Macron a.s. maandag op audiëntie bij de echte EU Führer in Berlijn, Angela Merkel

Een dag na zijn beëdiging a.s. zondag , mag Emmanuel Macron a.s. maandag zijn geloofsbrieven aanbieden aan de heimelijke Führer van de EU, mevrouw Angela Sauer in Berlijn.  Dat zal bij veel Europese  presidenten  en regeringsleiders toch enige heimelijke jaloezie veroorzaken, want pas als je tot de intimi in de Führerbunker behoort, tel je echt mee.

Maar voor Macron is dat dus geen probleem meer, want de Duitse regeringswoordvoerder liet weten dat de Duitse regering bij monde van Merkel Macron had uitgenodigd en Macron deze uitnodiging heeft geaccepteerd. Emmanuel voor de Reichstag met 2  mammies , een prachtig beeld.

Maar ook de aftredende Franse president Hollande ging enkele dagen geleden nog even een vorkje prikken in Berlijn. Currywurst mit Pommes, iets dat ze in Frankrijk niet kennen en dan een door Merkel zelf gebakken Kuchen als dessert. Een ‘diner amical’zoals de Franse media schreven. Maar vergeet niet dat Hollande op de dag van zijn inhuldiging 15 mei 2012 gelijk ook al die zelfde dag naar berlijn vloog om Merkel te leren kennen. En in beide gevallen ging het er net als komende maandag om, Europa te laten zien dat met de innige banden tussen Berlijn en Parijs de Europse burgers hiervan kunnen profiteren.  Wij zijn benieuwd !

Niet helemaal zo vlot loopt het met het bereiken van de 577 kiesafgevaardigden bij En Marche  voor de komende Franse parlements- verkiezingen. Afgelopen donderdag verliep de sluitingsdatum, maar voor de toekomstige Franse president werd een oogje dichtgeknepen en zeker toen bekend werd dat hij zijn bankiers stiefdochter als afgevaardigde had toegelaten. terwijl er 15.000 kandidaten zich hadden aangemeld en hun sollicitatiebrieven hadden geschreven, was het voor de dochter van Macron’s echtgenote slechts een knipoog naar stiefpapa en stond zij op de lijst.

Nee, dat dit bij veel Fransen in het verkeerde keelgat is geschoten, mag duidelijk zijn. Maar daar bleef het ook niet bij . Want nadat Macron zijn voormalige ‘baas ‘ de ex premier Manuele Valls die hem nota bene mee had geholpen deel uit te maken van het kabinet Hollande, Valls wegens formaliteiten had afgwezen, komen er nu ‘op eens ‘ zelfs DRIE ministers van het socialistische kabinet Hollande in aanmerking om deel uit te gaan maken van de nog te vormen regering Macron, mits ….. zij hun afkomt met de Parti Socialiste willen verlochenen !

En zelfs een relatief onbekende medewerkster van de verslagen  les Republicains kandidaten Fillon en Juppé Marie Guévenoux heeft zich aangemeld  bij Macron en is aangenomen.

Kortom het wordt gezellig in Frankrijk , waar gisteren boze arbeiders die Macron terecht niet vertrouwen de zaak plat legden en de snijbrander in een aantal machines zetten om hun boosheid kracht bij te zetten.

Wij houden u op de hoogte over de verdere ontwikkelingen van dit Franse Peyton Place.

 

 


6 Reacties

 1. Kees van Kesteren zei:

  De prominente Italiaanse psychiater dr. Adriana Segatori heeft tijdens een video interview gewaarschuwd dat de nieuwe Franse president Emmanuel Macron een gevaarlijke psychopaat is die Frankrijk zal ruïneren, omdat hij niets geeft om de toekomst van het Franse volk, en gewone mensen zelfs veracht.

  Macron net als Obama een narcist die gelooft dat hij alleen maar geweldig is – Kinderloze Europese leiders zoals Macron, Merkel en Rutte missen cruciaal verantwoordelijkheidsgevoel voor toekomstige generaties, en zetten mede daarom de grenzen open voor miljoenen moslims.

 2. Harry1 zei:

  Een levensgevaarlijke MEGALOMAAN die niet alleen gevaarlijk is voor Frankrijk, maar voor heel Europa en samen met de vernietiger van Nederland Rutte en de vernietiger van Duitsland Merkel zal dat best gaan lukken.
  Trouwens de schuilkelders en de bunkers tegen een atoom oorlog worden al in rap tempo gebouwd in Duitsland.
  Nederland heeft er al een paar voor de familie Zorreguita dus dat is alvast geregeld, het nieuwe vliegtuig komt wat sneller dus kunnen ze eerder weg.
  En……………..Vergeet vooral uw belasting niet te betalen en maandag weer aan het werk te gaan en uw hondepoep in een zakje te doen want anders krijgt u daar binnenkort niet alleen een bekeuring voor maar ook gevangenis straf want de gevangenissen zijn leeg omdat iedere crimineel met een doorgeknipt enkelbandje om loopt! Oppassen dus als u naar Appie gaat!

  Waar zijn we met zijn alle in terecht gekomen ? En we doen nog niets!
  Feliciteer uw kleinkinderen maar vast met hun toekomst!
  Fijne dag nog.

 3. Henk/Paris zei:

  Kees, AdrianO Segatori is een omstreden maar zeker bekende Italiaanse psychiater, die middels zijn overal gepubliceerde maar zeker leuke video een impressie gaf wie Macron is. Dat deed het natuurlijk goed bij de partij waartegen Macro het op moest nemen, het FN.
  Maar tevens is Segatori in Italië omstreden omdat volgens verschillende Italiaanse media hij lid zou zijn van de Casa Pound.
  Dus los van de nogmaals interessante video is zijn analyse niet geheel onomstreden

 4. andre zei:

  rothschild heeft sinds zijn intrede nog nooit anders gedaan. zodra er met list en bedrog ergens de boel volledig geplunderd was dan popten er altijd banken op aangestuurd door intimi uit de juden gasse te Frankfurt.

  Buitenlandse zaken NL doet ook niet anders. Voor de verplichting/fatsoen/misleiding wordt er een advertentie geplaatst en dan komen er konijnen uit de hoed die niet eens een wortel kunnen knagen.

  http://news.xinhuanet.com/english/2017-05/12/c_136275646_4.htm

  met of zonder vieze onderbroek/parfum wordt dit uit die verzuurde franse druif geperst door merkel.

 5. Solo zei:

  Los van de smeuïge poppenkast:

  “Auch ohne Le Pen: In Frankreich entscheidet sich das Überleben der EU” (DWN)

Comments are closed.