88 procent van de Duitsers vreest nieuwe gelukszoekersgolf

Terwijl Angela Merkel in een gesprek dat zij afgelopen vrijdag in Berlijn had met de VN Hoge Commissaris voor Vluchtelingenzaken Filippo Grandi en de algemeen directeur van de Organisatie voor Migratie ( IOM) William Lacey zich bereid verklaarde meer gelukszoekers op te nemen, denkt het merendeel van de Duitsers daar anders over.In een via het internet gehouden poll onder lezers van de aan de Berlijnse leiband meelopende krant “die Welt “werd gehouden toonde 88 % van de bevraagden zich bezorgd over de komst van nog meer gelukszoekers en dat bij een participatie van ruim 288.000 lezers.

Met 550 miljoen inwoners in de EU verklaarde Merkel , moet het toch mogelijk zijn om meer gelukszoekers dan tot nu toe op te nemen, dit naar aanleiding van het door de VN bedachte ” resettlement plan “dat voorziet dat de EU nog eens 40.00o  extra vluchtelingen uit Syrië op zou moeten nemen. In aanmerking genomen dat dit getal al in het begin van 2017 ruimschoots overtroffen werd, kan men de conclusie trekken  dat mensen als Merkel , Lacey enz. geen enkel besef hebben wat er zich  in de wereld om hen afspeelt.

 

Uiteraard, voegde Merkel hieraan toe, moet dan wel de illegale vluchtelingenstroom beter onder controle worden gebracht en voegde hiermee nog eens een extra dimensie toe aan de onzin die de vluchtelingenpolitiek beheerst.

Het zou te eenvoudig zijn, te denken dat Merkel die met de komende verkiezingen in de herfst onder druk gezet wordt door de in Duitsland  oppermachtige kerken , die op hun beurt weerde talloze NGO’s steunen ( geen land in de EU kent zoveel zieligheidsindustrie hulporganisaties als onze Oosterburen ) dit doet om de verkiezingen namens haar Christelijk Democratische Unie te winnen.  Merkel komt uit een christelijke familie, haar vader dominee in de DDR stond bekend als de “rode Kastner “, de familienaam van Merkel en dit heeft zijn sporen achter gelaten.

In ieder geval mogen wij concluderen dat de wandelvakantie door de Dolomieten en daar heersende lucht Merkel geen goed hebben gedaan, nadat zij reeds eerder in 2015 de feitelijke aftrap gaf voor wat wij nu de vluchtelingencrisis noemen, die heel Europa en zeker ook Nederland mee heeft gezogen in een nog steeds niet eindigende chaos.

Misschien tijd voor u om maar vast eens een huisje in Afrika te gaan zoeken, want daar heerst binnenkort leegstand

 

 


7 Reacties

 1. andre zei:

  voeg hier nog eventjes aan toe dat merkel heeft geroepen dat geld geen beperking mag zijn voor stagnatie! en heeft hiervoor 50 miljoen extra ter beschikking gesteld aan deze 2 randdebielen filippo grandi en william lacey. Dat nazi merkel nog niet van dr bezemsteel is geschoten is me een raadsel

 2. charlud zei:

  Wat baat het dat 88% vreest voor nieuwe golf van gelukszoekers.Als er verandering kan plaatsvinden, dit d.m.v. verkiezingen, dan moeten die 88% voor de volle 100% stemmen op die partij die anti merkels-policy is. Nu komt de aap uit de mouw bij verkiezingen zijn die 88% onderling zo verdeeld dat merkels-policy een grote kans maakt om dit te kunnen laten doorgaan. Wie is nu de hoofdschuldige: Merkel of die 88%?
  hint : “we drinken een glas doen een plas en alles bleef zoals het was”.

 3. Victor zei:

  De oplossing is zo simpel om de stroom asiel parasieten stil te leggen, te beginnen met iedereen die roept meer te verplichten in iedere lege kamer cq zolder minimaal 2 op te nemen, daarnaast de al de parasiterende ngo’s te verplichten de kosten te dragen voor elke ziel die ze in de eu aan land zetten, de laatste 2 bootjes die dan nog komen kunnen zo terug gezet op Afrikaanse stranden. De miljarden die daarmee vrijgemaakt worden gebruiken voor echte vluchtelingen, die verhongeren in de kampen.

 4. pietje zei:

  Ik kots van alle politiek ! Zowel hier als overal ! Ze hebben lekkere baantjes en heel veel inkomen en wij betalen alles. Mensen wordt eens wakker en ga in protest ! Ze overheersen ons de nog niet geformeerde kabinetten te belachelijk voor woorden ! Ons nederlands kabinet kan na al die maanden nog steeds niet formeren terwijl geert 22 zetels had ! Het is pure maffia maar dan nog erger !

 5. Tom zei:

  Let maar eens op bij de a.s. duitse verkiezing zal Merkel met ruime meerderheid winnen.
  Gekozen worden is niet aan de orde want net als in Nederland en Frankrijk komen dit soort majoretten middels geniepige mega fraude voor de komende jaren weer in het zadel.

 6. Axel zei:

  Hoezo “vrezen nieuwe gelukszoekersgolf” ?!

  Zoals eerder hierboven vermeld, als de meerderheid van de Duitsers op de cdu blijft stemmen hoeven de meesten dus niet te “vrezen”.
  De meerderheid is dan nl. overtuigd dat de ingeslagen weg goed is.
  (tenzij,…tenzij,…..ook op het verkiezingsuitslagen vlak de ‘Schummel-Software’ zijn intrede heeft gedaan…..
  Aber das glaube ich wohl nicht. Oder?
  ODER??! )

Comments are closed.