Willem Alexander aapt Thierry Baudet van Forum voor Democratie na.

U kent de voorgeschiedenis. De leider van het Forum voor Democratie, Thierry Baudet besloot een week geleden zijn baard te laten staan net zo lang totdat Nederland een nieuw kabinet heeft , hiermee een steek gevend aan de inmiddels maanden durende pogingen om een kabinet te kunnen gaan formeren, waarbij aan de wensen van alle partijen en vooral van Mark Rutte voldaan wordt. Nu bereikte ons een foto en het niet bevestigde bericht dat Willem Alexander die door formateur Gerrit Zalm regelmatig wordt bijgepraat ( waar zouden ze het over hebben ? ) het voorbeeld van Baudet heeft nageaapt en ook de baard laat staan zoals u op de screenprint kunt zien van een opname van de Argentijnse TV deze week tijdens de begrafenis van zijn schoonvader.

Of .. ….. zou W.A. de vage hoop gehad hebben dat niemand hem ondanks baard en zonnebril  tijdens de begrafenis zou herkennen, want ook de gehele Argentijnse pers een verbod op te leggen de bij de begrafenis aanwezigen niet te fotograferen of te filmen en daarmee te voorkomen dat hij zonder uitdrukkelijke toestemming van de RVD gekiekt wordt,  is toch wel een zeer optimistische gedachte.


5 Reacties

 1. Tonnie zei:

  Als ie een paar oude kleren aantrekt kan ie in de rij gaan staan van de gelukzoekers,Gratis huis Gratis meubilair,Gratis uitkering(wel iets minder dan nu) Gratis fiets.
  Wat je allemaal met een paar todden kunt doen hier in Nederland.
  Je mag van je uitkering ook op vakantie gaan in eigen land en dan weer terug komen als het geld op is en opnieuw aanschuiven.

 2. Tasmanian devil zei:

  Beste Tonnie: WA hééft àlles al grátis! Nog nóóit, ende nimmer gewerkt in zijnen leven. Als pseudo pilot, het brood weg snaaien van de échte pilot die werk zoekt! Maarrrr, hij heeft wel elke avond een Argentijnse biefstuk. Zum kotsen!

 3. Theo Hofman zei:

  Ik denk eerder dat hij met die baard als look a like van zijn SS-opa die dooie misdadiger de laatste eer wilde bewijzen.

  Het idee zal hem wel zijn ingefluisterd door het speciaal voor hem gratis beschikbaar gestelde leger secondanten in de, hoe moet ik mij gedragen leer.

  Wellicht moet pampie binnenkort in een persmomentje zeggen, ja je liep er nu bij als een ongeschoren fallus!

Comments are closed.