Nigel Farage : Ook na verkiezing Macron is de EU gedoemd te falen ( video Fox News )

Terwijl de verkiezingen in Frankrijk nog volop aan de gang waren, gaf Nigel Farage zijn visie op hoe de Franse verkiezingen hun stempel niet alleen op Frankrijk , maar ook op de rest van de EU zullen drukken. Farage blijft optimistisch, lukt het deze keer niet om afscheid te nemen van de globalisten, dan wel bij de volgende verkiezingen. Een schrale troost, maar misschien moeten wij allen daar nu al aan gaan werken.


2 Reacties

  1. Schilder zei:

    @Gerda: wat – na de nieuwe, grote nederlaag van het populisme – vooral duidelijk lijkt is dat het overgrote deel van de mensen in onze open samenleving geen grenzen of muren WILLEN om buiten te houden wat al lang binnen is.

    Zoiets als ‘eigen nationale identiteit’ (?) te willen beschermen of bevorderen door middel van onverholen nationalisme en protectionisme heeft het tegenovergestelde effect.

Comments are closed.