Defend Europe wil verhinderen dat gelukszoekers oversteek naar Europa maken. (video)

Hoor en wederhoor is een van de pijlers waarop democratie stoelt en de vrijheid van meningsuiting behoort daar onverbrekelijk bij. Daarom dat wij uw aandacht willen vestigen op de actie Defend Europe  van het Identitair Verzet, een groep die zich volgens eigen zeggen inzet om de Europese identiteit te bewaren en wil voorkomen dat Europa wordt overspoelt met gelukszoekers die gelet het goede weer in grote groepen Italië bereiken.

Nu is het, en wij willen dat nadrukkelijk stellen, altijd met de nodige voorzichtigheid dat berichten van organisaties zowel van ultra links als ook de tegenover gestelde politieke richting , door ons geplaatst worden en wijzen wij met nadruk op het feit dat wij trachten aan onafhankelijke nieuwsgaring te doen, hetgeen inhoudt dat wij niet noodzakelijkerwijze een gepubliceerde mening hoeven te delen.

Echter mag toch wel gesteld worden dat de groep, die middels een zojuist aangeschafte boot de C40, die nu onderweg is van Djibouti naar de Libische kustwateren om daar de in feite coöperatie tussen zogenaamde liefdadigheidsinstanties als Artsen zonder Grenzen enz. en Libische mensensmokkelaars in kaart te brengen. De bedoeling is dan ook, zodra er een schip met gelukszoekers wordt ontdekt, de Libische kustwacht te alarmeren, zodat deze het schip terug kan brengen naar een Libische haven.

U begrijpt , een actie die niet op enige sympatie kan rekenen van de talloze NGO’s die in het zogenaamd redden van gelukszoekers een welkome aanvulling op hun jaarlijkse budget gevonden hebben en met tranen verwekkende beelden trachten u geld uit de zak te ontfutselen, waarmee de actie ‘het paard van Troje ‘ in stand gehouden kan worden onder het voorwendsel van menslievendheid.

Opvallend is dat het schip dat Identitair Verzet daarvoor in gaat zetten, bemand zal worden door Italiaanse, Belgische, Franse en Oostenrijkse leden van de organisatie. De Nederlandse tak heeft laten weten dat zij de situatie voorlopig eerst eens aan willen zien !!! want er zullen ongetwijfeld festivals in ons land zijn, die dit veroorzaken.

Opvallend is, dat Filip de Winter van het Vlaams belang heeft aangekondigd mee te willen varen, maar dit door de organisatie terecht als een goedkope politieke publiciteitsstunt wordt gezien en de Winter niet welkom is, een goede tip mocht ook onze twitter kampioen Wilders op een soortgelijk idee komen, wat wij uiteraard betwijfelen.

IJverige Nederlandse experts hebben zich inmiddels ook al met de geplande actie bemoeid en zoals het NRC de ooit kwaliteitskrant van ons land schreef :

“Bij het Nederlands Instituut voor het Recht van de Zee, op de Universiteit van Utrecht weten ze meer. „Ze schenden artikel 98 van het internationale zeerechtverdrag”, vertelt Seline Trevisanut, senior onderzoeker. „Als je in een vaartuig bent en op zee iemand tegenkomt die in gevaar is, dan heb je de verplichting om hulp te bieden. Wie niet helpt, overtreedt een wet. Alle boten moeten verplicht zijn geregistreerd in een land. Als de personen in het vaartuig nalatig zijn, kan het land erop worden aangesproken.” 

In theorie klopt dit, maar is het opvallend dat de ijver waarmee dit soort experts ongevraagd altijd het gelijk met hun mening klaar staan om de Gutmensch uit te hangen, terwijl soortgelijke reacties ontbreken als het gaat om de steeds sneller stijgende criminaliteit die gelukszoekszoekers in ons land veroorzaken.

 


7 Reacties

 1. Hoeder zei:

  Als de overheid niet langer opkomt voor haar burgers, dan gaan die burgers, terecht, het recht in eigen hand nemen. NGO’s zijn het ergste met al die linkse deugmensen, zoals dat reptiel van een Dolf Jansen. Zelfs Nederlanders zullen in the end in verzet komen ipv naar voetballen te kijken.

 2. harry1 zei:

  Klaas Dijkhof vader geworden!

  Hoe durf je een kind op de wereld te zetten in een land waar JIJ aan meehelpt om het kapot te maken en waar kinderen geen toekomst meer hebben!
  En dan later zo’n kind ook nog in de ogen durven kijken……????

  Shame on you!

  Kl##t zak!

 3. hillbilly zei:

  Lang leve het nationaal socialisme….europa voor europeanen….eigen volk eerst. Het loopt de spuitgaten uit met dat derde wereld zooitje…help eerst eens je eigen volk. Er zijn genoeg mensen in ned en europa die arm zijn. Maar nee de regering spendeert liever 80 miljoen VAN ONS BELASTINGGELD om een asielzoekerscentrum te bouwen ipv dat geld in het onderwijs/zorg te investeren. Het volk heeft duidelijk gemaakt door afgelopen verkiezingen op de pvv te stemmen dat we geen asielzoekers en vooral geen mooselims hier meer willen. Heel ned en europa is vergald met dat soort wilde beesten. Een multicultiland bestaat niet. Terug naar afrika….tjuuuuuuuus!!!!!

 4. nationaal socialist zei:

  Europa voor Europeanen !!! eigen volk eerst !! we hebben geen ruimte meer voor de gelukzoekers, elk land in Europa is er klaar mee !! Het national Socialisme zal weer opsteken, en het zal beginnen in Duitsland, ook ik zal mij erbij aansluiten en als je land en Europa je lief is, dan doe jij dat ook!! Heel Nederland is vergald door dat soort , je hoeft opsporing verzocht maar aan te zetten en 9 vd 10 x is het iemand met een (noord) afrikaans uiterlijk. Daarnaast horen die wilde beesten in Afrika thuis, ze passen en horen niet in een Europees straatbeeld. Europeanen onderling kunnen makkelijk met elkaar leven, maar zodra wie die derde wereld randdebielen hiernaartoe halen is het hek vd dam. Ze passen zich totaal niet aan en willen zich ook niet aanpassen, alleen onze sociale voorzieningen willen ze, daarom lopen ze ook altijd door naar de noordelijke landen. Ze wippen als ratten, gebruiken geen voorbehoedsmiddelen, want dan wordt Allah boos. Als dit zo doorgaat krijgen ze de overhand in Europa. Er zijn nu al hele wijken met dat tuig. Hoelang moeten de Europeanen dit nog pikken ???

 5. Piet Hein zei:

  @harry1 Mooi verwoordt harry, ik sluit me helemaal bij je opmerkingen aan. Aan je laatste woord zou ik willen toevoegen: VUILE VOLKSVERRADER! Hoe zou zo iemand zich nou voelen de hele dag, opstaan ’s morgens, voor de spiegel staan… En wat voor wijf wil aan zo’n misbaksel nou een kind schenken?

 6. Tom zei:

  Deze hedendaagse malaise zijn de voortekenen van bewust creëren van chaos beginnend in Europa en daarna wereldwijd het is gepland en onafwendbaar, dit heeft alles te maken met een failliete wereldwijde samenleving waarbij de som van schulden zo hoog is opgelopen dat er pas orde kan komen ná chaos,(Ordo ab Chao).Na afloop van deze vernietiging van volkeren, culturen en nationaliteiten zal voor het restant overgeblevenen de Nieuwe Wereld Orde in een ander hoger level een feit zijn.
  Ronald Bernard illuminatie
  Deel 1
  https://youtu.be/XMNL_xJV7e8

  Deel 2
  http://youtu.be/9MX99tN7-uE

 7. Ad zei:

  Nationaal-Socialist,
  Je hebt hetzelfde als Wim Sonneveld het 50 jaar geleden al zei, je kan goed zingen, alleen komt het een beetje rottig je strot uit. Ik ben het volledig met je eens, maar je dient er voor te waken, dat je niet de shit over je heen krijgt, die de vragensteller van Hans Wiegel destijds kreeg, in plaats van voorgenoemde HW. Die Nedrichlanders hebben altijd medelijden met de verkeerde!!

Comments are closed.