Gelukszoekers vertellen het zelf ” wij zijn gelukszoekers ” ( video)

Wij moeten weer even een beroep doen op uw kennis van de Franse taal¬† ūüôĀ¬† ūüôĀ¬†. De plaats Agadez , gelegen in het noorden van Niger ( niet te verwarren met Nigeria) ontwikkelt zich in toenemende mate als¬† een knooppunt voor gelukzoekers.

En toen een crew van Euronews Agadez bezocht en daar filmde waren zowel de mensensmokkelaars als ook de gelukszoekers zeer duidelijk over hun beweegredenen.

Een bewoner van Agadez¬† – liegen gaat deze sub Sahara bewoners altijd bijzonder¬†goed af – zei zonder blikken of blozen dat hij tot nu toe in de toeristenindustrie als gids werkzaam geweest was. Maar ja, toen het aantal bezoekers aan Agadez , een absolute must voor idereen die Afrika wil bezoeken, terugliep, zat hij zonder werk. Dus een pickup wagen aangeschaft, telkens 12 tot 15 gelukszoekers op de laadbak en af richting Libi√ę, waar de volgende collega van “Travel2EU “al klaar staat om de gasten naar de zonovergoten Libische stranden te brengen. Hier vechten inmiddels vanwege de Italiaanse richtlijnen wie nog passagiers naar Itali√ę mag brengen, talloze NGO’s om cli√ęntele, waarna de gelukkigen via de Timmermans¬†Ferry Lines in samenwerking met de Dampf und Schiffahrtsgesellschaft Merkel KG &CO ¬†een bootreis naar Itali√ę krijgen aangeboden.

Niet voor niets uiteraard, want tegen de tijd dat de zwarte Pieten aan kunnen schuiven voor een bordje pasta, reizen maakt hongerig, ofschoon je dat de jonge mannen niet afziet, hebben ze tussen de 3 en 6.000 euro betaalt,  mede afhankelijk van een cabine op het buitendek of een zonder zeezicht.

Maar ook de gelukszoekers meestal afkomstig ut landen als Nigeria, Ghana, Gambia,  Senegal geven toe dat er in hun land geen oorlogssituatie is, zij niet vervolgd worden, maar dat zij vanwege gebrek aan werk en zonder toekomst naar de EU willen. Daarbij valt het woord economische gelukszoeker.

Nu , en als u tot de nog steeds in een zacht roze gekleurde wereld aanhanger behoort, het vervolg niet lezen…valt het ons iedere keer weer op dat deze mensen het hebben over “WERKEN ” !!!

Talloze van onze lezers hebben jaren in Afrika echt gewerkt net als uw schrijver en wij kunnen u verzekeren ( om het kort te houden ) dat nadat het koloniale tijdperk voorbij was, het woord “werken ” uit ieder Afrikaans talig woordenboek geschrapt is.¬† De kreet ¬†“werken” getuigt wel van enige humor bij diegenen die door Euronews werden ge√Įnterviewd , maar geven weinig blijk van realiteitszin.

Overigens beginnen wij, het duurt altijd even, nu ook te begrijpen waarom deze gelukszoekers ook Duitsland in hun keuzepakket hebben opgenomen. Zou een nationaliteit gekoppeld moeten worden aan een dierensoort, dan zouden wij Duitsers willen zien als honden. Let op wij zijn wel liefhebbers van echte honden. De hond mits goed getraind en dat zijn Duitsers, is gewend te gaan zitten , liggen en niets te doen voordat er een bevel is gegeven. Dat wordt uitgevoerd , waarna de maatschappelijke rust weer intreedt.

Het Duitse equivalent van onze IND, de BAMF, geeft in alle toonaarden momenteel aan, dat men bij uw buren in de herfst een nog nooit tevoren voorziene stroom gelukszoekers mag verwachten. je zou dan denken, dan ga je iets doen, maar nee, vol verwachting klopt ons hart en daar blijft het dan ook bij.

Wat dat betreft mag u zich gelukkig prijzen dat Nederland tegen Duitsland aanligt en den Haag ( ook daar maken teckels, pekineesjes en ander laagvoetig gekruipsel de dienst uit ) en met mogelijk een Christen Unie in een kabinet wordt dat nog erger, is er in idere geval sprake van de door de EU in Brussel gewenste solidariteit.

En  nu nog de beloofde video,  klik hier , en laat u ontvoeren naar de wondere wereld van economische gelukszoekers.

 


3 Reacties

 1. Axel zei:

  Ongeacht welke ‘sticker’ er op deze lui wordt geplakt, een hoogstaande beschaving als de Westerse heeft geen enkele behoefte aan lieden uit culturen die qua ontwikkeling (en dit op bijkans elk vlak) lichtjaren verwijderd zijn van de -in dit geval- Europese samenleving(en).
  Zij bezitten -incl. hun criminele inslag- geen enkele bruikbare competentie anders dan het parasiteren op andermans verworvenheden.
  Ervaring √©n voortschreidend inzicht is tevens de reden dat het beleid van de afgelopen 4 decennia mbt de doorgeslagen “multi-culti” volledig √©n met terugwerkende kracht herzien dient te worden.
  In de praktijk zal dit betekenen; repatri√ęring van bevolkingsgroepen die andere ‘roots’ hebben dan de Europese.
  (incl. degenen -als nageslacht- op voornoemd continent geboren)

 2. Tom zei:

  Deze gelukzoekers zullen snel erachter komen dat het geluk helemaal niet in Europa te zoeken is in tegenstelling wat hun mogelijk voor vertrek allemaal beloofd is waardoor ze na enige tijd dusdanig gefrustreerd raken en hiermee een al dan niet nog grotere haat op Europeanen krijgen en tot slot door extrimistische groeperingen geworven worden en in de criminaliteit/terreur belanden.

  Bovendien zullen de afrikaanse landen die nog steeds bakken met “ontwikkelingsgelden” krijgen doordat Europa in steeds meer chaos en verdeeldheid gebracht wordt de geldkraan hiermee evenredig verder zien dichtslibben.
  Door de jarenlange gekte en ondoordachtzaamheid van de linkse gutmensch zal op termijn op zowel Afrikaans als Europees continent de oorlog, armoede en honger verder toenemen.

 3. Jaak zei:

  Familieleden van mij werden begin de jaren ’60 door onze zwarte medemens met geweld verjaagd uit Afrika. Destijds stonden daar prachtige villa’s in mooie tuinen, de infrastructuur was er uitstekend, er was een goede organisatie. Probleem: de zwarte medemens moest werken en dacht dat de goede gang van zaken er vanzelf kwam. Ze wilden de plaatsen van de blanken innemen. Gevolg: overal waar die mensen de zaken hebben overgenomen is de ellende niet meer te overzien. Legio voorbeelden in Afrika. Nu ze daar alles naar de verdommenis geholpen hebben komen ze dit hier nog eens overdoen. Met hulp van de poco’s en de ‘gutmensch”. Op korte tijd is dit al een miljarden industrie geworden waar de gutmensch beter van wordt. Dezen zullen dus alles in het werk stellen om hun industrie draaiend te houden. Waarvan zowel wij autochtonen als de gelukzoekers het slachtoffer van zullen worden. De schuld van het fiasco zal uiteraard door de gutmensch gelegd worden bij de realisten die hun geen hulp geboden hebben. En vermits er velen in de politiek en in de ngo’s goed garen mee spinnen, ziet het er voor de bevolking niet goed uit. Stel gewoon de vraag: wie wordt er beter van?

Comments are closed.