Wat deed George Soros bij Italiaanse premier Gentiloni, hetgeen geheim moest blijven

Gelukkig zijn er inmiddels een aantal regeringsleiders wakker geworden om een halt toe te roepen aan wat George Soros zelf liefdadige activiteiten noemt, maar wij zeker de laatste 2 jaren rustig als subversieve acties tegen de Europese samenleving kunnen noemen. Met o.a. zijn Open Society waarvan Mabel Wisse Smit Europees directeur was, ondermijnt Soros , Europa en kunnen wij zelfs spreken van pogingen tot destabilisatie.

Daartoe is het interessant eerst eens de vraag te beantwoorden welke rol Soros, Wisse Smit !! en de Open Society in de wereld politiek spelen. Bij voorbaat willen wij nadrukkelijk stellen dat als wij het over de ‘joodse elite ‘ hebben , dat slechts een kleine groep mensen gaat die het Judaïsme gebruiken om niet te zeggen misbruiken om daarmee burgers te misleiden.

George Soros, wiens kapitaal geschat wordt op 2.4 miljard is een van oorsprong Hongaarse Jood en mengt zich door zijn financiële machtspositie in allerlei politieke activiteiten middels schenkingen aan vooral de zg. progressieve politieke partijen en groeperingen. Ofschoon het moeilijk is om er achter te komen hoeveel deze z.g. ‘weldoener ‘reeds heeft uitgegeven om zich daarmee zelf de rol van de redder van de mensheid toe te beleden, lopen de schattingen gauw op naar een miljard en waarschijnlijk meer.

De droom van Soros die, overigens niet verwonderlijk een belangrijke sponsor was van Barack Obama, is o.a. een Multi cultureel Europa. Een nachtmerrie voor iedere normaal denken Europese burger, maar door krachtig met de geldbuidel te zwaaien, wist Soros ook al onlangs een geheim gesprek met EU commissie voorzitter Jean Claude Juncker te hebben, waarvan de inhoud streng geheim bleef. Men kan slechts gissen dat hij steun zocht in Brussel om zijn Universiteit in Boedapest open te kunnen houden, die de Hongaarse premier Orban juist tracht te sluiten, vanwege de voor de Hongaarse staat subversieve houding en indoctrinatie van studenten.

Soros eist een onbeperkte immigratie in de EU van moslims en sub Sahara bewoners en speelt een actieve rol in de financiering van dat doel.

Dit zou ook wel eens de reden kunnen zijn voor zijn geheime gesprek met de Italiaanse premier Gentiloni, een week nadat bekend werd dat de Italiaanse openbare aanklager  Carmelo Zuccaro nu met concrete bewijzen komt dat NGO’s die o.a. door Soros worden gefinancierd zoals de MOAS en Artsen zonder Grenzen ( zie ons eerdere artikel ) .

De Italiaans krant ‘Il Giornale ‘was een van weinige Italiaanse kranten die schreef over het bezoek aan Gentiloni, waarbij Soros een eer te beurt viel die normaal gesproken slechts aan regeringsleiders is weggelegd. De Italianen weten nog maar al te goed hoe Soros in navolging door zijn speculaties met het Britse Pond die hem miljoenen opleverden en de Pond  met 15%door de knieën dwong, ook met een soortgelijke actie in 1992 de Italiaanse Lire met 30% liet devalueren. hetgeen zo maar 40 miljard Lire in rook op liet gaan. Beide acties werden door een woordvoerder van Soros overigens ontkend.

Inmiddels is wel bekend dat Soros o.a. de NGO ‘MOAS’ die met de meest moderne middelen als watertaxi tussen Libië en Italië fungeert jaarlijks rond de 500.000 dollar toestopt, terwijl de bedragen die de NGO’s ‘Save the Children’ en ‘Artsen zonder Grenzen’ angstvallig geheim worden gehouden. De geheime afspraak van Soros met Gentiloni komt wel op een zeer toevallig moment, nu de Italiaanse overheid terecht, de als watertaxi’s actieve NGO’s aan wil pakken, daar deze de Italianen dagelijks met problemen opzadelen die uiteindelijk ook in ons land voelbaar zijn.

En ongetwijfeld herinnert u zich nog de door Soros gefinancierde acties om Syrische gelukszoekers vanuit Turkije naar de Griekse eilanden te brengen, waarbij de ‘ Open deur politiek ‘van de Duitse bondskanselier het bedenksel is van een door Soros gefinancierde organisatie. In ons land werd deze “eer”toebedeeld aan PvdA-er Diederik Samsom, maar de echte ontwerper is Georg Knaus van de ESI. lees hier .

Begin jaren ’90 toen Mabel Wisse Smit een verhouding had met drugsbaron Klaas Bruinsma, en daarna opgenomen werd in wat zich een ‘koninklijke familie ‘noemt werd Smit de executive director van de Open Society in Londen. Bruinsma werkte o.a. samen met een aantal andere Nederlandse criminelen, zoals John Mieremet en Sam Klepper, die de bijnaam ‘Spic & Span ‘ hadden vanwege hun opruim werkzaamheden in het criminele circuit. In 1997 verruilde Smit haar functie om voor de Open Society in Brussel te gaan werken Daarvoor in 1993 had Smit een verhouding met de Mohammed Sacirbey, toen VN ambassadeur van Bosnië en Herzegovina en later wapensmokkelaar.

Wisse Smit werd liefdevol opgenomen bij de oranjes, die nooit zo kieskeurig zijn als het gaat om het verleden van nieuwe familieleden die het tot ‘prinses’ of zelfs  ‘koningin’  kunnen brengen.

Zowel Soros als ook Wisse Smit verklaarden hun activiteiten steeds door te wijzen op hun menslievendheid en het willen bevorderen van de democratie.  Duidelijk mag zijn dat Soros met zijn activiteiten een spoor van verwoesting achterlaat, die met behulp van zijn fortuin de wereld naar zijn hand wil zetten.

De kring waarin Soros en soortgenoten elkaar als het zo uitkomt de bal toespelen is echter veel groter en daarin komen wij namen tegen, waarvan u zult zeggen , ‘die ook al, dat had ik nooit gedacht ! ‘ Hierover berichten wij deze week verder.

Tenslotte een treffende Italiaanse  Twitter cartoon, waarbij de Italiaanse premier in de houdgreep genomen door Soros hem antwoordt dat de aanval tegen de NGO’s  ‘geregeld’ zal worden.

 


3 Reacties

  1. Tasmanian devil zei:

    Correct geschreven journalisme! Soros is het kwaad dat bestreden moet worden. Echter, dat betekent dus óók tegen het huidig EU Monster, en laat dát nu voor velen niet kunnen. Nee, er zal binnen 3 jaren de pleuris uitbreken in Europe. De EU kan nooit eensgezind zijn / worden. Het is geen USA, Canada, of Australia. Waarbij een compleet new ‘land, continent’ werd geschapen met één taal, één visie, één gezamelijk doel, om het beter te hebben dan waar je vandaan komt. Dat is toch de reden dat de mens emigrate. De oude garde van het hiervoor genoemde had de elan, de wil, de kennis, om er daadwerkelijk iets van te maken, zonder rekening te houden of te hopen op enig ondersteuning van enen overheid. Dus men werd vindingrijk, was sterk gedreven om te slagen in wat dan ook. En nu? Een duivel als Soros ondermijnt het gehele bestaan van de EU. Met goedkeuring van de gevestigde orde, en zeker nu met griezel Macron die naar voren is geplaatst, door de orde! Drie jaren geef ik Europe.

  2. Jip ( die van Janneke ) zei:

    Soros betekent dood en verderf, zelfs z’n eigen volk heeft hij de gaskamers ingejaagd en hij is er nog trots op ook en zou het zo weer doen, volgens eigen zeggen! Eenieder die de ideeen van Soros / Koudenhove-Kalergi aanhangt zou stante pede wegens hoogverraad geexecuteerd dienen te worden. Werk aan de winkel dus! Niet lullen maar poetsen!

  3. only you zei:

    Die ellende vanaf de jaren negentig in voormalige joegoslavie, daarna de vluchtenlingekwestie afganistan, Afrika, middenoosten zal dit heerschap beslist zijn stempel op gedrukt hebben?

Comments are closed.