Meten met twee maten, wat links wel mag en bij rechts, extremisme wordt genoemd ( video)

Reeds jaren verzetten wij ons op deze site tegen een soms heimelijk maar steeds meer openlijke woekerend onkruid dat we maar even als ‘links’ of socialisme en alle daarvan afgeleide richtingen en politieke partijen noemen.

Maar ‘links’ deed en tracht nog steeds ‘leuke dingen voor de mensen te doen, die zij uiteraard niet zelf kunnen en willen betalen, maar daarvoor de industrie en vooral de rijke patsers aanspreken. Een rijke patser bent u in ons land overigens al, als uw hoofd 2 x  modaal boven het maaiveld uitsteekt. Dat het motto bij links nog steeds luidt ‘links lukken en rechts vullen’ waarvan wij dagelijks voorbeelden zien, ach dat is minder belangrijk, de meute snapt het niet, hoeft het niet te begrijpen, en is trouwens ook weinig geïnteresseerd  waar de dukaten schijtende ezel deze vandaan haalt en wie hem voert, zodat hij zijn werk kan blijven doen.

Voorbeelden hoe dubieus de linkse toonzetting is kunt u zelf zien als u Joop.nl volgt of een keer het 8 uur journaal bekijkt en de daarvan afgeleide programma’s zoals Nieuwsuur , Pauw, DWWD.

Ook het feit dat er in Hamburg een delegatie van de Nederlandse SP ‘mee demonstreert’ laat de MSM in ons land koud.

Naar aanleiding van de rellen in Hamburg, door onze vaderlandse MSM  goedkeurend daden van activisten genoemd , waren er gelukkig in Duitsland talloze toonaangevende politici die zich tegen de sussende toon van de linkse media verzetten. Het woord activist zegt dat je bezig ben, actief, en dat zou betekenen dat wij over niet al te lange tijd een bankovervaller ook een activist kunnen noemen en niet langer en misdadiger. De man oefent immers een bezigheid uit, is actief en dus een activist.

Luister en kijk naar een interview met het Duitse parlementslid en advocaat Wolfgang Bosbach, die het nog eens haarfijn tracht uit te leggen.


4 Reacties

 1. Partout zei:

  ‘Links’ of ‘rechts’: het maakt in wezen niet uit, zolang we niet toegeven aan de constante pogingen van het establishment om politiek verzet te criminaliseren.

 2. yvonne zei:

  Over deze valse vlag staat SOROS
  Betaald en wel
  Er waren ook politiegroepen met de befaamde driehoek bezig?
  Oftewel de boodschap elite
  Dit zijn ook geen activisten maar ingehuurde terroristen
  Ze kwamen ook uit nederland, (groen links? met bussen en betaald met SP geld
  Ook uit Amerika?
  Burgemeester van NY? Die in duitsland een toespraak hield, terwijl er net op die dag een ding bezig was in NY over een neergeschoten politieagent, die hij schijnbaar niet belangrijk vond? (FOX nieuws)

  De Antifada die ook op deze manier huishoud in Amerika tegen President Trump waren ook daar?
  En daar is van bekend dat deze allemaal door SOROS worden betaald?

  Dan weet je nu waarom ze zich helemaal bedekken ISIS stijl?
  Zelfde fabriek.

  En kijk even naar die juf in dit filmpje?
  REGENBOOG badje en ze vormt het in een driehoek?

 3. formidabele zei:

  HET IS NIKS VERKEERD OM BEHOUDEND TE ZIJN,WE SCHIETEN EN DRAVEN VAAK TE HARD DOOR?

Comments are closed.