Barack Obama is naar Berlijn gekomen om Angela Merkel te helpen – Kirchentag 2017 ( Video)

De gehele in het openbaar gehouden discussie tussen Barack Obama, die hiervoor overigens apart voor de 2 e keer in één maand naar Europa gekomen was en de Duitse bondskanselier Angela Merkel tijdens de in Berlijn gehouden Kirchentag 2017  , zou te lang duren, maar met deze video impressie krijgt u een goed idee, hoe de Deep State er alles aan doet om merkel tijdens de komende verkiezingen in september weer de vernietigende kanseliersfunctie toe te spelen.

Daarvoor was  Hussein Obama naar Berlijn gekomen om daar voor 300.000 CHRISTELIJKE ( Evangelische ) toehoorders het met Merkel o.a. te hebben over de Duitse en door Merkel geïnitieerde vluchtelingen crisis, die zoals beide met nadruk betoonden van de burger eist dat men elkaar met ‘open hart en blijk ‘tegemoet treedt. De Amerikaanse Deep State is er alles aangelegen marionet Merkel in het zadel te helpen en Obama draagt om begrijpelijke reden graag zijn steentje bij.

Wij zullen hier verder niet al te veel aan toevoegen, maar zoals reeds geschreven is de Duitse Evangelische beweging een van de grote drijfveren om de vluchtelingenstroom in Duitsland op gang te houden.  Daarbij zij opgemerkt dat van de circa 10 ‘watertaxis ‘die tussen Libië en Italië heen en weer varen, er minstens 8 zijn die o.a. met in Nederland geregistreerde schepen !!!  gelukszoekers naar Europa brengen, waarna volgens de ideologie van de kerken, deze mensen liefdevol moeten worden opgenomen.

Door Merkel weer als kanselier te kiezen zal de vluchtelingen crisis in de komende jaren een grote negatieve invloed gaan uitoefenen op het leven van de gewone burger  en uiteraard ook in ons land, daar partijen als CDA, D66 , CU, SGP maar uiteindelijk ook om eigen gewin voor Rutte , de VVD geen halt zullen toeroepen aan het toelaten van deurkloppers en de reeds aanwezige gelukszoekers ruim vrije baan geboden zal worden om op een comfortabele wijze hun idee over integratie uit te leven.

Niets tegen echte vluchtelingen, in tegendeel. Maar zoals de geschiedenis toont blijven echte door oorlogsgeweld gevluchte mensen dicht bij de grenzen van het land dat zijn ontvlucht zijn, zodat zij bij het luwen van de gevechtshandelingen naar huis kunnen terugkeren. Maar diegen die door een volkomen mislukte houding van de EU en het gedoog- of zo u wilt aanmoedigingsbeleid van Merkel nu naar Europa komen zijn pure economische gelukszoekers, die naast een belasting voor de gemeenschap vanwege nauwelijks aanwezige controles ook nog een gevaar voor de samenleving opleveren, zoals Manchester weer liet zien.

En mocht u gedacht hebben dat de Nederlandse twitterkoning  zich actief bezig houdt met dit probleem  behalve een foto te tweeten met Mark Rutte op een terrasje in Scheveningen, dan komt u bedrogen uit, want geert was weer eens zoals wij reeds eerder aankondigden in de VS. Zie 2e video. En de PVV kiezers  ? In een  van de 30 toestellen die naar Stockholm vlogen om de terechte nederlaag van Ajax mee te maken ?

De USA en Duitsland zijn bezig met de vernietiging van Europa, maar ach what’s new?

Kijkt u naar de video en oordeel zelf :


2 Reacties

 1. Tasmanian devil zei:

  Zal de 3de keer worden dat Duitsland Europe sloopt in +- 100 jaar.

 2. Solo zei:

  Het lijkt er op dat Frau Merkel geen Kirchentag of Obama nodig heeft om met Glans & Gloria haar heerschappij te verlengen.
  Bij Obama zouden wij ons misschien kunnen afvragen hoeveel de schnabbel-uitspapjes hem in het laadje brengen. ‘Cashen’ zolang je
  naamsbekendheid duurt.

  En dan de ‘happening’ zelf: zoveel welgedane (zeg maar volgevreten) burgers en notabelen compact op elkaar, in een wereldvreemde, vredige gelukzaligheid. Evangelisatie met een verheven glimlach: “wIR HABEN ES TROTZDEM GESCHAFFT!”

  Ja, zo zou het moeten zijn. Leeuw en lam vredig naast elkaar. Maar dan
  wel zonder een drievoudige betonnen ‘Panzerschicht’ ter beveiliging er om heen.

Comments are closed.