Weer 2 ministers in regering Macron opgestapt, totaalstand staat nu op VIER

Geachte Haagse politici. Misschien dat u zoals wij hebben mogen ervaren niet verder kijkt dan de bekende neus lang is, om daarmee had en spandiensten te verrichten voor onze premier die aan moet blijven om zijn gedroomde baan over 2 jaar in Brussel te kunnen vervullen.

Maar misschien zou u meer karakter tonen ( even googlen wat dat woord betekent ) als u eens net zo standvastig was als u Franse collega’s. Niet eens met de koers van een premier dwz. in dit geval de president, de eer aan u zelf houden en opstappen.

Maar ook het woord ‘eer ‘zal wel weer te hoog gegrepen zijn, want als wij het verachtelijke formatiespelletje bekijken waar u nu al weken mee bezig bent, ter meerdere glorie van een zeer beperkt aantal mensen en uiteraard in opdracht van die in de bossen woonachtige mevrouw, dan is Nederland zo ver het dat niet al was, de risee van de EU aan het worden. Niet dat u daar veel last van zult hebben, daarvoor bent u immers politicus geworden, maar dat het moment dat u op de strontkar geheven wordt en dan aan een 7 daagse rondtocht door ons land kunt beginnen komt steeds dichter bij.

Vandaag werd bekend dat in Parijs na de gisteren al opgestapte minister van defensie nu ook de minister van Europese zaken Mariëlle Sarnez en haar collega minister van Justitie Bayrou te kennen hebben gegeven geen deel uit willen maken van het kabinet van Macron, daarmee het aantal opgestapte ministers die de eer aan zich zelf willen houden op VIER brengend en dat in een maand tijd.

Overigens ook hier een leuke vergelijking met onze minister van Juistitie , Ard van der Steur die zelfs met een bulldozer ondanks de ene flater na de andere niet tot opstappen te bewegen was. Want van enig fatsoen of gevoel voor  eigenwaarde is er bij onze Hagenezen niets te bekennen. En waarom zou je ook ? De partij van de grootste schreeuwers van ons land, de PVV, werd 2e partij maar in het vriesvak gezet. Nu zou je toch verwachten dat al deze bijna 1.2 miljoen schreeuwers hun krachten bundelen en er voor zorgen dat Hermina Tjeenk Willink aan mevrouw von Amsberg mee moet delen, het spijt me, maar de vorstelijke feodale tijden zijn passé , u zult het toch met Wilders moeten doen. Maar niets van dat al. Het bleef oorverdovend stil, nou ja onze spambox puilde uit met verwensingen en dreigementen, omdat wij het zo maar hadden gewaagd enkele nette kritische kanttekeningen te plaatsen ten aanzien van de PVV. Foei, veilig in de anonimiteit waren wij niet meer op deze aarde geweest als wij de raadgevingen hadden gevolgd.

En daarmee komen wij op het punt dat het in ons land nooit iets zal worden. Het nepotisme, de fraude, het bedrog , het eigenbelang van de politiek gekoppeld aan de lamlendigheid van 90 % van onze landgenoten, is de ideale combinatie om het oranje imperium in stand te houden.

Juichende berichten over de verrichtingen van ons vorstenpaar in Italië, foto’s van een gecharterde OUDE Boeing waarmee ‘hullie ‘ op stand naar Rome reisden, daarna doorgaan naar Sicilië, dan weer naar Rome om de paus weer wat centen in de handen te drukken en misschien wel gebruik te maken van de witwas en geld veilig stel faciliteiten van de Vaticaanse bank!!!

De Boeing waarmee er naar Italië is gereisd is ruim 22 jaar oud, type B 737- 4  en daarmee een toestel waarvoor men in bij de aanschaf van het nieuwe regeringstoestel de neus had opgehaald. Een B 737 van amper 2 jaar oud, compleet ingericht in executive uitvoering en aanzienlijk goedkoper dan wat nu nog moet komen, was te min. Schulz Verhaegen kon met haar plasje naar de dokter en toverde een schijnoplossing uit de hoed.  Overigens kost slechts het charteren van dit toestel al in met wachttijden enz. de schatkist  ruim € 150.000, de CO2 uitstoot is giga, maar alles voor het algemeen belang  ( van wie ? ).

In Frankrijk gaat het gezellig worden, want nu Bayrou die al tien jaar tracht president te worden met zijn partij MODEM  en zijn companen het kabinet Macron verlaten,  het kind kondigt vanavond aan wie de vervangers worden. Is dit slechts het begin de onrust die het land de komende maanden in haar greep zal houden??    Het plan van een kleine Joodse bancaire elite samen met wat Franse top industriëlen , de hoop dat met wat ruggenwind uit Berlijn en Brussel , Frankrijk weer op kan krabbelen uit een zeer diep dal, zal een Franse droom blijven. Leuk was de opmerking van Macron dat Frankrijk weer haar eigen militaire boontjes wil gaan doppen, zoals zijn voorganger de Gaulle dat trachtte toen hij uit de NATO stapte. Maar Frankrijk dat zich zelf kan verdedigen is iets dat ook slechts leeft in de hoofden van dit volkje van navelstaarders.

Frankrijk, een aardig land voor een vakantie, maar voor de rest vermijden !


5 Reacties

 1. Nicolas zei:

  Lang in Frankrijk gewerkt….25 jaar….geweldige periode….ook gewerkt in Nederland…..Politiek gaat het in Frankrijk onrustig worden en ik heb de vrees dat dit in geheel Europa gaat gebeuren.Onderschat Frankrijk niet!!!!!!!!!!!!!!

 2. Geronimo zei:

  Inderdaad, Nicolas, nagel op de kop. Zwaar weer op komst in het land van Marianne. Wacht maar tot na de zomer, als iedereen er uit de luie vakantiesfeer ontwaakt en, kijkend naar zijn portemonnaie, tot het besef komt voor wie hij heeft gekozen. De geparachuteerde Franse yuppie zal van wanten moeten weten, zoveel is zeker.

 3. Jules van Rooyen zei:

  Neen, beste Nicolas, inderdaad, onderschat Frankrijk niet, het land van Marianne is het hart van Christelijk Europa. Dat is historisch altijd zo geweest. Waarom weet ik niet, wellicht als “oudste dochter van de Kerk ” ? Maar, de huidige tegenwind van 4 decennia corrupte elites en het bedrogen kiezers volk van “les veaux” ( ” de kalveren”, uitdrukking van De Gaulle), zal door de realiteit de ogen worden geopend. Te voorzien valt dat dan de pleuris uitbreekt voor de lang verwachte contra-revolutie, die zal afrekenen met de elites en de talmud joods gedomineerde MSM media. Pas als ook Frankrijk door het putje gaat is er hoop voor herstel in geheel Europa. Van de Duitsers hoeven we niets te verwachten.

 4. Ruud Steunassen zei:

  Was er niet een voorspelling dat de oudste dochter van de kerk tot inkeer komt en dat het de redding voor Europa betekent? Weet niet meer, waar ik dit enkele tientallen jaren geleden ergens gelezen heb.
  Van de teutoon hoeven we inderdaad niets te verwachten. Dit marcherende kadaver met bijbehorende discipline, deze sentimentele supermaterialist vervalt steeds in dezelfde fout.

 5. joepiejee zei:

  Hij trekt de kar alleen wel,doelstelling, algehele vernietiging bijna bereikt?

Comments are closed.