Destabilisatie à la George Soros

U had dit artikel nog van ons te goed en bij deze dan. Dat George Soros ondanks de mantel van een open gemeenschap, zijn belangrijkste organisatie om dit te bewerkstelligen heet niet voor niets “Open Society” slechts uit is op eigen belang, zal een ieder die eerdere artikelen over  deze gevaarlijke gek gelezen heeft duidelijk zijn.

De tactiek is telkens dezelfde, veroorzaak onrust, chaos, tracht een land zo ver te destabiliseren, dat er financieel gewin uit te behalen valt , door dat de economie of een deel daarvan in elkaar stort en wacht rustig je winst af.

Nee, u zult Soros aanhangers en uitvoerders niet de straat op zien gaan. Zorgvuldig worden reeds bestaande organisaties aan een financieel Soros infuus gelegd of nieuwe die eveneens van zijn gulle gaven afhankelijk zijn op te zetten en u weet het, bijt nooit in de hand die u voert.

Wij kunnen wat betreft commentaar kort zijn, het is beter een globaal overzicht te geven van die organisaties die geheel of ten dele van de Open Society vanwege hun inkomsten afhankelijk  zijn.

Wij beginnen in eigen land :

In de periode 2009 – 2014 doneerde Soros, die in de vaderlandse MSM nog steevast een filantroop wordt genoemd !!! voor zeker 5 miljoen euro in een aantal organisaties zoals  Kieskompas !! ( een uitstekend middel om de burger te laten beïnvloeden ) , Stemwijzer ( dito wij schreven hier reeds over ) en Amnesty International, het ging daarbij om bedragen van een ton of meer. Maar ook de kleinere werden niet vergeten, en dat waren o.a. Stichting Platform Islamitische Organisaties Rijnmond (SPIOR), het Anne Frank Huis, antidiscriminatieorganisatie Art.1 en de Stichting Onderzoek Multinationale Ondernemingen (SOMOS).

Voor een land dat momenteel in de belangstelling staat vanwege het feit dat het de toegangspoort voor gelukszoekers naar de EU is, Italië heeft Soros ook wel wat centen over. Wij publiceren hier een schema om welke organisaties het gaat. let op : alle groen gekleurde organisaties zijn in meer of mindere mate afhankelijk van Soros centjes :

U ziet ook hier komt u weer ook in ons land bekende namen tegen zoals Human Rights Watch, Amnesty International om er maar een paar te noemen.  In 2011 kwam hier bij de Carta di Roma, een organisatie waarvan de Vluchtelingenhulporganisatie van de VN een permanent lid is, maar wij ook weer een oude bekende , Artsen zonder Grenzen, tegenkomen.

Dat dit slechts het topje van de ijsberg is, mag blijken dat Soros middels zijn Open Society Institute (OSI) sinds 1979 meer dan 5 miljard euro heeft gedoneerd aan organisaties over de hele wereld en nog steeds actief is middels deze beïnvloeding van burgers maar ook politici de politiek en daarmee de samenleving te beïnvloeden.  Zo is toen in 2016 een groot deel van de websites van  Soros en zijn liefdadigheidsinstellingen werd gehackt ( u ziet het overkomt de beste ) ook bekend dat ongeveer 250 EU parlementariërs als Soros getrouwen kunnen worden aangemerkt. De lijst kunt u hier als Pdf file downloaden.

Het is dan ook geen wonder dat in landen zoals Rusland , maar ook Hongarije elke aan de OSI gerelateerde organisatie wettelijk verboden is, omdat de regeringen daar zagen dat de ogenschijnlijk liefdadige doelen slechts een dekmantel zijn om in het bestaande stelsel te infiltreren.

In Brussel beschikt Soros , die overigens zijn kantoor heeft naast het EU gebouw, over uitstekende contacten en van naast de hem welgezinde EU parlementariërs zijn er  2 organisaties die ook weer profiteren van een financiële injectie uit de Open Society kas.  Het gaat daarbij om het Open Society Policy Institute.

Met naar schatting 1.500 organisaties wereldwijd waarin George Soros een vinger in de pap heeft, mag het duidelijk zijn, dat de activiteiten van deze man en zijn medewerkers als een risico voor de stabiliteit van een land beschouwd kunnen worden. Toch is echter zijn macht mede door de geldstromen inmiddels zo groot, dat deze man in zijn eentje de toekomst van een land of zelfs een heel continent kan beïnvloeden.

1 Miljoen gelukszoekers moet de EU per jaar van Soros opnemen, dus zet u  maar schrap !


10 Reacties

 1. Gladiator zei:

  Mensen……..wanneer worden jullie nu niet eens wakker om deze rattenbende een halt toe te roepen. Het is verdomme mogelijk, maar de moeilijkheidsgraad wordt met de dag verder omhoog geschroefd.
  Ik vind het meer dan prima om op diverse blogs meningen te verkondigen én te steunen of er zijn of haar mening over te geven maar daar zijn politici en zeer zeker mensen als Soros absoluut niet van onder de indruk.
  Laat aub de boel nu eens de boel, bijt door een zure appel heen en kom achter dat toetsenbord vandaan.
  Met een groep kunnen we iets bereiken en met een reeds eerder genoemd aantal schrijven we geschiedenis!!!!!!!!!!!

  Mijn mailadres is bekend echter ik blijf niet schreeuwen om actie. Heb reeds met meerdere mensen contact gehad en degene die nog niets gehoord hebben van mij….ik wacht nog tot en met zaterdag a.s.!
  Daarna vind ik het goed geweest.
  Mijn gegevens zijn bekend gemaakt en IK neem risico’s!
  Ik beperk e.e.a. zo goed mogelijk maar blijven roepen om medewerking gaat vervelen.
  De redactie dezes is meer dan goedgezind geweest naar mij toe met een aantal zaken en daarvoor heel erg bedankt.

  Dus……DE BAL LIGT BIJ U/JULLIE.

  Gegroet,
  Gladiator

 2. Gladiator zei:

  Helaas nog een P.s.
  Voor de twijfelaars…..
  Mijn plan heeft indien we niet voldoende mensen bij elkaar krijgen in 1 keer een back up zodat we dit probleem zouden kunnen teckelen!!!

  Gegroet,
  Gladiator

 3. Tom zei:

  Onbegrijpelijk dat die overjarige geesteszieke seniele fantast Soros nog springlevend rondloopt, hopelijk komt of wordt er snel een einde aan dat stuk krapuul gemaakt waarbij er in het omvangrijke “nwo kaartenspel” in ieder geval alvast één belangrijke troef-kaart oftewel misdadiger weggestreept kan worden van de omvangrijke bende psychopaten inclusief aanhang.

 4. Harry1 zei:

  Meneer de Gladiator, “keep on dreaming “u denkt toch zeker niet echt dat dit gaat lukken in een land vol met festivals en voetbalhooligans? Ga heen!
  Trouwens wat ik ook niet begrijp waarom u geen eigen site begint i.p.v. Geennieuws daarvoor te gebruiken en waarom Geennieuws u daar de gelegenheid voor geeft, dit is deze site ONWAARDIG!

  Ik herinner me ooit dat Geenstijl eens 3000 mensen bij elkaar kreeg , op papier dus voor een soortgelijke demonstratie, toen het puntje bij het paaltje kwam waren er 12 mensen op komen dagen!

  Nederland baggerland ja, de huidige generatie Nederlanders Baggervolk, die krijgen wat ze verdienen , wacht maar af wat er staat te gebeuren. En het komt steeds dichterbij.

  Tegen het netwerk van de geesteszieke Soros met zijn elite politici en zijn vrijmetselaars netwerk werkt alleen maar oorlog en het verwende Nederlandse baggervolk zal NOOIT ergens voor staan. Zelfs staat het in de steek gelaten volk te klappen ,als een deserteur zoals Wilhelmina terug kwam van haar vlucht naar Brittannië.
  Zelfs in het verleden hebben ze hun eigen mensen verraden en zeker de Joden waren daar heel erg goed in.

  Aanrader, begin een eigen site en gebruik niet een site als Geennieuws voor uw plannen die bij voorbaat al gedoemd zijn om te mislukken.

 5. redactie zei:

  Antwoord redactie:

  Na lezing van de reactie van Gladiator en Harry1 heeft de redactie besloten GEEN medewerking te verlenen, wat wij ook nooit aangeboden hebben, aan dit soort oproepen.

  Willen mensen iets organiseren doen ze dit maar op hun eigen site, facebook, twitter of wat dan ook.

  En nogmaals reacties dienen ON TOPIC te zijn , worden anders niet geplaatst

  Geennieuws is een site die nieuws brengt dat niet of verdraaid in de MSM staat en GEEN platform voor mensen die wel/of niet iets willen organiseren.

 6. Partout zei:

  Soros maakt geen geheim van zijn ultieme droom: een goddeloze nieuwe wereldorde, waarin iedereen ‘ happy’ is. De allerrijksten het meest.

  Intussen gaat het eigenlijk niet meer om de vraag WIE? maar WAT? is Soros. Het lelijke gezicht of een werktuig/handlanger van de NWO?

  Volgens Forbes zijn er tientallen aardbewoners aanmerkelijk rijker dan Soros. Zij maken ongetwijfeld deel uit van het wereldwijde netwerk van de absolute ‘elite’ die haar bezit wil conserveren. O.a. door middel van het veelarmige ‘experiment’ Soros, met ondersteuning van de centrale (wereld) banken, die elkaar de bal toespelen.

  Het grootkapitaal is duidelijk bezig aan een gigantische reddingsoperatie om het ‘schuldensysteem’ en zijn bezit boven water te houden.

 7. Joepiedepoepie zei:

  Er zit meer achter de Soros tactiek dan slechts financieel gewin. Soros werkt voor de NWO en heeft opdracht om het Westen te destabiliseren en de cultuur van de landen te vernietigen. Op deze wijze kan Het WEsten makkelijker worden ingelijfd in de NWO.

  Er schuilt nog veel meer achter maar dit is één van de achtergronden. Uiteraard voor George Soros zelf en zijn organisatie is de beloning financieel gewin.

 8. joepiejee zei:

  Door dat smerige geld worden gehele volksstammen omgekocht en waar dit al toe leidt?
  Ondergang van de mens? Hawkins gaat nog gelijk krijgen?

 9. Pauletta zei:

  Soros , György Schwarz geb. 12 augustus 1930, in Boedapest, is een uitgescheten, rancuneuze joodse Hongaar die nu wraak aan het nemen is !
  Op grote schaal !!

 10. Roni Stoker zei:

  In deze fase kunnen wij het werk van George Soros vergelijken met vergevorderde kanker met uitzaaiingen over het hele lichaam. Kanker met zeer weinig genezingskansen. Het artikel http://www.geennieuws.com/2017/08/destabilisatie-a-la-george-soros/ met alle gerelateerde informatie is schrikbarend. Bijvoorbeeld het informatie over 250 EU parlementariërs waaronder ALLE personen met sleutel posities het leeuwendeel van de NGO waaronder de gerespecteerde Human Right Watch, Amenstey International maar ook Kies Kompas en Artsen zonder Grenzen en nog vele vele anderen worden ‘ondersteund’ door de Soros hub ‘Open Society Foundation’. Wij begrijpen nu waarom Hans van Baalen en Guy Verhoefstadt als de vrienden van Pinokkio, de blinde kat en de halflamme vos, moesten zo nodig op 20 februari 2015 op het Maidanplein in Kiev verschijnen? Loze beloftes doen namens de EU aan de duizenden hongerige en half bevroren mensen. Deze twee gajes kwamen daar niet namens de Europese burgers ..Ze kwamen namens hun baas …Hun schaduw financier ..George Soros en zijn “Open Society Foundation”. De hongerige en halfbevroren mensen konden ze een worst zijn ..Net zo goed dat wij ook naar de hel mogen lopen!. Wie zijn wij? Wat betekent ons leven en onze veiligheid voor deze viezeriken en de rest van hun Matties in de EU? Hoe wrang klinkt het dat mijnheer Hans van Baalen is een …Veiligheidsexpert! .Veiligheid van wie? De rest mocht u zelf invullen. Eigenlijk is George Soros een soort kloon van Ian Flaming Aurik Goldfinger https://www.youtube.com/watch?v=efOL7hF-YDU en Ernst Stavro Blofeld van het boek en film “On her Majesty’s Secret Service” https://www.youtube.com/watch?v=qwQqEuqvCig Maar in de boeken (en films) van Ian Fleming is er een hoofdpersoon genaamd James Bond die schurken als Goldfinger moet neutralizeren en uit de roulatie halen. (net als de kippen van Barneveld). Maar in onze realiteit NIEMAND vecht tegen de nieuwe SPECTRE. Waarom zou iemand dat doen? Vooral als SPECTRE zo goed betaalt? Een goedgevulde geheime bankrekening is altijd meer belangrijk dan onze veiligheid en zeker als ons land.

Comments are closed.