Als je mening afwijkt, wordt je voor gek verklaard

We zijn geprogrammeerd te incasseren, gehoorzamen, bevelen op te volgen Als je mening afwijkt, wordt je voor gek verklaard. De ‘Open Society’, wat is die waard? Een duivels ‘experiment’, dat verder gaat, waar WO2 een nieuwe fase bracht.

En als er iets is wat ons niet bevalt, geven wij daar de schuld van aan moslims, Putin, of hen die niet alles waar generaties lang voor gewerkt en gevochten is belachelijk willen maken.
(Timmermans staat zelfs te dansen ahw. tussen de oorlogsgraven met z’n nazistische demagogie voor patriottisme voor de EU).

Overigens, een tragisch misverstand te menen als dat niet op tijd veel mensen wel degelijk het gevaar zagen komen.
Al vanaf begin ’30 was er een exodus gaande. (In ons land waren de vluchtelingen niét welkom; het leger kreeg de opdracht de invasie niét tegen te houden, zelfs niet te vertragen).

Sources:
Hitler and the Banksters, by Ingrid Rimland
Nazi War Financing and Banking, by Otto Nathan

“Aan de grens is nagenoeg niet gevochten, sterker nog soldaten kregen vaak opdracht hun wapens te vernietigen en zich terug te trekken op linies in het achterland, lopende.”
http://www.heijmerikx.nl/2006/11/12/soldaat-op-de-grebbeberg-en-krijgsgevangen-in-luckenwalde/

Dus:
We zijn slechts  de pionnen op het schaakbord van dirigenten op het wereldtoneel. Zoals megastallen hun vee in hun hokken houden, houdt onze leeg parasieten leger aan de top de meute rustig en tevree.
Brood en spelen, het succesvolle recept.
De meeste mensen willen niet weten wat ze door ons eten draaien. . . .
(Gisteren kwam voorbij: het overgrote deel van drinkwatermonsters over de hele wereld blijkt plastics te bevatten – hormoonverstoorders, en meer), hoe lang zit dat fipronil al in ons eten? En de rest natuurlijk, wat nog niet tot ophef heeft geleid. Wat niet weet, wat niet deert? We houden onszelf voor de gek. (Ook paarden met oogkleppen op zijn een stuk rustiger.)

“Wie controle heeft over de voeding van een land, heeft controle over de burgers.”

Idevar


3 Reacties

 1. Onno zei:

  Als je mening afwijkt, wordt je voor gek verklaard
  ———————–
  Niet als je een psychopathische leugenaar bent. Die vallen ook omhoog tegen de zwaartekracht in.

  Neem schoolvoorbeeld Prins Bernhard: Vele volstrekt onbedenkelijke en neutrale getuigen beweerden, dat de verrader van Arnhem/’Operatie Market Garden’, Christiaan Lindemans bijgenaamd “KingKong”, het hoofdkwartier van Prins Bernhard in- en uitliep.

  Prins Bernhard hield echter zonder verhoging van de polsslag vol (kenmerkend voor psychopaten, wat ze als spion bijzonder geschikt LIJKT te maken, waarbij ook hun neiging tot kickzoeken/spanning en hun gestoorde vreesloosheid een pluspunt LIJKT), dat hij Lindemans nog nooit gezien had.

  Hij werd door de goegemeente echter niet voor gek verklaard…..

 2. dina zei:

  Idevar,
  Ik heb jouw link met tranen in mijn ogen gelezen.
  Het moraal van jouw verhaal/vreselijk gebeuren is dat we dat niet weer laten gebeuren.
  Sta op Nederlanders, het is echt waar sta op.

Comments are closed.