De lange arm van de oranje censuur en over de dode geen goeds

Niet lang gelden leek het allemaal zo mooi, een paar dagen naar Oostenrijk met papa en mama Zorreguieta. Dat de Oostenrijkse TV media nog nooit van een media code hadden gehoord , waarin het ofschoon vriendelijker gebracht om de Nederlander niet de indruk te geven dat de oranje censuur hoogtij viert , wordt bepaalt dat de MSM slechts foto’s mogen maken op de momenten die de oranjes uitkomen en anders niet. 

Maar de betekenis van deze door de laffe Nederlandse MSM getekende media code werd ze snel duidelijk gemaakt, nadat een stuurs ogende W.A.  die er zo langzamerhand de gewoonte van maakt zijn vrouw omver te lopen dit voor de Oostenrijkse TV herhaalde . Ofschoon wij kans zagen de beelden hier op deze site te plaatsen door een directe link met het Oostenrijkse TV station ( nee niets op een USB bewaard ) werden binnen 24 uur op last van de Nederlandse junta alle beelden verwijderd.

Zou Nederland de Oostenrijkers met economische sancties hebben bedreigd of gezegd hebben dat alle via Oosterijk liefdevol in Nederland opgenomen gelukszoekers worden teruggestuurd ? Wie zal het zeggen.

Maar ook gisteren ging het mis en werd weer duidelijk dat de arm van de oranje censuur ver rijkt en onverbiddelijk is. Toen de Argentijnse TV zender Todas Noticias opnamen maakte van Maxima die vanwege de ziekte van haar vader in Buenos Aires aankwam, gebeurde hetzelfde als in Oostenrijk. De beelden waren even te zien, waarna ze indien de site van TN of aan hen gerelateerde sites werden bezocht je op een blanco pagina terecht kwam. Ook een doorlinken via Twitter gaf het zelfde resultaat .

Nu  heeft iedereen recht op een stukje privacy, maar als in Nederland reeds wordt geaccepteerd dat de oranjes in “Algemeen Belang ” op uw kosten de hele wereld over ‘globetrotten’ net zo gemakkelijk in een vliegtuig naar Buenos Aires stappen als u de trein naar Utrecht neemt, dan mag daar toch wel wat tegenover staan zoals de “vorstenhuizen ‘in andere Europse landen dat ook toelaten. Nee, maar niet in Nederland, waar  het gemak waarmee de oranjes zich bedienen met de opbrengst van een slechts hen ter beschiking staande Pin automaat, toch zo langzamerhand tot enige onrust zou moeten leiden.

Inmiddels is de vader van Maxima overleden. Uiteraard wordt dat weer in tegenstelling tot in Argentinië in Nederland breed uitgemeten. Vooruit, de RVD zullen wel de nodige instructies zijn doorgegeven. Maar dat er dan zoals in het NOS nieuws toch weer een slappe poging gedaan wordt, de rol van vader Zorreguieta tijdens het Videla regime te minimaliseren is weer het zoveelste bewijs dat de MSM strak aan de Haagse leiband lopen.

Over deze dode geen goeds!

Zuid-Amerikakenner Michiel Baud concludeerde na een onderzoek in opdracht van de Nederlandse regering dat het “praktisch is uit te sluiten” dat Zorreguieta persoonlijk betrokken was bij de misdaden onder Videla, maar noemde het “anderzijds ondenkbaar dat hij er niets van wist”.

Wat een misselijk makend kruiperig gedrag !

Op de foto is Zorreguieta te zien naast dictator Videla ter gelegenheid van de door Videla en…  gepleegde staatsgreep op 24 maart 1976, die het begin inluidde van een regime waar  in tegenstelling tot de sussende woordjes van de MSM en het door Baudet i.o geschreven rapport Zorreguieta wel degelijk deel van uitmaakte en zelfs in zijn directe naaste omgeving medewerkers verdwenen en verdoofd boven de oceaan uit een vliegtuig werden gegooid, de zgn. dodenvluchten.

En laten wij dan nogmaals stilstaan bij Transavia gezagvoerder Julio Poch, die door een een lafhartige Nederlandse regering in samenwerking met de toenmalige Transavia EN KLM directie op zijn laatste vlucht in Spanje werd gearresteerd, uitgeleverd naar Argentinië en daar nu ten onrechte beschuldigd van deelname aan deze vluchten zonder proces sinds september 2009 vast zit in een Argentijnse gevangenis. Alles wijst er op dat de Argentijnse regering die Zorreguieta zijn pensioen wilde ontnemen vanwege zijn rol in het regime, overstag is gegaan nadat via diplomatieke kanalen Poch in ruil werd aangeboden.


10 Reacties

 1. Tonnie zei:

  Het is allemaal schorem , Poch is hier de pineut van terwijl hij een opdracht had van de heren.
  Nu maar huilie huilie doen want pappie is dood.
  Dat zo’n pampameid hier moest komen om met onze “Nepprins” te trouwen in een nepkoningshuis te belanden,en een titel draagt “Nep-Koningin”
  Schaf die zooi af en we zijn met z’n allen een stuk beter uit.
  Scheelt veel aan uitkeringen.

 2. check zei:

  Het eerste wat bij mij opkwam, nu pas ? Hoeveel heeft hij ons niet gekost want reken maar dat die golddigger er voor heeft gezorgd dat de hele nazi familie gewoon door osn wordt en werd onderhouden. Ze voelen zich veliig met verraders lullo als een Rutte en zijn voorgan(g)ster die als een teckel aan de hondenriem lopen. Als je door ervaring een beetje mensenkennis hebt, zie je duidelijk aan de lichaamshouding dat ze op zijn baggerlands gezegd schijt aan ons hebben en ons puur uitlachen als ze uit zicht zijn. Wat is het toih dat de hele familie puur maffenbloed in zich hebben en dan altijd van het nazi soort. Bernard de grote verrader en crimineel, dan die Claus op zich leek het wat, maar had ook bij hun vriend Hitler gediend. Moet de Sfinx Beatrix eens zien , die is nog een stuk rotter las haar ss vader en heeft alleen maar bastards gebaard die nog nooit van hun leven hebben gewerkt laat staan gepresteerd. Een spoor van vernielingen heeft deze zelfbeoemde nep koninklijke nietsnutten achetr zich gelaten. Stelen en roven als de raven en volgens insiders goed voor 5o miljard van osn gejat geld. Maar veel sukkels in baggerland adoreren dit vullis is toch niet te geloven . Maar het gemiddelde IQ in baggerland is inmiddels niet hoger dan een dopwerwt en dat weten ze maar al te goed.

 3. yvonne zei:

  In Roemenië had de bevolking het wel in de gaten…..maar daar was de armoede dan ook groot, misschien komt het in Nederland ook wel eens zover……Met het huidige criminele geldsysteem, zal het niet al te lang meer duren!

 4. Onno zei:

  Die Oranje oplichters lijken zich aangesloten te hebben bij de psychopaten van de NWO.

  N. A. W. al voor de oorlog, want dom (zo dom om de normale juridische- en overigens voor Nederland onnodig rampzalige gevolgen van bijv. een ongrondwettelijke vlucht als staatshoofd niet te overzien) zijn ze niet, maar wel voor de normale ‘mindset’ onvoorstelbaar ‘ pure evil’

 5. Ad zei:

  Naar aanleiding van het overlijden van Zorreguieta, zag ik ook nog die rotkop van salon-socialist Wim Kok op de t.v. vanochtend. Het ware te wensen geweest, dat die bommen destijds op het huis van dat minne mannetje waren gevallen in Bergambacht i.p.v. op Rotterdam; dat had ons later een hoop ellende bespaard. Nog even een leuk verhaaltje over deze landverrader, die zich in de nabijheid van Bernard van L., en diens schoonouders ( collega’s ) zich prima thuis gevoeld moet hebben.
  Nu weer actueel tijdens de week van RTL007; Grace Jones werd geintervieuwd door Ivo Niehe destijds, omdat zij in de Bondfilm “View to a Kill” de rol van Mayday speelde, en uiteraard met onze held in bed belande.
  Toen er aan haar gevraagd werd, hoe ze dacht over de Nederlandse politiek was haar antwoord: Well, I like your prime-minister Wim Cock. En als u nou weet, wat een Amerikaan onder “Cock” verstaat?…., al waag ik het te betwijfelen of veel meer mensen dan ik, deze instinker van Ivo Niehe is opgevallen. Cock indeed..
  Met de groeten van ( de vrienden van ) Pim Fortuyn, terecht de “Grootste Nederlander aller Tijden”.

 6. Theo Hofman zei:

  We moeten immers van rutte stil staan bij het verdriet van een NEP-koningin en niet bij ZIJN verleden.
  Een verleden dat bestaat heeft bestaan uit de deelname aan misdaden tegen de menselijkheid.

  Maar niets dan goeds over de doden.

  Ook hitler waar wilhelmina een groot bewonderaar van was en wie een goede kennis was van die NEP-prinSS, is in die kringen dood ook een goed mens.
  Maar wat ze er is aangericht, daar zijn wij niet slechter van geworden en voor het volk is het geschiedenis, waar ze toch geen interesse in hebben!

 7. Tasmanian devil zei:

  @ Realist: de 1st pic waarbij Maxima lachend loopt richting, of van de begrafenis, zegt genoeg! Denk daarom dat NL media dit nóóit zal vertonen! Verschrikkelijk arrogant persoon.

Comments are closed.