De kortste redevoering die president Putin ooit heeft gehouden

De redevoeringen van de Russische president Putin zijn over het algemeen zeer lang. Maar deze keer maakte hij in de Duma, het Russische parement in slechts enkele woorden duidelijk wat er voor nodig is om in Rusland te kunnen leven. Jammer dat Mark Rutte geen fan van Putin is, hij zou er iets van kunnen leren. Want óók Nederland werd in deze rede uitdrukkelijk genoemd.

Leef in Rusland zoals Russen! Elke minderheid, waar ze ook vandaan komt, moet in Rusland werken en eten, Russisch spreken en de Russische wetgeving respecteren als ze in Rusland wil wonen.

Als u de voorkeur geeft aan de wet van de sharia en het leven van moslims wilt leiden, raden wij u aan om te gaan daar waar dat het staatsrecht is.

Rusland heeft geen moslimminderheden nodig. De minderheden hebben Rusland nodig en we zullen hun geen speciale voorrechten verlenen of proberen om onze wetten aan uw wensen aan te passen, hoe luidkeels ze ook “discriminatie”uitroepen.

We zullen geen enkele minachting voor onze Russische cultuur tolereren. We moeten beter lering trekken uit de zelfmoord van de Verenigde Staten, Groot-Brittannië, Nederland, Duitsland en Frankrijk als we als natie willen overleven. Moslims staan op het punt deze landen te veroveren.

De Russische manier van leven en traditie is niet verenigbaar met het gebrek aan cultuur of de primitieve kennis van sharia en moslims. Als dit, onze eervolle wetgevende instantie, overweegt om nieuwe wetten op te stellen, moet zij in de eerste plaats rekening houden met het belang van de Russische natie, aangezien moslimminderheden geen Russen zijn.

Het applaus was oorverdovend en duurde 5 minuten.


30 Reacties

 1. Ed zei:

  De troonrede is geschreven dus Rutte je kunt dit zo over nemen en voor Willy maak er een mooie dag van voor de Nederlanders. (echte).

 2. Tonnie zei:

  Wij Nederlanders kunnen nog veel leren van mijn geliefde Poetin.
  ED@ Doe dit zoals jij beschrijft, de troonrede krijgt een hele opknapbeurt en lang niet zo’ heuglijk nieuws gehoord.
  Poetin voor President.

 3. Coby zei:

  Prima toespraak.

  Nederland conform deze ideeen
  Wat een verademing………
  Weg met Rutte……….
  Kom eens met iets vernieuwends en onderdruk niet je eigen bevolking dmv
  hoge belastingen, ondemocratisch gedrag.
  Benoem alles een keer en neem eens maatregelen.
  Rutte speelt hele groepen uit elkaar.
  Als de formatie lukt….
  \Hoop ik dat ze gauw weer vallen……….
  Wie vraagt er om kabinet rutte 3?
  De vermogenden, de wegkijkers en het groot kapitaal.
  O ja en dan ook nog het volk wat zichzelf heel interessant vindt omdat zij een eigen huis, auto etc hebben.
  Dan hoor je ergens bij en dan stem je vvd.
  Ik ken zat van deze mensen…..
  Hoe dom kun je zijn………

 4. pietje zei:

  Poetin is geweldig eerlijk waar ! Hart op de tong ! Daar hou ik van ! Had die zielige Pinoccio kutje rutte maar meer lef maar ja die geeft homo feestjes in het torentje ! Heb ik uit vertrouwde bron !

 5. 403 zei:

  Nederlandse politici kun je niets leren. Dat is bij voorbaat al te hoog gegrepen.
  We kunnen niet anders dan afwachten tot het moment dat op prinsjes dag het jongetje zal schreeuwen de keizer heeft geen kleren aan.
  Dat is het moment dat het voor de politieke elite en elite vreselijk mis zal gaan.

 6. Tom zei:

  Hopelijk laat Poetin het islamiseren van Europa niet verder toe door in te grijpen met zijn leger en de schuldigen te arresteren, want immers een steeds verder tot stand komend moslim Europa met kernwapens is een direct potentieel gevaar voor Rusland.

 7. Kees zei:

  Ik weet niet wat voor spel hier gespeeld wordt. Waarom zo’n uitspraak. Er is overigens niks mis mee. Het zijn onze europese heersers die willen doen geloven dat dit discriminatie is. Hoeveel moslims willen naar Rusland? Niet zoveel denk ik. Moslims moeten naar west europa, want europa moet kapot. Moslims, christenen. Het geloof wordt misbruikt om mensen tegen elkaar uit te spelen. Dat stond toch al in dat Kalergi plan. Daar zijn ze nu mee bezig.

 8. Lode zei:

  En de moslims die al heel lang in Rusland wonen hebben bewondering en respect voor Putin. Op YouTube is te zien hoe het Islamitische Legioen hem trouw zweert, dus zo pak je dat aan:

  “Islamic Legion’s Pledge to Putin”

 9. Kopeke zei:

  ‘Russisch’ grapje: ‘Als het applaus langer duurt dan de toespraak, was het een goed applaus’. 🙂

  Vooral oudere Russen kennen het verschijnsel van het klapvee in de zaal maar al te goed. Én het absolute verbod op kritiek. Ze vertrouwen hun ‘sterke man’ voor geen kopeke en zijn er vast van overtuigd dat hij een handlanger van het westen is.

 10. Gerrit zei:

  Kort maar krachtig
  Rutte even lezen, deze redevoering van Putin
  Je kunt er een hoop van leren
  En wat is jou reactie?
  Weer een debiele,domme lach?

 11. Johan zei:

  Wij nederland hebben ook een sterke leider nodig niet zo.n proleet als rutte die de asiel invasie wil afkopen dus Egypte Algerije Tunesië Libië Marokko veel geld geven om deze invasie te stoppen strategische fout wand ze gaan er wapens van kopen en word op den duur tegen ons gebruikt rutte is pro eu en dat wordt onze ondergang mensen stop deze klootzak hij maakt ons land kapot

 12. Cornelis Lit zei:

  Hij heeft helemaal gelijk, en…..de ballen om dat ook zo uit te dragen. Als dit gevolgd wordt in bv Nederland, worden de problemen snel minder, respect Poetin. Je zou bijna in Rusland gaan wonen …..

 13. DeDuif zei:

  Helemaal met Putin eens, zo pak je dat volk aan. Ze hebben zich maar aan te passen aan het gastland en zo niet dan pleuren ze maar op.

 14. Gerry Brandse zei:

  Begrijp niet waarom Poetin niet meer aanhangers in ons vrije westen krijgt. Hij is recht door zee. Iets wat die zogenaamde politici HIER echt niet zijn. Liegen en bedriegen dat is het enigste waar ze goed in zijn. Wij zijn het slachtoffer van die misdadigers. Ik begin een oprechte hekel te krijgen aan die mensen die het hier voor het zeggen hebben. Die schijnheilige flikkers van een Rutte, Buma en Pechtold voorop. Hoe is het mogelijk dat dat gespuis nog niet in staat is om een kabinet te formeren. De Nederlandse bevolking zijn makke schapen en zij laten zich naar de slachtbank brengen.

 15. Tom zei:

  Met de lieden die het hier nu in dit land voor het zeggen hebben al dan niet mogelijk door stemfraude, dit soort lieden rommelen ons burgers zonder pardon de oorlog in ,in ieder geval gitzwarte tijden in het verschiet, en zelf zorgen ze dat tijdig de vlucht doen nemen.
  Dit soort misselijkmakend gedrag heeft al eens eerder plaatsgevonden de geschiedenis herhaalt zich steeds weer op nieuw.

 16. Joop Duffhues zei:

  Poetin is zo slecht nog niet , Hij heeft harde praat ,,maar je moet dat zien als op school Als de leerkracht een watje is gaan ze met hem spelen ,,Er zijn regels en daar heeft Poetin echt gelijk in Rusland is voor de Russen en Nederland word door al die watjes in het kabinet,bestuurd Het zijn mensen die alleen maar aan hun zelf denken Als er stront aan de knikker komt in Nederland vluchten ze naar Canada … zo als gewoonlijk … !!,, voor iedereen die naar Nederland wil komen is geen probleen ,,,laat ze maar komen , Wij Nederlanders betalen wel voor ze
  achtergrond niet belangrijk , Het land van melk en honing Maar niet voor de Nederlanders !!!!

 17. Ad zei:

  Jezus Mina, van zo’n “speech”, kunnen onze quasi democratische zeikerds nog wat leren!! Om met Toon Hermans te spreken, Wat een spreker is die man, wat een spreker is die man, da’s een man die ouwehoeren kan.
  24 karaats goud!!!

 18. Nils Haeck zei:

  Geweldig Alleen kan ik geen Russisch, haha, dus ik zal er me ook niet vestigen voor de zekerheid..

 19. Olivia zei:

  Wanneer mag ik naar Rusland, anders moet ik ook een boerka dragen over een poosje. Denk het niet.
  Putin is geweldig, gewoon omdat hij de waarheid spreekt en dat is iets bijzonders in het westen. Kennen ze niet meer.
  Toen ik uit Suriname kwam kreeg ik geen fiets of geld om mijn huis in te richten. Belachelijk toch. Je moet werken en zelf voor alles zorgen. Je bent een gast al heb je de nationaliteit, wees dankbaar dat je hier mag werken en wonen. Als het zo goed was in je eigen land, zou je niet naar hier komen. Niemand vraagt je om naar nederland te komen.
  Kom ik bij de huisarts, zit er weer een hoofddoek. Om gek van te worden.
  Kinderen op school moeten rekening houden met moslim kinderen als ze uitdelen met hun verjaardag. Dit kan toch niet. Bouw maar een kerk in een moslimland, is dat mogelijk? Denk het niet. Hier kan en mag alles voor dat verschrikkelijke religie. Wie heeft er nou baat bij?
  Maar wij belastingbetalers, mogen opdraaien voor die vluchtelingen.
  Putin bedankt voor je speech.

 20. John Tarn zei:

  We staan erbij en kijken erna en onze politici spelen theater,polderen een eind weg en zoals eerder benoemd zullen de belangen van Unilever, Shell en consorten altijd prioritair zijn.
  Leiderschap is aangeboren en vergt moed. Net geluisterd naar Junker en dan zakt het moed mij weer in de schoenen.
  Voorlopig komt er een kabinet waar de CU en CDA aan de knoppen zullen draaien. Artiekel 23 blijft dus onaangepast en dat terwijl de wereld ontzettend snel aan het veranderen is.
  Op wie kunnen wij stemmen? En als het de establishment niet behaagt …met o.a. de europeesche grondwet referendum…Oekraïne referendum dan blokkeren onze leiders het democratisch proces. Hoe durven wij nog de vinger te wijzen naar Poetin.

 21. Sietsero Spakman zei:

  Ik ben al jaren een groot fan van Poetin! Ik betreur het dan ook, dat veel Nederlanders in de anti Rusland propaganda trappen! Nu is er een hevige anti Noord Korea propaganda,…..en WEER trappen veel Nederlanders in de leugens over dat land!!! We hoeven geen angst te hebben voor de Koreanen,…..ook niet wanneer ze de beschikking krijgen over kernwapens!!! Het zijn tot vandaag de dag uitsluitend de Amerikanen geweest, die met dit walgelijke wapen mensen hebben vermoord!!!! Nagasaki en Hiroshima, waren, en zijn nog steeds het slachtoffer van die Amerikaanse oorlogsmisdaad!!!!

Comments are closed.