Bezoek de moskee en trainingskamp van Schnöggersdorf eens( video)

Bezoek de moskee van Schnöggersdorf eens ofschoon wij bang zijn dat u niet erg ver zult komen, want het hier geplaatste bord wijst u er op dat u militair terrein betreedt en dat is ten strengste verboden.

Eerst even een kijkje naar de moskee. Ogenschijnlijk een van de vele gebedshuizen die wij in Europa moete gedogen om het onze moslim medeburgers naar hun zijn te maken.

Maar vergist u zich niet, de moskee is slechts een van de vele gebouwen die het niet bestaande dorpje Schnöggersdorf  sieren. Het dorp ligt in de Duitse deelstaat Sachsen Anhalt en op een terrein van ruim 6 hectare is voor een luttel bedrag van bijna 120 miljoen euro voor het Duitse leger en haar NATO partners ! een compleet dorp uit de grond gestampt, met vliegveld, landingsbaan, winkelcentrum en zelfs een ondergrondse waar nooit een trein zal vertrekken.

Officieel heet het van de zijde van het Duitse ministerie van defensie dat het gaat om een model van een stad waar eenheden van het Duitse leger getraind kunnen worden wat “Urban Warfare ‘heet, dus zeg maar gebeurtenissen zoals tijdens de afgelopen G 20 bijeenkomst in Hamburg de stad tot stilstand brachten.

Maar via niet bevestigde bronnen gaat het hier om een stad waarin indien de Duitse burger of zijn EU collega’s al te opstandig zouden worden, het leger in een noodsituatie in kan grijpen om een gevreesde opstand neer te slaan. En, voordat u denkt dat deze informatie uit ultra dit of dat bronnen komt, ga er eens voor zitten en raadpleeg de Duitse en !!! Amerikaanse media. Nee, bij de NOS moet u niet zijn noch bij de Nederlandse MSM die het druk hebben met de leuke dingen van het leven.

Om u een kijkje te geven hoe zo iets er aan toegaat, hier een video, waarbij het ( “pssst Feind hört mit “) natuurlijk over Afghanistan gaat.


1 reactie

  1. Robert-Panamá zei:

    Waarom zijn de Amerikanen en de Nato landen in Afghanistan? Vooral om de opium velden te beschermen. Big business voor de CIA, die het op de zwarte markt aan drugshandlaren en ook officieel aan de pharmaceutische industrie verhandelt. Het is gemakkelijker die velden te bombarderen dan de Taliban te bestrijden.

Comments are closed.