‘De EU heeft de burger op schandalige wijze in de kou laten staan’

Dit is de titel van een artikel dat onlangs in het  Nederlandstalig Belgische actualiteitenmagazine, opinietijdschrift en weekblad  Knack werd geplaatst van de hand van Ewoud Engelen . Opvallend , dat dit in België gebeurde of juist niet ? Tekenend voor de interesse van het grote publiek  werd het artikel niet door de Nederlandse MSM gepubliceerd. ( foto Knack)

Jammer, want het artikel geeft op een heldere wijze weer hoe de belagen van  Europese burger door de EU werden verwaarloosd, hetgeen ten gevolge heeft dat wij nog vandaag de dag met de gevolgen geconfronteerd worden en… het einde nog lang niet in zicht is, terwijl de “boosdoeners” al lang weer elders een comfortabele goed betaalde baan kregen aangeboden .

Daarom dat wij uw aandacht op dit artikel willen vestigen door de eerste zinnen van de inleiding te publiceren met aan het einde de link naar het volledige artikel in Knack.

“Vandaag, op 9 augustus 2017, is het exact tien jaar geleden dat de bankencrisis begon. Never let a good crisis go to waste, zei Winston Churchill ooit. Ewald Engelen, financieel geograaf aan de Universiteit van Amsterdam en columnist voor De Groene Amsterdammer, is alvast niet mild voor de aanpak van de Europese Unie.”

Verder lezen hier.

Veel leesplezier.


3 Reacties

Comments are closed.