geven dat de staat goed op de interesses van haar burgers let.

13.000 Afghaanse asielzoekers die inmiddels de hele molen doorlopen hebben en zijn afgewezen, dus terug moeten naar hun land van herkomst kunnen opgelucht adem halen. De Duitsers stuurden afgelopen week 17 !!!! terug, hetgeen de Duitse belastingbetaler 75.000 euro’s kostte, maar daar blijft het dan ook bij. Dit behaalde ‘wapenfeit ‘werd door de aan de hand van Berlijn lopende MSM groot in de schijnwerpers geplaatst, want de verkiezingen naderen. ‘Mutti hatte es wieder geschafft. ‘

De truc om te mogen blijven en dus een goed verzorgd leven tegemoet te gaan zonder enige tegenprestatie is zeer eenvoudig. Ooit eens in de jaren begin ’50 door de VN bedacht, heeft iedereen die maar ook half weegs aan kan tonen dat hij of zij in zijn land van herkomst bedreigd wordt vanwege ras, geloof, politieke richting, seksuele geaardheid recht om asiel aan te vragen. Dit betekent dat in de EU in tegenstelling tot b.v. de VS , Australië, Nieuw Zeeland, Canada , de asielaanvrager gewoon tijdelijk wordt binnen gelaten, alle kansen heeft om als illegale vluchteling onder te duiken en kan gaan genieten van de geneugten van het leven. In de hiervoor genoemde landen gebeurt dat niet, je wordt gelijk na aankomst op een vliegveld aangehouden en hangende een onderzoek gedetineerd. Het enige land in de EU waar dit nu mondjesmaat ook gebeurt is Hongarije dat toch al om andere redenen (” de Soros universiteit” ) onder vuur ligt van Brussel. Zelfs als bij voorbaat alf te wijzen gelukszoeker aankomend op Schiphol maak je een redelijke kans om ‘binnen te komen ‘ , want bij gebrek aan reisdocumenten die vooraf in het vliegtuig toilet zijn gegooid, kan er niet bewezen worden waar je naar terug moet, dus binnen laten maar !

De Afghanen in Duitsland, 13.000, zijn nu plotseling allemaal Taliban strijders geworden  ! Hoe dit plotseling kan kun je een gemakkelijk aan een medewerker van de Duitse IND , de BAMF, verkopen. Deze dienst heeft structureel te weinig medewerkers en heeft nu daarvoor nu mensen van de Bundespost ingehuurd, de mensen die kijken of u wel diegene bent aan wie zij een aangetekende  brief of een pakje mee mogen geven, nadat u zich heeft gelegitimeerd.  Oh, wee als u toevallig in uw paspoort naast uw meisjesnaam ook de naam van uw man heeft staan, dan slaat de Duitse ‘Gründlichkeit ‘onbarmhartig toe en verlangt deze postfanaat dat u een machtiging van uw man met zijn legitimatie meeneemt.

Door de medewerker van de BAMF te vertellen dat je een ex Taliban strijder bent en dus het gevaar loopt bij terugsturen wegens deserteren door je oude vriendjes baardapen met een bomgordel om de weg op te worden gestuurd, heffen de BAMF medewerkers de handen ten hemel op en adviseren Berlijn om de mannen maar in Duitsland te houden.

Wat zegt u ? Gelukkig dat dit bij ons in Kneuterland niet gebeurt ? Dan moeten wij u teleurstellen ondanks de zogenaamd verwoede pogingen van Klaas Dijkhoff  om de sterke man uit te hangen en iedereen die hier niet thuis hoort uit te wijzen.

Wat zou het opeens leeg zijn in ons land. Het COA zegt AZC”s te willen sluiten bij gebrek aan ‘belangstelling ‘ maar plant wel over een jaar een geheel nieuw centrum te laten bouwen in Apeldoorn geschikt voor 800 blije mensen. Slechts de aanwezige beschermde vleermuizen op het terrein houden de plannen tegen. Kunnen ze niet naar Pieter en Margriet, daar zijn de kinderen uit huis, Margriet wil graag wat goeds na haar loopbaan als plaspotten onderschuifster doen en Pieter kan de nieuwe gasten leren integreren, want hij is ervaringsdeskundige.

Zo snijdt het mes aan vele kanten.


3 Reacties

  1. Tasmanian devil zei:

    Wij zijn zeer tevreden dat we de stap hebben genomen om te vertrekken. Kinderen passen zich goed aan de educatie, en het leven hier downunder. Was onlangs in NL voor 3 weken na 2 jaren. Blij weer weg te gaan! Wat een k*tzooi.

  2. Gradus zei:

    formidabele zei: 2 mei 2017 at 10:26

    Wie wil nou naar Holland, daar waar geen kansen liggen?

    ….WAAR JE JE BOMGORDEL PLUS GEMAAKTE REISKOSTEN ZELFS VAN DE BELASTING AF KUNT TREKKEN!!!

Comments are closed.