Brief van een boze oude man

Hitler had zijn vingers afgelikt bij wat vandaag wereldwijd plaatsvindt. Moordcommando’s worden bij bosjes binnengelaten, worden bejubeld en door Europese verraders die op de loonlijst staan van Soros, de VN, de EU en de NWO geholpen hun weg naar en binnen Europa te vinden. Wij kijken toe en doen niets. Wij laten ons langzaam richting muur duwen en zeggen ‘nou, nou’. We laten ons richting afgrond duwen en zeggen ‘moet dat’.

 Op zich heel logisch want wij zijn door D66 en aanhang tot individualisten gemaakt. Wij houden er niet van om in collectieven ons te verenigen als het om iets anders dan voetbal gaat. Wij zijn politiek stekeblind, wij zijn tolerant, velen zo tolerant dat ze zichzelf wegcijferen. We hebben slappe knieën, zijn gewend dat anderen het vuil opruimen, daar kunnen wij onze poezelige handjes toch niet aan besmeuren.
Ons bestuur heult met de vijand en doet dat al decennia lang. De journalistiek stinkt als een open riool dat al jaren niet is doorgespoeld. De weinigen binnen de intelligentsia die nog normaal denken worden een hoek ingejaagd door een agressieve meute betweters die enkel openstaan voor hun multicultureel denken dat gaat leiden tot een bloedbad en een islamitische monocultuur.
Bijna een jaar geleden heb ik al eens eerder in een open brief aan Wilders de mogelijkheid van het oprichten van een Samenwerkingsverband Nederlanders geopperd. Iets dat zonder dat dit door zelfbenoemd links wordt weggezet als racistisch of discriminerend moet kunnen, omdat ook een Samenwerkingsverband Marokkaanse Nederlanders bestaat waar dit ‘links’ geen bezwaar tegen heeft.
Waarom zouden Nederlanders minder rechten hebben dan welke andere in Nederland wonende bevolkingsgroep ook. Tot nu toe is dit laatste gewoon de praktijk in Nederland en daar dient een eind aan te komen. Aan het opkomen voor eigen belang is niets verkeerds aan. Als Marokkanen het mogen waarom mogen dan Nederlanders het niet?
Het wordt hoognodig tijd dat Nederlanders zich niet langer laten domineren door ‘links’ dat niets anders doet dan schreeuwen dat iedereen die voor zichzelf opkomt racist, fascist of neonazi is. Uit naam van internationale mensenrechtenverdragen eis ik als Nederlander het recht op om voor mijzelf als mens en voor mijn rechten, mening en manier van leven te mogen opkomen.
Ik zie geen enkel bezwaar bij het oprichten van een Samenwerkingsverband Nederlanders of wellicht zelfs een Samenwerkingsverband Niet Islamitische Nederlanders. Ik weiger om mij nog langer te laten domineren door al die gifspuitende salonlinkse politieke dominees die vinden dat enkel hun mening de ware mening is en dat ieder zich vrijwillig moet wegcijferen omdat zij ‘weten’ correct bezig te zijn.
Ik weiger om uit vrije wil mijn eigen graf te graven en op commando van landverraders uit Brussel en Den Haag er zelfs in te gaan liggen. Wij moeten ons organiseren als we nog een kans willen maken tegen de moordcommando’s die door Europese verraders waarschijnlijk al zijn binnengehaald. Als we op onze kont blijven zitten en enkel boze berichten schrijven kunnen we net zo goed wel ons graf gaan graven.
 Niet wij zijn oorlogszuchtig, dat is de partij die binnenkomt, dat is Soros, dat is de VN, dat is de EU, dat is de NWO en al de door hen gekochte lakeien. Wij verdedigen de democratie tegen een nieuwe Joodsche Raad, eens een laffe bende die vele Joden de dood hebben ingestuurd om zichzelf, de intelligentsia te redden. Dat is wat opnieuw speelt, de intelligentsia hoopt te worden gespaard door hun landen en volkeren zonder enige vorm van verdediging uit te leveren aan de grillen van barbaren. Het is al ver over twaalf. We moeten ons organiseren!
Ik begrijp heel goed, daar zit ik zelf ook mee, dat ik mijn identiteit moet prijsgeven aan iedereen zonder te weten wie iedereen is. Ik snap prima dat op dit soort pagina’s ook wolven in schaapskleren vertoeven, van antifa tot profs van politiediensten. Voor de laatste ben ik niet perse bevreesd, die zullen niet mijn ramen komen ingooien of erger, bij die gestoorde antifa als nieuwe SA ligt dit anders.
Hoe breder mensen in hun eigen omgeving iets weten uit te bouwen en hun ervaringen om iets van de grond te trekken met elkaar delen kan op termijn een grotere beweging tot stand brengen, En dat is wat wij als gewone Nederlanders hard nodig hebben tegen de elite die dit land zit leeg te zuigen en te verpesten. Het met elkaar ideeën uitwisselen kan een begin zijn van iets groters.
Was getekend door ,……
een Boze oude Man
Op dit artikel zijn geen reacties meer mogelijk
 

32 Reacties

 1. Gladiator zei:

  Ik ben minstens net zo boos zo niet bozer dan u echter……ik heb nu al zo vaak geschreeuwd om mensen bij elkaar te krijgen om hier eens eindelijk iets anders te doen dan schreeuwen en zaniken vanachter hun oh zo veilige toetsenbordje. Overal op kankeren en foeteren, dit is slecht, Rutte hier, Wilders daar…..niet begrijpende dat dit GÉÉN zoden aan de dijk zet!
  Gisteren ook nog geprobeerd hier en zoals al gedacht……geen enkele respons, niets, nakkes, nada!!!
  Ideetjes genoeg maar alleen onuitvoerbaar!!
  But….I’m your man!!

  Very angry Gladiator

 2. Gladiator zei:

  Ps
  Ik heb gisteren gereageerd bij dat achterlijke (zéér belangrijke) gedoe over Fijenoord….bah, bah, bah!

  Gladiator

 3. Truitje zei:

  Deed ik ook en reageerde op uw oproep, is niet geplaatst.
  Ik kan jammer genoeg alleen via toetsenbord mijn onvrede uitdragen.
  Zou ook graag willen dat er zoals op de Coolsingel Feyenoord fans hun feest vierden, er op b.v. het Malieveld geprotesteerd zou worden tegen het uitsluiten van de kiezers van Wilders en met evenveel mensen.
  Maar denk niet dat je daarvoor iemand kunt porren.
  Wilders deed gisteren een handreiking die door Rutte werd afgewezen.
  Hoe democratisch is dat?

 4. Martin zei:

  Dag boze oude man. Het is niet zo belangrijk om uw inbreng op details te bekritiseren. In grote lijnen is deze correct en als geheel volkomen te begrijpen. Uw “boosheid” is voor mij te vertalen in “teleurstelling”. Vergist u zich a.u.b. niet. Al die mensen die menen hun stem te moeten verheffen komen op den duur van een koude kermis thuis. Alle pogingen om met woorden of een soort gebalde agressie onze overheden en anderen wakker te schudden zullen nul-komma-nul uithalen. In tegendeel het is alsof de strop steeds steviger om onze sociale nek wordt aangetrokken. Als u de laatste 10 jaar sec bekijkt blijkt deze praktijk onomstotelijk. Mijn mening is daarin totaal niet belangrijk. De huidige gang van zaken is zo’n 100 jaar geleden al bekend en uitvoerig beschreven. Moeten we ons er dan toch maar bij neerleggen? Nee natuurlijk niet, maar de mens lijkt dit graag over zichzelf en nazaten uit te willen storten en naar de receptuur om de mens geleidelijk van die misères te verlossen IS WEINIG INTERESSE want daar moet men moeite voor doen. Dus uw boosheid is echt terecht en begrijpelijk, alleen geen religie, wetenschap of gebalde agressie in woord en daad heeft niet de oplossing of het inzicht.

 5. Kees van Kesteren zei:

  HELEMAAL GELIJK EN IK STA VOLLEDIG ACHTER U..!!

  Maar ikzelf heb al geruime tijd oproepen en toespelingen op verschillende sites geplaatst en er was er gisteren (17 mei) nog een reactie van een reageerder genaamd “Gladiator” op deze site reageerde op het artikel “Voor Feyenoord de straat op, voor de toekomst van uw kinderen niet” die het volgende vermelde in zijn reactie:

  Eens met het verhaal en te zot voor woorden echter…..op geen enkel forum zijn mensen bij elkaar te sprokkelen, en helaas ook HIER niet!!!!!
  En dat is jammer, want ik heb reeds eerder aangegeven dat er wel ideetjes zijn echter alleen uitvoeren is onmogelijk.
  En geloof me nu maar, ik ben bereid om met een aantal mensen iets te doen aan dit weerzinwekkende en achterlijke mensonterende gedoe in het Haagse hofje.
  Dus, zou er iemand hier zin hebben om mee te doen, dan…..??
  Bedenk wel, wie A zegt….

  Welnu goedbedoelde Medelander, met alle goede bedoelingen die ik bedenk en bedacht heb wordt er niet gereageerd, laat staan moeite voor gedaan om met elkaar te proberen in gesprek te gaan.

  En inderdaad je begeeft je op glad ijs, maar voor mijn eigen geweten gerust te stellen blijf ik hopen op een wonder, maar dat is tot nu toe waarschijnlijk teveel gevraagd.

  Nogmaals u heeft helemaal gelijk!!! Maar hoe komen wij tot elkaar?

 6. only you zei:

  Wel een volkstoeloop om die grote onzin van voetbal, waarvan sport op zich niet verkeerd acht?
  Maar als de vrijheid en meningsuiting op spel staat, dan weten ze niet waarover je praat?

 7. Theo Hofman zei:

  Dit is een helder verhaal, een samenwerkingsverband VÓÒR Nederlanders oprichten.

  U heeft mij aan uw zijde en nu in afwachting of er meerdere zijn die de door u beschreven optie ondersteunen!

  Wellicht komt uw optie wel het meest in de richting van de onlangs door advocaat N gedane oproep.

 8. bedonderde burger nr 16.000.001 zei:

  Net als in de jaren dertig van de vorige eeuw is er een meute SA terroristen die geen enkel ander geluid wenst te horen dan hun fascisme.

  Pracht voorbeeld is het verhaal uit de Volkskrant van gisteren van Jonathan van het Reve waarin hij verhaalt hoe een zeer dapper jongmens zijn mening wenste uit te dragen in Londen.

  Wat hem door een meute hersensgestoorde goedmensen onmogelijk werd gemaakt. Maar dat was logisch, hoe durfde hij te stellen wat hij had geschreven op een bordje dat hij vasthield, ‘Het recht om openlijk te discussiëren over ideeën, moet worden verdedigd’.

  Natuurlijk moest dit soort gore, rechtse propaganda door de aanwezige SA garde buiten zicht van passanten worden gehouden.

  Wat ik hiermee wil zeggen, is ja het is bijna ondoenlijk om met naam en toenaam voor je mening uit te komen vandaag, dat mag van de linkse geweldsroedel niet, zoals dat van hun voorlopers van de SA ook niet mocht.

 9. Tempe zei:

  Het gros is nog steeds niet wakker te krijgen.Voetbal, bier en platte entertainment en nog steeds kijken naar de mainstream media etc dat is waardevoller voor hen dan zich te verdiepen in de waarheid.Zij die wakker zijn staan er alleen voor.
  Ons aantal stijgt wel maar vooralsnog nog te weinig.In ieder geval zijn wij degene die het gevoel hebben ontwikkeld om te zien of iets klopt of niet.Wij kunnen niets anders doen dan om voorlopig een ander proberen voor te lichten op eigen manier.
  Het wachten is op een sneeuwbal effect of een gebeurtenis waarbij de deep state word ontmaskerd.
  Als je eenmaal door hebt wat er gaande is kan je niet meer terug en kan je ontzettend boos worden.
  We zitten in een belangrijke fase hier op aarde dat is duidelijk voor ons.
  Probeer outside the box te denken en dan zie je ook dat de politici in Nederland een stelletje poppetjes zijn dus het stemmen heeft al geen zin meer, stemfraude ook in Nederland heb ik het gevoel.
  Wat doet oa Rutte bij de Bilderberg group geen enkele transparantie.
  De Bilderberg group nou dan weten wij het wel he.
  Wij zijn nog steeds met zijn allen slaaf, maar onze tijd komt, misschien wel heel snel.
  The deep state is komt nu steeds meer in het zicht langzaam maar zeker gaan de poppetjes daar ook vallen.
  Je gedachte laten gaan over een tijd waarbij wij bevrijd zijn werkt als een rimpeling op het water.
  Tot zover mijn bijdrage aan dit verhaal,

 10. Gladiator zei:

  Beste reageerders,
  Ik weet niet of de redactie bereid is om mijn email adres te doen toekomen aan degene die eindelijk wakker is en er met mij actief voor wil gaan strijden om ook andere Nederlanders wakker te schudden en hun vanachter de beeldbuis met breinvervuilende rotzooi uit te trekken en Nederland weer NEDERLAND wil maken.
  Ik heb compleet schijt aan al dat gebral van politici want van dat soort ratten zul je het echt niet moeten hebben.
  Zou het niet zo zijn dat de redactie bereid is om dit te doen dan zal ik een poging wagen om het op een andere manier te “regelen”!! Dan wordt het gewoon even opletten wat ik zoal te melden heb in de zeer nabije toekomst!

  De redactie wil ik dus graag uitnodigen een weinig coulance te tonen en mee te werken aan mijn verzoek.

  Noot redactie : geven uw vraag door aan ‘de Oude boze man “en na zijn antwoord hoort u van ons via uw E mail adres

 11. Bert Bezorgd zei:

  Goed idee, snel oprichten! Ik doe mee, fysiek en financieel. Ik ben pro Samenwerkingsverband Nederlanders.

 12. Kees van Kesteren zei:

  Beste Medelanders,

  Eindelijk worden er positieve reacties gegeven op een steeds terugkomend feit, hoe mensen over de huidige situatie denken. Ik denk/hoop dat nu de tijd is gekomen deze reacties te bundelen tot een groter iets.

  Hoe, wat en waar kan ik niet 1,2,3 bedenken, maar laten we met z’n allen bedenken en ons inzetten wat de eerste stap kan/zal zijn.

  Kom met voorstellen!!

  P.S. Misschien dat de moderator van deze site zijn/haar hulp kan bieden?

 13. Kees van Kesteren zei:

  Beste Gladiator,

  Ik zal elke dag uw reacties nauwlettend volgen op deze site.

  “VEEL SUCCES GEWENST EN HOPELIJK OOIT TOT EEN KENNISMAKING”.

  Deze uitspraak is voor iedereen van toepassing die interesse toont en medewerking wil verlenen aan een menselijk en mooi initiatief!

 14. Willem zei:

  Gladiator, heer van kesteren ,e.a.
  Jullie hebben groot gelijk en velen ,ook ik, denken precies hetzelfde.
  Je begint kotsmisselijk te worden in dit baggerland.
  Zoveel mensen op de coolsingel ja, maar vlak na de verkiezingen staan er 5 handenvol mensen op het malieveld om hun ongenoegen te uiten voor de uitsluiting van de PVV tijdens de formatie.
  Als dat er nu eens 150000 waren, die allen boos opstoomden naar dat torentje dan was vrijmetselaar rutte met de staart tussen de benen vertrokken.
  Heel fijn te lezen dat er meer mensen zijn die het wanbeleid niet meer pikken.

 15. Erik van Groningen zei:

  @redactie: u mag mijn emailadres ook aan de boze oude man geven. Het wordt de allerhoogste tijd voor een tegen geluid.

 16. R.K. zei:

  Wilders is uit geredeneerd, echter onze enige strohalm met reeds voldoende invloed. Er moeten nieuwe en andere argumenten worden ingebracht. Argumenten die de PVV aanhang en Wilders kunnen steunen. Daarbij zou het wenselijk zijn dat Wilders blijft want PVV, maar ook een woordvoerder aanstelt. Een verbaal sterke man met voldoende achtergrond.

  Wij, van geen nieuws, kunnen natuurlijk, naast Geen Nieuws, een soort van denktank op een nieuw en verscholen forum gaan vormen en vandaar uit ook elkaar gaan ontmoeten. Met als eerste doel een strategie te wikkelen om invloed te krijgen (op de lijsttrekkers)……..

  We kunnen ook individueel onze invloed laten gelden door lid te worden van de PVV, of Forum van Democratie.

  Het idee is niet om een nieuwe poltieke partij op te richten.
  Het is een idee, een begin?

 17. *punt50*, die weer een lichtje ziet in de verte. zei:

  Gladiator: IK DOE MEE!

  (Denk aan de gestadige druppel, die het hardste graniet uitholt. )

 18. Gradus zei:

  Reactie:
  Geeft u mijn e-mailadres gerust aan “de boze oude man”.
  Net als “check” zeer goed opgeleid ’n overtuigd inmiddels.

 19. Redactie Geennieuws zei:

  Noot van de redactie : Dank voor u vele reacties.
  Zoals u misschien heeft gelezen ligt ene groot deel van het internet in de VS plat. Onze website is nog niet getroffen, maar wel onze redactiemail. Dat betekent dat wij momenteel geen berichten door kunnen geven aan de “Oude man ” en ook geen berichten op onze redactiemail kunnen ontvangen.
  Onze provider deelde mede dat men druk bezig is een noodverband te leggen, waar wij ons dan gelijk allemaal op zullen storten 🙂 Dus net als bij de NPO ‘ storing even geduld svp ‘ waarvoor dank. Denken dat het nogwel enkele uren gaat duren.
  redactie Geennieuws

 20. Kees van Kesteren zei:

  Beste RK, onderwerp idee Denktank reactie: 17 mei 2017 at 17:15

  Goede idee en grote stap voorwaarts zoals bovenstaand beschreven.

  Mijn mailadres is uiteraard bekend bij moderator dus hou me a.u.b. op de hoogte wat de vorderingen zijn.

  Moderator hierbij geef ik toestemming mijn mail adres te gebruiken!

 21. Bill der Bergh zei:

  Een idee is misschien om zodra e.e.a. goede vorm heeft gekregen zo groot mogelijke bijeenkomsten te organiseren om het publiek te vertellen/bij te praten wat er werkelijk aan de hand is in de wereld/Europa.
  Alles draait uiteindelijk om de NWO die de landverraders willen realiseren
  Probleem blijft altijd dat er foute infiltranten tussen gaan zitten. (zuiveren zou mooi zijn)
  Een ander idee is om bijv. de VPRO die vaak goede en onthullende uitzendingen heeft ervan te overtuigen om deze kwestie uitgebreid met klare taal en “vooraf duidelijk aangekondigd” op de buis te brengen. Als het eenmaal als fenomeen bekendheid heeft gekregen zullen vervolgens grote bijeenkomsten mogelijk moeilijk tegengehouden/tegengewerkt worden.
  Uiteindelijk gaat het erom om het publiek wakker te maken en het elitezootje aan te pakken.

 22. Solo zei:

  ‘Dad’s Army’ en ‘Opstand in het Bejaardenhuis’. Of is het méér?
  Sorry voor de vergelijking, maar de algemene weerzin, (het ‘onbehhagen’) moet natuurlijk wel een beetje worden geconcretiseerd.

  Hoeveel ‘verzets hotspots’ en protestbewegingen zijn er al geweest en een stille dood gestorven? Via de politiek en van buiten?

  De ongeorganiseerde internationale beweging ‘Occupy’, bijvoorbeeld. Tegen economische en sociale ongelijkheid. Honnderden steden in Amerika, zelfs tientallen steden in Nederland deden mee aan de protesten (2011). Ook tegen het systeem en de macht van de multinationals, de banken en het globalisme. Vóór het volk en de democratie.
  Jaartje later zo goed als verdwenen.
  Teveel hooi op de vork, te weinig gerichtheid en eenheid.

  Wat is er over van de ‘mestvorken’ (Italië) of de ‘Truckers'(VS)?

  Vanuit de politiek mag je het helemaal vergeten.
  ‘Populistische’ partijen hebben meer sympathisanten dan echte aanhangers; ze moeten zich richten naar het establishment en de ‘deep state’, anders krijgen ze geen poot aan de grond.
  Zelfs daar waar in meerderheid wordt gekozen voor een radicale koerswijziging (‘Draining the Swamp’).

  Het komt er niet van. Ook omdat iedereen tenslotte wel graag zijn schaapjes op het droge wil zien. Liever houden wat je hebt (en misschien nog een beetje beter), dan in een donker gat springen, waarin je misschien je welvaarts verworvenheden kwijt raakt.

  Succesvolle omwentelingen kwamen in het verleden voort uit armoede en onderdrukking. Het volk nam de macht en verjoeg feodale tirannen om ze te vervangen door dictators uit eigen kring.

  Het systeem van nu loopt op zijn laatste benen. De onvermijdelijke ‘reset’ staat voor de deur. Linksom of rechtsom. We mogen hopen dat daarna nog leven mogelijk is.

  En (wederom sorry) een eventuele onrust in het bejaaardenhuis? Daar weet de ‘Zorg’ wel raad mee.

 23. check zei:

  Geamuseerd heb ik alle tromgeroffel gelezen en mag ik zo vrij zijn om het herrie in het kippenhok te noemen ? Mooi initiatief , maar wat gaat ervan terecht komen en wie neemt het voortouw ofwel maakt een plan om de boel om te gooien ? Jaren geleden had ik ook een idee om eindelijk de boel wakker te schudden en eens tegengas te geven. Mooi niet gelukt, omdat er te weinig mensen bereid waren tot het uiterste te gaan ergo; de nek uit te steken en daar eventueel de consequenties van te aanvaarden. Ik weet niet hoeveel lezers er op GN zijn, maar zijn wel vaak altijd dezelfde die reageren en qua aantal kom je niet zo ver. Eigenlijk te gek van woorden , want spreek toch heel veel mensen die de corrupte benden in den Haag allemaal zat zijn en graag zouden zien dat iemand daar een einde aan maakt. Jaren geleden toen ik nog lid van het COM ( Committee oud Mariniers) was waren er een groot deel bereid om het probleem van de corrupte politiek op te lossen , maar waar begon je dan aan zonder een groot kapitaal om alles te kunnen financieren , want alleen met waf, waf of paf ,paf kom je er niet.
  Inmiddels zijn we jaren verder er is het alleen maar erger geworden , m.n. de hele verkiezingen zijn een farce, miljarden worden gestolen en weggeven en het ongedierte in den Haag gaat gewoon door.
  De enige die zich roert is het FVD , die ze bijna dagelijks de oren wast , maar je ziet het aan de hele regenten kliek ze geven geen krimp.

  Het FVD zit op dezelfde lijn als de vermoorde Pim Fortuyn m.n. alles wat politiek is bij voorbaat corrupt en verrot en volkomen onbekwaam om een land te leiden. Elke boerenlul kan in de regering ofwel 1ste/2de kamer komen , daar zijn geen enkele opleiding/ervaring , deskundigheid eisen aan verbonden. Bovendien geen enkele aansprakelijkheid en bovendien nadat ze hun afbraakwerk en corrupte hebben verricht fluitend naar een nog beter betaalde baan en nog eens vangen.
  Als ik al die oplichters zie die geen enkele meerderheid van de kiezers heeft gekozen , dan is het erger dan welke bananenrepubliek dan ook.
  De enige manier is aan te sluiten en aan te melden bij het FVD en samen de koers uit te zetten om het hele systeem op de brandstapel te gooien.
  Denk dat het meer zoden aan de dijk zal zetten . Om verzet te kunnen plegen moet je eerst uitvinden hoe je ze pijn kan doen . Ik bedoel persoonlijke pijn die zo erg is dat ze vrijwillig opstappen. Bovendien sabotage van alles wat politiek is en gewoon boycotten.
  Maar voor alle duidelijkheid ik zit te ver weg , woon allang niet meer in baggerland tot mijn grote geluk. Wens jullie veel succes toe

 24. Theo Hofman zei:

  Toch worden er voordat er ook maar iets van de grond is gekomen, worden er door diverse al Beren op de weg geworpen.

  Tja, natuurlijk is het niet eenvoudig en je zal inderdaad zoals @check zei iets moeten verzinnen waar je ze pijn meedoet.

  Als voorbeeld.
  Gevangenen in Amerika hebben absoluut geen rechten, maar toch hebben ze iets gevonden waar ze de overheid en hun vertegenwoordigers (gevangenbewaarders) pijn mee doet.
  Ze laten hun broek zover laten zakken en maken deze op zo’n wijze vast, dat deze onder hun achterste hangt en dat is een doorn in het oog van velen.

  Maar het is wel hun enige “recht” en er is niemand die een gevangene in Amerika kan verplichten zijn broek op te hijsen!

  En vanuit die gedachte kwam ik onlangs op de proppen met het pimpen van die vlag in de wetenschap, dat als je deze buiten hangt er aandacht voor zal zijn, zelfs als deze de enige van je buurt is.

  Kost niets/weinig, maar het is wel een begin om je/het zichtbaar te maken en dan hopen dat op een gegeven moment er bij iemand een overheidsvertegenwoordiger op de koffie komt, om in opdracht te komen vertellen dat het een belediging is voor het instituut Baggerland.

  En check, zo’n vlag kan je ook in het buitenland ophangen en ben je toch weer een beetje thuis!

 25. Kees van Kesteren zei:

  Beste mensen,

  Uiteraard kunnen we eindeloos met elkaar in discussie gaan en het een welles-nietes spelletje laten worden.

  Het is een feit dat er iets moet gebeuren, al is het maar om je vele frustraties een plek te kunnen geven en waar je samen met gelijkgestemden terecht kunt met je ideeën en voorstellen.

  En ja, het Verzet in WO2, Wilders, Baudet en Thieme zijn ook ooit alleen begonnen.

  Dus laten we dan niet te hard van stapel lopen en minimaal proberen een goede c.q. rotsvaste en georganiseerde basis te realiseren voor een betere toekomst!

  Zeer belangrijke aandachtspunten zijn ruim voldoende aanwezig denk ikzelf…..

 26. Solo zei:

  @check: de motivatie voor massaal verzet zit niet in de pijn van ‘tirannen’, maar in het lijden van de massa.

 27. Lies zei:

  Om mensen in aktie te krijgen, zullen ze eerst overtuigd moeten worden van de werkelijkheid. Mijn indruk is dat mensen inmiddels gehersenspoeld zijn door de media met het idee dat een “sterk Europa” goed is voor de handel en het voorkomen van een nieuwe oorlog. Maar een “sterk Europa” is onmogelijk met zoveel verschillende culturen, waarbij de een de ander wil overheersen. (maar dat wisten jullie al)
  Ik denk dat we de mensen dus moeten informeren wat er werkelijk dagelijks gebeurt. Alle bestaande media worden gestuurd, dus we moeten een nieuw informatiepunt opzetten, het makkelijkst en goedkoopst is een internet-krant of nieuwsbrief. De link naar deze website kunnen we doorsturen naar al onze kontakten. Jullie zeggen nu natuurlijk “we hebben toch al geennieuws e.d., maar ik denk meer aan een website die lijkt op een krant. En als we dan proberen de berichten wat neutraal te brengen, of vanuit een positieve hoek, dan wordt het hopelijk gelezen.
  Met positief bedoel ik dit: i.p.v. te zeggen we willen niet dat …., maar schrijven we wat ons doel is bijv. een democratisch Nederland en behoud van onze cultuur.
  Dit vraagt natuurlijk dagelijks/wekelijks veel tijd van een aantal mensen.

 28. Lies zei:

  Als ik het een keer zeg, geloven 10 mensen me
  Als ik het twee keer zeg, geloven 100 mensen me
  Als ik het drie keer zeg, zijn er 1000 die het accepteren

 29. check zei:

  @ Theo Hofman, Solo en anderen,

  Ik ben de laatste die zand tussen de tandraderen wilt strooien , maar bezint eer je begint. Tenzij de groep of wat dan ook de boel goed gaat optuigen en eerst eens de doelstelling(en) definieert . Maar eerst maar eens bedenken hoe je de grote massa gaat bereiken , want alleen met massa kan je het einddoel halen.
  Om te beginnen heb je heel veel publiciteit nodig en dat betekend automatisch voldoende financiële middelen want voor een tom poes komt de media niet. Bovendien mocht je niet vanaf dag een de stempel krijgen van arme oude sukkels dus zoals reeds geschreven dad’s army dan zal je in aanvang in het geniep allerlei bijeenkomsten moeten organiseren, anders ben je al getorpedeerd voor je begint.

  Trouwens kijk eens goed om je heen en bezie de massa die heel tevreden en blij elke dag in tokkie programma’s mogen bekijken en de hap klare goebbels propaganda door de strot stampen ofwel gewoon vreten. Bovendien door het Haagse list en bedrog elke dag weer een oor wordt aangenaaid . Ik merk en zie vaak dat heel veel mensen het hebben over “hoge heren”in den Haag die het voor hun moet uitzoeken , daar zakt toch je broek vanaf.
  Indien ik nog in baggerland had vertoeft , had ik onder voorwaarden wel wat wijsheid willen spuien en willen helpen, maar ik zie het donkerbruin in. Tenzij je als groep ?????????? aansluit bij een beweging die hetzelfde doel voor ogen hebben en dat zou in dit stadium het FVD zijn. Die hebben reeds een voet aan de grond , de publiciteit en wat de koers betreft komt dat in veel opzichten overeen met de lezers en reageerders van GN. Het FVD is nog pril en hebben grootse plannen om met de gemeenteraad verkiezingen mee te doen, dus zitten te springen om medestanders. De basis is immers al door hen gelegd. Bovendien is hun kers en toon voor veel mensen niet zo afstotend als bij een PVV, die als een olifant in een porseleinkast tekeer gaan , hetgeen veel mensen afschrikt.

 30. Theo Hofman zei:

  @ check

  Natuurlijk begrijp ik wat je wil zeggen en dat het moeilijk is om iets van de grond te krijgen, daar is geen spelt tussen te krijgen.

  Alleen al omdat mensen die bij de start met al hun (goede) ideeën, vaak niet begrijpen dat ze ZEER VEEL water bij hun inbreng moeten doen.

  Het zogenaamde haantjes gedrag, dat is het eerste wat er overboord gezet moet worden, anders is het gedoemd tot niets en daarom zal het met iets simpels van start moeten gaan om draagvlak te kweken.

  Voor wat het FvD betreft, hier lidnummer 465
  Alleen jammer dat ze nu communiceren via Facebook en niet meer via het versturen van de mail.
  En bestuurlijk schijnt er dan ook niemand te beseffen dat er ook leden zijn die zo en zo nóòït een fenomeen als Facebook in hun leven wensen toe te laten.

  Dus sinds de verkiezingen niets meer vernomen.

  Hoop wel op (snel) nieuwe verkiezingen en dan zullen ze hard stijgen, daar ben ik van overtuigd, met alle kansen in het verschiet.

  En mijn laatste opmerking op 18 mei 14.25 uur, geintje en was zeker geen sneer!

 31. check zei:

  @ Theo,

  Roger, doe je best en veel succes. Schat in dat een kleine fractie van FVD niet de mankracht heeft om op alles te reageren. Poen mijn beste , die ze niet hebben en als het aan de partij kartels ligt, nooit zullen krijgen. Vind toch dat ze heel ver zijn gekomen , had het eerlijk gezegd niet verwacht. Nu de toon zetting nog a la Pim Fortuyn maar das verrekte moeilijk als je gewend bent om abn te spreken. Pim kwam net zoals ik uit Rotterdammed en dan spreek je al gauw de haven taal die veel mensen aanspreken. Doet me denken aan mijn tijd in het Rotterdamse , het ene uur sprak ik abn en een kwartier later rolde heel het vloekend Rotterdamse alfabet uit mijn strot als ik tussen de mannen in de haven stond en er van alles fout ging. En de mannen maar grinniken , kijk die vent in zijn nette pak met zijn stropdas om , die kan ff goed uitdelen.

  Maar ff terug naar de campagne , probeer vooral met elkaar en vooral via je netwerk privé zaken van het politieke vullis te pakken te krijgen. Ondanks hun onkunde en zwakke en lagere opleiding hebben ze zich zelf op hun eigen voetstuk gehesen. Vooral omringt door mannetjes en vrouwtjes makers die de strategie voor ze uitzetten en alles voorkauwen en in de oor fluisteren. Kijk vooral zeer aandachtig naar de oren of ze daar niet toevallig een klein oortje in hebben verstopt. Ik verdenk vooral die Prutte ervan dat hij daarvan gebruik maakt en zich stiekem laat souffleren als hij op het podium staat. Een klein stoorzendertje en hij staat met mee mond vol tanden.
  Ik lees dagelijks veel buitenlandse kranten en een opvallend feit is dat als vopo Merkel wat roept je de echo van een Nlse politieke oplichter kort daarna hoort zeggen. Opvallend feit is dat nu ze uitgeregeerd zijn , ze nog snel even hier en daar met ONS geld rondstrooien om vooral een dikbetaalde baan elders te krijgen. Een paar dagen geleden las is dat meester oplichter Bert Koenders even een tig miljoen aan Congolezen voorschoot voor de UN . Deze zouden smartengeld krijgen voor de burgeroorlog in de Congo. Je kan op je vingers natellen dat het geld nooit terug komt en Bert straks weer een dikbetaalde baan bij de UN, dankzij de van ons afgeperste duiten. Een ander voorbeeld zijn de missies in het buitenland m.n. het m.o. en Afrika . Dankzij de cowboys inde USA knokken ze daar nog steeds de tent uit o.a. door wapenleveranties de verkeerde mensen steunen. De krijgsmacht in baggerland is totaal uitgewoond, geen materiaal meer beschikbaar maar de cowboys zullen wel de corrupte bende in baggerland vragen om weer mee te gaan doen. Even later op het NSB journaal dat de luchtmacht baggerland niet meer kan verdedigen tegen de Russen omdat het materiaal veroudert is. Maar wat doen ze dan in de Baltic vraag ik me af, paf , paf roepen en een beetje rondvliegen voor de kat zijn staart ? Je kan je land niet verdedigen omdat je geen mankracht en materiaal hebt en dan ga je op buitenlandse missie. Wie is er nu totaal verrot en corrupt ? Kortom tijd voor een tribunaal en elke politicus eens goed doorlichten en vragen hoe hij aan zijn bezittingen komt. Durf te wedden dat er gauw een spinnehok weer vol zit

 32. Bill der Bergh zei:

  Het moet hier veel te ver wegkomen. Met onwillige en domme honden is het moeilijk hazen vangen. Er zijn hier relatief maar zeeeer weinigen die in de smiezen hebben hoe het hier werkt en nemen de TV berichten voor waar aan. De realiteit is dat we hier onder dictatuur leven, maar dat nog niet door hebben. Begin hier maar eens een opstandige beweging en je wordt net als in Syrie als een staatsgevaarlijke terroristische beweging gezien waar alle middelen tegen ingezet mogen/zullen worden. Hoe groter de beweging hoe serieuzer de inzet/het geweld van de politiehonden. (slaven) Die loonslaven hebben nog minder hersens dan de gemiddelde TV kijker en gaan maar al te graag massaal hun agressie op je loslaten. (nekklemmen en straks kogels). Kortom houdt daar ook rekening mee.
  Dit Volk wil niet anders, ze verdienen niet anders, laat ze dan maar verrekken! Je kan achter de tralies genieten van wat hen zal overkomen, maar je kan je ook buiten de tralies doodlachen. Maak uw keuze.
  MAAR IK HEB ALLE BEGRIP VOOR JULLIE INZET EN ZAL MIJ ER ZEKER VOOR INZETTEN.

Comments are closed.