Italië dreigt 200.000 gelukszoekers met NOODvisum door te sturen naar Noord Europa

Als regelmatige lezer van deze site weet u dat het al geruime tijd borrelt in la bella Italia, ondanks ” dat de vorst der vorsten”  zelf een nakomeling, en gehuwd  met een dito echtgenote, van een  gelukszoekersfamilie tijdens zijn recente bezoek aan Palermo, Italië moreel trachten te ondersteunen met de voorspelbare geweldige en toenemende vloed van gelukszoekers.

Nadat er door de Italiaanse autoriteiten al pogingen waren ondernomen om de semi misdadige activiteiten van de talloze hulpverlenings- organisaties die watertaxi diensten onderhouden tussen Libië en Italië aan banden te leggen, men vanuit Rome dreigde de Italiaanse havens te sluiten voor nieuwe verse toevoer vanuit Libië, heeft Italië nu openlijk gedreigd om 200.000 gelukszoekers van een ‘tijdelijk’ noodvisum te voorzien, waarmee deze dankzij de geweldige EU regels gewoon legaal door kunnen reizen naar Noord Europa. U weet dat de in Brussel bedachte Schengen regels, het iemand die eenmaal de EU heeft bereikt en een visum heeft, deze persoon toestaan ongehinderd de EU door te reizen naar een of meerdere landen van keuze, waar het goed toeven en stelen is.

Zou u dus binnenkort weer  terugkerend vanuit uw Italiaanse vakantiebestemming een liftende donkere goeddoorvoede man aan de kant van de weg zien staan, aarzel niet, stop, laat ook zijn 3 of 4 collega’s die opeens uit de bosjes opduiken ook in uw auto plaatsnemen, zodat uw vrouwelijke familieleden als vast kennis kunnen maken met een stukje cultuur- vernieuwing. De linkse politiek in ons land zal u er dankbaar voor zijn.

Italië maakt bij deze geplande maatregel gebruik van een verborgen EU regel, artikel 2001/55, die het een land onder bijzondere omstandigheden mogelijk maakt, deze NOOD visa uit te geven en Rome is van mening daar zij zich door de andere EU landen in de steek gelaten voelen, dat deze NOOD situatie nu is bereikt. Deze regel werd ingevoerd ten tijde van de enorme gelukszoekersstroom via de Balkan, om de landen daar die niet opgewassen waren tegen deze toevloed de mogelijkheid te geven gelukszoekers door te sturen naar andere EU landen. Een dergelijke beslissing moet echter wel door de andere EU lidstaten mede worden goedgekeurd en de kans daartoe is minimaal.

Inmiddels staat “Brussel ” weer eens aan de zijlijn. De apparatsjiks in Brussel hollend van de ene vergadering naar de andere, bedenken oplossingen die even snel weer in de volgende vergadering worden verworpen als onhaalbaar en met name de EU commissaris voor oa. vluchtelingenzaken, de Griek ,  Dimitris Avramopoulos, altijd ernstig kijkend als hij weer een nieuwe oplossing presenteert, tonen aan wat wij reeds honderden keren constateerden en schreven, Brussel met al zijn onrendabelen is het grootste “kerkhof ‘voor nationaal elders uitgerangeerde mannen en vrouwen, die hier hun riant betaalde nutteloze leven slijten.

Maar veel ernstiger is het feit, dat nadat Brussel met de regelmaat van een klok gelukszoekers wilde herverdelen over de 27 EU landen en met name de 4 Visegrad landen die de bui aan zagen komen hiervoor beleefd bedankten, omdat zij niet zoals Duitsland, Zweden en ons land in de met name criminaliteitsproblemen willen geraken, er kennelijk in Brussel niemand is die durft te zeggen, onze oplossingen zijn mislukt, nu wordt het eindelijk eens tijd voor een harde aanpak. EU militaire boten na ruggenspraak ( en geld) met de Libiërs in de Libische kustwateren en zonder enig pardon alle ontdekte bootjes op sleeptouw en linea recta terug naar Libië. Australië kan dat in een gebied dat vele malen groter is dan het stukje zee voor Libië en slaagt in haar pogingen haar grenzen te bewaken. Maar in de EU is inmiddels het sluipend gif van de zieligheidsindustrie zover ingwerkt dat niemand deze beslissing openlijk durft uit te spreken laat staan in te voeren.

Dank aan onze socialistische broeder en zusters !

Inmiddels richten zich de pijlen van Rome met name op Frankrijk, dat niet bereid zou zijn in Italië aan de grens met Frankrijk verblijvende en voor 99% uit sub Sahel landen afkomstige jonge mannen op te nemen. President Macron heeft woordelijk gezegd dat zijn land echte vluchtelingen wil opnemen, maar dat economische gelukszoekers hier niet toe behoren en de grens gesloten blijft.

De beurt is nu aan Oostenrijk dat uit vlagvertoon bij de grens met Italië ( Brenner) pantservoertuigen en leger heeft gestationeerd om hiermee de grens af te sluiten.

Hiermee komen wij, d.w.z. de EU in een soortgelijke situatie als met Turkije, dat ook telkens dreigt, mits er niet weer honderden miljoenen betaald worden, haar grenzen te openen en Brussel dwingt daarmee toe te geven aan chantage. Italië waar in het najaar verkiezingen plaats vinden bewandelt nu een soortgelijke weg, wetend dat Brussel door de knieën zal gaan, hiermee weer aantonend dat de hele EU een grote farce is, niet in staat om een vuist te maken, laat staan alle leden te verenigen, hetgeen al bij de oprichting voorspelbaar was.

Talloze redenen om de EU zo spoedig mogelijk net als Groot Brittannië dat heeft gedaan de rug toe te keren, daar de EU zich ontwikkeld tot een door niemand meer te temmen monster van Frankenstein.


2 Reacties

  1. Herman zei:

    Zit hier in ZO-Frankrijk, paar kilometer van de Italiaanse grens. De gendarmerie controleert streng, niet alleen langs de A8, maar ook op landweggetjes, elke kofferbak gaat open als de mogelijkheid bestaat dat je uit Italië komt.

  2. formidabele zei:

    Als uit nieuws al jaren bekend is dat migratie alleen officieel vanuit het thuisland geregeld moet worden, dan is gelijk het probleem opgelost

Comments are closed.