Nederlands asielzoekersbeleid rammelt aan alle kanten maar Den Haag kijkt zoals gewoonlijk de ander kant uit.

Het voorbeeld van de Armeense moeder die terug moet naar Armenië, overigens een veilig gebied, en haar 2 kinderen mee zou kunnen nemen !!! maar deze achter wil laten in Nederland ( wat voor soort moeder is dit ? ) toont aan dat het door Nederland gevoerde asielzoekersbeleid aan alle kanten rammelt.

Negen jaar heeft de Armeense geprocedeerd terwijl  bij voorbaat vast stond dat zij  geen kans maakte om toegelaten te worden. Armenië  is een veilig gebied, dus moest de vrouw het zoeken bij allerlei vage leugens waarom zij meent wel in aanraking te kunnen komen om mee te gaan genieten van onze sociale voorzieningen. Daar zijn de zogenaamde asielzoekers inmiddels meesters in geworden. Hun geloof, hun seksuele geaardheid,  zijn 2 van de meest gebruikte uitvluchten, waarna als dat niet lukt en opeens ziektes opduiken die een terugreis onmogelijk maken. En de topper is natuurlijk het krijgen van kinderen in dit geval in Nederland, want gescheiden worden van je kinderen, dat kan niet. U kunt zich nog de tranen verwekkende verhalen van Mauro (uit een welvarend Angola!) herinneren ?

Maar zoals altijd in Nederland daagt er hoop. De zieligheidsindustrie is prima geregeld en Defence for Childeren gaat samen met de advocaat van de vrouw kijken of er nog iets aan te doen valt. En geïndoctrineerde klasgenoten van de 2 achtergebleven kinderen ( 11 en 12)  gaan demonstreren, waarbij het wachten net als bij Mauro , is op een barmhartig en dieptreurig journalistiek programma dat de kinderen gaat uitnodigen, zodat de kijkers weer eens de tranen trekkende zijde van het verhaal te horen en zien krijgen.

En Den Haag, d.w.z. de partijen die zich profileren als uw volksvertegenwoordigers doen niets ! Zou het nu niet eens hoogste tijd worden de vinger op te steken naar Brussel, het oude bestofte vluchtelingenverdrag van de VN uit 1951 op de brandstapel te leggen,  je eens aan de zelfopgelegde regels van het Verdrag van Dublin te houden, waardoor indien de overheid zou willen !!!! en daar ligt de kneep vluchtelingen verplichten zich daar als asielzoeker aan te melden waar zij de EU zijn binnengekomen!

Het is dan ook zonneklaar, dat van de wekelijks nog steeds tussen de 6 en 900 asielzoekers die zich aan de Nederlandse grens melden, misschien 1% daartoe gerechtigd is, want Nederland berieken via een niet EU land kan uitsluitend via Schiphol, nu niet de eerste plaats waar cultuurverrijkers neerstrijken.  Maar…. de overheid mag ook volgens dat zelfde Verdrag asielzoekers uit veilige gebieden wel gedogen of toestaan en maakt dan ook volop gebruik van deze mogelijkheid, waarbij de later te ontstane problemen, zowel sociaal als economisch op de Nederlandse bevolking worden afgeschoven.

Wij hebben het hier dan ook over ordinair volksverraad een eigenschap die wij  voor het laatst van de NSB in de jaren einde ’30 en begin ’40 kennen. Maar ziet u een kalgeschoren Rutte, Buma, Pechtold, Segers en hoe ze allemaal heten op een kar het land door getrokken worden ? En waar blijft die flinke Twitteraar, die nu al 12 jaar zoals veel van de “flinke “Nederlanders van alles roept, maar nog nooit eens een daad bij het woord heeft gevoegd, net zo als overigens zijn meer dan een miljoen zogenaamde aanhangers ?

Negen jaar heeft deze Armeense kunnen procederen, probeert u het ook eens en zie wat voor advocaten declaraties u ontvangt. Mogen wij  die voorzichtig voor 9 jaar schatten op € 50.000, want er zijn toch minimaal 3 nieuwe procedures gestart. Kunt u een dergelijk bedrag zo maar uit de zak trekken ? En wat te denken van de circa € 30 tot 50.000 die het verblijf per jaar kost ?

Dag mevrouw de Armeense, laat even weten waar wij de rekening voor een half miljoen leugens naar toe mogen sturen ?

Maar Rutte heeft zijn baantje bij de EU in elk geval zeker gesteld en daar gaat het om en u, u kunt binnenkort op een houtje bijten en dat is sneller dan u denkt!


7 Reacties

 1. Theo Hofman zei:

  Welk beleid rammelt nu niet in Baggerland!

  De politiek is zo’n zwarte stinkende bende geworden dat zelfs het management van een baggerbedrijf niet zou weten wat te doen.

  Ook u weet het niet, U bent immers geen baggeraar.
  U wordt slechts behandeld als, verkiezings drek!
  Even afvegen en dat is genoeg voor de komst van rutte III die snel na de formatie naar Brussel zal vertrekken, want DÁÁR zit immers de macht en niet in het slemiele Den Haag

 2. Jan zei:

  Indien een bevoegde instantie geoordeeld heeft dat iemand geen recht heeft om als vluchteling erkend te worden dient dit gehonoreerd te worden. Omdat ik mag aannemen dat buitenlanders die zich in deze situatie bevinden de administratieve weg niet kennen kan het moeilijk anders dan dat ze worden bijgestaan door personen die daar een inkomen uit genereren. Mijns inziens starten deze personen tergende procedures waarop een straf staat. Hoe kan het dat dit niet uitgevoerd wordt. Gewone burgers worden voor veel minder aangesproken door de overheid. Waar is dan de gelijkberechtiging?

 3. hans-e-pans zei:

  Het achterlaten van haar minderjarige kinderen is geen slecht moederschap, daarmee heeft ze een andere bedoeling. Zij wil natuurlijk later kunnen zeggen/eisen dat ze ook weer hier in Nederland zal worden toegelaten om als goede moeder voor haar miderjarige kinderen te wille/kunnen zorgen.

 4. Ad zei:

  Kijk, als die asielzoekster nu de éérste keer al was uitgezet ( in 2009 ) waren haar kinderen 2 en 3 jaar oud geweest, en hadden ze fijn in Armenië naar school gegaan, en aldaar ingeburgerd, en het voorval allang weer vergeten zijn ( ik weet ook niks meer, van de tijd, dat ik zo oud was ). Dat komt er nu van, als je tot St. Juttemes, op andermans kosten kan blijven doorprocederen, op kosten van u en mij.
  Laten we nu maar blij zijn, dat die kids hier niet geboren zijn; dan waren ze Nederlands staatsburger geweest, en dan had je die uitzetting wel op je buik kunnen schrijven; een beproeft concept bij die “asielzoekers”, kindje maken, en minimaal negen maanden rekken, en voila, eeuwigdurende verblijfsvergunning is “in the pocket”met alle bijbehorende emolumenten!!

  Vandaag viel in het “Alhal Dagblad” te lezen dat de advocaat van deze Armeense vrouw, Claire Mayne zich onthield van commentaar. Heel wijs, als zij al die tijd de raadsvrouwe van die vrouw is geweest, heeft zij er leuk aan verdiend, en geloof mij, die lui verdienen beduidend meer dan het minimum-jeugdloon, dus die €50.000 zal wel per jaar zijn geweest.
  En als zij klaar zijn,met die zielige “vluchtelingen”, dan mag je met deze stumperds voor hun part de Oosterschelde dempen, zo bevlogen zijn dit soort advocaten; die verkopen hun oude moedertje nog voor een kwartje ( vroeger deden ze dit voor een stuiver, maar ja, inflatie hé.
  En als ze het alsnog voor elkaar krijgt om moeders terug te halen, zul je dit bericht niet in de krant aantreffen.

  Maar genoeg gekankerd, ik heb een oplossing, die ons een hoop geld bespaart. Niet alleen dat we de kosten van “vluchtelingen op onze contributie aan de UN en EU aftrekken, maar ook anders geld besparen.
  De vervuiler betaald.

  Iedereen, geen mens uitgezonderd, die hier asiel aanvraagt geven wij een tijdelijke verblijfsvergunning van 2 jaar, en dat betekent dus 2 maal 365 dagen, genoeg om hun ware identiteit vast te stellen, zulks na afgifte van vingerafdrukken en het maken van foto’s.
  Iedere poging tot sabotage van het vaststellen van de identiteit, wordt meteen bestraft met vreemdelingen-detentie / uitzetting. Aan iemands spraak kan immers worden vastgesteld, waar hij of zij vandaan komt, zo nodig met afluisteren van onderlinge gesprekken.
  Indien de identiteit naar tevredenheid van de overheid is vastgesteld, kan de asiel-procedure starten, éénmalig betaald door de overheid. Andere rechten kunnen asielaanvragers niet aan hun verblijf alhier ontlenen ( huisvesting, toeslagen, uitkering enzovoorts; ze zijn immers geen staatsburger / ingezetene van dit land ) Diegenen die dit zielig vinden voor die mensen, kunnen zich altijd nog aanmelden, om “vluchtelingen” bij zichzelf in te kwartieren, na het tekenen van de nodige documenten, en niet, als ze het zat zijn, een Syrische veelneuker , daags voor kerstmis op de stoep van de Telegraaf dumpen. Ik heb zelf ook hobby’s, die betaal ik zelf, en ik zou het leuk vinden, als iedereen dat deed.

  Voorbeeld: Iemand die zich uitgeeft voor Mtakkie Mekwakkie, en zegt uit Malawie te komen. Hij zou eigenlijk meteen uitgezet moeten worden, er is immers geen oorlog in Malawie, maar start evengoed toch een procedure.
  Hij verliest, en kan meteen door naar het uitzetcentrum, waar de orde gehandhaafd wordt door oud-commando’s / mariniers; die in dit geval goed uitgerust zijn met middelen, waarbij ze geen “pang pang” hoeven te roepen!
  Uitzetting volgt daarna. En als hun respectievelijke regeringen ze niet terug willen hebben, stouwen we ze op een boot, met proviand, en laten we ze ergens in Namibië op het strand lopen. Succes gegarandeerd. Dat je in eigen land in dienst moet, dat je moet werken, of dat ze niet zo’n fijne democratie hebben, als bij ons, is geen geldige grond om te vluchten. Misschien zou je minder voortplanten, eens aan het werk gaan, en je land opbouwen beter voor je zijn, dan dat stompzinnige gepomp, en het bedienen van een AK47.

  En mocht er zo’n advocaatje alsnog reden zien om voor de 2e, 3e , 4e, 5e of 25e keer te procederen, dan dient hij of zij ALLE kosten uit eigen zak te betalen.

  Deze “vluchtelingen” dienen alleen maar als vette broodwinning voor advocaten, COA, Vluchtelingenwerk, AZC’s, enzovoorts, en als nagenoeg gratis personeel, voor de Ruud Lubbertjes van onze samenleving.
  Meer is het niet. Nederland / EU schrobputje van Planeet Aarde.

  P.S. bestaande overeenkomsten tussen personen en gebeurtenissen, berust geheel op louter toeval.

 5. W.A zei:

  Waar zijn wij in Nederland…Europa… in beland….en het gekke is dat we alles moeten accepteren en dat doen we ook…..tot het moment dat komt denk ik.

 6. arie kanarie zei:

  @W.A

  Dat moment vreest de overheid, vandaar dat alles onder de pet gehouden dient te worden,…. ze vrezen voor het moment dat in Nederland de pleuris uitbreekt. En als dat gebeurd gebeurt dat ook zoals dat zijn weerga niet kent.

Comments are closed.