Zieligheidsindustrie:” vernietig je eigen bevolking en land maar.”

Weer werden de partijen het niet eens over de formatie van een nieuw kabinet, ofschoon je zo langzamerhad de vraag mag stellen of het veel uitmaakt of wij wel of niet een nieuwe regering krijgen . Het demissionaire Rutte 2 kabinet is al druk bezig de begroting voor het a.s. jaar in elkaar te timmeren, zodat wij in ieder geval een begroting krijgen die een VVD en zoals in de afgelopen 4 jaar is gebleken nog grotere PvdA stempel draagt.

Maar ook de zieligheidsindustrie roert zich en vooraan de 2e man van Vluchtelingenwerk Nederland , Jasper Kuipers, die het plan voor de migratiecrisis gelanceerd door Groen Links pinokkio Jesse Klaver niet slecht vindt. Want volgens Kuipers moet ons land toch gemakkelijk dit jaar 30.000 deurkloppers op kunnen nemen ! Nu weten wij niet hoe Kuipers aan dit getal komt, wij kunnen ons nauwelijks voorstellen dat hij persoonlijk de nieuw aangekomenen bij de grens verwelkomt en dan stiekem telkens de druktoets van een teller indrukt ! Wij doen dat wel via bronnen bij de Rijksoverheid en met gemiddeld 800 asielzoekers per week en zoals wij uit Italië vernamen een stijgende tendens van 40%  geeft onze rekenmachine een geheel ander beeld en zal de teller dit jaar zeker weer minimaal de 50.000 halen.

Maar interessant is het lezen van onze linkse vernietigers in dit artikel dat in Trouw verscheen en waarin nog eens zeer duidelijk wordt benadrukt wat voor invloed de zieligheidsindustrie inmiddels via het bekende lobbywerk in ons land heeft weten te behalen. Een zorgwekkend ontwikkeling, daar er in feite geen wederwoord is van organisaties of personen die nog weldenkend zijn en behept met wat er in ons land gebeurt.

Dat ons land door het linkse gedachtengoed dat in hevigheid steeds meer toeneemt nog sneller naar de afgrond gaat, dat behoeft verder geen betoog. Opvallend is dat de Gutmenschen uit welke hoek zij ook komen, als het er op aankomt telkens een eenheidsfront vormen, terwijl diegenen die ons land  nog wel een goed hart toedragen zo versplinterd zijn, dat zij niet gehoord worden. Die versplintering is tevens een keurmerk voor ons Nederlands individualisme, maar doet ons nu de das om.

Een ding mag inmiddels wel duidelijk zijn, zover u dat nog niet was opgevallen, stemmen heeft geen zin , want uw keuze wordt nadat hij eenmaal gemaakt is met voeten getreden en kunnen wij slechts hopen dat Berlijn zich gauw over ons land ontfermt en het tot 17e Bundesland van Duitsland wordt ingelijfd.

En ondanks het feit dat het bij de buren ook niet allemaal op rolletjes loopt, zult u toch moeten wennen aan wat discipline en orde en dat kan misschien als voordeel worden beschouwd.


17 Reacties

 1. Kees van Kesteren zei:

  Klimaat- en CO2-belastingen zullen ons zo arm maken, dat we niet meer kunnen opstaan tegen de globalisten en hun plannen om ons op alle gebieden onmondig en afhankelijk te maken.

  We zullen bijna al onze financiële middelen nodig hebben om energie, brandstof en voedsel te kunnen blijven betalen.

  Tegelijkertijd zorgt de door de politiek gesteunde import van miljoenen moslimmigranten ervoor dat we dit niet meer kunnen stoppen en ons niet meer tegen hen kunnen verenigen, omdat de immigranten niet alleen een totaal andere cultuur met geheel andere normen en waarden hebben –en die aan ons zullen willen opleggen.

  Maar ook omdat het overgrote deel van hen permanent van uitkeringen en toeslagen afhankelijk zal blijven, waardoor onze sociale zekerheid eerder vroeger dan later zal instorten, wat de verarming van de autochtone bevolking zal versnellen.

 2. Gerda zei:

  Het gaat toch instorten in Europa en Nederland dus laat maar komen het liefst met miljoenen tegelijk ! . . . en vooral links blijven stemmen !

 3. Vrumt zei:

  En allemaal mee eten, nou ik ga hier niet langer voor krom liggen.
  Vooral in mijn geval…minimumloon, dan maar liever een uitkering.

 4. jw zei:

  mijn MOEDER zei altijd als je een pan soep hebt voor vier man kun je er niet met acht man van eten of er moet zo veel water bij dat niet een genoeg krijgt ,dat is wijsheid waar men in DEN HAAG niks van wil weten.
  daarom praten niet eens met de Heer Wilders wat een schande is,jekunt als je voor dit land bent gewoon eens met elkaar om tafel gaan zitten en kijken wat er uit komt,al was het maar voor het fatzoen .

 5. blokschaaf zei:

  Wat we ook allemaal te zien/te horen kregen in de afgelopen 90 dagen: we weten nu in ieder geval waar we met Pechtold aan toe zijn.
  Je zou maar lid van zo’n partij zijn…

 6. Gonny van Spijk zei:

  Wij zouden ,als Nederlanders allereerst moeten stoppen met het betalen van onze eigen ondergang. Dan hebben we het recht,als werkgevers de lands-en Volksverraders overal in alle besturen en het landsbestuur af te zetten en op te sluiten. Dat is onze plicht en voorrecht. Dit land is nl van ons. Zij hebben het weggegeven aan een communistische organisatie de EU waar wij nee tegen hebben gezegd.Onze referenda weggegooid,niet luisteren naar het volk dat hun baas en werkgever is. Als u niet werkt voor een baas betaald hij u dan? NEE. Waarom bent u dan zo ontaard D OM om hun wel te betalen?

 7. andre zei:

  Inderdaad het stemmen heeft geen enkele zin ze doen toch lekker hun eigen vvd bagger ding. Rutte zie je overal gewoon als MP opduiken en dat kleine macronnetje klaver loopt heerlijk als een stoorzender in de weg maar de hel wordt nog steeds lekker in ons gezicht gesmeerd

 8. Checkbox zei:

  Spijtig dat Rutte/Pechthold/Buma, niet inzien, dat als zij links deze keer niet loslaten, en voor een 1e+2e partij kabinet(+3de), de volgende verkiezing, rechts zo groot zal worden, dat links/socaiaal er niet meer toe doet. Zelf, ben ik een rechtse stemmer, maar ook een Nlander, ik wil rechts met een sociaal sterk karakter. Maar nu eerst rechts, an daarna pas weer linkser. Dukkels van de regering en formatie dukkels. 8)

 9. Undestructable 3 zei:

  Ja, wat zeg ik nou, ik ben iet de enige die dit begrijpt. Yasser Seraf Karimli, oftwel Jesse Klaver, begrijpt het toch, en Pechthold ook, ook Buma
  Alleen Rutte, die man, die een inlegvel over onze 200 dode mede-nederlanders legt. Wat nu al door de Oekrainse-politiek en lobby – voor Europa, is weg-gemoffeld. JA, aleen Rutte wil niet. en dan kunnen we nog 10 onmogelijke coalities bedenken, het gaat niet werken. Zullen we gewoon Mark wippen? Weg ermee, en gelijk hebben we een ieuwe regering.

 10. Brosnews.com zei:

  VVD, PVV, CDA&D66(+eventueel als ze toch willen, CU), dan hebben we een kabinet, wat aan de politieke keuze van de nederlanders voldoet. Dus Mark gaat toch rechts om, of hij dondert gewoon op, wij hebben Mark niet perse nodig. We kunnen ook met een vvd zonder Mark. Nog 1 of 3 of 5 of 12 verschillende onwaarschijnlijke coalitie-formatie pogingen, gaat ons echt niet helpen, denken ze, dat we na 5 coaitie pogingen opgeven? doe nu eens normaal, en ga voor de meest voor de hand liggende optie.

 11. Zeelandnetnieuws.nl zei:

  Inderdaad, de enige reden, dat de coalitie z lang duurt is dat er de hele tijd om de hete brij heen wordt gedraaid en gedraaid, daraaien lekker daaien, net zolang to de gemiddelde burger, het opgeeft en alles goed vindt. Uit wetenshappelijk onderzoek is geblekn, dat meer dan 60% van de mensen dit gedrag aprecieert boven , zlef ondernemen/en denken. meer dan 60%, we zijn verloren.

 12. Checkbox zei:

  In reactie op de nog niet goedgekeurde reactie, we hebben 2 keuzes, als we naar de politieke uitslag kijken. VVD+PVV+CDA+D66+CU, dan is er wel een grote PVV partij, maar de meeste ministers en andere belangrijke posten, zullen ingevuld moeten worden door CDA/VVD en D66, waar er maar een paar ministerposten/staatssecretaris-posten voor de PVV zullen zijn, omdat de PVV gewoon niet de juiste kwaliteit in huis heeft, de PVV zal daarom van andere partijen, mensen moeten ‘lenen’, dit is ook voor dee mensen een kans, omdat zij daardoor ook als ‘onpartijdig’ zullen kunnen werken, in de toekomst.
  Of VVD+PVV+Groenlinks+SP+die partner die dan nog nodig schijnt.. Zelfde verhal maar alleen dan met minder, en minder goede minsister en staatssecretarissen.

 13. Mononews zei:

  Dus je zegt eigenlijk, laat VVD met PVV regeren, met daarbij CDA en D66, zodat de meeste minister posten en staatssecretaris-posten , uit onderhandeld worden op competenties, door de verschillende partijen…? En daarom de CDA/VVD/D66 meer en belangrijkere posten kunnen invullen dan de PVV. die dan wel deel uit maakt van de regering? En de PVV zelf, de minister en staats-secretaris posten kunnen invullen omtrent immigratie, zodat zij zelf als uitvoerende ipv commentaar-gevende politiek partij invulling kunnen geven aan de politieke speerpunten die zij voordragen? Wellicht daarin slagen, dan is een groot gedeelte van de bevolking blij, of niet slagen, dan is datzelfde deel vd bevolking ook blij, dat het geprobeerd is.

 14. Truitje zei:

  Rutte zit te azen op de job in Euro parlement. Daarvoor moet hij nog ruim twee jaar zijn verziekende werk in ons land doen. Daarna trekt hij aan zijn stutten, heeft aan zijn verplichtingen aan Merkel en consorten voldaan en breed grijnzend kan hij terugkijken op de puinhoop die Nederland heet.
  Hij zou aangeklaagd moeten worden.

 15. Arie Kanarie zei:

  Je kunt lullen wat je wil,… maar hé er wordt nu geformeerd zoals er jarenlang geregeerd is,.

Comments are closed.