De zelfmoord van Europa ( video)

Omdat u niet overal kunt zijn,  hebben wij deze 30 minuten durende video van onze collega’s van GeenStijl TV voor u hier geplaatst. Murrya schreef het boek “The strange death of Europe ” en het boek heeft 4 maanden in de top tien lijst van best verkochte boeken in het VK gestaan. En dat niet zonder reden.

Natuurlijk reageerde Brits links weer verontwaardigd, want Murray werd beticht van  xenofobie, het woord dat iedere echte (ultra) linkser voorop in de mond bestorven ligt, als je van een van in hun ogen hun zalig makende ideeën afwijkt.

Ook  Mark Rutte krijgt een veeg uit de pan, kortom ga er eens 30 minuten voor zitten, de film is Nederlands ondertiteld, kortom geen reden om niet te kijken voor zo ver u dat al niet gedaan had.


4 Reacties

 1. edwin zei:

  Een homofiel profeet uit gestort Engeland dit weet ik al mijn leven al,ben in het schilderswijk opgegroeid ,ben nu vijftig ,wat een kut continent ,vol transgender
  demonen

 2. Theo Hofman zei:

  Wat een geweldig interview, heel helder en duidelijk.

  Voor wie het te lang duurt, pik dan wel minuut 19 tot in de 20 mee!

  “Van dat door onze politici geschapen probleem weten we ook al niet wat we ermee aan moeten.
  En zij weten het ook niet!”

 3. Lars030 zei:

  Boek meteen besteld na dit interview te hebben gezien. Is nu al lastig te verkrijgen en duurt een week. Het zij zo. Dat velen dit boek zullen lezen, opdat ook de ogen van -nog- sukkelende wensdenkende slaapwandelaars (all over the EU) -meer- open zullen gaan!

Comments are closed.