Als het OM faalt, gaat het land eraan en dat is wat er gebeurt. ( video)

Burgemeester Jos Heymans van Weert gaat via een artikel 12 procedure trachten de rechter een uitspraak te ontlokken, waarin zal worden vastgesteld of het OM toch en in overeenstemming met datgene wat Heymans wil een procedure moet opstarten  tegen 6 in het Weertse AZC verblijvende asociale crimigranten .

De zaak zal u bekend zijn, Heymans kondigde voor overlast zorgende bewoners van het Weertse AZC  via een noodbevel gedurende Oud en Nieuw een straatverbod af. Dit leverde hem gelijk een klacht op van de schimmige Bond van Wetsovertreders, die van mening zijn dat het hier om vrijheidsberoving ging.

Heymans was de overlast zoals winkeldiefstal, lastig vallen van vrouwen , zakkenrollerij en intimidatie van de zes zat.   Van de oorspronkelijke groep van 20 waren er al 11 met de noorderzon in de illegaliteit vertrokken, 3  zitten in vreemdelingendetentie in afwachting van hun uitwijzing, en blijven deze laatste 6, overigens afkomstig uit Noord Afrikaanse veilige landen en ook reeds met een uitzettingsaanzegging nog in het AZC van Weert.  Opvallend feit is dat een van de uitgewezen mannen reeds tot 4 maal toe elders in Europa een verzoek tot asiel had ingediend en telkens was afgewezen, waarna hij het elders en ook in ons land probeerde. Een duidelijker signaal dat het zgn. Verdrag van Dublin en andere door de Brusselse onrendabelen bedachte regels niet functioneren en dat ook niet in de toekomst zullen doen.

Het OM weigert echter de 6 te vervolgen, omdat er te weinig bewijsmateriaal zou zijn en de mannen zich niet aan de regels van het noodbevel hebben gehouden.

Het bovenstaande is natuurlijk diep treurig, want wanneer een OM al bij voorbaat te kennen geeft niet tot vervolging over te willen gaan, met als excuus dat er niet voldoende bewijsmateriaal zou zijn, terwijl een klacht van een burgemeester toch niet als een flauw verhaaltje kan woden afgedaan, zeker gelet het al sinds maanden spelende voortraject, dan moet je de vraag stellen of er nog vertrouwen gesteld mag worden in het Nederlandse justitiële apparaat. Wij zijn bang dat het antwoord hierop NEE moet luiden, zeker als het gaat om zaken die niet Nederlanders of  Nederlanders met een van oorsprong niet Nederlandse achtergrond betreft.

Dat dit laatste een zeer zorgwekkende situatie is, mag duidelijk zijn, maar uit eigen  ervaring kunnen wij u verzekeren, dat dit geen nieuw fenomeen is. De  samenwerking tussen politie, het OM en uiteindelijk de rechterlijke macht zorgden reeds 20 jaar geleden in ons land voor situaties die de normale Nederlander doet twijfelen waar hij woont, een rechtsstaat of de bekende Bananenrepubliek.

En weer kunnen wij tot geen andere conclusie komen dat het met het normbesef, het leefklimaat in ons land hard hollend de berg afgaat, terwijl er niemand die daartoe is aangesteld door de kiezers, namelijk Kamer- en kabinetsleden er iets aan doet. Begrijpelijk, want het is een moeilijke materie en bovendien kun je er weinig eer mee behalen, 2 factoren die een dringend gewenste aanpak tegenhouden.

En om het Jos Heymans met eigen woorden te laten vertellen toen hij reeds in januari dit jaar pogingen deed de zaak aanhangig te maken hier een TV interview op L1.


13 Reacties

 1. Tonnie van der Heijden zei:

  Hongarije neem daar een voorbeeld aan. Stuur ze Linia recta terug naar land van afkomst ze hebben hier niks te zoeken. Trouwens hadden wij maar een burgemeester die hier iets aan doet hulde voor Heijmans in Weert .
  Maar Justitie werkt niet mee want daar is het een corrupte bende. Jammer voor Heijmans jammer voor Nederland.
  Er is nog hoop ik weet dat er de Juliana kazerne in Den-Haag leeg staat, stuur ze daar maar heen vlak bij Rutte in de buurt. Zal ie blij mee zijn ik zie hem al lachen.

 2. Tom zei:

  Ik twijfel al lang niet meer het complete overheids systeem is volledig doorgerot van corruptie en zelfverrijking door lieden die systematisch zich hieraan schuldig maken net zoals de Italiaanse maffia overal zijn wortels heeft liggen zo ook hebben vele functionarisen hun prioriteiten bij de georganiseerde misdaad ondergebracht.
  Het misdadige Kalergi plan is onder andere al decenia lang de geheime basis en agenda die prioriteit heeft en ieder met enig aanzien en bepaalde hoge rol zal en moet zich hieraan stilzwijgend onderwerpen anders zal het EU syndicaat individueel ingrijpen.
  .
  Het is wachten totdat een groot deel van het volk wakker wordt (steeds meer mensen worden WAKKER) en in beweging gaat komen richting Den Haag en een eind maakt aan de voortkruipende semi dictatuur en het weg-met-ons beleid.

 3. only you zei:

  Of het een verrijking van de bevolking zal zijn? Mogelijk een zetje naar de afgrond?

 4. Kees van Kesteren zei:

  Deze man is de grootste held die wij op dit ogenblik in Nederland moeten koesteren.

  Het overige politieke Repalje, Gajes, Uitschot, Profiteurs, Zakkenvullers, NSB’rs, Untermenschen en Vullis kan een voorbeeld nemen aan deze man die durf, lef en bravoure in z’n body heeft om zijn standpunt met hand en tand te verdedigen en het tuig van de richel, de importidioten, de verkrachters, de moordenaars de respectloze, het rotte moslim vlees zonder enige toekomst, met naam en toenaam hardop durft te benoemen.

  Ja, ook de PVV kan hier een puntje aan zuigen ook al zie ik deze club niet zoals bovenstaande hufters die ons land volledig naar de kloten helpen.

  Hup PVV, stop is met die inmiddels bekende riedel en toon ook je ballen is aan heel Nederland!

  Waar zijn jullie? Waar vind ik jullie? Waar kan ik jullie verwachten?
  Wat mag ik van jullie verwachten? Wat doen jullie eigenlijk nou helemaal?

  Alleen maar vragen, vragen en nog is vragen, waar Nederland binnen “NO TIME” een antwoord op eist!

 5. Truitje zei:

  Prachtige opsteker voor Wilders.
  Zijn gelijk even bevestigen en de burgermeester steunen
  Hup Geert, doe dat !

 6. Tom zei:

  En ter aanvulling an mijn eerder bericht:
  Tja daar komt toch weer de ware D666 aard naar boven. Meerdere malen afgewezen – door.de.rechter – maar dan toch die ‘wettelijke’ afwijzing ondergraven uit ‘zogenaamde’ menslievendheid. Kortom, D666-ers hebben niet zoveel op met het ‘recht’ als het niet in hun straatje te pas komt.

 7. Ad zei:

  Wij Meesters in de Rechten achten uitsluitend en alleen dát wettelijk en overtuigend bewezen, wat ons toevallig zo goed uitkomt, dan wel datgene, waar wij met de allerbeste wil ter wereld niet omheen kunnen.

  Zie hier de enige echt geldige definitie van “bewijs”.

  P.S. Bewijst u maar eens, dat ik dit stukje geschreven heb; misschien is mijn ip adres wel gekaapt door mijn verloren gewaande tweelingbroer ( of heeft u nog nooit naar Allo Allo gekeken?).

 8. Onno zei:

  Het Prins Bernhard BESLOTEN Vennootschap OM, hoe openbaar is dat….???

  @Ad: Wij Meesters in de Rechten achten uitsluitend en alleen dát wettelijk en overtuigend bewezen, wat ons toevallig zo goed uitkomt, dan wel datgene, waar wij met de allerbeste wil ter wereld niet omheen kunnen.
  ———————————–
  Iets te optimistisch: Wij verklaren ijskoud gewoon dat de lucht groen is en het gras blauw en zo komen wij er ALTIJD omheen…..als puntje bij paaltje komt.

  Met narcisten/psychopaten valt niet te redeneren/onderhandelen (niet écht tenminste).

 9. Knodse.K.24 zei:

  Knodse.K.24
  Ik vraag steeds weer af waar de grootste criminelen ronddolen ,in de gevangenis ,in de asielzoekers centra of in het clubhuis in Den Haag?? De machteloze bevolking wordt geteisterd door crimineel gespuis , wat door ,,onze”overheid de hand boven het hoofd gehouden wordt en waar de goedwillende bevolking door toedoen van een arrogante en besluiteloze overheid aan uitgeleverd is.Het volk wordt de waarheid betreffende deze criminelen onthouden zoals men vandaag weer in de media kan lezen.

 10. Toussaint zei:

  Haagse politiek wordt in Berlijn gemaakt.GB is weggevallen;NL nu 100% a/d halsketting en laarzen van Merkel, die uitsluitend naar Parijs kijkt en DH in haar broekzak heeft. Wat AH in WOI+II niet is gelukt, lukt haar wel. A+NL zijn haar vazallen, samen met D. goed voor 110 mio. F. leunt lekker op D., die Zuid-Europa onderhoudt. NL zit in de EU val. Zal GB nooit volgen. We kunnen beter Duits (en Frans) dan Engels gaan leren. Merkel zal met overgrote meerderheid in September worden herkozen.Is al 12 jaar a/d macht. Nog ’n termijn erbij.

Comments are closed.