Werk aan de winkel voor Bert Koenders. Arme kansloze Marokkanen in Duitse gevangenis (video)

Ofschoon demissionair willen wij namens de Marokkaanse gemeenschap in Nederland en dan met name de groep van kansloze 2e en 3e generatie Mocro’s minister Bert Koenders vragen zijn best te doen om gisteren de door de rechtbank van Keulen tot 5 jaar gevangenisstraf veroordeelde Marokkaanse landgenoten uit de Duitse kerker te bevrijden.

De twee maakten deel uit van de zogenaamde Audi bende, een groep van 250 Marokkaanse Nederlanders die in een ultieme poging om toch waardevolle leden van de vaderlandse gemeenschap  te zijn, iedere avond met snelle auto’s de grens over gaan naar Duitsland om daar plofkraken te plegen.

De Duitse rechter zag dat anders en veroordeelde de 2 elk tot 5 jaar gevangenis, waarbij deze in Duitse ogen milde straf slechts te danken was aan het feit dat beide hun daad hadden toegegeven. Normaal gesproken zouden de 2 voor 10 jaar achter de tralies moeten verblijven.

Opvallend is dat zoals u in de video van het WDR nieuws kunt horen, de Nederlandse banken inmiddels een methode hebben om het de plofkrakers minder aantrekkelijk te maken bij hen te komen ‘pinnen’. Zodra de pinautomaat onderhevig is aan te sterke bewegingen, zorgt een ingebouwde apparatuur er voor dat de bankbiljetten ongeldig gemaakt worden.

Daar echter in Duitsland de banken slechts een eigen risico hebben van € 1.000 en de rest van de schade die naast de beschadigingen uitsluitend qua geld op kan lopen tot € 170.000 zijn de banken tot op dit moment niet van plan hun automaten aan te passen.

Uit de WDR uitzending  blijkt dat ook de Nederlandse politie 2 Marokkanen eveneens vanwege plofkraken heeft opgepakt. Mochten deze voor de rechter komen dan dreigt hen minstens een taakstraf van 50 uur, want de additionele stress naast niet een volwaardig lid te kunnen worden van de maatschappij  bovenop zoals in Duitsland een gevangenisstraf, zou te veel voor de jochies zijn.

Koenders , doe je best, want “landgenoten” langzaam weg laten kwijnen in buitenlandse gevangenissen, dat kan niet, zeker niet daar er met de regelmaat van een klok in de Duitse inrichtingen Varkensschnitzel wordt geserveerd, mensonwaardig voor deze schatjes en verstotend tegen de rechten van de mens die Nederland zo vurig ondersteunt.

En tenslotte nog een vertraagd nieuwsbericht : Marokko is zojuist getroffen door een grote aardebeving die 12.000 slachtoffers gekost heeft. Alle EU landen willen graag helpen, dus stuurt Frankrijk vrachtwagens vol met dekens en voedsel. Duitsland stuurt militairen om te helpen met de wederopbouw.  En ons land blijft niet achter, vinden dat het allemaal best meevalt en wij sturen 12.000 Marokkanen.


4 Reacties

  1. yvonne zei:

    Koenders mag zijn best eens gaan doen voor Baybasin en Julio Poch, maar DAT gaat hem niet worden………

  2. check zei:

    Als het om het buitenland gaat zijn ze niet zo gierig en sturen ze gelijk 100derden miljoenen. Ze doen meer voor het buitenland dan voor eigen bevolking, dus gewoon niet lullig doen en eeb royaal gebaar maken.
    STUUR DE 400.000 MAROKKANEN EVEN TERUG KUNNEN ZE HUN LAND OPBOUWEN. Trouwens hoor vaak dat Marokko booming is men daar als gekken huizen en vooral hotels bouwen. Is niet aan te slepen hoorde ik van mijn Marokkaanse zwager , dus werk zat . Wat wil je nog meer , eigen land , eigen koeltoer , eigen taal gaan met die benaan ! Iedereen blij en tevreden dus gewoon doen mafkees Koenders

Comments are closed.