Met Soros heulende Italiaanse burgemeester door boze burgers aan de kant gezet

Dat is een tegenvaller voor mevrouw Giusi Nicolini, de burgemeester van het eilandje Lampedusa, die zoals bekend werd een samenwerkings overeenkomst met George Soros sloot om van haar eiland een migranten opvangcentrum te maken. Lampedusa heeft 6.000 inwoners en het eiland wordt overspoelt door vanuit Libië vetrokken gelukszoekers. ( foto Nicolini op YouTube)

Daar is nu een einde aangekomen, omdat  de  bevolking van Lampedusa zich middels een verkiezing uit mocht spreken  over de keuze van een nieuwe burgemeester. De inwoners die de gelukszoekersterreur spuugzat zijn, verwezen Nicolini naar een derde plaats.

“Grazie, avete estirpato il cancro lampedusano”,  “bedankt u heeft de kanker op Lampedusa uitgeroeid” , stond er op verschillende muren middels grafiti  gespoten, nadat bekend werd wie de nieuwe burgemeester zou worden, namelijk  Totò Martello die in zijn eerste rede verkondigde dat hij “zijn “eiland niet ten prooi wil laten gaan aan gelukszoekers, waarvan er het afgelopen weekeinde weer enige honderden binnenkwamen.

Nicolini gebruikte haar status om o.a. van de UNESCO een prijs te ontvangen voor haar inzet om integratie te verbeteren en mocht aanzitten samen met de weggestemde Italiaanse premier Matteo Renzi tijdens een ontvangst door Barack Obama, hetgeen weer wijst op de contacten die Obama, maar ook de zgn. Gutmenschen  van de UNESCO  met Soros onderhouden.

Inmiddels is gebleken dat talloze dossiers die te maken hebben met de migrantencrisis door Nicolini zijn verwijderd en /of vernietigd. Nicolini ondertekende in 2014 een overeenkomst met de door Soros gefinancierde  Open Society Initiative for Europe (OSIE) , waarin niet alleen over de financiering van de opvang van meer dan de op dat moment  aanwezige 700 gelukszoekers werd gesproken, maar ook dat de OSIE personeel naar Lampedusa zou sturen om er ter plekke voor te zorgen dat er meer migranten konden worden opgevangen.

Een beter voorbeeld van het verderfelijke werk van Soros c.s. georganiseerde clubs waar ook Mabel Los Wisse Smit van deel uitmaakt is toch niet te vinden.

 


2 Reacties

  1. Dina zei:

    @Tasmanian devil,
    Altijd door blijven gaan! Don’t give up. Ik lees altijd met een glimlach uw reacties.
    Tot gauw weer.

Comments are closed.