Wij worden ” geregeerd” door hypocriete psychopaten en wij stoppen met Geennieuws

Nationale regeringen in den Haag, Berlijn, Parijs, Washington , een imitatie versie daarvan in Brussel , bijeenkomsten die de naam G 7 of G20 dragen, waarbij de G staat voor “groots”, Bilderberg of Economische Forum conferenties.  Iedereen neemt dit alles voor zoete koek aan, van deze door zichzelf aangestelde megalomane hypocriete  psychopaten die uw leven bepalen.

Niemand plaatst enige vraagtekens bij de vraag over de legitimiteit van het bovengenoemde “regeringen”, niemand die zich afvraagt of de mannen en vrouwen die in hun hoogmoedswaanzin zich zelf hun posities hebben toegekend, daar wel voor zijn gekozen door hen die niet alleen de kosten gedwongen moeten dragen, maar ook de gevolgen van wanbeleid en haast misdadig te noemend gedrag moeten ondervinden. En laten wij niet de VN vergeten of de afgeleide organisaties daarvan , een verzameling van op macht beluste schertsfiguren.

Is er een rechtbank of tribunaal, die deze “misdadigers “ter verantwoording kan roepen om ze te vervolgen wegens misdaden tegen de menselijkheid ?

Oorlogen om dictatoren te verwijderen worden begonnen, zonder dat de burger ook maar enige zeggenschap heeft als landen die zich als politieagenten opstellen menen dat er een hen beter passende “regering “moet worden aangesteld.

Het is het spel van hypocriete psychopate misdadigers, die zich zelf benoemen en u trachten voor te spiegelen dat zij democratisch gekozen zijn, of in het specifieke geval van het Nederlandse “vorstenhuis ” door een afvaardiging van het volk hiertoe uitgenodigd zijn.

U stemt op een partij, deze partij wordt in feite de winnaar van de verkiezingen, toch maakt deze partij geen kans om mee te gaan regeren. Nee , dat zijn de verliezers, die dan zelf poppetjes aanstellen als regeringsleden en een premier waar niemand voor gekozen heeft.

Een al weken durende kabinetsformatie, een groot bedrog, een parlement dat gewoon met vakantie gaat en het land achterlaat in de handen van de grote verliezer de PvdA, die gewoon met gedoogsteun van de VVD haar verwoestende werk voortzet.

De regeringsleiders van de EU landen ( dus niet door u gekozen figuren) kiezen dan een EU commissie voorzitter ( “regeringsleider). Maar de EU commissarissen ( EU ministers) komen op hun stoel doordat iedere EU lidstaat een commissaris mag aanstellen, dus momenteel 28. Niet omdat er zo veel nodig zijn, nee omdat er zoveel landen zijn en in de toekomst bijkomen, zoals Oekraïne, waarvan de president een van de rijkste mannen van zijn land is, talloze miljoenen subsidie ontvangt en deze dan weer in het belastingparadijs in Nederland stalt.

Wij kijken even naar het nieuws van vandaag :

De politie kan wel 100 !!!! man inzetten om na de Zwarte Cross drank en drugscontroles uit te voeren. Een prima actie, maar waar blijft deze van de ene financiële flater naar de andere strompelende organisatie als het om echt serieuze zaken gaat ?

Onze door een fout – zie boven – zelf benoemde vorst juicht het Nederlandse dameselftal aan en zal vandaag met zijn vrouw aanwezig zijn bij de herdenking van de MH 17 ramp. Een goede reden om weg te blijven. De regering gaat nu, daar de bovenste steen nog steeds boven moet komen, over tot een schertsproces , waarin de onbekende ??? veroorzakers van de ramp voor een Nederlandse rechtbank bij verstek zullen worden veroordeeld, dat weliswaar in afwezigheid, maar de Nederlandse leeuw laat zijn kunstgebit zien.

In Frankrijk is een president gekozen, die de schertsend genoemde president “Bling Bling “Sarkozy in de schaduw stelt, maar geen enkele aangekondigde maatregel tot nu toe heeft durven nemen, en nu tracht deze per decreet , dus zonder stemming in het parlement door te drijven met als  grote voorbeeld zijn vriend Erdogan.

In Berlijn dreigt een voormalige DDR aanhangster weer bondskanselier te worden omdat zij al konkelend en draaiend, de slaafs volgende Duitsers voor tracht te houden dat slechts zij alleen het land kan redden.

In Turkije zit een andere gek, die kans ziet om alle ook buiten Turkije woonachtige Turken ook hen met een andere nationaliteit een WhatsApp bericht te laten sturen.  Europa bevreesd voor een door hem te ontketenen vluchtelingenstroom, betaalt deze dictator honderden miljoenen en doet niets, ook al omdat men bang is dat Turkijje uit de NATO stapt en de zijde van Rusland kiest.

In Rome zit een regeringsleider die de andere EU lidstaten met een soortgelijk dreigement chanteert, 200.000 gelukszoekers komen jullie kant uit, indien er niet zakken met centen naar Italië komen.

Terug in eigen land, waar gevangen om beter te kunnen re-socialiseren nu de sleutel van hun eigen cel krijgen zodat ze nog gezellig even kunnen gaan blowen of een wip maken met een van de dames cipiers.

Nog niet bekomen van de door het COA aangekondigde opening van een ASO AZC in Amsterdam, is de tweede al in de maak in Hoogeveen. En de bevolking daar, wat doen zij ? Mopperen, woest op de toetsen van hun elektronische virtuele krabpaal slaan om daarna terug te zakken in een coma.

Neem een voorbeeld aan het gisteren in Venezuela gehouden referendum, georganiseerd door een boze bevolking die het wanbeleid van de voormalige buschauffeur en nu president Maduro zat is. Ofschoon men wist dat het referendum geen geldigheid zou hebben, kwamen de mensen met ACHT MILJOEN op af en stemden, met als gevolg EEN dode en tientallen gewonden door politieacties.

Maar nee, niet van dat al.

Wel bij de redactie van GeenNieuws, waar wij in het weekeinde 3 hackers aanvallen af moesten slaan, hetgeen kunst-  en vliegwerk kostte, tot diep in de nacht bezig zijn noodverbanden te leggen om toch maar vooral u te kunnen voorzien van degelijk onderbouwde informatie, die u dan zelf op waarde mag schatten. Zoals het gratis aangeboden 26 pagina’s tellende rapport over de achtergronden van de gelukszoekers problematiek .

In onze postbus landden opmerkingen als ” doe maar ” , “stuur maar op ” , zelfs alleen maar “ja ” en daar mochten wij het mee doen. 561 keer verzonden wij het rapport om dan te lezen dat het slechts in het Engels was ( hetgeen wij hadden aangekondigd) dus of er een vertaling gestuurd kon worden, Nog nooit van Google vertalen gehoord ? Maar een zinnige reactie ? NUL, was het te moeilijk om je eens in zaken te verdiepen ?

Dat alles beste lezers heeft ons na ruim 10 jaar schrijven op deze site en haar voorganger doen besluiten er mee te stoppen. Het zou niet fair zijn al onze lezers over een kam te scheren, maar soms in verbazing ons hoofd schuddend over reacties waarin wij voor oud vuil werden uitgemaakt, bedreigd en de talloze pogingen om ons uit de lucht te halen, houden wij het voor gezien.

Ettelijke malen hebben wij op een nette, binnen het kader van het wettelijk toegestane , u op uw verzoek handvaten aan gegeven om uw protest zo duidelijk te maken dat er wel naar u geluisterd zou moeten worden. Dat leverde slechts reacties op dat misschien uw identiteit achterhaald zou kunnen worden, terwijl wij om niet op iedere slak zout te leggen haast iedere dag moeten constateren dat velen van u met gefingeerde namen en email adressen reageren of…. uw email adres verbonden is aan hosts met een bedenkelijke reputatie , wisselende IP adressen om maar vooral onbekend te blijven. Laf, ziek en misselijk makend.

Wij hebben ons werk gedaan, onze nek meerdere malen uitgestoken, en daaraan is nu een einde gekomen. Wij wensen u en uw familie het allerbeste toe, hopen dat onze voorspellingen niet waar zullen worden, maar vrezen dat u over 10 jaar nog wel eens aan GeenNieuws terug zult denken, als de Nederland inmiddels datgeen is geworden wat het nu al aan het worden is , een door moslims, Gutmenschen en gelukszoekers gedicteerd en gechanteerd land met een vorstenfamilie die alles verbindt.

Het ga u goed !

 

 

 

 

 


94 Reacties

 1. IkzegneetegenEU zei:

  Jammer, op mijn Twitter, dat tevens mijn site voorziet van nieuws van diverse nieuwsbronnen, heb ik vaak de berichten gedeeld van Geen Nieuws.

  Vond de berichten interessant en deelde deze ook vaak.

  Jammer, jammer, maar begrijp het wel.

  Veel succes met de tijd de jullie overhouden voor andere bezigheden.

  Ik zeg Nee tegen EU team

 2. Stormram zei:

  beste redactie,

  zo jammer dat jullie ermee gaan stoppen; de meest waardevolle en meest informatieve site van NL. iedere dag weer. Enkel waardering en respect voor jullie tomeloze inzet van de afgelopen jaren. Het gaat jullie goed, veel geluk en wijsheid. Bedankt.
  ps. het gebruik van vpn en schuilnaam is inmiddels tegenwoordig helaas noodzaak. 🙁

 3. Gradus zei:

  Nogmaals @gladiator: ik ben je man in deze!
  Vrssg aan de redactie mijn emaiadres!

 4. Theo Hofman zei:

  @ Jeremy 18 juli 5.51 uur

  Je ziet het Jeremy, er wordt je hier zelfs gelegenheid gegeven om nog een paar sneren uit te delen en het is mij dan ook een eer, dat jij mij persoonlijk benoemd.

  Maar hoe kun jij bij het scheiden van de markt, je zo te kijk zetten met je opmerking; “Intussen zou de alwetende @Hr. Hofman ons kunnen verblijden met een uitleg hoe hij – als lezer (van GeenNieuws) zeker denk te weten dat: “…vrijwel alles wat mensen schreven ook werd gepubliceerd.”??

  Natuurlijk kan Theo Hofman en dan niet ”ons”, maar vooral jou verblijden en dat dan ook nog zonder daar zelf over te hoeven nadenken.

  Jeremy, jouw bijdrage van 12 mei 2017 15.53 uur

  Artikel; Ik ben het beu (datum, 11 mei 2017)

  @ Jeremy zei:
  Lof in ieder geval voor het feit dat ook ‘andersdenkenden’ met een artikel of een reactie worden toegelaten.
  Alleen jammer, dat daaruit zo weinig zinvolle discussies ontstaan.

  En jij was opzoek naar zinvolle discussies?

  Zoek jij maar eerst je zelf, Broeder en misschien fleur je hier wat van op!

  Allemaal op weg naar niets, doen we zus of zomaar iets
  Soms net echt, maar meestal kitsch, want wie speelt er nog zichzelf
  Weet je nog wanneer dat was, toen je nog geen ander was
  Niet in harnas achter glas, maar je eigenlijke zelf.

  Refrein:
  Zoek jezelf broeder, vind jezelf, wees en blijf alleen jezelf.

  Dikkerdoenerij genoeg, op kantoor en in de kroeg
  Als je nou ’s geen masker droeg, zou je dat niet beter staan
  Wat moet je met die Januskop, daar schiet niemand iets mee op
  ’t Is een kwestie van een knop, die moet enkel even om.

  Refrein:
  Zoek jezelf zuster, vind jezelf, wees en blijf alleen jezelf.

  De man die op z’n tenen loopt en alleen zichzelf verkoopt
  En nooit iets in z’n oren knoopt, die gaat nog eens lelijk dood
  En met make-up van oor tot oor stelt z’n vrouw een ander voor
  Dus hebben ze nog steeds niet door dat een glimlach beter staat.

  Refrein (3x).

  Simplistisch Verbond
  Gene Thomas, Kees van Kooten & Wim de Bie

  En ik groet u met een glimlach!

  Theo Hofman

 5. Tom zei:

  Wij worden ” geregeerd” door hypocriete psychopaten.

  De bovenstaande titel van dit GeenNieuws bericht liegt er niet bepaald om, De Bohemian Club is gevestigd in Sonoma County ten noorden van San Francisco dicht bij het gehucht Monte Rio bij de Russische rivier. Eenmaal per jaar komt hier een zeer exclusieve club van Amerika, s belangrijkste politici, bankiers, industriëlen, wetenschappers en mediabaronnen bijeen voor rituelen waarbij enkele getuigen later spreken over lugubere luciferiaanse gebruiken zoals offers, eea in onderstaande link.

  http://www.franklinterhorst.nl/Bohemian%20Grove.htm

 6. Veronica zei:

  Ook ik heb als gevorderde bejaarde dagelijks je site gelezen.
  ik heb niets anders aan de voorgaande reacties toe te voegen dan:
  ik zal je missen, dank je wel!!!
  Veronica

 7. Tom zei:

  En dan nog maar tot slot een mooie maar waarschijnlijk treffende spreuk van Albert Einstein…

  Ik weet niet welke wapens in de Derde Wereldoorlog zullen worden gebruikt, maar ik weet wel dat in de Vierde Wereldoorlog gevochten zal worden met stokken en stenen.

  Origineel: I know not with what weapons World War III will be fought, but World War IV will be fought with sticks and stones.

 8. Bart zei:

  weer een site die de wanhoop nabij staat ,diep triest…zelfs als er zoveel aanbod via het www is zijn de meeste onder ons compleet onwetend, ik merk dit ook in mijn eigen omgeving, elke discussie ontaard in wegkijkgedrag en het schelden tegen mij dat ik overal wat achterzoek…..zucht

 9. formidabele zei:

  Bedankt voor de kritische berichtgeving omtrent actualiteiten van de samenleving,jammer dat er niks voor in de plaats komt?

 10. Jan Bos zei:

  Jammer. Het is verfrissend om het nieuws eens te lezen ZONDER roze bril.
  Hopelijk vind ik iets vergelijkbaars, want het gereguleerde nieuws is het lezen niet waard.

  Het ga jullie goed.

 11. Lies zei:

  Wat jammer dat jullie ermee stoppen, maar soms kan de maat vol zijn.
  Bedankt voor jullie werk aan deze site, ik lees hem nog niet zo lang, maar heb er veel van opgestoken.
  Helaas zijn de Nederlanders niet in staat om aktie te ondernemen. Men kijkt gewoon de andere kant op, “wat ik niet zie is er niet”. Het is zo makkelijk om te denken dat het wel mee zal vallen. En door de TV zijn velen gehersenspoeld en niet meer zelfdenkend.

 12. R.K. zei:

  Met dank voor uw jarenlange visie en van de mogelijkheid om daarop te reageren. ook alle regeerders : dank U en jammer dat de “hersenspinsels” niet tot iets concreets hebben geleid, u weet redactie, dat ik daar een groot voorstander van was. Wellicht is er een mogelijkheid om alle GN regeerders een plek te geven om vandaar uit contact te houden immers er zijn waardevolle regeerders op GN, en mogelijk iets vruchtbaars op te bouwen. Net zoals ik hebben veel mensen en lezers behoefte om de maatschappelijke ontwikkelingen te blijven spiegelen en visies uit te wisselen. Als U het van belang vond, dan vind U dat nog.

  SVP, geef ons ( allen een mailtje) met vermelding van een forum waarvan U de basis hebt gelegd..

 13. Oprecht en eerlijk zei:

  Ik behoor tot de massa die nooit een reactie schrijft, eerlijk gezegd uit veiligheidsoverwegingen (dit is de 2de keer in mijn leven en ik ben niet jong). Maar het stoppen van uw site heeft als gevolg dat belangrijk nieuws in de toekomst niet tot bij mensen als ik geraakt, die niet de tijd of mogelijkheid hebben om alles uit te zoeken. Een aantal sites als de uwe volgen kan maar uren zoeken om allerlei nieuws te garen niet.

  Daarom wil ik u in de eerste plaats danken voor uw werk van de voorbije jaren, maar ook wil ik u aanmoedigen om verder te gaan en niet te kijken naar reacties van idioten die u willen ontmoedigen en doen stoppen. U zegt zelf dat het volk passief is, wees dan zelf niet zo. U wordt meer gesteund dan u weet en kijken naar de halve volle fles is beter dan naar de halve lege. Door te stoppen geeft u uw tegenstandes wat zij willen.

  Ondanks het feit dat ik nooit reageer bespreek ik met mijn omgeving wat ik via uw (en andere) sites verneem. Ik zal dat blijven doen en blijven verwijzen naar deze site.

  Veel geluk voor de toekomst.

 14. Jeremy zei:

  @Theo Hofman (09.14): ‘toelaten’ zegt niets over ‘uitsluiten’. Bovendien was dat ruim twee maanden geleden.
  Trouwens: ooit gehoord van ‘voortschrijdend inzicht’? 🙂
  Ik wacht dus nog steeds op je uitleg.
  (Misschien is dit zelfs wel je laatste kans op een ZINVOLLE discussie)

 15. Klaas Hendriks . zei:

  Ik zal jullie waardevolle waarheid missen , jullie maakten ons wijzer en gaven ons stof tot nadenken , jammer dat jullie stoppen , in mijn geval goede kritiek .
  Heb zelf ondervonden dat de waarheid niet gezegd mag worden , en ongezouten kritiek al helemaal niet .
  Wens jullie veel succes met wat jullie verder gaan doen , DANKJEWEL!!!

 16. jan zei:

  Beste mensen van GN
  Deze beslissing komt voor mij niet geheel onverwacht en ik heb er ook veel begrip voor.
  Veel van wat u in uw laatste artikel schrijft heeft mij een hele tijd geleden al doen besluiten om artikelen wel te lezen maar er niet meer op te reageren.

  Dit omdat vele reageerders reageren om te reageren en daar doe ik niet aan mee.Het is precies zoals u zegt,nagenoeg de hele Nederlandse bevolking ramt wat op zijn toetsenbord het internet op in de vorm van een “reactie”op een artikel,en daarmee is de kous af.Overigens gebeurd dat niet alleen op uw kritische website.
  Echt in actie komen is er de laatste pakweg 40 jaar niet meer bij.De verdeel en heers politiek heeft dus uiteindelijk zijn doel bereikt:Een slaafse bevolking die wel blaft maar niet bijt.

  Hier in Overloon hebben wij het Oologsmuseum waar ik regelmatig binnen loop.Tijdens mijn rondgang daar vraag ik mij vaak in gedachte af,waarvoor hebben die gesneuvelde jongens gevochten?Voor een maatschappij zoals deze waar het woord “vrijheid”hoog in het vaandel staat maar dan ook slechts het woord.

  Vrijheid is ons al lang geleden afgenomen en de laatste restjes vrijheid zullen binnen afzienbare tijd verdwenen zijn.Het hele land is vergeven van de camera’s.Nergens kun je nog heen zonder dat men weet waar je bent of geweest bent.Al je aankopen en bankzaken zijn door de roverheid in te zien om op die manier te kijken of er nog ergens een cent te stelen is.
  Meer voorbeelden zijn te noemen maar er is niemand die er wat tegen doet of kan doen.

  Slavernij is pakweg 130 jaar geleden afgeschaft zegt men.Afgeschaft??? Nee.Opnieuw ingevoerd jaren geleden.Je word als hardwerkende burger uitgekepen en uitgezogen door een corrupte roverheid op gemeentelijk,provinciaal,landelijk en Europees niveau,tot op het bot.Steeds meer regeltjes en wetten worden er verzonnen om maar boete’s te kunnen schrijven.Politie is er alleen als extra belasting inners en zeker niet voor de burger zijn have en goed te beschermen.Uiteraard wel om de asiel parasieten en degenen die ons regeren te beschermen tegen het boze volk.

  Het laatste wat ik er nog over wil zeggen is dat een bevolking die dit al jarenlang pikt,en een mentaliteit erop na houd van God voor ons allen en ieder voor zich,verdient niet anders dan uitgezogen en geknecht te zijn/worden.

  Het is alleen erg zuur dat juist degenen die wel op willen staan tegen zo’n overheid,rechtstreeks het slachtoffer zijn van het gedrag en denkwijze van zijn/haar landgenoten die het allemaal wel best vinden zo.

  Ik wil de mensen achter GN van harte bedanken voor hun inzet en artikelen die ik graag las.Maar ik heb echt het volste begrip voor uw besluit.Het gaat u en uw familie goed.

  Overigens mag u mijn reactie plaatsen als artikel als u denkt dat dat nog zin heeft.

 17. MareJane zei:

  Ik begrijp dat het vechten tegen de bierkaai is. Ene kant door onwetende en domme mensen en aan de andere kant de mensen die het wel zien maar zonder geweld ook niets voor elkaar kunnen krijgen. Heb jullie artikelen altijd met plezier gelezen al was de inhoud niet altijd prettig. Maar wel de waarheid.
  Indien EU en natuurlijk Nederland en andere landen de instroom niet tegenhouden, stevenen we af op een burgeroorlog. Je kunt Europese landen niet ongelimiteerd volstouwen met gelukszoekers die hier niet thuis horen. Laag IQ/normen en waarden zijn er niet. Aanrandingen/verkrachtingen/sociale staten uithollen/woningen etc. en eisen. Dit land is met deze regering verloren want die verkopen hun burgers aan de EU en t zal ze een worst wezen. In ieder geval, het gaat jullie goed voor nu en in de toekomst.

 18. Gladiator zei:

  @Jan,
  Tja, beste…..wat moet ik zeggen, anders dan dat u helemaal gelijk heeft maar wat heeft dat voor doel. Zie mijn eerdere reacties hierboven ergens. Ik ben al een aantal jaren aan het roepen om achter dat verdomde toetsenbord uit te komen en 1x was het bijna gelukt, maar de een na de ander haakte in snel tempo af. Geen vertrouwen in die, geen vertrouwen in haar enz. En ook kritiek op de plannen echter zonder zelf met andere cq betere te komen.
  Maar ik kan en wil niet opgeven want mijn kids en kleinkids hebben in mijn/ons land géén toekomst meer. Mijn idee is goed, simpel en makkelijk uitvoerbaar (niet alleen natuurlijk)!!
  En Overloon, tja, wat moet ik daarover nog zeggen…..
  Wordt toch aub eens wakker beste mensen, al is het maar een beetje!
  Als de bende cultuurparels straks in uw straat binnenlopen met machetes, knuppels en wat dies meer zei……wat gaat u dan doen….de politie bellen…..die staan langs de autowegen NEDERLANDERS op te schrijven die 5 km te hard hebben gereden en daarvoor een boete ontvangen van 42 euro (is incl administratiekosten, vuile boeven)! No way dus, dan geld er nog maar 1 recht…..dat van de sterkste….nou, mijn zegen hebben jullie!
  Gegroet,
  Gladiator

 19. Giordano Bruno zei:

  Als stof tot overwegen;

  Als je denkt, “ik ben verslagen’,
  is de nederlaag ’n feit.
  Als je denkt, “ik zal niet versagen”,
  win je op den duur de strijd.
  Als je denkt, “ik kan het niet halen”,
  is de tegenslag op til.
  Want het overslaan der schalen,
  hangt voornamelijk af van wil.
  Moedelozen gaan ten onder,
  door hun twijfel, door hun vrees.
  Vechters winnen, door ’n wonder,
  telkens weer de zwaarste race.
  Denk; “ik kan het”, en dan gáát het.
  Iedereen vindt bij wilskracht baat,
  en in zaken wint de daad het van het nutteloos gepraat.
  Als je jammert,”ik ben zwakker dan mijn grootste concurrent”,
  blijf je levenslang de stakker die je ongetwijfeld bent.
  Niet de Goliaths en de rijken tellen in de kamp voor zes,
  maar de fermen, die niet wijken,
  hebben vroeg of laat succes…….

  Giordano Bruno

 20. Marcel Hoogstra zei:

  Ik (her-)ken het gevoel van “de moed in de schoenen voelen zinken”, het is mij in de ruim 25 jaar nationalisme (politiek activisme) al talloze malen overkomen, gelukkig ben ik er steeds weer bovenop gekomen en heb de moed steeds herwonnen, “er zijn gelukkig lichtpuntjes aan de horizon, geloof me!” Neem even een ‘time- out’ en sluit je even bij een ander aan Voorpost of Erkenbrand, even op adem komen. Geef je volk en natie niet op en hoop jullie bij bovenstaande organisaties te gaan ontmoeten. Bedankt voor jullie inzet voorzover voor Volk & Vaderland. Met volksnationale groet Marcel Hoogstra

 21. check zei:

  Beste redactie en (P)

  Juiste beslissing , ermee kappen want het is allemaal verloren tijd en verspilling van energie. Heb de laatste tijd niet meer gereageerd want werd alleen maar (pis) nijdig en bezorgde me een slechte dag. Dit vol;k m.;n. de meeste baggerlanders zijn niet te helpen , laat staan de ogen te openen daar zijn ze te lui, te dom en veel te laf voor. Als oud Marinier en Nw. Guinea veteraan staat vaak het water in mijn handen als ik ook hier de commentaren lees. Dan is het meeste al door jullie weggejorist dus kan je nagaan wat een stelletje domme, laffe honden er in Nederland zitten. Een 15 jaar geleden hield ik het voor gezien , was het laffe , domme zooitje meer dan zat en zeker nadat ik vaak in de boks houding kon gaan staan of gewoon iemand een enorme doodschop geven omdat ene zand malloot zijn domme bek en handen niet kon thuishouden. Uitzonderingen ? Klein percentage rampenzooi ? Nee het grootste deel is gewoon uitschot en dat wordt gewoon ondersteund door het grootste gajes der aarde de politiek.
  Mijn beide ouders hebben in het verzet gezeten en ik ben in de oorlog geboren. Ken alle verhalen en heb vaak bijeenkomsten van vlm verzetsleden bij ons thuis en elders bijgewoond. Ken dus alle verhalen hoe laf en verraderlijk het Nederlandse volk is. Zijn vaak erger dan de moffen geweest en nog steeds is het het lafste volk dat ik ken. Een grote bek achter de computer , maar als er op straat een landgenoot door vullis wordt belaagd gauw als een bange wezel wegwezen en er met een grote boog omheen lopen. Een baggerland dat zich nog NOOIT zelf heeft bevrijd een land van stiekemerds en mietjes. Zelfs op mijn belegen leeftijd lach ik ze nog uit , kan ik dodelijk uitdelen en ben voor NIEMAND en NIETS bang. Alleen mijn maten en mijn zoon ( ex Lucht Mobile Brigade ) hebben dezelfde mentaliteit. Maar genoeg van dit alles., ik wens jullie het allerbeste en veel gezondheid toe. Het gaat jullie goed , geniet van het leven en laten ze in NL het maar uitzoeken ze zijn het immers niet waard. Ik kom wel via de mail bij kjou terug P. want blijf wel contact houden . QPO redactie , P en allen het gaat u goed

 22. Theo Hofman zei:

  ¥ Jeremy 12.38

  Blijf nu niet doorgaan tot je je het gelijk aan je zijde krijgt, want dat gaat niet lukken!

  Een andere sneer dacht je nog te kunnen geven aan Kees van Kesteren!

  Maar jullie blijken meer gemeen dan jij WEET!

  De betekenis van jouw (nick) naam Jeremy, is letterlijk “God zal verheerlijken”, en niets anders!

  Blijven wachten op uitleg, terwijl je deze zelf hebt gegeven op 12 mei 2017 om 15.53 uur.

  Ach Jeremy, toegelaten?
  Hij kwam keihard binnen, dat had je als Prutser moeten zeggen, als je wat had willen zeggen!

  Maar Jeremy, de man die op zijn tenen loopt en alleen zichzelf verkoopt.
  En nooit iets in zijn oren knoopt, die gaat nog eens lelijk dood!

  Ik zal het hierbij laten, zodat jij je zelf niet belachelijk maakt tijdens het verder sluiten van de markt?

  Ik blijf altijd vriendelijk en groet jouw nogmaals met een glimlach!

 23. Truitje zei:

  aan alle reageerders hier zou ik willen vragen:
  begrijpen jullie nu wat een gevecht Wilders levert en al 13 jaar heeft geleverd?
  Hij staat er alléén voor en houdt vol.
  Daar neem ik mijn petje voor af.

  Als je denkt, “ik zal niet versagen”,
  win je op den duur de strijd.

  Uit het gedicht hier boven gehaald.

  Nogmaals ik vind het heel spijtig dat u er mee gaat stoppen,
  maar begrijp het absoluut.

 24. Kees van Kesteren zei:

  Beste Theo Hofman,

  Het betreft hier de reactie van @Jeremy 12.38.

  Ik vind het nu niet gepast om in een discussie te gaan met @ Jeremy want het gegeven dat “Geen Nieuws” verdwijnt is voor mij vele malen erger als; wie heeft er gelijk en waarom?

  Met alle respect groet ik @Jeremy, je weet maar nooit hoe het loopt in het leven wat betreft ontmoetingen.

  Wie ik tot nu toe mis met een reactie is @Gerard!

  @Tom en ik hebben o.a. tijdens het artikel van “De boze oude man” met elkaar van gedachten gewisseld en deze digitale ontmoeting zit nog steeds met groot respect in mijn mind.

  @ Gladiator heeft ook bij mij een gevoelige snaar geraakt en hoop op de één of andere manier in de toekomst weer contact te krijgen met alle bovenstaande reageerders.

  Uiteraard zijn er vele vaste reageerders welke ik hier niet allemaal kan benoemen, maar het fijn zou vinden met hen van gedachte te blijven wisselen.

  En u redactie van “Geen Nieuws” nogmaals hartelijk dank voor uw inzet, service en bewezen diensten. Het ga u geweldig goed en ik hoop stilletjes dat u een oplossing heeft voor het ontstane probleem, zodat wij elkaar ergens op internet weer tegenkomen……

 25. Gladiator zei:

  @Allen hier, en natuurlijk de redactie van dit Blog!!

  @Allen,
  Degene die met mij willen overleggen en ideeën uitwisselen én natuurlijk niet alleen vanachter het welbefaamde toetsenbord…..geef dit aub aan.

  @redactie zou ik dan nu ook met klem willen vragen om degene die dit aangeeft MIJN emailadrers door te geven. Zo hoeft u dit maar 1x te doen. De rest regel ik dan wel zelf.

  Hoop op uw medewerking geachte redactie en aan allen, geef aub door dat u dit (mijn emailadres) graag zou willen ontvangen.
  Ik neem dit risico wel, dus bij deze.
  Probeer daarna a.s.a.p. contact met u te leggen om e.e.a. nader te bekijken cq bespreken!!

  Rest mij om u allen een HARTELIJKE GROET te geven,
  W.g.
  Gladiator

 26. Jeremy zei:

  @Theo Hofman:
  Dit is geen discussie, maar een dispuut.
  Laten we ophouden met die flauwekul.

  @Kees van Kesteren zegt het: Dit is immers zoiets als een ‘plechtige uitvaart’, waarbij mensen afscheid nemen van een hen dierbaar, dagelijks ritueel, namelijk het lezen van GeenNieuws.

  Tot slot ook MIJN dank aan de vlijtige redactie!

 27. telelezer zei:

  Verdorie. Hebben de Deugfascisten dan gewonnen?? Ons Geennieuws bastion nu ook al gedecimeerd?
  Verdomd jammer dat jullie weggaan, ik las deze site altijd met aandacht en plezier en heb er vaak ook uit geciteerd en naar verwezen.

  Het ga jullie goed beste mensen

  Wie weet misschien komen jullie later (hopelijk) weer terug?
  Alles wat we nu nog over hebben om de vvm te verdedigen is “Geenstijl”.

  Nogmaals het ga jullie goed!!! (traantjes…!)

  “”Ende Desespereert Niet…”” (wanhoop niet)

 28. Geronimo zei:

  Bedankt voor alle inzet, maar toch, stoppen met het verkondigen van de waarheid, is toegeven aan de intimidatie van de leugen. Dan is hun doel bereikt: u stopt ermee. Opgeruimd staat netjes. De leugen zal niet stoppen, maar krijgt nog wat meer vrij spel. Net wat ze willen. U werkt daaraan dus vrijwillig mee, want het verkondigen van de waarheid is ‘à never ending story’. Hoe ontmoedigend bijwijlen ook, want de resultaten zijn niet altijd meteen zichtbaar.

  Informeren is en blijft bittere noodzaak. Opgeven heeft in deze nog nooit baat gebracht. De kracht van het woord is vele keren groter dan u denkt. Dat bewijzen sommige reacties en afwijzigingen.

  Bovendien, als u denkt dat al uw werk en inspanningen niets bijbrengen, dan denk ik dat dit een grote zelf-onderschatting is. Iedereen die door deze site van het vooralsnog vrije woord, tot andere inzichten gebracht wordt, en dit ook uit in het kieshokje, is een regelrechte overwinning voor u. Dat zijn dan waarschijnlijk de mensen die niet reageren, maar lezen en nadenken, en tot andere inzichten komen.

  De massa is dom, de bandieten in maatpak uitermate geslepen. (Aanbevolen lectuur: “Het meest gevaarlijke bijgeloof” van anarchist en voluntarist, Larken Rose-vrij te lezen als pdf op het internet. Staat hoe dan ook veel waarheid in)

  Ontstellend dom zelfs, zoals moge blijken uit deze video als afsluiter:

  https://youtu.be/o7ArI0fRNnk

  Uw en ons devies zou altijd moeten zijn en blijven: STOP DE LEUGENS. WORD WAKKER EN GA IN HET VERZET ! Nu meer dan ooit. Dit verzet kan op vele manieren geconcretiseerd worden, en hoeft niet altijd als gewelddadig opgevat worden.

  Daarom, en daarom alleen al, kan ik mij niet vinden in jullie beslissing, die ik overigens volkomen accepteer, daar niet van, om de handdoek in de ring te gooien. Dacht u misschien dat sites als Golfbrekers.be dezelfde moeilijkheden niet ondervinden?
  Capitulatie is nooit ofte nooit een goed idee. Ooit vliegen Merken, Macron en tutti quanti aan de kant. Niet de minste twijfel, en waarschijnlijk vroeger dan jullie denken. Het verwende westen is aan een heuse oorlog toe, en die zou al zeker in Frankrijk wel een vroeger kunnen losbarsten dan keizer Macron lief is !

  En om te eindigen, dit kort uittreksel uit ‘Het meest gevaarlijke bijgeloof’, weliswaar uit zijn verband gerukt, dat ik volkomen als niet-anarchist onderschrijf, omdat het zo toepasselijk is. Wie kan het in deze tijden daarmee niet eens zijn !

  “Kortom, regering bestaat niet. Het heeft nooit bestaan en zal nooit bestaan. De politici zijn echt, de soldaten en politieagenten die de wil van de politici uitvoeren zijn echt, de gebouwen waar ze in zitten zijn echt, de wapens die ze dragen zijn heel echt, maar hun vermeende “gezag” niet. En zonder dat “gezag”, zonder het “recht” om te doen wat ze doen, zijn ze niets anders dan een bende boeven. De term “regering” impliceert legitimiteit – het betekent het uitoefenen van “gezag” over bepaalde mensen of een bepaalde plek. De manier waarop mensen over machtsdragers praten, hun bevelen “wetten” noemen, ongehoorzaamheid aan hen “misdaad”, enzovoort, impliceert het recht van de “regering” om te heersen, en de daarbij behorende morele verplichting van hun onderdanen om te gehoorzamen. Zonder het recht om te heersen (“gezag”), is er geen reden om de entiteit “regering” te noemen, en zijn alle politici en hun huurlingen volstrekt niet meer van een gigantisch georganiseerd misdaadsyndicaat te onderscheiden, en zijn hun wetten niet meer waard dan de dreigementen van overvallers en struikrovers. En dat, in de realiteit, is wat elke “regering” is: een onrechtmatige bende boeven, dieven en moordenaars, die zich voordoen als een rechtmatig heersend lichaam.”

 29. R.K. zei:

  @ Gladiator

  “@redactie zou ik dan nu ook met klem willen vragen om degene die dit aangeeft MIJN emailadres door te geven”. Graag……

  – Alles sal reg komen

 30. only you zei:

  Niet altijd heb je mijn reacties vertoond, toch zal ik jouw veelzijdige kijk op de samenleving missen!

 31. 403 zei:

  Dank Geen Nieuws. Dank geen nieuws dat ik mijn soms ongenuanceerde maar oprechte mening hier kon geven. Dank geen nieuws dat ik mijn menselijke emotie kon laten spreken.
  Al enige jaren gelden hebben mijn vrouw en ik besloten Europa te gaan verlaten we hebben west europa ten graven gedragen.
  Ik wil niet dat mijn belastinggeld nog naar europa gaat ik ben tegen een moslim staat.
  We gaan naar een land waar moslims actief worden vermoord voor de rest is het een vredig oord zoals het hoort.
  De elite en corrupte politici kunnen daar nog worden vermoord zoals het in elk land hoort.
  Van europa raak je zo gestoord je innerlijk en moreel kompas wordt door de elite en bestuurlijke elite vermoord.
  In europa geen land waar de burger nog door haar leiders wordt gehoord.
  Moslims en linkse elite en liberalen hebben de europese vrijheid vermoord.

  Dank Geen Nieuws het gaat jullie goed

 32. Willem zei:

  Heel jammer dat geen nieuws gaat stoppen, ik vind het gewoon erg.
  Graag wil ik het emailadres van
  ,,Gladiator,,
  U kunt bij deze mijn emailadres doorgeven aan Gladiator.
  Alvast bedankt voor uw medewerking en het ga u goed.
  Ik hoop dat u nog een doorstart kan en wil maken want dat zou goed voor Nederland zijn,
  Groeten

  Noot redactie : doen wij nu en bedankt voor uw reactie

 33. Jeremy zei:

  Er is dus nog hoop. Óp naar de 100 (reacties) en GeenNieuws gaat gewoon door (vanzelf). Want de wil van de meerderheid moet en zal zegevieren! 🙂

 34. Gladiator zei:

  Goedemorgen allen.
  Graag wil ik bij deze nogmaals een oproep doen aan eenieder die iets anders wil dan vanachter het “veilige toetsenbord” blijven schreeuwen in de woestijn!!!
  Verder vraag ik de redactie bij deze nogmaals (bedankt trouwens voor de reeds gedane moeite, zal u verder contacteren indien er respons voldoende komt) om eenieder die dit hier aangeeft mijn email adres te doen toekomen. Deze personen kunnen dan zelf beslissen of en wat ze ermee willen doen. verdere afspraken zullen er dan op korte termijn volgen eventueel na telefonisch overleg en kennismaking!!!!!!!
  Dus mensen……..of doe nu eens eindelijk iets of……stop met zeiken!! sorry voor dit laatste niet zo mooie woord echter…..ehhhhh….jullie weten wel wat ik wil zeggen…..toch!!!???
  Gegroet en het ga u (voor degenen welke toch maar liever niets willen DOEN) hopelijk goed!!

  Gladiator

 35. Lies zei:

  @ 403
  Nu word ik toch even nieuwsgierig welk land dat is. Niet dat ik zo moord-lustig ben, maar is er dan nog een land waar ze niet zijn?

 36. Gladiator zei:

  Nog even een hele korte ter afsluiting hier en misschien voor enkelen (hoop velen) een hele bekende zin die eigenlijk precies tot uitdrukking brengt wie ik ben en….nou ja,,,lees maar gewoon!!

  Ik zeg wat ik denk….en ik doe wat ik zeg…..en daar ga ik voor!

  Dan wil ik de redactie nogmaals hartelijk bedanken voor hun goede zorgen ondanks dat ik nog maar heel kort op dit blog “aanwezig” was.
  Gegroet allen en wie weet tot gauw!!

  Gladiator

 37. Pauline zei:

  Pauline,
  Ik kan me alleen aansluiten bij alle de gene die reageren, ik heb u dagelijks
  gelezen, en ook ik hoop dat u zich bedenkt.

  Dank Geen Nieuws het gaat jullie goed

 38. Willem zei:

  Hierbij wil ik alle lezers van geennieuws.com oproepen om contact te maken met ,,Gladiator,,!!
  Ik heb hem gebeld en ik was verbijsterd om te horen dat ik bijna de enige was die reageerde op zijn oproep om een groep te gaan vormen.

  We komen er niet, beste mensen, als we alleen 4 minuten achter de pc ons gal spuien.

  Samen een eenheid vormen met gelijkdenkenden , zo kunnen we wat ondernemen en zo een vuist maken tegen de gevestigde orde.

  Dank voor uw aandacht.

 39. dina zei:

  Als de redactie van GN mijn e-mail door wilt geven aan Gladiator, dan sta ik er in eerste instantie voor open. Het uiterste zuiden en het uiterste andere kant van NL is nog geen optie om elkaar te ontmoeten, maar er moet iets gebeuren idd en ben heel benieuwd wat Gladiator in gedachten heeft. Maar dat NL verrot is tot op het bot is duidelijk. En die rotzakken die rondom mij leven lachen maar en kijken maar naar rot-tv en kijken mij wazig aan als ik ze iets probeer uit te leggen.

 40. Kees van Kesteren zei:

  Beste redactie van Geen nieuws,

  Gelieve mij het email adres van Gladiator te verstrekken.

  Hierbij verzoek ik u vriendelijk mijn email adres door te geven aan Gladiator.

  Met vriendelijke groet,

  Kees van Kesteren

Geef een reactie