Vandaag, zaterdag 15 juli, hoera voor Wilhelmina de moeder des vaderlands!

En u zich afvragen wat er bijzonder is aan 15 juli ? Daar gaf onze lezer “Attie ” een kort een bondig antwoord op in een reactie die te mooi is om slechts als reactie geplaatst te blijven. Attie bedankt !
Omroep Max komt met een documentaire Wilhelmina, moeder des vaderlands.Verder is er op de drie zenders niets te beleven behalve wat oude koek. Een mooie “moeder”die er vandoor gaat met heur goud en juwelen,terwijl heur “kinderen”nog aan het sneuvelen zijn op de Grebbeberg.
Ja,Paulientje de Ranitz, edele bastaard,dat was een rotstreek,ook wel landverraad genoemd.Maar ja, we waren al wat gewend natuurlijk. Onder Maurits,zoon van Willem de Schwiegert en dronken Anna von Saksen,werd de waarlijk grote Staatsman van Oldenbarneveldt naar het schavot gevoerd.
En onder stadhouder Willem 3 werden de gebroeders de Witt overgeleverd aan het opgehitste gepeupel.Willem gluurde mee, veilig achter de gordijnen

Heel veel landgenoten weten inmiddels dat de oranjes bastaarden zijn en daarom hun DNA bewaken als hun meegevoerde goud in de oorlog.
Toch schijnt iedereen het heel gewoon te vinden dat mensen die voor een Republiek zijn niet mogen demonstreren met een kartonnen bordje. 1 of 2 personen wordt oogluikend toegestaan al verschijnt er wel meteen een ME bus.

En journalisten en historici kunnen beter uitwijken naar het buitenland want een smal ongelukje ligt in een klein hoekje.


9 Reacties

 1. Jozias Aartselaar zei:

  In hun arrogantie vergeten ze de krachten en machten waarmee ze sollen en met voeten treden, de kreet van dat crapuul “ik zal handhaven” zo uitgelegd dat het die bastaarden slechts zelf van pas komt. De nazaten van de SS-Prinz lijden aan grootheidswaanzin. En de gehele militaire staf van dat zooitje inteelt schijten dun in hunne broek voor onverdiende onderscheidingen, dat stoort mij nog het meest. Cocianidealers met de hoogst mogelijke militaire onderscheiding en iedereen houdt z’n bek…. wat klopt hier niet? Krikkegate soms?

 2. Theo Hofman zei:

  Attie, zo is het en niet anders!

  Er valt nog VEEL meer over te vertellen over die Baggerbende die onder protest als laatste hun plantages hebben gesloten en HUN onbestrafte verleden als slavenhoeders, waar nu nog dagelijks het De Ranitz nageslacht financieel van profiteerd over de rug van ZWARTE slaven.

  Maar de nazaten van die ZWARTEN slaven gaan maar al te graag, met de nog dagelijks profiterende NEP-koning schaterend op de foto, nadat ze hun genoegdoeningsfeestje bij het slavenmonument hebben gehad en dat ten kosten van de blanke DOMME Nedriglander.

  Dan nog maar te zwijgen over Pampa Paard en haar verleden en haar drama, financien!

  Maar zoals je ook beschrijft, ze worden beschermt door een stelletje inkomstenafhankelijk loonslaven, die ratten gedrag hebben moeten zweren om voor hun “beroep” te moeten komen opdraven als het bevel daar is, maar wel afhankelijk zijn gemaakt van de maandelijkse benodigde inkomsten.

 3. attie zei:

  Bedankt voor het compliment Erik. Er is genoeg te shrijven,maar zo goed als Pamela Hemelrijk zal ik wel niet worden.Ook zij stierf totaal onverwacht en had haar ontslag gekregen bij het AD die haar met 100.000 euro afscheepten. Na haar requiem voor Pim Fortuyn.

  Ik wil hier graag nog even wijzen op het boek van Ton Biesemaat met de merkwaardige titel Bernardgate. Het kreeg een berichtje van 5 regeltjes op een onduidelijke plek in de krant. Het leest als een thriller,maar met een enorme lijst van naslagwerken.Alles gebaseerd op feiten.
  Dat Bernhard,prinz von Lippe-Biesterfeld door de topmanager Dr.Ilgner van IG-Farben (o.a. verantwoordelijk voor het Zyklon-B gas !) werd genoemd als zijn informant in de oorlog ! Alsjeblieft,dat is ons burgers toch maar mooi onthouden ! Zijn naam op het Nürnberg proces,informant van de hoogste nazi-kopstukken ! In het buitenland zijn dergelijke feiten wel bekend en kijken velen neer op dit “koningshuis”
  Maar nederlanders zijn kennelijk beetje dom.

 4. Theo Hofman zei:

  @attie en anderen

  Wellicht is het boek met de titel “bedrog om de kroon” van Ine van Veen een iets wat betere aanrader.

  Als je begint over die Deutsche hoerendochter van Emma , Wilhelmina en je komt niet verder dan IG-farben en zyklon B om vervolgens te eindigen bij onze nationale OpperSS-er Bernhard, prinSS Bernhard is dat toch ook niet zo merkwaardig.
  We leven immers in een snelle wereld, waar alles snel uit de wereld moet worden geholpen en het werkt blijkbaar ook nog!

  Maar het boek van Ina van Veen begint al ver voor de intrede van die SS-er PrinSS bernhard en eindigt ver daarna!

  Helaas wordt de geschiedenis door weinigen nog gezien als een herhaling en dus hun toekomst!

  En néé Nederlanders zijn niet kennerlijk een beetje Dom!

  Hoe kun je zo stom zijn om een aan dat Pampa Paard, door de Nedriglandse belastingbetaler betaalde ingehoerde ZZP-er, geintroduceerde uitdrukking, ter bescherming van haar El x El en echtgenoot, die NEP-koning van Onderwaterland, gebruiken?!

  Ik begrijp er NIETS van!

 5. attie zei:

  Ja Theo Hofman en anderen,het boek van Ine van Veen heb ik ook,evenals de Demmink Doofpot.En wat Willemien betreft, historica Nanda van der Zee schreef een heel goed boek over het landverraad van deze “koningin”met de titel : Om erger te voorkomen………” Dat was de keuninklijke rotsmoes om haar vlucht te rechtvaardigen. Het boek kreeg wel enige belangstelling. Nanda van der Zee moest enige tijd onderduiken totdat de onderdaan al weer met iets anders b ezig was.Maar wat niemand wist ,was dat Nanda niet meer mocht publiceren.Na vele jaren dan toch een kinderboek.
  Helaas,Nanda van der Zee maakte een ongelukkige val van een keukentrapje en na vier weken stierf ze, veel te jong, in een ziekenhuis.
  Het wordt steeds duidelijker dat er censuur is in kranten en op de drie zenders Ned, 1,2 en 3.Die wij als belastingbetaler dus betalen.
  Maar ze worden wel gebruikt voor programma.s over de keuninklijken.Mensen schijnen daar van te smullen.

 6. fauth zei:

  Eindelijk iemand die naar voren durft te komen,maar nog even en alles gaat anders worden.
  ik geef het zooitje nog dtie jaar .
  dan is alles wat wat ze onder de tefel hebben geschoven voorbij,

Comments are closed.