EPIM , hier zijn geen woorden voor dus daarom maar een video

Tot enige dagen geleden hadden wij eerlijk gezegd nog nooit gehoord van de EPIM, de European Program for Integration and Immigration, maar na het bekijken van de hier gepubliceerde video weten wij beter.

EPIM , weer mede door George Soros gefinancierd is een samenwerkingsverband tussen 14 partner stichtingen en 11 geassocieerde stichtingen allen actief in wat wij de zieligheidsindustrie noemen en o.a. Vluchtelingenwerk Nederland neemt hieraan deel.

Als u naar de home pagina van EPIM surft en u neemt de moeite eens wat door te scrollen en te lezen, zult u zien hoe minutieus goed de vluchtelingen industrie , een miljarden omzet grote groep van stichtingen en NGO’s  is georganiseerd en wie er ook in Nederland aan deelnemen.

In heel Europa bezit EPIM een goed vertakt netwerk, met uitstekende contacten bij het Europees Parlement dat deze week naar alle waarschijnlijkheid tegen een voorstel van haar eigen EU commissie gaat stemmen, een voorstel uit 2016, juist om de migratie beter controleerbaar en beheersbaar te maken. Het EUP zal zoals het er nu uitziet daar negatief op reageren en heeft zelf een 80 pagina groot voorstel gemaakt, dat juist de migratie moet bevorderen en het migranten mogelijk moet maken dat zij zelf bepalen in welk EU land zij asiel aan willen vragen !

Hoezo verdrag van Dublin ……….Ja………………………. en nu u weer!

 


3 Reacties

  1. check zei:

    In elk fatsoenlijk land was oorlogsmisdadiger en crimineel Soros allang opgepakt en veroordeeld. De vraag is waarom hij riant in cowboyland zijn criminele activiteiten mag uitoefenen en niemand ooit eens naar de oorsprong van zijn kapitaal een onderzoek is begonnen. In zijn geboorteland Hongarije is hij ongewenst , maar niet in verraders holen als de EU en den Haag en zeker niet bij de nep koning . soort zoekt soort

  2. only you zei:

    En wie deze alle leidt, zeker de duivel
    Een hoop geld uit niks creëren en dan de soevereiniteit er voor opgeven, aan mehoela!
    Die overdreven bemoeizucht naar die landen moet eindelijk eens ophouden, direct spelen deze migranten hier de eb baas omdat ze zogenaamd h hè t weredrecht achter zich hebben?

Comments are closed.