“Nieuwsuur” verspreid George Soros propaganda ( video)

Dat onze staatsomroep overtrokken is met een dikke laag linkse indoctrinatie, zal u bekend zijn. Vaak genoeg zien wij op de zogenaamde nieuwsprogramma’s zaken waarvan je denkt, dat heb ik eerder gezien maar in de juiste neutrale contekst.

Maar wat wij u hier laten zien is een overtuigend bewijs, hoe de NPO en dan met name het programma “Nieuwsuur ‘ u regelmatig voorziet van George Soros reclame, die er toe moet leiden dat ons land , in zo verre het dat niet reeds is, het paradijs wordt voor economische gelukszoekers. Niet voor niets is ons land zoals wij onlangs reeds schreven van alle 27 EU landen,  het land dat het hoogste bedrag per gelukszoeker per jaar uitgeeft , ruim € 35.000 per gelukszoeker per jaar.

Koppel daaraan de € 140 miljoen die den Haag via minister Liliane Ploumen per 3 jaar aan 10 NGO’s doneert zoals Oxfam Novib , Cordaid en meer links en kerkelijk geïnspireerde organisaties , plus de goedgelovigheid van een groot aantal van onze medeburgers die nog steeds van mening zijn dat wij afgezien van hulp aan echte vluchtelingen, iedereen moeten koesteren die ons land binnen struinen en dankzij een legertje daaraan goed verdienende advocaten ook niet meer verdwijnt, en je hebt het beeld van een land dat niet meer te redden is.

In de video ziet en hoort u de Oostenrijker ! Gerald Knaus, baas van het European Stability Initiative, gefinancierd door George Soros die u in Nieuwsuur uitlegt hoe nu verder te gaan met de vluchtelingencrisis. Knaus was de bedenker van het Griekenland / Turkije plan, dat later het plan Merkel werd genoemd of zoals enige zeiden het plan Samsom en waarvan de katastrofale gevolgen tot op heden, iedere dag voelbaar zijn.

Geen reden voor Nieuwsuur om Knaus regelmatig zijn verhalen te mogen vertellen op de vaderlandse staats TV , zoals u in het onderstaande overzicht kunt zien.  Gelukkig is voor veel van onze landgenoten datgene wat de TV brengt ‘DE WAARHEID ‘ en gaat het geruisloos berg- afwaarts.


9 Reacties

 1. Harry zei:

  Ik krijg sterk het gevoel dat er door de Joden wraak wordt genomen op wat er met ze in de 2 e wereldoorlog in Europa is gebeurd en ze nu , wel met behulp van een Joodse Oostenrijker, EN UITERAARD NEDERLAND Europa destabiliseren en kapot aan het maken zijn.
  De Hongaren en de Russen zijn zo gek nog niet dat ze alle activiteiten van Soros in hun landen hebben verboden en eruit hebben gesmeten.
  En Nederland…………………..weer meedoen aan NSB gedrag, zit helaas nog steeds in de genen!
  Maak je eigen land maar kapot, houd je bevolking dom en verdraai alles door leugens en bedrog.

 2. Tom zei:

  Laat de illegale grensoverstekers uit veilige landen afkomstig gedwongen werken in steengroeven en geef ze een mobieltje om het thuisfront te informeren dan houd de stroom goudzoekers snel op als deze zich beklagen dat gratis uitkering hard voor geploeterd moet worden.
  Demotiveren van deze gasten is de sleutel tot succes.

 3. AG zei:

  Geachte lezers,

  EEN SAMENZWERING???
  ===================

  OM OVER NA TE DENKEN!!!
  ====================

  Dagelijks sterven zo-n 80 000 mensen bij gebrek aan zuiver water,voedsel,kleding medicijnen en andere basisvoorzieningen.

  Dat zijn er 288 miljoen mensen per jaar!!!
  Dit jaar zullen alleen al 11 miljoen kinderen onder de vijf sterven aan ziektes. Met een paar miljoen dollar kan meer dan de helft gered worden.
  Per jaar sterven in Amerika 300 000 mensen aan overgewicht
  Wereld wijd zijn 2 miljoen kinderen met hiv besmet,iedere minuut wordt er iemand blind.
  Zo-n 3 miljard van de 7 miljard mensen leeft in armoede!!!
  Hun besteedbaar inkomen is hetzelfde als circa 190 landen uitgeven aan oorlog.
  Twee miljard mensen leven van minder dan 2 dollar per dag,waarvan meer dan de helft in erbarmelijke omstandigheden.

  Zo-n 20% van de wereld bevolking(Waaronder Amerika,de Verenigde Arabische Emiraten en Singapore).(Daar geen asiel fabrieken!!!).
  Beschik over 86 % van de totale wereldconsumptie.
  Het militaire budget voor de hele wereld is 1100 miljard dollar,dat is 160 dollar per persoon op moeder Aarde.
  Waarvan de helft op rekening komt van de VS.
  Per jaar geeft de gehele wereld zo-n 79 miljard uit aan ontwikkelings hulp.
  Dagelijks zijn over de gehele wereld zo-n 500 000 onderzoekers en ingenieurs bezig met het ontwikkelen van nieuwe wapen technieken!!!
  Hun totale salariskosten circa 50 miljard dollar.
  Wereld wijd doen er niet meer dan circa 2000 mensen onderzoek naar vrede op Aarde.

  DIT ALLES OM OVER NA TE DENKEN!!!
  ==============================

  Alleen het jaarlijks laten functioneren van het VN – systeem kost circa 20 miljard dollar.
  Jaarlijks worden voor worden miljarden dollars verspild, aan het vergaderen en nutteloze informatie-s per telefoon,etc,etc.
  Daarmede alleen al kun je de armoede van een land met 25 miljoen inwoners oplossen.

  ZOU ER IETS ANDERS AAN DE GANG ZIJN???
  ===================================
  Nu even het geschatte vermogen van de 300 rijkste familie bedraagt;
  ………………………………………………. 1000.000.000.000 dollar (dat is duizend miljard dollar).
  Van twee familie-s is het vermogen niet officieel bekend!!!
  Het zijn de dynastieen van de Rochefellers en van de Rotschils.
  Hun gezamenlijk vermogen wordt geschat op twee tot acht biljoen dollar.

  ( BILJOEN = MILJOEN MAAL MILJOEN).
  =============================

  WORDEN WIJ WAKKER???
  ====================

  Dit over de verborgen krachten achter het wereldtoneel.

  Met een vriendelijke groet,

  AG.

 4. Bert Bezorgd zei:

  Ook RTL4 met Goede tijden Slechte tijden probeerd op een slinkse wijze de publieke opinie te beinvloeden. Met Rover die zich inzet voor een AZC…. Naar goed voorbeed van de Den Uyl VARA serie zeg eens A. In deze serie werd het draagvlak voor politieke ideeen gemeten om met zo weinig mogelijk tegenstand Nederland in de linkse afgrond te storten. Soros de PVDA en de EU zijn als kanker, verwoestend voor onze samenleving.

 5. Piet Hein zei:

  Bert Bezorgd schreef: “…. Naar goed voorbeed van de Den Uyl VARA serie zeg eens A. In deze serie werd het draagvlak voor politieke ideeen gemeten om met zo weinig mogelijk tegenstand Nederland in de linkse afgrond te storten. Soros de PVDA en de EU zijn als kanker, verwoestend voor onze samenleving.”

  Mooi uitgedrukt Bert. Ik ken weinig mensen die dit soort propaganda doorhebben. En weet je ook nog die leuke Mien Dobbelsteen die een lekker kopje Turkse thee bij haar nieuwe Turkse buren ging drinken? En wat dacht je van die hele reggae-hype in diezelfde tijd? Toeval? Dacht het niet…

 6. only you zei:

  Medestander rutte zal er hetzelfde over denken tenslotte hij is hier terdege voor opgeleid bij de nwo om de hele zaak om de tuin te leiden?

 7. Zondertoekomst zei:

  Niks wordt aan het toeval overgelaten, bijna alle programma’s op tv hebben wel een openlijk of verborgen boodschap om hun schapen te beïnvloeden.

  Instituten zoals als de Frankfurt school, de muziek en film industrie, scholing, Karl Marx, Zionisme, bolsjewisme, vrijmetselarij, Khazaren (de lijst is eindeloos) etc, alles is eraan gedaan om ons volk te hersenspoelen en week te maken voor de geruisloze overname door de vijand. De tijd voor de overname is nu gekomen, chaos zal de toekomst bepalen. Langzamer zeker wordt het leven steeds onprettig en onveiliger.

  “The Illuminati refers to a tightly organized network of family dynasties representing Anglo American and European aristocracy and Jewish finance joined by intermarriage, belief in the occult, and hatred of Christianity. Freemasonry is their instrument. They care nothing for their non-Illuminati brethren, Jewish or not. They will destroy billions as they create a neo feudal world characterized by the superrich, their support staff, soldiers and serfs.”

 8. joepiejee zei:

  We kennen dat geijkte gezegde: Zeggen datgene te doen, maar het andere uit te voeren?
  Typisch dat de heren politici zich er altijd uitdraaien?

 9. Maan Arkenbosch zei:

  De politiek gestuurde omroep is verworden tot een pro E.U. propaganda zender.
  E.U./ECB onwelgevallig nieuws wordt gecensureerd. De bevolking moet t.a.v. E.U.financieel/begroting/schulden, belasting technisch-rechtvaardig, politiek corrupt en redactioneel deskundig nieuws, dom gehouden worden. Veel gezeur over het milieu, altijd branden en ongelukken, arme allochtonen/gelukzoekers uit veilige landen heten nu statushouders en verder onnozel nieuws is het devies. Dan kun je beter naar de Duitse zenders of BBC kijken. Het wordt tijd dat de dikbetaalde linkse journalistiek flink uitgedund wordt. Dat de propaganda journalistiek door de politiek zo fors betaald wordt geeft te denken!!

Comments are closed.